Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε παιδιά κι εγώ μ'αυτό έχω φρικάρει. Αναρωτιέμαι, κι εγώ το ίδιο θα έκανα; Θα καθόμουνα και θα κοίταγα; Ή στην καλύτερη θα έλεγα ''σταματήστε να το χτυπάτε'';

Δε θα όρμαγα να της το πάρω από τα χέρια; Η να την σταματήσω;;;;;;Είχε μαζευτεί λέει κόσμος και έβλεπε. Έβλεπε;;;;;;

Ρε παιδιά κι εγώ μ'αυτό έχω φρικάρει. Αναρωτιέμαι, κι εγώ το ίδιο θα έκανα; Θα καθόμουνα και θα κοίταγα; Ή στην καλύτερη θα έλεγα ''σταματήστε να το χτυπάτε'';

Δε θα όρμαγα να της το πάρω από τα χέρια; Η να την σταματήσω;;;;;;Είχε μαζευτεί λέει κόσμος και έβλεπε. Έβλεπε;;;;;;

δεν εχω παρει χαμπάρι...δώστε κανα λινκ...αν και θα παθω κατάθλιψη πάλι...:(

Διαφημίσεις

Αχ μη με φρικάρετε... Δεν την διαβασα την ειδηση κ σκοπιμα δεν το εψαξα, αλλα τωρα με φουντωσατε. Τι εγινε δλδ χτυπαγε το παιδι μπροστα στον κοσμο κ δεν εκανε κανεις τιποτα; Ποσο ηταν το παιδι;

Διαφημίσεις

Ααααααααα κανενας δεν μου ειπε κανενα καλο λογο.... ποναω φρικτα, γμ τον φραγμενο πορο.... θα πεθανω βρε και σεις σιωπη!!!

ημουν αρκετα μελοδραματικη;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...