Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Το καιμακι δε το εχω δοκιμασει, τη βανιλια κ τη σοκολατα που δοκιμασα παντως, φαινονται πολυ αγνα παγωτα (κ σιγουρα εχουν κ κατσικισιο γαλα μεσ, εχει πολυ εντονη γευση).

Δοκίμασε καίμάκι οπωσδήποτε. Και cookies (cookies, όχι μπισκότο, το μπισκότο δεν πολυαξίζει). Και πεπόνι, και choco orange και choco cherry! και πραλίνα!

ουφ...με βλέπω να σταματάω στον Στάμου στο γυρισμό :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω ο Στάμος έχει ΦΟΒΕΡΕΣ κρεμούλες!!!! Τις κόλλησα από την γέννα στο Έλενα και μετα τις έβρισκα στο σουπερ και τις τσάκιζα κάθε μέρα ώσπου να βγάλει το μωρό αλλεργία...:(

Δε σας είπα, πάω φεστιβαλ Αθνηνών απόψε!!! Systeme Castafiore!:D

Ζηλευω ζηλεύω και ζηλευωωωωωωωωωωωωω! Να περάσεις τέλεια και να μας πεις εντυπώσεις!

Εγώ ελπίζω στο τριήμερο εκτός απ'τον παιδότοπο να καταφέρω το βράδυ να δω καμια συναυλία :wink:

θα μπορούσες να πάρεις...........

τα βουνα.............:tongue::tongue::tongue:

ή έναν υπνάκο 36ωρο:tongue::tongue::tongue:

Βλακαααα χαχαχαχαχα

Εμενα παλι ο θοδωρακης οτι και σκατα (με το συμπαθειο) να του δωσεις θα τα φαει... τρωει τον αμπακο και τα παντα.

εντιτ: Για σκηνές που λέτε εμείς πήραμε κάτι σε πιο απλό και μικρό για να μπορούμε να είμαστε λίγο πιο ευέλικτη και στο ελεύθερο http://www.on-holidays.gr/full_product.php?prod_id=204386 Βέβαια όπως καταλαβαίνει παιδιά σκυλιά όλα μαζί και τα πράγματα στον προθάλαμο αλλά είναι μια γλύκα!

Ζηλευω ζηλεύω και ζηλευωωωωωωωωωωωωω! Να περάσεις τέλεια και να μας πεις εντυπώσεις!

Εγώ ελπίζω στο τριήμερο εκτός απ'τον παιδότοπο να καταφέρω το βράδυ να δω καμια συναυλία :wink:

Xορός είναι αυτό Ελίζα?

Αχ και εγώ πολύ ζήλεψα...πότε θα τα καταφέρω άραγε να μπορέσω να δω και εγώ κάτι καλλιτεχνικό? Μια συναυλία μου έχει λείψει τρελά...αλλά είναι ώρες που βάζουμε τον μικρό για ύπνο :(

Διαφημίσεις

Δοκίμασε καίμάκι οπωσδήποτε. Και cookies (cookies, όχι μπισκότο, το μπισκότο δεν πολυαξίζει). Και πεπόνι, και choco orange και choco cherry! και πραλίνα!

ουφ...με βλέπω να σταματάω στον Στάμου στο γυρισμό :tongue:

να παρω λιγο απο όλα δλδ;;;; :mrgreen: Πραλινα ειχα παρει, δεν μου τα ειχε πει, αλλα το κουκις ακουγεται ενδιαφερον. ΚΑι κατι εκμεκ που ειχε εκει περα μου ειχαν γυαλισει επισης, τα εχεις δοκιμασει;

Αν δεν τον εβλέπα τον Σοζω δε θα σε πιστευα, αλλα τρωει οντως! Μαλλον τρωει απο όλα, αλλα οχι ποσοστητες. Και αυτο μου αρεσει, να μην καθεσαι να σκας το τι θα φαει το παιδι, οτι κ να του δωσεις θα φαει οσο θέλει. Ενω το δικο μου σκατο, οχι αυτο, οχι το αλλο. Και αμα την αφησω νηστικη, αρχιζει η γκρίνια....

να παρω λιγο απο όλα δλδ;;;; :mrgreen: Πραλινα ειχα παρει, δεν μου τα ειχε πει, αλλα το κουκις ακουγεται ενδιαφερον. ΚΑι κατι εκμεκ που ειχε εκει περα μου ειχαν γυαλισει επισης, τα εχεις δοκιμασει;

όλα τα έχω δοκιμασει από παγωτά!!!

και το φυστίκι είναι πολυ καλό!

στην εγκυμοσυνη, το παίρναμε περπατητό με τον Νικ από το σπίτι, πηγαίναμε Στάμου, περναμε μια μπαλίτσα ο καθένας και γυρνούσαμε...ωραίες καλοκαιρινές βόλτες.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Xορός είναι αυτό Ελίζα?

Αχ και εγώ πολύ ζήλεψα...πότε θα τα καταφέρω άραγε να μπορέσω να δω και εγώ κάτι καλλιτεχνικό? Μια συναυλία μου έχει λείψει τρελά...αλλά είναι ώρες που βάζουμε τον μικρό για ύπνο :(

Χορός είναι!

Αν έχετε ποιος να τον κρατήσει μπορείτε να το τολμήσετε. Είναι αρκετά μεγάλος πια.

Αν δεν τον εβλέπα τον Σοζω δε θα σε πιστευα, αλλα τρωει οντως! Μαλλον τρωει απο όλα, αλλα οχι ποσοστητες. Και αυτο μου αρεσει, να μην καθεσαι να σκας το τι θα φαει το παιδι, οτι κ να του δωσεις θα φαει οσο θέλει. Ενω το δικο μου σκατο, οχι αυτο, οχι το αλλο. Και αμα την αφησω νηστικη, αρχιζει η γκρίνια....

Ο Κωστής κάνει διάφορα με το φαγητό από τότε που γεννήθηκε ο Σοφία. Και φυσικά άμα δεν φάει καλά γκρινιάζει.:mad:

Και είναι ρεπερτορίου Μήτσου στις προτιμήσεις. Γάλα το έκοψε όταν του έκοψα το μπουκάλι, τυρί καθόλου (μόνο λίγη παρμεζάνα καμιά φορά -γκουρμέ όχι αστεία), γιαούρτι μόνο παιδικό και σπάνια βιολογικό όλυμπος με μέλι. Λίγο κρέας, πολλά όσπρια και λαχανικά, μακαρόνια, ρύζι. Και φοβερός γλυκατζής.

DPYUp2.png EYukp3.png

Χορός είναι!

Αν έχετε ποιος να τον κρατήσει μπορείτε να το τολμήσετε. Είναι αρκετά μεγάλος πια.

Eχουμε τη γιαγιά που τον κρατάει αλλα τον έχει την μέρα δεν θέλω και το βράδυ...πάει πολύ για μένα...εξάλλου την ρουτινα του μπάνιου μονο με μένα την θέλει...άντε το πολύ πολύ να την κάνει με τον μπαμπά του και να πάω μόνη μου

για πες ποια ειναι η δίπλα παραλία να ξέρουμε? τώρα λέμε για Ιούλιο...

Απ' όσο ρωτήσαμε τότε, όνομα δεν έχει αυτή η παραλία. Πάντως αν φτάσεις στον Κάλαμο και συνεχίσεις πιο πέρα στον μοναδικό δρόμο (από πίσω απ' το βράχο που χωρίζει την μεγάλη απ΄τη μικρή παραλία αν θυμάσαι, χωματόδρομος είναι αλλά βατός) είναι 'κανα 10λεπτο δρόμος με το αυτοκίνητο, ίσως και λιγότερο. Σε κάποιο σημείο φαίνεται από ψηλά μια παραλία κι έχει ένα δρομάκι αριστερά (προς τη θάλασσα δηλ.). Αυτό είναι μικρούλι, 50-100μ. το πολύ. Εκεί αφήνεις το τουτού και πιάνεις ένα μικρό μονοπάτι που έχει. Δεν είναι τίποτε το κατέβασμα, 2 λεπτά υπόθεση, και η παραλία κούκλα. Έχει κι ενα μικρό ποταμάκι στη μέση και τέλεια νερά. Σκιά ελάχιστη δυστυχώς, αλλά έχει καλό προσανατολισμό, οπότε αν πας προς το βράχο (δηλ. στη μεριά της παραλίας μακριά απ' τον Κάλαμο) όλο το πρωί είσαι πολύ καλά. Εμείς φεύγαμε το καταμεσήμερο που βάραγε για βόλτα κι επιστρέφαμε κατά τις 7. 15άγουστος και όλη η παραλία 3σκηνές: μια εμείς, μια άδεια παρκαρισμένη και μία μιας παρέας 3 ατόμων. Αυτά.

Για την άλλη που με ρώτησες, ο έξυπνος ο καλός μου θυμάται μόνο ότι είναι ψηλά στον Ευβοϊκό, κάπου μετά την Αιδηψό. Όνομα παραλίας, οδηγίες κλπ. τα έσβησε απ' το σκληρό. :roll: Θα δει όμως πάλι τον συνάδελφο μας το Σάββατο στην πρόβα, θα τον βάλω να τα γράψει αυτή τη φορά και θα σου πω.

Επίσης μπράβο και στους 2 σας για τον ωραίο και γλυκό αποθηλασμό. Πολύ με συγκίνησε...

Α! Και Αφροδίτη, αν κόψει το γάλα η Δανάη μπορεί και να σε καταπλήξει. Της Σεμέλης της άνοιξε απίστευτα η όρεξη μόλις το έκοψε, και πριν δεν έτρωγε ούτε τα μισά από αυτά που λες. Σκεφτόμασταν αν κόψει το γάλα πως θα ζει αυτό το παιδί, αλλά τελικά χωρίς γάλα τρώει πολύ-πολύ καλύτερα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Αλό! Βλέπω φαγοσυζήτηση για τα παιδιά μας ε? Εμένα παρόλο που είναι αδυνατούλης τρώει απ' όλα μπορώ να πω και σε αυτό βοήθησε πολύ ο παιδικός! Το απογευματινό μας πειράζει που εξακολουθεί και σχεδόν πάντα είναι γιαουρτάκι πρόβειο ή κατσικίσιο με μια μπανάνα λιωμένη μέσα?Τα παιδικά γιαούρτια που του έχω δώσει σύνολο 4 φορές τα θεωρώ το γλυκάκι του και αυτός επίσης! Εμένα το μόνο που μου τη δίνει είναι ότι ακόμα και αν πεινάει πολύ π.χ. τοστ δεν υπάρχει περίπτωση να φάει! Γενικά μας δυσκολεύει όταν είμαστε έξω στο τι θα φάει! Σας είπα ότι η μπουμπούκα μας έφτασε τα 6 κιλά?Μεγάλωσε!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τζεν του χρόνου τέτοια εποχή, θα τον αφήνεις με μεγαλύτερη ευκολία στη γιαγιά για ένα μόνο βράδυ!

Μέχρι του χρόνου θα έχω λαλήσει!

Ντανσεμ ευχαριστω για την πληροφορία αλλά μάλλον με τον μικρό μαζί μας δεν θα μπούμε στον κόπο των εξερευνήσεων...όταν μεγαλώσει να μου τα ξαναθυμήσεις!:tongue:

Eχουμε τη γιαγιά που τον κρατάει αλλα τον έχει την μέρα δεν θέλω και το βράδυ...πάει πολύ για μένα...εξάλλου την ρουτινα του μπάνιου μονο με μένα την θέλει...άντε το πολύ πολύ να την κάνει με τον μπαμπά του και να πάω μόνη μου

Μην ανησυχείς για το Στεφανάκο, αυτός θα τα βρει μια χαρά με τη γιαγιά για ένα βράδυ στο τόσο.

Νταξ, η γιαγιά μάλλον κουράζεται να τον έχει κάθε μέρα, αλλά ένα Σάββατο ή Κυριακή που θα είναι ξεκούραστη:tongue: μπορείτε να της ζητήσετε τη χάρη:wink:

Αλλιώς, άσε το μπαμπά, πάρε καμιά φίλη και βγες λίγο -πριν λαλήσεις!Κικιρίκουουουουου

DPYUp2.png EYukp3.png

:lol::lol: Έεεεετσι...

Να ρωτήσω κάτι άλλο, τι θα μπορούσα να πάρω εκτός από ναρκωτικά για να καρδαμώσω λίγο :tongue:; Σουρνομαι εντελώς το σάψαλο!

Πάρε.μάκα...Τη.vriskeis.sta.viologika.Sorry,εχει.χαλάσει.πληκτρολόγιο

Καλησπέρα!Φωτό.vaftisης.τέλειες!!:)

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...