Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η κάμερα και ο καθετήρας για την λήψη υλικού είναι λίγο μεγαλύτερα από τον καθετήρα της έμβρυομεταφορας γιατί το συζήτησα με τον γιατρό αν θα έχω την ίδια εμπειρία στην ετ και μου είπε όχι, μου έδειξε τις διαφορές. Εγώ πάντως χωρίς μέθη δεν θα την έκανα την υστεροσκοπηση με τίποτα. Αν βρεθεί και κάτι να το κάνουν έπι τόπου να τελειώνουμε. Αλλά εμένα δεν το κάνει και ο γιατρός μου χωρίς μέθη. Μου είπε αν δεν θέλω έτσι να πάω αλλού. 

Η μαμά μου ακριβώς το ίδιο σενάριο στο πανεπιστημιακό στη Λάρισα, μπήκε-βγηκε σαν να μην έκανε τίποτα. Λιγο ο κολποδιαστολεας ήταν κρύος είπε 🤦‍♀️

Της το δίνω γιατί έκανε δύο παιδιά χωρίς επισκληρίδειο φυσιολογικό τοκετό 😂

Ναι όλα αυτά ρυθμίζονται πολύ εύκολα και γρήγορα με αγωγή και διατροφή, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Καλά αποτελέσματα! 

Κλαίω με τη μανούλα😂😂😂😂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!

ντι ες φαση ειναι κοπελα μου και θα περασει....

τατιανα το smax καινουργιο το πηρατε ή μεταχειρισμενο? τεραστιο παντως αλλα λιγο τσουχτερη πρεπει να ειναι η τιμη του.....εσας ποσο σας βγηκε?

εμεις λεμε μαλλον για κανα vw Touran.... και μαλλον θα ψαξουμε για κανα ελαφρως μεταχειρισμενο αρχικα...

δεν μου λετε κοριτσια μενει καμια κοντα σε αυτη την διευθυνση?

ΒΡΙΛΛΗΣΟΥ 86 ΠΟΛΥΓΩΝΟ

ΑΘΗΝΑ 11476

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Εμεις ειμαστε σχετικα καλυτερα. Τωρα κανει 1-2 φορες την μερα δεκατα αλλα κ παλι σημερα δεν τον στειλαμε σταθμο να αναρρωσει κ να μην κολλησει κ κανα αλλο παιδακι.

Ελενη δεν θελω να σε απογοητευσω ετσι ξεκινησε κ Μητσους την προηγουμενη βδομαδα, εκανε 1-2 φορες εμετο μετα τιποτα γκρινια αντε την αλλη μερα λιγο εμετο την επομενη λιγο διαροια κλπ κ καταληξαμε ΣΚ να ψηνετε. Απο οτι καταλαβα περασε κ τις 2 ιωσεις μαζι αν ειναι τελικα 2 κ οχι 2σε 1. (ενωοω αυτη με τον πυρετο κ αυτη με τον εμετο διαροιες)....

Τελειος ο Σταμου εμεις παμε πολλες φορες κ περνουμε γαλα αλλα κ γιαουρτακια κ ρυζογαλα. Ειναι πολυ γευστικα. Κ παγωτο μας εχουν φερει κατι φιλοι μας που μενουν διπλα στην Ντου κ ειναι εκει της γειτονιας πολυ καλο. Ααα κ απο εναν Παυλου εκει μας φερνουν συνεχεια παγωτα κ ειναι επισης πολυ καλα!!

Αμαν πρωι πρωι μας ανοιξε η ορεξη κ ειμαι κ σε διαιτα .....

Ανασταζί, το smax δεν έχει τσουχτερή τιμή, σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής. Επιπλέον, έχει τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο έβερ! Είναι απίστευτο τουτού! Κι εμείς αυτό θέλουμε, αλλά θα το πάρουμε όταν η φορντ το βγάλει σε 1800αρι τούρμπο...δεν είμαστε διατεθιμένοι να πληρώνουμε φόρους και τέλη γιατί κάπως την είδε η κυβέρνηση με τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα! Βάλε και τη βενζίνη που οσονούπω θα αγγίξει τα 2 ευρώ το λίτρο...ΔΕΝ συμφέρει, θα θέλει μια περιουσία μόνο για να κάνει ένα οικοδομικό τετράγωνο :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Μην ανησυχείς για το Στεφανάκο, αυτός θα τα βρει μια χαρά με τη γιαγιά για ένα βράδυ στο τόσο.

Νταξ, η γιαγιά μάλλον κουράζεται να τον έχει κάθε μέρα, αλλά ένα Σάββατο ή Κυριακή που θα είναι ξεκούραστη:tongue: μπορείτε να της ζητήσετε τη χάρη:wink:

Αλλιώς, άσε το μπαμπά, πάρε καμιά φίλη και βγες λίγο -πριν λαλήσεις!Κικιρίκουουουουου

H γιαγιά δεν κουράζεται ποτέ και είναι πάντα πρόθυμη αλλά εγώ δεν νιώθω καλά...ίσως το κάνουμε όμως...

πάντως θα προτιμουσα να το αφήσω στο μπαμπά και να βγω μόνη με φίλες για μπαρότσαρκα :D:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Re sυ Τζενη, ολο σε διαιτα εισαι. Που θα φτασεις κοριτσακι μου; Μια χαρα κορμαρα εχεις! Σε ευχαριστω κ απο δω κοριτσαρα για το λαδακι! Μα κ ντελιβερι; Εισαι καταπληκτικη!

Είστε καλά? εγώ όχι και τόσο, γιατί μου τέλιωσε η φέτα, και πώς θα φάω τον αρακά χωρίς φέτα? ε? ΕΕΕΕΕ??????

να πας να παρεις;;;;

Ο Αγγελος φαινεται πολυ καλύτερα, ειναι λιγι κοκκινο ακομα κ τραχυ, αλλα δεν δειχνει να ποναει.

ΚΑτα τα αλλα ειμαι αδιαθετη κ σουρνομαι...

Ανασταζί, το smax δεν έχει τσουχτερή τιμή, σε σχέση με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας αυτής. Επιπλέον, έχει τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο έβερ! Είναι απίστευτο τουτού! Κι εμείς αυτό θέλουμε, αλλά θα το πάρουμε όταν η φορντ το βγάλει σε 1800αρι τούρμπο...δεν είμαστε διατεθιμένοι να πληρώνουμε φόρους και τέλη γιατί κάπως την είδε η κυβέρνηση με τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα! Βάλε και τη βενζίνη που οσονούπω θα αγγίξει τα 2 ευρώ το λίτρο...ΔΕΝ συμφέρει, θα θέλει μια περιουσία μόνο για να κάνει ένα οικοδομικό τετράγωνο :tongue:

κι αυτος ειναι ενας πολυ σημαντικος λογος ακομα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ανασταζι, εγω ξερω που ειναι αυτος ο δρομος, δεν μενω κοντα ομως. Γιατι ρωτας;

αφου δεν μενεις κοντα δεν υπαρχει λογος κοπελα μου...

ειδαμε ενα αυτοκινητο εκει και ειπα αν ηταν διπλα στο σπιτι καμιας μηπως το εριχνε μια ματια μην ερθουμε τζαμπα μεχρι αθηνα και αναγκαστουμε να παρουμε κατι που δεν ανταποκρινεται σαυτα που μας εχουν πει....:?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Εγώ βαδίζω ολοταχώς προς μαστίτιδα, πάλι έφραξε ο γνωστός πόρος, όλο το βράδυ βέλαξα, ο μικρός δεν συνεργάζεται και πολυ... γμτ...

και εχω και το milk blister σαν την εικόνα στο νετ είμαι...

κατά τα άλλα λοιπόν εμείς πήραμε το Smax καινούργιο πριν κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο (με το φεισ λιφτ) που υπήρχαν κάποια παλιά μοντέλα που έπρεπε να πουληθούν... οπότε τελικά με παζάρια, εκπτώσεις κλπ το πήραμε 25000 με δερμάτινα καθίσματα (η οποία αποδείχθηκε σοφή κίνηση). Από αυτά τα μισά τα δώσαμε εμείς και τα άλλα μισά ευγενική χορηγία αμφότερων γονέων...αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουμε καινούργιο αυτοκίνητο..τουλάχιστον για την ώρα...

Τώρα εντυπώσεις: είναι τέλειο στην οδήγηση, αλλά καθόλου όταν πρέπει να μπαινοβγαίνεις στο γκαράζ μας το οποίο είναι το πιο γκαβό γκαράζ έβερ. Πίνει αρκετή βενζίνη αλλά όχι όταν πας αποστάσεις δλδ στο ταξίδι είναι ΟΚ. Α επίσης φυσικά λύνεις το πρόβλημα του χωρου, μια και έξω...

Κοίτα εμείς θέλαμε το 7θέσιο όχι γιατί έχουμε σκοπό να κάνουμε 5 παιδιά :mrgreen: αλλά γιατί οι δικοί μου πλέον δεν οδηγούν και όταν το κάνουν αποτελούν δημόσιο κίνδυνο οπότε ήθελα ένα αυτοκίνητο που να μπαίνουν και 4 ενήλικες και τα παιδιά και να μην είναι τα πόδια του ενός πάνω στην πλάτη του άλλου....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

επίσης, πας με το smax σε μια παραλία, το αράζεις σε σκιά, βγάζεις τα πίσω καθίσματα έξω και τα κάνεις πολυθρόνες, και έχεις και χώρο να ξαπλώνεις πίσω και να παίρνεις έναν υπνάκο :D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα σας!!!!!!!!

Δέχομαι συγχαρητήρια μια και από τις 8¨15 που ξεκίνησα από το σπίτι έφτασα στο γραφείο στις 10!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ!

Ανασταζί, εμείς έχουμε το τουράν, ευγενική χορηγεία της εταιρείας του Χαβιέ! Πολύ ωραίο, άνετο, και δεν πίνει όση βενζίνη φανταζόμουν, γιατί εγώ έχω ένα γκολφάκι το οποίο μπορώ να πω ότι στα ταξίδια τα θέλει τα ποτάκια του...

Τζενάκι, μη μου λές τέτοια, θα αγνοήσω τις αρρώστιες... Ελπίζω να μην αρρωστήσει η κακομοίρα! Περαστικά και στο Μήτσου!

Αλέκος πάλι με βρακάκι, μια χαρά! Πολύ χαίρομαι που μπορεί να έχουμε ξεφορτωθεί τις μεγάλες πάνες!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...