Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

δε λέει από 1.5... από βρέφος λέει!!! και ο Στέφανος και ο Άγγελος μπορούν να το παρακολουθήσουν!

δεν το διάβασα το θυμομουν απο μια διαφημιση προχτες που το λεγαν:tongue:

οκ ευτυχως το τόνισες να το προσπαθήσουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ θέλω βραδυνή μπαρότσαρκα, ντου μην μας ξενερώνεις...

Θέλω και το μοχίτο μου ακούτε;;;

όσο για τα υψηλού κυβισμού αυτοκίνητα, ε ναι, στην Αθηνα υπάρχουν περισσότερα τζιπ από κάθε άλλη πόλη στον κόσμο νομίζω... έλεος, εγώ είχα πάθει σοκ όταν γύρισα από Ιταλία... Δλδ εξηγείστε μου ποια η λογική του να κατεβαίνεις με το αυτοκίνητο υπερπαραγωγή για δουλειές στο κέντρο;;;;

Πότε πάμε θέατρο;;; για πέτε;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Εγώ θέλω βραδυνή μπαρότσαρκα, ντου μην μας ξενερώνεις...

καλά κι εγώ θέλω, αλλά μπορεί τα μάτια μου να μην με υπακούσουν :tongue::tongue::tongue:

χτες έβλεπα την ταινία Confessions of a shopaholic, ήταν 11.30 και κρατούσα τα μάτια ανοιχτά με οδοντογλυφίδες :D (δε φταίει η ταινία, παραήταν λάιτ :tongue: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ουάου, τι σουρεάλ συζήτηση είναι αυτή;;;

Αυτοκίνητα από δω και από κει, παγωτά κρέμες, αρακάς, φέτα και κάπου ανάμεσα να'σου κι ένας τυρέμπορας!!!

Α, και κάτι πήρε το μάτι μου για μπαρότσαρκα!!!Μέσα!!!

Διαφημίσεις

Αυτοκίνητα από δω και από κει, παγωτά κρέμες, αρακάς, φέτα και κάπου ανάμεσα να'σου κι ένας τυρέμπορας!!!

είναι για τη φέτα ο τυρέμπορας.... πολύ λογικός συνειρμός ομολογώ :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλά κι εγώ θέλω, αλλά μπορεί τα μάτια μου να μην με υπακούσουν :tongue::tongue::tongue:

χτες έβλεπα την ταινία Confessions of a shopaholic, ήταν 11.30 και κρατούσα τα μάτια ανοιχτά με οδοντογλυφίδες :D (δε φταίει η ταινία, παραήταν λάιτ :tongue: )

κοίτα ρε φιλενλαδα, στην ταινία -όποια ταινία- δεν την παλεύει το μάτι, η μπαρότσαρκα όμως δεν είναι το ίδιο:wink:

και πετάξου μια στιγμούλα στο Ρέθυμνο να πάρεις λίγη φέτα από τον τυρέμπορα -κρίμα ο αρακάς σκέτος:mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Αυτοκίνητα από δω και από κει, παγωτά κρέμες, αρακάς, φέτα και κάπου ανάμεσα να'σου κι ένας τυρέμπορας!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Για μπαρότσαρκα και εγώ θέλω!!! Έχω να βγω από το μπάτσελορ της κουμπάρας μου πέρυσι το 15αυγουστο!!!!!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Δεν σας έχω πει τι γίνεται εδώ κάτω! Έιναι καμιά σας τραπεζική υπάλληλος εκτός της Μαρίας Κ.? Δεν θυμάμαι....

Στη Eurobank έχει γίνει χαμός εδω κάτω. 2 άτομα, ο ένας υπάλληλος(συμμαθητής μου) και ο άλλος προιστάμενος ή διευθυντής (δεν θυμάμαι) λένε ότι πέρνανε λεφτά από λογαριασμούς που δεν κινιόταν και τα παίζανε σε χρηματιστήριο και σε ομόλογα. Κάποιοι έχουν χάσει πολλά λεφτά από τους λογαριασμούς τους! Δεν έχω καταλάβει ακόμα αν είχαν υπογράψει κάτι χωρίς το πάρουν χαμπάρι ή υπήρχαν πλαστές υπογραφές, γιατι ακούγονταν πολλά. Πάντως υπάρχουν σίγουρα πλαστά χαρτιά και πλαστά βιβλιάρια. Το καταλάβανε όταν μια γυναίκα ήθελε να βγάλει τα λεφτά της από την τράπεζα ενώ τα είχε κλειστά και δεν της τα δίνανε παρότι τους έλεγε ότι δεν την πειράζει να πληρώσει ρήτρα και τελικά πήρε τηλέφωνο στα κεντρικά και της είπαν ότι ο λογαριαμός της είναι μηδενικός!! Έχει γίνει χαμός, όλοι πάνε και παίρνουν τα λεφτά τους από εκεί και πολλοί χάνουν κάποια από τα χρήματά τους, χωρίς να ξέρουν που πήγαν..

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

κοίτα ρε φιλενλαδα, στην ταινία -όποια ταινία- δεν την παλεύει το μάτι, η μπαρότσαρκα όμως δεν είναι το ίδιο:wink:

και πετάξου μια στιγμούλα στο Ρέθυμνο να πάρεις λίγη φέτα από τον τυρέμπορα -κρίμα ο αρακάς σκέτος:mrgreen:

τωραααα πάει ο αρακάς!! ωραιότατος ήτο εντωμεταξύ, με φρέσκια ντοματούλα, μπόλικο άνηθο...

βρείτε πρώτα μπαρ (ή μπυραρία, ελάτε ελάτε, το ξέρω ότι το 'θετε :tongue::tongue::tongue:) κι έρχομαι :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Παμε εθνικο κηπο οι μη εργαζομενες; Ελπιζω να φτιαξει λιγο η θερμοκρασια.

Καντο Τρίτη γιατί Δευτέρα έχω ΤΕΒΕ... καλά βέβαια και πάλι μπορώ να το κανονίσω τώρα που το σκέφτομαι... Μέσα για τον πρωινό καφέ!

Και φυσικά μέσα και για την μπαρότσαρκα!!! Ντουντούκι έλα εσύ κι αμα καταφέρεις να κλείσεις τα μάτια σου γράψε μου... σουπερ θα περάσουμε! Βέβαια κι εγώ με το αυτοκολλητάκι παρέα θα είμαι κλασσικά...

Και γω σκέφτομαι να πάρω και τον Νικόλα στο θεατράκι εκτός αν έχει σχολάσει ο γιώργος και τον πάρει καμια βόλτα σε πάρκο...

Ξέχασα να σχολιάσω και για τα καθίκια απ'την θεσσαλονίκη! Τι σκατάνθρωποι υπάρχουν ρε γμτ;;; Πως μπορεί κάποιος να φερεται έτσι σε παιδάκι και γινεται κανείς να μην κάνει τίποτα;;; Πως γίνεται όλοι να έχουν άποψη όταν έχεις το παιδί στο μάρσιπο και να σε σταματάνε και να σου λένε την μλκ τους και κανείς να μην ξέρει τίποτα όταν ένα παιδί κακοποιείται με οποιονδήποτε τρόπο... είμαστε μακράν το χειροτερο είδος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...