Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ντι εσακι Χρονια πολλα! Υπομονη!!!!

Τζενακι πολυ συγκινητικο δεν ειναι? Συγχαρητηρια σε ολες μας παντως που τα κταφεραμε τοσο καιρο... μπραβο στο Μητσακο μας!!!

Ευτυχως εγω εβγαλα μια επειτηδες ηξερα οτι σε καμια εβδομαδα δεν...

Ειδες ειναι πιο ευκολα απο οτι τα φανταζομαστε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α να πω κι εμενα μονο ενα ποτηρακι πινει το βραδυ,μπορει και λιγοτερο και καμια φορα γαλα με κορν φλεικς το πρωι...

Κι εγω το ειχα αυτο το αγχος, αλλα και ο παιδιατρος μου ειπε οσο θελει σε αυτη την ηλικια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ναι, άλλα όταν το παλεύαμε (εγώ τουλάχιστον που το πάλευα) το βλέπαμε βουνό, αλλά απλώς πρέπει να χαλαρώσεις και να απολάυσεις! Στο επόμενο θα είμαι πολύ πιο άνετη πάντως και στον αποθηλασμό!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ντουντουκι εσεις συνεχιζεται κανονικα μερα νυχτα θηλασμους?

οι θηλασμοί μας: 7, 5.30, αν είμαστε μέσα στο σπίτι θα κάνει κι άλλον έναν πες χοντρικά στις 7.30, στις 9.30 όταν διαβάζουμε το βιβλίο και μετά πάλι στις 7 το πρωί. Περίπου αυτό είναι το πρόγραμμά μας. Α και τα Σαββατοκύριακα τα πρωινά, προστίθεται κι άλλος ένας ας πούμε στις 9, καθώς και όταν διαβάζουμε το βιβλίο για τον μεσημεριανό ύπνο.

Οι σταθεροί πάντως είναι 7, 5.30, 9.30 και 2 το μεσημέρι Σάββατο και Κυριακή.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ναι, άλλα όταν το παλεύαμε (εγώ τουλάχιστον που το πάλευα) το βλέπαμε βουνό, αλλά απλώς πρέπει να χαλαρώσεις και να απολάυσεις! Στο επόμενο θα είμαι πολύ πιο άνετη πάντως και τον αποθηλασμό!

Συμφωνω απολυτα!!! Οσο το παλευεις ειναι χειροτερα! Ολα ειναι στο μυαλο. Τωρα που το ειδαμε χαλαρα εγινε χωρις κανα να το καταλαβουμε! Κριμα που δεν εβγαλα φωτο ρε γμτ !!! Μην σου πω θα τον βαλω το βραδυ στο βζ για να βγαλουμε φωτο !!!

Διαφημίσεις

Ροζι, αυτο λες; Τζενη διαβασε το κ συ κ οποια αλλη ανυσηζει που το παιδια της δεν πινει γαλα.

http://therapeutical-thaumaturgy.blogspot.com/2010/06/blog-post_11.html

Ας το διαβασουμε κ μεις που τα παιδια μας εχουν αλλεγρια κ λεμε τι επαθαν ξαφνικα κ κανουν αιμα στα κα τους τοσα μωρα...

Τζενακι, μπραβο και παλι μπραβο. Τα καταφερατε αψογα, ο μητσακος ειναι για φιλημα! Ουτε γκρινιες ουτε πισωγυρισματα! Αχ μακαρι να παει κ για μας ετσι! Με τηυ Δαναη δυστυχως δεν απολαυσαμε τον αποθηλασμο, ζοριστηκαμε, αλλα ημουν κ 7 μηνων εγκυος κ δεν τραβαγε αλλο...

Οσο για κατουρηματα, ξεχασαμε χτες να βαλουμε πανα στη Δαναη κ ξυπνησε τη νυχτα κατουρημενη φυσικα! Και μου αρεσει που μου λεει οτι ʽπρεπει να κοψουμε τις πανεςʽ. Σκεφτομαι κ γω μπας κ εκοβε το γαλα, μιας κ συνεχως χλωμη ειναι κ οι κενωσεις της δεν ειναι καλες εδω κ πολυ καιρο τωρα, αλλα το ζηταει. Ασε που δεν τρωει γενικα, αμα δεν πιει κ γαλα... Πολυ ιδιοτροπο παιδι στο φαγητο. Χαιρομαι απο τη μια ςπου δνε τρωει γλυκα, αλλα δεν δοκιμαζει τιποτα ρε παιδι μου...

ροζι θυμασαι και εγω και αν το παλευα ,εμεις δυσκολευτηκαμε γιατι δεν ηταν ετοιμα τα δικα μας και με υπο τετοιες συνθηκες πως να απολαυσεις τον αποθηλασμο

Μορε, να μην είχα τον δικό μου να με πρήζει θα σου έλεγα... αλλά είπα, στο επόμενο θα τον αφήνω να γκρινιάζει και εγώ θα κάνω τα δικά μου! Αγλαΐα method!!:mrgreen::mrgreen:

εντιτ... τον σύζυγο εννοώ...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο στο Μητσάκο και στη μαμά!!! Τι ωραία που αποθηλάσατε τόσο ομαλά!

Εύγε και στον αλεκούκο! Εμένα σήμερα ξύπνησε με κατουρημένη πάνα άρα λέω να το καθυστερήσω ακόμα λιγο...

Το διάβαζα κάπου εντομεταξύ ότι όταν θηλάζει βγαίνει μια ορμόνη που σου προκαλεί ηρεμία, είναι οφθαλμοφανές πάνω μου!

Γιααααααααααααααααααα πες... δηλαδή αν δεν θήλαζα πόσο χειρότερα θα ήμουν;;;:tongue:

Φρεσκο. Συνηθως παίρνουμε το Ολυμπος. Μερικες φορες πινει το Ολυμπος μακρας διαρκειας κ καποιες αλλες εβολ ή αλλο βιολογικο που θα πετυχω στο σουπερ μαρκετ. Πινει δυο φορες τη μερα στανταρ (πρωι κ βραδυ) και τρωει κ απο κανενα γιαουρτι (παιδικο μονο, ειτε τεντι ειτε αντβανς, δεν δοκιμαζει αλλα) οχι καθημερινα ομως. Κατα τα αλλα τρωει σπανακορυζο, γιουβαρλακια, ελιες, κρεατα, λουκανικα κ αλλαντικα (αμα βρεθουν μπροστα της)! Αυτα! Α και κανα παγωτο μεσα μεσα! Α, και τα φυλλα απο τις πιττες! Αυτα.

Μπράβο στο Μητσάκο και στη μαμά!!! Τι ωραία που αποθηλάσατε τόσο ομαλά!

Εύγε και στον αλεκούκο! Εμένα σήμερα ξύπνησε με κατουρημένη πάνα άρα λέω να το καθυστερήσω ακόμα λιγο...

Γιααααααααααααααααααα πες... δηλαδή αν δεν θήλαζα πόσο χειρότερα θα ήμουν;;;:tongue:

Μπράβο κι από μένα Τζένη + Μήτσο :)

Λέγκω, δε με προσέχεις: Ο ΚΩΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΣΤΕΓΝΗ ΠΑΝΑ. ΠΟ-ΤΕ! Αλλά αν το αποφασίσεις να τον αφήσεις χωρίς νομίζω ότι πρέπει να του το τονίσεις.

Με το μαλλί όρθιο αντί αναμαλλιασμενο?:mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...