Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mόνο μην μου πεις ότι τον έλεγαν Ηλιάκη!

Doo, o φίλος που πήρε το toyota το πήρε 1600...5θεσιο ΄όμως. Αλλά και 7θέσιο ίδιο το είχαν, 1600.

αυτο ειναι επιθετο? το μικρο του πως ειναι???

tqj2p3.png vvtJp3.png

αυτο ειναι επιθετο? το μικρο του πως ειναι???

Δεν θυμάμαι... είναι 3 αδέρφια που έχουν αναλάβει τα ζώα του πατέρα τους και έχουν κάνει μια εταιρία πολύ καλή. Έρχεται στη λαική μας και πουλάει τυριά και έχει καταπληκτικά τυριά και γιαούρτια!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Mόνο μην μου πεις ότι τον έλεγαν Ηλιάκη!

Doo, o φίλος που πήρε το toyota το πήρε 1600...5θεσιο ΄όμως. Αλλά και 7θέσιο ίδιο το είχαν, 1600.

1600αρι και 7 θέσιο και τίγκα το πορτμπαγκαζ και a/c, αυτό δε θα τραβάει ούτε σε κατηφόρα :tongue::tongue: υποτίθεται ότι το παίρνουμε για τα ταξίδια κυρίως ή κάπου που θες να πας με πολλά μπαγκάζια. Μέσα στη πόλη, κινούμαστε άνετα και με τα μικρά (κι έτσι πρέπει δηλ.).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θυμάμαι... είναι 3 αδέρφια που έχουν αναλάβει τα ζώα του πατέρα τους και έχουν κάνει μια εταιρία πολύ καλή. Έρχεται στη λαική μας και πουλάει τυριά και έχει καταπληκτικά τυριά και γιαούρτια!

θα ρωτησω το μεσημερι τον συζηγο και θα σου πω...:)

tqj2p3.png vvtJp3.png

ναι κοίτα, να τη κατέβω τη Κηφισίας από το άλσος Συγγρού μέχρι το δαχτυλίδι... μετά πώς το ανεβαίνω όλο αυτό με τον ήλιο κατακούτελα?:tongue:

γιατι παιδι μου, το να το κατεβεις ολο αυτο με τα ποδια ειναι λιγο;;; Και βραδυ να ηταν με αερακι, παλι μακρια ειναι!

Ελιζακι χτες το συζητουσαμε με την κουμπαρουλα και λεγαμε να παμε αρχες της εβδομαδας. Λες να παρω κ τον Αγγελο μαζι;

Α, επισης πτη Δευτερα ή την Τριτη λεω να κατεβω αθηνα το πρωι για κατι αλλαγες (δεν δουλευω). Παμε εθνικο κηπο οι μη εργαζομενες; Ελπιζω να φτιαξει λιγο η θερμοκρασια.

Ανασταζί, εμείς έχουμε το τουράν, ευγενική χορηγεία της εταιρείας του Χαβιέ! Πολύ ωραίο, άνετο, και δεν πίνει όση βενζίνη φανταζόμουν, γιατί εγώ έχω ένα γκολφάκι το οποίο μπορώ να πω ότι στα ταξίδια τα θέλει τα ποτάκια του...

Με το τουραν κεταβήκαμε μετά τον γάμο από Ξάνθη-Αθήνα γιατί είχαμε και άπειρα πράγματα και μας το έδωσε ο κουνιάδος για να το στρώσουμε! Αυτό που μας έκανε εντύπωση είναι το πόσο κατάπινε τα ευρά...αυτό δεν καίει? μιλάμε σε σχέση με το πόλο μας δώσαμε πολλά λεφτα στη βενζίνη με το τουραν...ο καλός μου το είχε ερωτευτεί τότε λόγω των χώρων του αλλά εμένα δεν μου άρεσε σαν σχέδιο...αλλά σιγά μην βρεις στη τελική κάποιο που να τα έχει όλα...:roll:

Με το συμπάθειο αλλά κάποιος πρέπει να τη δει κάπως με τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα μπας και γλιτώσουμε από δαύτα. 5000 κυβικά για να βγαίνουμε βόλτα στο Κολωνάκι...ε όχι κυρίες μου:mad::mad::mad:

ΚΑΡΑ συμφωνώ!

Μπράβο στην ακούραστη γιαγιά:D

Καταλαβαίνω τι λες πάντως...

Και αφού προτιμάς την μπαρότσαρκα με τις φίλες, βουρ!!!:)

ναι απλά ψάχνω τις φίλες τώρα...η μια μόλις γέννησε, η άλλη είναι έγκυος και βάρυνε πολύ, η άλλη μόλις βρήκε γκόμενο...χμμμ...θέλει καμιά σας να πάμε καμιά μπαρότσαρκα?:D

Διαφημίσεις

Αυτό το έχετε δει?

http://kala-nea.gr/?p=4940

Εμείς βγάλαμε εισιτήρια για Παρασκευή 25/06 και θα πάμε όλη η οικογένεια!

δεν είναι μικρός ο δικός μου για αυτό? αν και λέει από 1,5 ε?,..χμμμ

ναι απλά ψάχνω τις φίλες τώρα...η μια μόλις γέννησε, η άλλη είναι έγκυος και βάρυνε πολύ, η άλλη μόλις βρήκε γκόμενο...χμμμ...θέλει καμιά σας να πάμε καμιά μπαρότσαρκα?:D

:lol::lol::lol::lol::lol:

Πάρε τον καλό σου και πάτε να θυμηθείτε πως ήταν να είστε άνθρωποι λεμεεεεε:tongue:

-αλλά αν κανονιστεί κοριτσο-μπαρότσαρκα, εγώ μέσα;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...