Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

xaxaxaxaxa:lol::lol::lol::lol:Χλόη ωραία τα λές τηλεγραφικά!!!:tongue:

Περαστικά στον Κωσταντινούλη και στον Μητσάκο! Τζεν μπράβο σας με τον αποθηλασμό! μια χαρούλα τα καταφέρατε! :) και όντως όταν είναι κάπως πιο μεγάλα τα παιδιά καταλαβαίνουν και μπορείς να συνεννοηθείς ευκολότερα.

Μπράβο στον Κωστή και στον Αλέκο!

Για σκηνές μάλλον θα καταλήξουμε σε αυτήν: http://www.amazon.co.uk/Coleman-Coastline-Deluxe-Four-Tent/dp/B0030IM3X6/ref=cm_cr_pr_sims_i

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ξέχασα! Ντιεσάκι Χρόνια σου Πολλά και υπομονή με τον φανταράκο σου! :)

παιδιά είδατε αυτό που έγινε στη Θεσσαλονίκη με τον μικρό που το κακοποιούσε η θετή του μητέρα; Φοβερό! Τι τέρατα κυκλοφορούν ρε γμτ... και φαντάσου ήταν και καθηγήτρια Δικαίου η κακούργα :( Τελικά αν και η πρώτη εισαγγελική απόφαση ήταν αθωωτική, τελικά καταδικάστηκε για 12 μήνες...

Aχ, βρε Αφροδίτη, κι εγώ κοίταζα μήπως και δω καμία, αλλά δεν σας είδα! Στέλνω πμ με το κινητό! Πάντως όσες είναι να πάτε να πάτε νωρίς, γιατί μετά δύσκολα βρίσκεις θέση! Ωραία ήταν, είχε και δροσιά! Λέμε να ξαναπάμε την Πέμπτη, αλλά δεν ξέρω τι παίζει. Σήμερα παίζει αυτό http://www.zoomout.gr/cinema/to_paidi_pou_i8ele_na_ginei_arkouda.html#poupaizetai

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Kala Αφροδιτη το ιδιο παιδι εχουμε...κι εμενα συνηθως ειναι χλωμη, και εχει δυκοιλιοτητα(κανει σκληρα μπαλακια νταξ καθημερινα μεν αλλα) και δεν τρωει- δοκιμαζει τιποτα καινουργιο...δεν τρωει καθουλου οσπρια(φακες πολυ σπανια γενικα την ενοχλει η φλουδα απο οτι καταλαβα) λαδερα, αρακα φασολακια κλπ, τρωει τα ιδια και τα δια...ψαροσουπα κοτοσουπα κανα γιουβαρλακι, γιαουρτι ουτε να το δει....φρουτα σχετικα καλα...αλλα με τιποτα δεν δοκιμαζει νεες υφες, γευσεις κλπκλπκλπ και τρωει λιγο και δυσκολα μιζερια.... εχω βαρεθει τα νια νια και τα ζουμια,,,, κοτοπουλο στο φουρνο με πατατες πχ...με το ζοοοοοοοορι κανα ψαρι ψητο εξω το τρωςι αφου ειναι και με το αλατακι του :-D

Μεγαλο προβλημα δεν ξερω τι να της δινω καθε μερα... απογευματινο σκετη πορτοκαλαδα δεν τρωει τιποτα... τεσπα:roll:

Α! Και Αφροδίτη, αν κόψει το γάλα η Δανάη μπορεί και να σε καταπλήξει. Της Σεμέλης της άνοιξε απίστευτα η όρεξη μόλις το έκοψε, και πριν δεν έτρωγε ούτε τα μισά από αυτά που λες. Σκεφτόμασταν αν κόψει το γάλα πως θα ζει αυτό το παιδί, αλλά τελικά χωρίς γάλα τρώει πολύ-πολύ καλύτερα...

Λοιπον αυτον ηταν θα το κοψω μου φαινεται, θα την πλακωσω στο ταχινι (ουτε αυτο το τρωει μη φανταστειτε αλλα λεμε τωρα) και βλεπουμε... απο τυρια κατι τρωει αλλα δεν τηα εδινα ξεχωριστα...

α και γαλοπουλα θελει να τρωει...και δεν θελω καθολου να της δινω αλλαντικα...σαν τρελη κανει...

Α και ντανσεμ της ειπα σημερα οτι θα κοιμηθηθεις χωρις πανα το μεσημερι προσπαθησε να μην κατουρησεις το κρεβατι της μαμας, και μια χαρα... βεβαια με τετοια ζεστη νομιζω στεγνη θα ξυπνουσε ουτως η αλλως!

eNeap2.pngTSzHp3.png

ds χρόνια πολλά και καλά! Αχ υπομονή με τον καλό σου, θα περάσει ο καιρός!

Σας θαυμάζω που κάνετε κάμπινγκ και μάλιστα ελεύθερο! Εγώ είμαι της χλιδής, δεν μπορώ με τίποτα να κάνω πιπί μου σε δημόσιο χώρο, ούτε σε κοινόχρηστες τουαλέτες.

Σήμερα πήρα μια μικρή φουσκωτή βαρκούλα από το σούπερ μάρκετ για τη Σοφία, αλλά είχε 2 τρύπες γμτ. Αύριο θα την επιστρέψω και θα πάρω άλλη, αλλά κάτι μου λέει ότι κι εκείνη τρύπια θα είναι.

Τρώω τυρόπιτα και βλέπω καλλιστεία, σκροντς!

θα την πλακωσω στο ταχινι (ουτε αυτο το τρωει μη φανταστειτε αλλα λεμε τωρα) και βλεπουμε...

ξέχασα να σχολιάσω, το ταχίνι με σοκολάτα της οικογένειας Χαλβατζή που πρότεινες, είναι υπεργ@μ@το!

ξέχασα να σχολιάσω, το ταχίνι με σοκολάτα της οικογένειας Χαλβατζή που πρότεινες, είναι υπεργ@μ@το!

τοσο πολυ που αντεξε 2 μερες ολο το βαζο...μπουχουχουχου δεν ξαναπηρα επιτηδες δεν εχω εγκρατεια τωρα καθολου! :-D:-D:-D

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ ξέχασα να ευχηθώ στο Δεσποινάκι μας να τα εκατοστήσει! Του χρόνου να είσαι παρέα με το σύζυγο μόνιμα πια και να περνάτε τέλεια μαζί με το κοριτσάκι σας! Τα δύσκολα να ξέρεις μακροπρόθεσμα θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο!

mGKop3.png60Jvp3.png

ουφ σας διάβασα βραδιάτικο αλλά με ξελιγώσατε κυρίες μου...

Στο τσακ να μη βγω να πάρω ένα παγωτό... Παγωτά, ταχίνια, γιουβαρλάκια, όλα τα θέλω!

Αδιαφορώ και σας φιλώ!

Ντάνσεμ, Χρόνια Πολλά! Υπομονή!

Τζενάκι συγχαρητήρια! Τέλειος ο Μήτσους! Τρομερός! Μπράβο σας! Άντε και λίγο ύπνο περισσότερο και να ευχηθούμε στους επόμενους θηλασμούς!

Η τσουλούφο έκανε 2 φορές εμετό σήμερα... Και είχε κάνει το ίδιο και την προηγούμενη βδομάδα :?:???::?

Άγγελούκος πώς είναι?? Μήτσους και Κωνσταντίνος???

Πάω να χαλαρώσω λίγο για να κοιμηθώ!

Σας φιλώ!

Υ.Γ. Μάρλε, απίστευτη η κυρία... Και ο άντρας λέει ανώτατος δικαστικός... Και έλεγε τα ήθελε το ρωσάκι....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αστα αυτά ντεπονάκι! κλείδωσε αυτές τις σκέψεις στο ντουλάπι και άνοιξε το όταν θα έχει τελιώσει η θητεία. Άκου που σου λέμε.... :wink:

καλημέρα μικρά μου κεφτεδάκια!

Είστε καλά? εγώ όχι και τόσο, γιατί μου τέλιωσε η φέτα, και πώς θα φάω τον αρακά χωρίς φέτα? ε? ΕΕΕΕΕ??????

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...