Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

Καλημέρα κορίτσι μου !! Μην με παρεξηγείς μόλις ξύπνησα και νόμιζα απανταγα στο μήνυμα της @Katiamaxiking!!! Χίλια συγνώμη αλήθεια τώρα το είδα ότι μου είχες γράψει εσύ 🫠 

λοιπόν Μαρία μου και εγώ εκεί θα την κάνω αλλά εφόσον πονάει τόσο πολύ και εκείνη την ώρα και την επόμενη μισή ώρα γιατί δεν μας ναρκώνουν ρε γαμωτο και πρέπει να το ζητήσουμε εμείς ;;; Εμένα μου είπε λόγω του κόστους αλλά προτείμω να δώσω λίγα παραπάνω και να κοιμηθώ ήσυχη χαχα !!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ντιεσακι πολύχρονη!!!!!!!!!!

Μικρες σταγόνες σοφίας: το βάλσαμο λεγεται και St Johns Wort.

http://en.wikipedia.org/wiki/St_John's_wort

http://maps.google.com/maps?q=38.009258,24.563638&num=1&t=h&sll=37.97918,23.716647&sspn=0.070378,0.128059&ie=UTF8&ll=38.008827,24.565537&spn=0.005951,0.013915&z=17

εκεί ακριβώς είναι το σημείο για ελεύθερο, κάτω από τα πλατάνια...

πιο πέρα έχει και ταβέρνα με μια χαρά φαί :-D

Με τέλεια τηγανητά αυγά!!!!!!!!!!

Και το μπανιο στο ποτάμι τα σπάει!!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν ο αντρίκος έγλειψε μπανάνα σήμερα, βασικά του την έδωσα λιωμένη και κάτι έκανε...

Χτες πήγα να την πυροβολήσω την Άννα:

Εκεί που καθόταν ωραία και καλά βγαίνουμε μια στιγμή στο μπαλκόνι να ποτίσουμε τον ερμο τον βασιλικό που αγκομαχούσε, η άννα ανεβαίνει σε μια μικρή σκαλίτσα που έχω, κάθεται και ... κατουράει! ούτε κατέβασε βρακί ούτε τπτ...έτσι στα καλά καθούμενα! Και μάλιστα μου τολεγε με χαρά κοίτα μαμά κάνω πιπί!!! Τεσπα, είπα να μην δώσω σημασία, στο μπαλκόνι ήταν ούτως ή άλλως, την πλένω, αλλάζουμε βρακί περνάει κανά 2ωρο και εκεί που παίζαμε οι 3 μας τσουπ... ξανακατουράει μέσα στο σπίτι εντελώς νορμάλ, κοιτα μαμά έκανα πιπί... την ρωταω, στο σχολείο κάποιο παιδάκι τα κάνει έτσι.. ναι μου λέει ο στέφανος, η εύα... και το βρήκε ωραίο και η δικιά μου και είπε να το εφαρμόσει...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

σου στέλω πμ.

αν πας απόγευμα πληρώνεις 60 ευρω στο νοσοκομείο και έχει ελάχιστη αναμονή...εξετάζει απόγευματα καθε Τετάρτη γύρω στις 3 αν θυμαμαι

αν πας πρωι πληρώνεις κατι λίγα αλλά έχεις αναμονή...

Θέλω κι εγώ αυτό το πμ!:)

καλημέρα!!!!!!!

Ελίζα!!!!!!! Ζήλεψα και χθες το βράδυ τον εβαλα χωρίς πάνα... Έκανε να κοιμηθεί καμιά ώρα οπότε κατά τις 11.30 φώναξε τσίσια και το πρωί ξύπνησε στεγνός...

Για να δούμε!

Πάλι ξεκινήσαμε την κουβέντα για τοκετούς?? Ωραία! Σας έχω πει για την κολητή μου που πήγαινε για 2η καισαρική και την πιάσαν οι πόνοι και σε 2 ώρες γεννήθηκε ο μπόμπιρας... Ούτε vbac ούτε xbac!

Μπράβο και στον Αλέκο!:D

Μπράβο και στην κολλητή σου! Τυχερή κοπέλα!

Τατι, χαχαχαχαχα!

DPYUp2.png EYukp3.png

καλησπερα σας!!!

ηρθε ο καλος μου σημερα και εχουμε ηδη σκοτωθει δυο-τρεις φορες:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ΤΕΛΕΙΑ!!! δε μιλιομαστε παλι.....:(

επισης εχω τα γεννεθλια μου σημερα,(16/06)(οχι οτι εχει καμια σημασια απλα ετσι κουβεντα να γινεται),μιας και ειστε οτι κοντινοτερο σε "φιλη" μου βρισκεται αυτο τον καιρο...

καληνυχτα σας!

ds, χρόνια πολλά!!! Μην σε αγχώνει το γεγονός που τσακώνεσαι με τον καλό σου! Είναι κλασικότατο! Όταν είναι φαντάροι μεταμορφώνονται!!! "Δεν με καταλαβαίνει κανείς!" "Δεν ξέρεις τι τραβάω" κτλ κτλ κτλ....

Ήμουν 6 χρόνια με τον καλό μου, όταν ήταν φαντάρος δεν τον αναγνώριζα! Τσακωνόμασταν για ψύλλου πήδημα! Όταν τον παρηγορούσα μου την έλεγε ότι τι ξέρω εγώ που είμαι γυναίκα και δεν ξέρω από στρατό και όταν δεν τον παρηγορούσα μου την έλεγε που δεν τον παρηγορώ... άντρες... πεταμένα λεφτά, που έλεγε και μια ψυχή...:rolleyes:

Ελέυθερο κάμπινγκ ζηλεύω αφόρητα! Δεν έχω κάνει ποτέ με σκηνή. Μόνο με σλίπινγκ μπαγκ στο Γαιδουρονήσι απέναντι από εδώ http://www.ierapetra.gr/tabid/75/language/el-GR/Default.aspx !! Η απόλυτη χαλάρωση! Ηρεμία, ούτε ρεύμα, ούτε αυτοκίνητα, απλά υπέροχα!! Αδειάζεις κυριολεκτικά!! Ο καλός μου όμως δεν μπορεί αν δεν έχει την τουαλέτα του, την τηλεορασίτσα μου:evil: κτλ κτλ... έμπλεξα!! Αργότερα ευελπιστώ να πηγαίνω μόνη μου με τα παιδιά!!

Για το θέμα ύπνο και πάνας τα πάτε καταπληκτικά! Μπράβο!!! Με το Γιάννη ακόμα το παλεύω! Αν κόψει το βραδυνό γάλα θα τα καταφέρουμε σίγουρα! Και μετά από ένα άρθρο που διάβασα πάλι για το αγελαδινό ήρθε η ώρα!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

καλημερα!

Ντιεσακι χρονια πολλα !! ευχομαι να ειναι τα τελευταια γεννεθλια που περασατε μαλωμενοι και για τα επομενα χρονια να ειστε παντα αγαπημενοι και ερωτευμενοι

δεν ξερω τους λογους που μαλωνετε αλλα χρειαζεται να δειχνεις υπομονη και κατανοηση γιατι και αυτος ειναι σε πολυ δυσκολη φαση τωρα ,σιγουρα εσυ περνας τα ζορια τα μεγαλα αλλα και αυτος δεν ειναι στην καλυτερη φαση και σιγουρα το μυαλο του θα ναι συνεχεια σε σας

περαστικα στον μητσακο !

λοιπον με τα κατουροπισωγυρισματα που διαβαζω μηπως εγω να την αρχισω οταν θα κλεισει τα 4 ?:rolleyes:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Αχχχ μαμα μια μην μου λες τετοια αυτο μας ελειπε τωρα!! Παντος ενας συναδελφος εδω μου ελεγε για την μικρη του ειχε κ αυτη 3-4 μερες λιγο πυρετο γυρω στο 38 κ μετα γεμισε σαν σπυρακια εξανθηματα σε ολο το κορμι. Πηγανε στο γιατρο κ η διαγνωση ηταν οστρακια ειχε καποιο παιδακι στον παιδικο κ ειπαν προερχεται απο οξεια αμυγδαλυτιδα. Δεν ξερω αυτα πως συνδεονται αλλα ταλαιπωρηθηκε 2 βδομαδες η μικρη γιατι μετα απο αυτο αρπαξε κ την τορινη ιωση πυρετου αστα..

ααα δεν σας ειπα μαλλον για μας τελειωσε ο θηλασμος μετα απο 28 περιπου μηνες.... εδω κ μια εβδομαδα δεν εχει θηλασει καθολου κ παρολο που ειναι αρρωστος το εχει παρει πολυ καλα μεχρι στιγμης( ευχομαι να μην μου γυρισει αναποδα τωρα που το λεω). Κοιμαται χωρις κουνιαματα, απλα οταν νυσταζει ερχεται στο κρεβατι κ κοιμαται. τωρα που ειναι αρρωστος μαζι μας για να ελεγχουμε πυρετο μετα βλεπουμε.... εγινε πολυ χαλαρα κ ανωδυνα ... Του ειπα θα κοιμασαι χωρις βυζακι αγκαλιτσα η μαμα ειναι εδω σε αγαπαει κλπ κ δεν αντεδρασε. Βοηθησε μαλλον κ η ιωση γιατι θηλασε 2 φορες κ αμεσως εκανε εμετο κ μπορει να φοβηθηκε. Ειμαστε αυτοκολητοι ολο αγκαλιες κ αγαπουλες για να μην αισθανεται αποριψη κ ολα καλα λοιπον. Πιο ευκολα απο οτι το φανταζομουν. Πιο πολυ δυσκολευτηκα εγω να το παρω αποφαση.... Αυτο ηταν ...

Διαφημίσεις

οχι ρε γμτ δεν εχω φωτοοο.. χαζομαρα μου...

ναι βασω ετσι φανηκε ηταν ετοιμος! πιο δυσκολο ηταν να αρχισει να κοβει τα ημερησια που κ παλι δεν δυσκολευτηκαμε πολυ σχεδον καθολου θα ελεγα λιγο το μεσημεριανο της επανασυνδεσης ηταν δυσκολο παρα ολα τα υπολοιπα .. τελικα αν ειναι μεγαλο το παιδι κ συνενοειται κ καταλαβαινει ειναι πιο ευκολο. Δεν μετανοιωνω που θηλασαμε τοσο καιρο μακαρι κ στο επομενο να φτασουμε παλι τοσο .. Μονο που δεν πινει γαλα γενικα πινει πολυ λιγο αλλα τι να κανουμε . γενικα οπως εχω ξαναπει δεν του αρεσουν τα γαλακτοκομια τυρακια γιαουρτια κλπ. Μονο γαλα μαμας λεει μου αρεσει ειναι πολυ καλο. Τωρα ερχεται με χαιδευει πιανει το στηθος κ λεει βυζακι καλο παει γαλα καει ποναει βυζακι.

Τατιανα τωρα με μια βδομαδα χωρις θηλασμο το γαλα θα εχει μειωθει/τελειωσει φανταζομαι ε? Ποτ ελογικα θα σταματησει? Γενικα παντος το στηθος δεν το αισθανομαι πρησμενο . Πρεπει να κανω κατι τωρα?

Αχχ κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ ολες για τις συμβουλες σας χωρις εσας δεν θα τα ειχα καταφερει . Θυμαμαι στην αρχη καθε μερα ολο αποριες ειχα κ πολυ αγχος !! Ουτε καν μπορουσα να φανταστω οταν γεννησα πως θα θηλαζα τοσο απιαστο ονειρο μου φαινοταν το 6μηνο χρονος! Παντος καπως μου φαινεται περιεργα τωρα δεν ξερω πως να το περιγραψω ...

Ντουντουκι εσεις συνεχιζεται κανονικα μερα νυχτα θηλασμους?

και η στεφανια δεν πίνει πολυ γαλα ,πινει ενα ποτηρι ή μισο αναλογα τα κεφια μονο το βραδυ πριν τον υπνο

για το στηθος που ρωτας εγω δεν εκανα τιποτα ,ειχα ρωτησει και την αγλαια και μου χε πει οτι δεν χρειαζεατι

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Πιο ευκολα απο οτι το φανταζομουν. Πιο πολυ δυσκολευτηκα εγω να το παρω αποφαση.... Αυτο ηταν ...

Είδες τελικά! Είναι βάλσαμο ο θηλασμός και για το παιδί και για τη μαμά! Το διάβαζα κάπου εντομεταξύ ότι όταν θηλάζει βγαίνει μια ορμόνη που σου προκαλεί ηρεμία, είναι οφθαλμοφανές πάνω μου! Από τότε που αποθήλασα τα νεύρα μου είναι σμπαραλιασμένα πολύ συχνότερα!! Στο επόμενο και να αποθηλάσει αυτό θα συνεχίζω εγώ να το πουλάω, μπας και βρω την ηρεμία μου...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...