Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Α, και τα φυλλα απο τις πιττες!

:lol:

για δοκίμασε και του Στάμου έχω ακούσει πολύ καλά λόγια (έχει πρατήριο μόλις περάσεις τις γραμμές του τρένου). Και επ'ευκαιρία πέρνεις και παγωτάκι καϊμάκι :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με το μαλλί όρθιο αντί αναμαλλιασμενο?:mrgreen:

:lol::lol: Έεεεετσι...

Να ρωτήσω κάτι άλλο, τι θα μπορούσα να πάρω εκτός από ναρκωτικά για να καρδαμώσω λίγο :tongue:; Σουρνομαι εντελώς το σάψαλο!

Είδες τελικά! Είναι βάλσαμο ο θηλασμός και για το παιδί και για τη μαμά! Το διάβαζα κάπου εντομεταξύ ότι όταν θηλάζει βγαίνει μια ορμόνη που σου προκαλεί ηρεμία, είναι οφθαλμοφανές πάνω μου! Από τότε που αποθήλασα τα νεύρα μου είναι σμπαραλιασμένα πολύ συχνότερα!! Στο επόμενο και να αποθηλάσει αυτό θα συνεχίζω εγώ να το πουλάω, μπας και βρω την ηρεμία μου...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ωρε, λες?????Πλάκα,πλάκα,καθόλου δεν το είχα σκεφτεί κ μένα τους τελευταίους μήνες είναι χάλια τα νεύρα μου...:rolleyes::rolleyes:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι άλλο, τι θα μπορούσα να πάρω εκτός από ναρκωτικά για να καρδαμώσω λίγο :tongue:; Σουρνομαι εντελώς το σάψαλο!

θα μπορούσες να πάρεις...........

τα βουνα.............:tongue::tongue::tongue:

ή έναν υπνάκο 36ωρο:tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Εγω εχω δοκιμασει ολα τα γαλατα Ολυμπος δελτα φαγε , κατσικισιο , αγελαδινο φρεσκο ,ολα τα δημητριακα κ εχουμε καταληξει στα σπεσιαλ Κ ( ω ναι) κ γαλα αναλογα με τα κεφια του ποτε ελαχιστο ποτε καθολου ποτε αρκετο. Αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως δεν του αρεσει ζεστο .Τις προαλλες ειχε 2 βραδυα επινε 1 ποτηρι κατσικισιο κρυο αλλα αυτο ηταν 2 μερες..... δεν πειραζει οσο θελει κ αν θελει .... καμια φορα τρωει παιδικο γιαουρτακι η κανα γιαουρτι κανονικο με λιγο μελο η μαρμελαδα σπιτικη η κυδωνι ( πολυυυυυ σπανια) . Τυρι ουτε να το δει .... αφου κ στο παστιτσιο για να το φαει βαζω κασερι που ειναι γλυκο κ οχι πολυ μεγαλη ποσοτητα για να μην το καταλαβαινει. Κ τυροπιτα δεν μονο αν ειναι με πολυ ανθοτυρο κ δεν εχει πολλα αυγα κ σπανακοπιτα μονο απο μενα οχι γιαγιαδων γιατι βαζω ανθοτυρο. Αυγο επισης δεν τρωει πολυυυ σπανια -- μονο στραπατσαδα τρωει ---- κ κρεας καθολου . Αντε να φαει κανα σουτζουκακι παλι μονο απο μενα η κεφτεδακι κ μακαρονια με κιμα ... αυτα . Ειναι του λαχανικου ο γιος μου ..Φρουτα τρωει αρκετα αναλογα με τις ορεξεις του , ζυμαρικα αρκετα κ γλυκα τα αποφευγω οσο μπορω αλλα ολο κ κατι θα φαει μεσα στην μερα ενα μπισκοτακι , λιγο κεικ αν ειναι της μερας ( παραξενιαααα) κανα παγωτινι το ΣΚ αυτα ...

Παντος απο γιατρους που ξερω το αγελαδινο καλο ειναι να το αποφευγουμε κ εμεις δινουν πολλες ορμονες στις αγελαδες να κατεβαζουν ποσοτητες γαλακτος κ περνανε σε εμας!

Εγω τωρα τελευταια τα εκοψα τα αγελαδινα με αυτα που ακουω κ πινω μονο κατσικισιο γαλα κ γιαουρτι κατσικισιο-προβειο κ τυρια φετα ανθοτυρο γραβιερα.

λέγκω, χοροπήδα επιτόπου για κάνα πεντάλεπτο, κατά προτίμηση ακούγοντας ένα πολύ ανεβαστικό τραγούδι!! Αν δεν ξυπνήσεις το πολύ πολύ να κάνει κοιλιακούς!! :tongue::tongue::tongue:

Αφροδίτη, βλέπω μεγάλη ποικιλία σε φαγητό η νυφούλα μου! Χμμμμ... κάτι μου θυμίζει!

Με το γάλα έκανα μια συσχέτιση χτες το βράδυ που πολύ με προβλημάτισε... Ο Γιάννης κάποια στιγμή έβγαζε πολύ συχνά χαλάζια στο μάτι και ταλαιπωρήθηκε αρκετά με κολλύρια και πλύσεις και τέτοια. Μειωθήκαν πολύ όταν μείωσε το γάλα.. Ο Μάνος άρχισε να έχει χαλάζια λίγους μήνες μετά που αποθηλασε.... Ο οφθαλμίατρος μας λέει ότι έχει να κάνει με λιπαρότητα του δέρματος που φράζει πόρους... Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μειώσω ακόμα το γάλα στο Γιάννη και στον Μάνο θα το παλέψω, αν και όταν ξυπνάει το βράδυ δεν ξανακοιμάται χωρίς γάλα.. ίσως το δίνω αραιωμένο μέχρι να το κόψει... έχει και αυτή την δυσκοιλιότητα, και διάβασα ότι ίσως προκαλείται και από το γάλα...δεν ξέρω τελικά τι να υποθέσω... πίνει πάντως 2-3 μπουκάλια την ημέρα και ένα γιαούρτι πρόβειο στον παιδικό. Το απόγευμα ίσως αν ζηλέψει από τον Γιάννη φάει και ένα παιδικό...πολλά είναι!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

:lol:

για δοκίμασε και του Στάμου έχω ακούσει πολύ καλά λόγια (έχει πρατήριο μόλις περάσεις τις γραμμές του τρένου). Και επ'ευκαιρία πέρνεις και παγωτάκι καϊμάκι :tongue:

a, τον εχω τσεκαρει! Το παιρνουμα κατα καιρους κ αυτο. Το καιμακι δε το εχω δοκιμασει, τη βανιλια κ τη σοκολατα που δοκιμασα παντως, φαινονται πολυ αγνα παγωτα (κ σιγουρα εχουν κ κατσικισιο γαλα μεσ, εχει πολυ εντονη γευση). Θα προσπαθησω σιγα-σιγα να της το γυρισω σε κατσικισιο το γαλα μπας κ στρωσει λιγο... Αλλα δεν θα το πιει ρε γμτ.

Διαφημίσεις

Μάλλον θα αρχίσω να παίρνω και εγώ κατσικίσιο για τα παιδιά... μια δοκιμή θα με πήσει αν θα το πιούν.... ο Μάνος δηλαδη γιατί είναι μικρός ακόμα και δεν τρώει καθόλου φρούτα και λαχανικά!!

Εγώ μάλλον θα το κόψω τελείως... αν και επειδή δουλεύω στα φάρμακα λένε ότι το γάλα είναι απαραίτητο... μύθος και αυτό άραγε? Το ασβέστειο του γάλακτος κάνει καλό για αποτοξίνωση στα φάρμακα ή κάτι άλλο? Όποια γνωρίζει ας με ενημερώσει...

Το κακό με το Γιάννη είναι ότι τρώει πολύ τυρί, αλλά μόνο του τοστ τυρί, δηλαδή ένταμ, γκούντα και τέτοια! Κατσικίσιο ή γραβιέρα ούτε να τα δει...ψέμματα...τρώει και φέτα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...