Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα.

ναι, μονο που δεν εχει πεζοδρομια....

Χρονια πολλα στο κατερινατσι!

θοδωρουλα, μακαρι να σας δουμε την κυριακη

Τονια, ειδες που στρωσανε τα πραματα? εσενα θα θυμαμαι καθε φορα που θα απογοητευομαι για να παιρνω κουραγιο.

Και γω λεω να στολισω δεντρο, μπας κ αλλαξει η διαθεση!

Ναι σε αυτα με τις δυο πλάκες που υπάρχει κ από ένα κουτσοδεντρο κ τελικα ουτε να περπατησεις αξιοπρεπώς δεν μπορεις αφου κ το κουτσοδεντρο που υπάρχει προβλημα δημιουργει σηκώνοντας με τις ριζες του τις πλάκες....

κ εγω πεσμενη διαθεση... θέλω όλο βολτες, μεσα δεν μπορω...

καλημερα!

Ανασταζί πως πάτε? τα διδυμακια???

καλημερα μαμα μια και μοναδική !τι κανεις ?

κι εμεις ειχαμε ενα εφιαλτικο βραδυ ,ξυπναγε συνέχεια και θηλαζε δηλαδη για την ακριβεια δεν κοιμηθηκαμε και καθολου

Κ εμεις το ίδιο, όλη νυχτα κλαψούρισμα κ ζβ....

Ουφ νυσταζω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκεφτηκα κ αλλο λόγο που μου χαλάει η διαθεση..

σε λιγότερο από μηνα γυρίζω στη δουλειά στην οποια θα είμαι καινουρια αφού πήρα προσφατα μεταθεση.... κ τα εχω παιξει....

αγχος για το μωρο

αγχος για τη νεα δουλεια κ τους νεους συναδελφους....

κλαψψψψψ

Καλημέρα!

Η Σοφία έχει πυρετό:-(. Την ημέρα δέκατα ~37,5 και το βράδυ ανεβαίνει 38,5.

Βρικολακιάσαμε λίγο το βράδυ 2-3 μέρες τώρα. Ξυπνάει και δεν θέλει να ξανακοιμηθεί, ενω νυστάζει. Αν την έχω στο κρεβάτι μου, αφού θηλάσει, στριφογυρναει σαν κοκορέτσι και πρέπει να σηκωθώ να την νανουρίσω αγκαλιά:confused: γιατί στο κρεβάτι της φωνάζει και θα ξυπνήσει και τους υπόλοιπους.

Yioupi σε βλέπω πολύ γνώστη των 'πεζοδρομίων' του κέντρου. Που μένεις? Μήπως είσαι κι εσύ ολίγον γειτόνισσα όπως η νταφούλα? Όσο για τη δουλειά, δες το σαν ανανέωση.

(((((Αφροδιτάκι)))))) σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εγώ είμαι ευτυχής που ξανάρχισα δουλειά. Ο χρόνος μου με τα παιδιά γίνεται πιο ποιοτικός όταν δεν είμαι όλη μέρα στο σπίτι

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημέρα κι από εμάς!

Αφροδίτη μη μασάς! Βασικά στην ίδια φάση είμαι κι εγώ, σε καταλαβαίνω. Δουλεύει κι ο άντρας μου από το πρωί ως το βράδυ (ελεύθερο επάγγελμα) και ώρες ώρες με πιάνει απελπισία.

είναι μέρες τώρα που με το Σοφάκι κοιμόμαστε μαζί γιατί ξυπνάει ανά 2-3 ώρες και δεν την παλεύω να σηκώνομαι και να θηλάζω στον καναπέ. Βεβαίως μου λένε ότι θα το μετανιώσω και ότι δεν θα ξεκολάει μετά κλπ, αλλά εμάς μας βολεύει

Καλημέρα γλυκούλες... τι χαμπάρια;

Τώρα γύρισα απ'τα μαθήματα ανώδυνου και χτούπησα ένα πιάτο γίγαντες... όσους γλύτωσαν δηλαδή γιατί οι υπολοιποι γίνανε φλαμπέ!!!

καλημερα μαμα μια και μοναδική !τι κανεις ?

κι εμεις ειχαμε ενα εφιαλτικο βραδυ ,ξυπναγε συνέχεια και θηλαζε δηλαδη για την ακριβεια δεν κοιμηθηκαμε και καθολου

Κι εγώ άυπνη (για αλλη μια φορά)... ή που ξύπναγε ο μικρος ή που πήγαινα για κατούρημα ή που δεν βολευόμουνα και όταν βολευόμουνα έπρεπε να ξαναπάω για κατούρημα ή που ξαγρύπναγα... Χμμ μάλλον δεν προβλέπεται βελτίωση έτσι θα πάει μέχρι τη γέννα:rolleyes:

Καθυστερημενα μπέιμπι μπλουζ ή με εφαγε η κλεισουρα κ η απραγια με τα πιτσιρικια.... θα μου περασει, που θα παει...

Το βασικό σου πρόβλημα είναι ότι έχεις αρκετές μέρες να με δεις και έπαθες στερητικό... σμουουουουουτς ένα ηλεκτρονικό φιλί και έπεται κάτσιασμα από κόντα σε λίγες μέρες;)

Ρε κορίτσια τι γέλιο ρίχνω με το παλιόπαιδό δεν λέγεται... Εχθές απλώναμε τα ρούχα και μου έδινε ένα ένα τα ρούχα και μου έλεγε πιανού είναι... ακόμα και στις κάλτσες μέσα έπεσε. Απίστευτη παρατηρητικότητα έχουν τα σκατούλια!!!

Επίσης πρέπει να βρω ένα τρόπο να απομυθοποιήσω τον πατέρα του πριν μου κάνει το σπίτι λαμπόγυαλο (ότι έχει μείνει δηλαδή) Πριν κάποιες μέρες κόλησε ο γιωργάκης το καλώδιο του τηλεφώνου με σιλικόνι και θεώρησε ο θοδωράκης ότι μπορεί να φτιάξει τα πάντα... ότι καταστρέφει "μπαμπας" μου λεει. Προσπαθώ να του εξηγήσω ότι το καζανάκι του πήρε τρία χρονια για να το φτιάξει αλλά δεν με πιστεύει:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Η Σοφία έχει πυρετό:-(. Την ημέρα δέκατα ~37,5 και το βράδυ ανεβαίνει 38,5.

Βρικολακιάσαμε λίγο το βράδυ 2-3 μέρες τώρα. Ξυπνάει και δεν θέλει να ξανακοιμηθεί, ενω νυστάζει. Αν την έχω στο κρεβάτι μου, αφού θηλάσει, στριφογυρναει σαν κοκορέτσι και πρέπει να σηκωθώ να την νανουρίσω αγκαλιά:confused: γιατί στο κρεβάτι της φωνάζει και θα ξυπνήσει και τους υπόλοιπους.

Yioupi σε βλέπω πολύ γνώστη των 'πεζοδρομίων' του κέντρου. Που μένεις? Μήπως είσαι κι εσύ ολίγον γειτόνισσα όπως η νταφούλα? Όσο για τη δουλειά, δες το σαν ανανέωση.

(((((Αφροδιτάκι)))))) σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εγώ είμαι ευτυχής που ξανάρχισα δουλειά. Ο χρόνος μου με τα παιδιά γίνεται πιο ποιοτικός όταν δεν είμαι όλη μέρα στο σπίτι

Περαστικα σας μωρεεεεε...

Εμενα τα προηγούμενα χρονια στην καλλιδρομιου κ με τα εξαρχεια εχω ΕΡΩΤΑ αλλά τωρα μενω στη ν. σμυρνη.....κλαψ..

όσο για τις γνωσεις .. με έπιασεςςς...

δουλευα χρονια στη Διευθυνση πρασινου του Δήμου αθηναιων στο 1ο διαμερισμα κ ξερω ποσα κ ποια δεντρα υπάρχουν στα εξαρχεια, νεάπολη κτλ, τι προβλημα έχουν, ποιους εμποδιζουν, ποιοι γειτονες δεν τα θελουν κ τα υπονομευουν, ποιοι υπουργοι τα έχουν κοψει κ έχουν στη θεση τους βάλει θεση σταθμευσης για δηθεν αναπηρους....κ όλα αυτααααα.......

κι εμενα μου λεει ποιανου ειναι τι και οχι μονο στα ρουχα

αλλα ξεχωριζει και μου λες "το ειναι τεβατι μπαμπα" (κρεβατι),ντονι μπαμπα(σεντονι)

μιας και ο μπαμπας κοιμαται στο καταδικο του κρεβατι μονος

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

γιουπι για "δηθεν " αναπηρους?

δηλαδη αυτες οι θεσεις που βλεπουμε παιζουν να μην ανηκουν σε αναπηρους ?μα τι ρωταω στην ελλαδα ζουμε!!

μ΄αυτα και μ'αυτα με πιανουν τασεις φυγης για εκτος ελλαδας!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

κι εμενα μου λεει ποιανου ειναι τι και οχι μονο στα ρουχα

αλλα ξεχωριζει και μου λες "το ειναι τεβατι μπαμπα" (κρεβατι),ντονι μπαμπα(σεντονι)

μιας και ο μπαμπας κοιμαται στο καταδικο του κρεβατι μονος

xaxaxa κατι μου θυμιζει....κι εμεις ετσι και χτυπαει και την κάθε πορτα που κοιμαται ο καθενας και λεει αντιστοιχα...

κι εμείς ψιλο οργιασαμε χθες απο ζβ...

Θοδωρούλι εσείς αποθηλάσατε?

Εγώ λέω απο σήμερα , μιας και δεν ειναι αρρωστη κλπ να κόψω κανα νυχερινό γευμα...ειναι συνεργάσιμη και κοιμάται πλεον και με τον μπαμπάτης με παραμυθι(βεβαια κοιμαται ο μπαμπας της πρωτος συνηθως χαχαχα)

Εχω σκεφτει να ξεκινησω αποθηλασμο μετα τον χειμώνα, αλλά να μειωσω απο τώρα σιγά σιγά τους νυχτερινούς...

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλα Λεγκοπουλακι...πεθανα στα γελια με το καλωδιο...Και δε σε πιστευει για το καζανακι ε;;;;:D:D:D:D

Αυτες οι θεσεις για τους δηθεν αναπηρους και μενα μου τη δινουν ...καθως και οοοοολα τα πεζοδρομια...καλα εδω στο Χαλανδροπαραδεισο να δειτε τι γινεται για να παω απο το σπιτι στην πλατεια Χαλανδριου πρεπει να εχω τρακτερ!!!!

Γεια σου Γκαλατακι...Αποθηλασαμε...πιο ευκολα απ'οτι υπολογιζα αλλα με την συμβολη του μπαμπα...κοψαμε το ημερησιο (αναγκαστικα μιας και ελειπα παρα πολυ) μετα ειχε μεινει το νανουριστικο και το δυσκολοτερο το νυχτερινο...το νανουστικο το κοψαμε με πολλα παραμυθια και αγκαλιες και επεξηγησεις...και το νυχτερινο το κοψαμε λιγο πριν το Παρισι, ξυπνησε μερικα βραδια και την πηρα αγκαλιτσα και μιλαγαμε, καναμε βολτες και τετοια και μετα οταν ελειψα μια εβδομαδα, αρχισε να κοιμαται σερι αγκαλια με το μπαμπα..Οταν ηρθε στο Παρισι δεν ξυπνησε καθολου ενδια μεσα... Μονο τωρα ξυπναει καμια φορα και κανει ενα ανεξηγητο κλαμα που δεν θελει ουτε αγκαλια ουτε τιποτα, αλλα μαλλον ειναι δυσκολο δοντι, γιατι τη βλεπω οτι βαζει ολο το χερι μεσα στο στομα...

Ds,φτου φτου για το φαγάκι σας!!!!!!Σας είδα και στα πρώτα βήματα!!!!Μπράβο σας!!!Γλύκα η μικρά!!!!!

ευχαριστουμε mamma mia!!!!

εχεις χαθει με τη δουλεια.........:D:D:D:D:D;);););)

μας λειπεις.....:(:(:(:(:(

Αφροδίτη μη μασάς! Βασικά στην ίδια φάση είμαι κι εγώ, σε καταλαβαίνω. Δουλεύει κι ο άντρας μου από το πρωί ως το βράδυ (ελεύθερο επάγγελμα) και ώρες ώρες με πιάνει απελπισία.

παιδια τι λετε?????

εμενα θα παει ΣΤΡΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καταλαβαινετε το δραμα μου????????????????????????????????:(:(:(:(:(:(:(:(

τελος παντων μου τα θυμησατε παλι "πρωινιατικα"!!!!!!:(:(

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

PS. ΧΡΟΝΙΑ POLLA στα κατερινακια και περαστικα στα αρρωστουλια ...παλι:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Γεια σου Γκαλατακι...Αποθηλασαμε...πιο ευκολα απ'οτι υπολογιζα αλλα με την συμβολη του μπαμπα...κοψαμε το ημερησιο (αναγκαστικα μιας και ελειπα παρα πολυ) μετα ειχε μεινει το νανουριστικο και το δυσκολοτερο το νυχτερινο...το νανουστικο το κοψαμε με πολλα παραμυθια και αγκαλιες και επεξηγησεις...και το νυχτερινο το κοψαμε λιγο πριν το Παρισι, ξυπνησε μερικα βραδια και την πηρα αγκαλιτσα και μιλαγαμε, καναμε βολτες και τετοια και μετα οταν ελειψα μια εβδομαδα, αρχισε να κοιμαται σερι αγκαλια με το μπαμπα..Οταν ηρθε στο Παρισι δεν ξυπνησε καθολου ενδια μεσα... Μονο τωρα ξυπναει καμια φορα και κανει ενα ανεξηγητο κλαμα που δεν θελει ουτε αγκαλια ουτε τιποτα, αλλα μαλλον ειναι δυσκολο δοντι, γιατι τη βλεπω οτι βαζει ολο το χερι μεσα στο στομα...

μπράβο Θεοδωρίνι...κάπως ετσι θα γίνει και με εμάς...το ημερησιο δεν την νοιάζει ποτέ δεν ζητάει, μονο το μεσημερι στον υπνο...οποτε ειναι το πιο ευκολο... και το βράδυ γενικώς με μπλα μπλα κοιμάται και χωρις...αχ μου εδωσες αισιοδοξία....τσιμπησε μου το μαγουλακι μας!!!!

Και μια ακόμα ερώτηση...πίνει φρέσκο γαλα? Πως αναπληρώνεις το ασβέστιο? (εμενα πινει αλλα καμια 120 μλ με καλαμακι οχι πολύ...επιδης τρωει κορν φλεικς με γάλα αλλα οχι γιαουρτι)

να μου πεις ειναι και το ταχινι, τυρακι,,, ολο και κατι θα βρω,ε?

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Eλιζάκι,περαστικά σας μωλέ...πώς πάτε εσείς με τις στερεές?Τρώει καλά το Σοφάκι?Αυτό που λες (για τη δουλειά),το νιώθω και γω.Από τότε που ξεκίνησα έχω ηρεμήσει και γω και ο μικρός..Και μας έρχεται πολύ αργά ο μπαμπάς μας και πριν τη δουλειά ήμουν όλη μέρα σπίτι,δουλειές,μωρό,μια νοικοκυρούλα χαρωπή.Αλλάζεις οπτική,ρε παιδί μου,βλέπεις αλλιώς τα πράγματα...

Ντιεσάκι,και μένα μου λείπει το παρεάκι μας...πώς και πάει τώρα στρατό το αμόρε?????καημενούλι,καλά κουράγια μωλέ...Φίλα μου το Νεφελάκι!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...