Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Ο ουρολόγος; 

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Αυτό το αμάξι ακούγεται τέλειο!!! Μπράβο! Ένας φίλος αγόρασε πριν μια βδομάδα της toyota το verso. Καλό είναι και αυτό. Το πήρε 5θέσιο, αλλά δεν μου φάνηκε και τόσο μεγάλο σε χωρητικότητα. Και εμείς που σκοπεύουμε να κάνουμε και 3ο παιδί θα πάμε σίγουρα για 7θέσιο αργότερα να χωράει και η γιαγιά μέσα...όταν έχει και τα 7 καθίσματα όμως έχει χώρους για καρότσια και βαλίτσες για ταξίδι?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα! Κι εμεις χωρις βρακι το βραδυ και ολα ΟΚ το ξερω ειναι νωρις να χαιρομαι αλλα τουλαχιστον μπορω για σημερα!!!! Βεβαια στις 2.30 που ξυπνησε την πηγα μια...

Σημερα επεσε και απο το κρεβατι μου το καημενο 5.30 ποτε δεν πεφτει αλλα χθες απο τη πολλη ζεστη στριφογυρνουσε τοσο που ουτε κι εγω την προλαβα....

Σημερα δειχνουν λιιιιιγο καλυτερα τα πραγματα απο ζεστες για να δουμε....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα σας!!!!!!!!

Δέχομαι συγχαρητήρια μια και από τις 8¨15 που ξεκίνησα από το σπίτι έφτασα στο γραφείο στις 10!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ!

Ανασταζί, εμείς έχουμε το τουράν, ευγενική χορηγεία της εταιρείας του Χαβιέ! Πολύ ωραίο, άνετο, και δεν πίνει όση βενζίνη φανταζόμουν, γιατί εγώ έχω ένα γκολφάκι το οποίο μπορώ να πω ότι στα ταξίδια τα θέλει τα ποτάκια του...

Τζενάκι, μη μου λές τέτοια, θα αγνοήσω τις αρρώστιες... Ελπίζω να μην αρρωστήσει η κακομοίρα! Περαστικά και στο Μήτσου!

Αλέκος πάλι με βρακάκι, μια χαρά! Πολύ χαίρομαι που μπορεί να έχουμε ξεφορτωθεί τις μεγάλες πάνες!!!!!!!

για πε κι αλλα! πισω στις θεσεις χωρανε τρια καρεκλακια?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερααααααααααααααααααααααααα μικρές μου μπριτζόλες του γάλακτος

Ντεπονάκι μου καλό κάντε λίγο υπομονή να τελειώσει η θητεία όπως είπε και το ντουντούκι... είναι ζόρικη περίοδος και για τους δύο... τι θα λέγατε στην επόμενη άδεια να φύγετε για μινι εκδρομούλα;

καλημέρα μικρά μου κεφτεδάκια!

Είστε καλά? εγώ όχι και τόσο, γιατί μου τέλιωσε η φέτα, και πώς θα φάω τον αρακά χωρίς φέτα? ε? ΕΕΕΕΕ??????

Μα πως το άφησες να συμβεί αυτό το πράγμα μου λες;;;;; Είναι δυνατόν να κάνεις αρακά χωρίς να δεις αν έχεις φέτα; Είναι σχεδόν το ίδιο με το να αγοράσεις καπνό και να ξεχάσεις τα χαρτάκια!

Κοίτα εμείς θέλαμε το 7θέσιο όχι γιατί έχουμε σκοπό να κάνουμε 5 παιδιά :mrgreen: αλλά...

... να κουβαλάμε τη Λέγκω και τα λεγκόπουλα στην Πούντα ζέζα:tongue:

Λοιπόν ο θοδωρίκος περνάει εδώ και δύο μέρες φάση του ότι του λές κάνει ακριβώς το αντίθετο, κάνει όλα αυτά που ξέρει πως δεν πρέπει, δεν ακούει σε τίποτα κλπ Πολύ ζόρι και σε συνδιασμό με το νικόλα που μας έχει τεντώσει το κορμάκι είμαι πολυ κοντά στο να πάρω τα βουνά :rolleyes:

Διαφημίσεις

Ναι χωράνε 3 καρεκλάκια!

Και το πορτ μπαγκαζ είναι πολύ μεγάλο!

Έχει και φιμέ τα πίσω τζάμια και δεν τα βαράει ο ήλιος! είναι καλό αυτοκίνητο...

Βέβαια δεν έχω δει άλλα στην ίδια κατηγορία οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω. Α και δεν το έχω οδηγήσει γιατί επειδή είναι εταιρικό πρέπει να έχω δώσει τα χαρτιά μου και εγώ όλο ξεχνάω να βγάλω φωτοτυπίες :oops::oops::oops:

Από χώρους και δύναμη σκίζει πάντως!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Πολύ καλή η παράσταση εχθές. Καταευχαριστήθηκα!!!

Ο Κωστής πάλι πάνα εχθές. Είχε φάει και 2 κιλά πεπόνι και είχε πιει και μπόλικο χυμό οπότε μάλλον κόλωσε...και μάλλον καλά έκανε!:mrgreen:

ξέχασα να σχολιάσω, το ταχίνι με σοκολάτα της οικογένειας Χαλβατζή που πρότεινες, είναι υπεργ@μ@το!

ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΥΤΟ?

δεν είμαστε διατεθιμένοι να πληρώνουμε φόρους και τέλη γιατί κάπως την είδε η κυβέρνηση με τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα!

Με το συμπάθειο αλλά κάποιος πρέπει να τη δει κάπως με τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα μπας και γλιτώσουμε από δαύτα. 5000 κυβικά για να βγαίνουμε βόλτα στο Κολωνάκι...ε όχι κυρίες μου:mad::mad::mad:

H γιαγιά δεν κουράζεται ποτέ και είναι πάντα πρόθυμη αλλά εγώ δεν νιώθω καλά...ίσως το κάνουμε όμως...

πάντως θα προτιμουσα να το αφήσω στο μπαμπά και να βγω μόνη με φίλες για μπαρότσαρκα :D:tongue:

Μπράβο στην ακούραστη γιαγιά:D

Καταλαβαίνω τι λες πάντως...

Και αφού προτιμάς την μπαρότσαρκα με τις φίλες, βουρ!!!:)

DPYUp2.png EYukp3.png

επισης μια που πιασαμε αυτοκινητοσυζητηση αν θελει κανενας δικος σας μικρο αυτοκινητο πουλαμε το δικο μας... seat ibiza του 2002 μοντελο αλλα ειναι σαν καινουργιο... ο αντρας μου ειναι ψειρας σε αυτα... το περιποιειται παρα πολυ... ειναι το 4ο παιδι του λεει... αν θελετε παραπανω πληροφοριες πειτε μου...

ααα ροζι χθες τον πηρε ενα κρητικος τηλεφωνο απο ρεθυμνο παραγωγος τυροκομικων προιοντων....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ντου διπλα σου μενουν βρε στην Δεκελειας...

Αν θες επειγοντος τυρακι εχω κασερι α΄λλιως ο φουρνος απο κατω μας εχει ωραιοτατη φετα σε συσκευασιες 100 γρ... αντε θα κανεις κ την γυμναστικουλα σου να κανουμε μαζι κ ενα διαλειματακι τι λες ψηνεσαι? ε αρακας χωρις φετα δεν παει ε ε ε?

Περαστικα στα αρρωστουλικα !!!

Αντε να αναρρωσουμε να κανουμε καμια υπερμαζωξη!!!

ααα ροζι χθες τον πηρε ενα κρητικος τηλεφωνο απο ρεθυμνο παραγωγος τυροκομικων προιοντων...

Και τον καταλαβαίνατε? Γιατί κάτι τέτοιους ούτε εγώ δεν τους καταλαβαίνω!!:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Ντου διπλα σου μενουν βρε στην Δεκελειας...

Αν θες επειγοντος τυρακι εχω κασερι α΄λλιως ο φουρνος απο κατω μας εχει ωραιοτατη φετα σε συσκευασιες 100 γρ... αντε θα κανεις κ την γυμναστικουλα σου να κανουμε μαζι κ ενα διαλειματακι τι λες ψηνεσαι? ε αρακας χωρις φετα δεν παει ε ε ε?

ναι κοίτα, να τη κατέβω τη Κηφισίας από το άλσος Συγγρού μέχρι το δαχτυλίδι... μετά πώς το ανεβαίνω όλο αυτό με τον ήλιο κατακούτελα?:tongue:

ωωωω μα ποιοι είναι??? :tongue: πάνω στη Δεκελείας???? και ο Παύλου που είναι???

μα-ζω-ξη!! μα-ζω-ξη!! μα-ζω-ξη!! μα-ζω-ξη!!

Σάββατο ή Κυριακή Πούντα ζέζα????????:tongue:

Ελιζάκι, τα 5000 κυβικά, όχι δε τα καταλαβαίνω και συμφωνώ μαζί σου. Εγω μιλώ για τα 2000 κυβικά που είναι το μίνιμουμ (χωρίς τούρμπο βέβαια) για αυτοκίνητα επταθέσια με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Λίγο υπομονή κάνω, οι άλλες εταιρείες το πήραν το μήνυμα και βάζουν τούρμπο σε λιγότερα κυβικά, για να έχει ο οδηγός τα άλογα που έχουν τα μεγαλύτερου κυβισμού αμάξια..η φορντ είναι λίγο τα ζα μου αργά, αλλά θα το πάρει το μήνυμα που θα πάει...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Και τον καταλαβαίνατε? Γιατί κάτι τέτοιους ούτε εγώ δεν τους καταλαβαίνω!!:rolleyes:

εχει εταιρεια ΑΕ λεει και τωρα θα ανοιξει καταστημα και στην Αθηνα.... για εκει το θελει το αυτοκινητο... ο αντρας μου μιλησε και μαλλον τον καταλαβαινε...!:)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Σούπερ ο Αλεκούκος! Άντε και στα δικά μας... φωτιά στις πάνες λεμεεεεεεεεεε!!!

Με το συμπάθειο αλλά κάποιος πρέπει να τη δει κάπως με τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα μπας και γλιτώσουμε από δαύτα. 5000 κυβικά για να βγαίνουμε βόλτα στο Κολωνάκι...ε όχι κυρίες μου:mad::mad::mad:

Στο παρίσι νομίζω ότι υπάρχει μια κίνηση που ξεφουσκώνουν τα λάστιχα απ'τα υπερτεράστια αμάξια... πολλάκις μπήκα στον πειρασμό:D Ειδικά όταν μια ηλίθια βγήκε με κατακόκκινο φανάρι παρόλο που με είδε ότι ερχόμουν και τις κόρναρα... σου λέει παπί είναι το έχω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...