Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες,καλημέρες!!!!!!!!Χρόνια πολλά στα Κατερινάκια!!!!!!!!Είμαι δουλειά,είναι ψιλοχαλαρά και είπα να μπω λιγάκι...

Συναδέλφισσα,τώρα πας για ύπνο εσύ?????Ωραίο βράδυ είχατε,να φανταστώ?????Έχεις αναρρωτική μέχρι να βγεις στην άδεια τοκετού???Δεν θα σε 'ξαναδω' ον λαιν δηλαδη....??Φιλακια Μαρινάκι μου!

Μυρτώ,να σου ζήσει ο ανηψιός!!!!!

Ds,φτου φτου για το φαγάκι σας!!!!!!Σας είδα και στα πρώτα βήματα!!!!Μπράβο σας!!!Γλύκα η μικρά!!!!!

Σας φιλώ για την ώρα!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

καλημερα μαμα μια και μοναδική !τι κανεις ?

κι εμεις ειχαμε ενα εφιαλτικο βραδυ ,ξυπναγε συνέχεια και θηλαζε δηλαδη για την ακριβεια δεν κοιμηθηκαμε και καθολου

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

κι εμεις ειχαμε ενα εφιαλτικο βραδυ ,ξυπναγε συνέχεια και θηλαζε δηλαδη για την ακριβεια δεν κοιμηθηκαμε και καθολου

Bασούλι μου....κομμάτια είσαι ,ε????Εμείς μάλλον βαίνουμε για αποθηλασμό.Θηλάζει πρωί,μεσημέρι,βράδυ και όχι πολύ,για να νανουριστεί.Σήμερα το πρωί που δεν είχε ξυπνήσει πριν φύγω,δεν τον ξύπνησα να θηλάσει,το λυπήθηκα,κοιμόταν τόσο γαλήνια....Πίνει βέβαια 1 ποτήρι φρέσκο γάλα το πρωί και ένα το βράδυ,με το καλαμάκι,το μπουκάλι δε το θέλει.Α,το Σ-Κ-Δ πάμε εκδρομή στα μέρη σου (?).Από Γιάννενα δεν είσαι,αν θυμάμαι καλά???Ανυπομονώ!!!!!!!

Ελενάτσι(((((((())))))))!!!!!Τί κάνει το τσουλουφίδιον????Περάσαν οι κολικοί????Αναστασάκι,τα διδυμάκια καλά?????

Σας φιλώ γλυκούλες μου...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!Χρόνια πολλά στα Κατερινιά!!!

Βάσω ακόμα με τον αποθηλασμό παιδεύεσαι;;;;

Εγώ αν φορέσω νεκολτέ με αρπάζει και χώνει το κεφάλι στο στήθος .."μαμ..μαμ"..αν δεν του δώσω γίνεται αγρίμι...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Βασουλακι μου!!!! καλημερα! κουραγιο!

μωρε εχει ακομα προβλημα με τη βρωμοδυσκοιλιοτητα

και πονουσε η κοιλια της

δεν τη συζηταμε πλεον τη λεξη αποθηλασμο

δεν ειναι ετοιμη ακομα να το δεχτει και εγω δεν θελω να την ζορισω

ειδικα τωρα

θοδωρινι επιτελους σπιτι!! και εγω λεω να στολισω το σ-κ !

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα.

Ρε παιδιααααα πρασινο σε στυλ πάρκων δεν έχει η αθήνα αλλά από δεντρα έχει σε όλα τα πεζοδρομιααααααα

ναι, μονο που δεν εχει πεζοδρομια....

Χρονια πολλα στο κατερινατσι!

θοδωρουλα, μακαρι να σας δουμε την κυριακη

Τονια, ειδες που στρωσανε τα πραματα? εσενα θα θυμαμαι καθε φορα που θα απογοητευομαι για να παιρνω κουραγιο.

Και γω λεω να στολισω δεντρο, μπας κ αλλαξει η διαθεση!

Επεξεργάστηκαν by Afrodite

χμμ ολα μαζι μηπως??

σε καταλαβαινω απολυτα παντως!!προσφατα περασα αναλογη φαση ,η πιο εντονη θα την ελεγα

και δεν μπορω να πω οτι μου εφυγε ,μου αφησε καταλοιπα

και με επιασε ταση φυγης !απο την αθηνα να αλλαξω δουλεια ,να αλλαξω τα παντα λες και αυτο θα με σωσει αλλα λεμε τωρα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...