Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ εδώ κ εδώ ειδικη αλλεργιολόγος!!

Εχουμε γινει εξπερ την αλλεργια μου μέσα...

Λοιπόν, κόψε γαλακτοκομικά όλα όμως κ λογικα θα δεις γρήγορα αποτελέσματα αν κ ο οργανισμος του μωρού χρειάζεται 1 μήνα περίπου για να καθαρίσει.

Επίσης είναι πολύ νωρις για να ξεκινησετε στερεες ειδικά αν έχετε αλλεργία.

Ακόμα εκτος των άλλων που σου είπαν τα κορίτσια οι κρεμες του εμποριου έχουν γαλα μεσα οπότε πάλι στην περίπτωση που έχει αλλεργία την κάτσατε...

Δες στο τοπικ του θηλασμο το ''αλλεργια σε μωρό που θηλάζει''. Ορεξη να έχεις θα πάρεις πολλες πληροφορίες.

Λογικα το αιμα στα κακα δειχνει αλλεργια εκτος κ αν έχει ραγαδούλα οπότε αυτο θα το δει ο παιδογαστρεντερολογος.

Για την καντιντιαση (ναι ναι εχω κ σε αυτο εμπειρία)

πρεπει να δει ο γιατρος το στομα του μωρού για να μην κολλαει ο ένας τον άλλο συνεχεια.

Κοβεις ζαχαρη κ φρουτα αφου κ αυτα έχουν κ κάνεις όπως σου είχα ξαναπει κομπρέσες με σοδονερο...αν είναι πάντως καντιντιαση προλαβέ το γιατί εγώ δεν το προλαβα αφού νομιζα πως ήταν ερεθισμος απλός υπέφερα τρομερά κ χρειάστηκα συμβουλο..

Υπάρχει επίσης θέμα για καντιντιαση στο τοπικ του θηλασμου.

Ρε παιδιααααα πρασινο σε στυλ πάρκων δεν έχει η αθήνα αλλά από δεντρα έχει σε όλα τα πεζοδρομιααααααα

Ξέχασα να ευχηθώ για το ανηψι!!

Να ζήσει το ζουζούνι.

Σήμερα είχα συνάντηση με τσούπρες από το άλλο καφε που γραφω κ περάσαμε πολύ ωραια.

Φιλιαααααααααα

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Τί στο καλό.

Πάω να θηλάω ... φιλιά.

IxBZp3.png

Ds είναι υπέροχη η κόρη σου πολύ γλυκιά!!! Δεν έχετε δοντάκια ε??? Αν όχι είσαι πολύ τυχερή και μην στενοχωριέσαι που δεν έχει , γιατί το δικό μου το κατσικάκι έχει ένα και συνεχεία με δαγκώνει μεγάλο πρόβλημα πόνεϊ πολύ και όλοι μου λένε να του κόψω τον θηλασμό , ΕΕΕ δεν πάνε καλά !!!

thx!!

δε στενοχωριεμαι για τα δοντια , ισα ισα που λεω να το χαρω οσο περισσοτερο μπορω....;);)

στην αρχη βεβαια που δεν ηξερα τι παιζει με τα δοντια και νομιζα πως επρεπε να εχει βγαλει απο το 6ο -7ο, ειχα πανικοβληθει, μετα ομως ηρθε ΠΑΛΙ το forum να με καθυσηχασει, γιατι διαβαζα ενα θεμα για δοντακια και ειδα πως πολλα παιδακια αργουν (15μηνων, 20μηνων) και δεν ειναι κατι κακο....;):)

οσο για τον πονο και για τη διακοπη του θηλασμου, απο οτι εχω διαβασει εαν το παιδι δαγκωνει υπαρχει τροπος να το μαθουμε να μην το κανει σιγα σιγα και με υπομονη....(ελπιζω δηλαδη......;):P)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

:shock::shock::shock::shock: καλά όλη μέρα με το στόμα ανοιχτό ήσαστε????????

Εμείς τώρα θηλάζουμε περίπου 5 φορές την ημέρα!!!

καπως ετσι....;);););)

αν σκεφτεις οτι θηλαζουμε πριν και μετα τα γευματα, μανι μανι βγαινουν 6 θηλασμοι(δεν ειναι ολοι ολοκληρωμενοι;)παιρνει τζουρες:D), αν βαλεις και τους 3 που γινονται για να κοιμηθουμε...., ποσο θα ξυπνησει και το βραδυ.....ουσιαστικα ειναι πανω απο 10 αλλα επειδη δεν ειναι ολοι "γεματοι" οπως σου ειπα υπολογιζω περιπου 8-9 καλους.....;);)

Είσαι ο άγγελος μου!!

ds οταν η ερατω θηλαζε πριν το γευμα δεν ειχε ορεξη για φαι...ετσι ετρωγε ελαχιστα. τωρα δεν τη θηλαζω πριν εκτος κ αν πρεπει να φυγω. δεν σου λεω να το κανεις κι εσυ, η συμβουλος μου το προτεινε για να ειναι η προλακτινη σε καλα επιπεδα μηπως χρειαστει επιπλεον γαλα σε φαση ιωσης.

αλλα μιας και αγχωνεσαι για το φαγητο της νεφελης θα μπορουσες ισως να το δοκιμασεις 1 φορα να δεις τι παιζει. ετσι κι αλλιως καθε μαμα-μωρο βρισκουν το δικο τους ρυθμο: σε εμας δεν εκατσε καθολου η συμβουλη του θηλασμου πριν, γιατι χλαπακιαζε το γαλα της και μετα ξινιζε τα μουτρα της:tongue:

Για το φαι της ερατως αγχωνεται παντα ο αντρας μου, στην αρχη ΄δεν τρωει το παιδι' μετα ΄μηπως να κανει διαιτα το παιδι' (αχ...ακομα γελαω με αυτο!!). Αφου θηλαζουν δεν υπαρχει θεμα σε καμια περιπτωση νομιζω...:rolleyes:

επισης εμαθε να μην δαγκωνει, στην αρχη το εκανε να τα δοκιμασει (καταλαβαινεις, μπραντ νιου δοντια, ποιον θα δαγκωσουμε;;τη μαμα....:rolleyes:) αλλα τωρα πολυ πολυ σπανια,αν ειναι απιστετα εκνευρισμενη κ δεν καθεται στο στηθος...2-3 φορες μου πατησε μια δαγκωνια και μετα γελαγε το τερας!!!!βεβαια της δινω παντα μα παντα κατι αλλο να δαγκωσει και λεω τα κλασικα......:cool:

Διαφημίσεις

Αγαπες!!!

Τι χαμπαρια;;;

Παλι σας διαβασα βιαστικα!

Μυρτουλιιιι να σας ζησει το ανηψουδι!!!

Λεω λοιπον, λεω (ελπιζω ο θεος του γυρισματος και των απανταχου κινηματογραφιστων να βαλει λιγο το χερακι του...) να ερθω την κυριακη, και ψηνω και το Στελιο που εχει αποφασισει μαλλον να ειναι καλος μαζι μου (μηπως τον εχω πρηξει πια;;;;)

Αυριο ξεκιναω δευτερη φαση γυρισματων και δουλευω βραδυ καραβραδυ ομως!!! Οποτε θα περασω και το πρωι για μια καλημερα!

Α! εστησα το χριστουγεννιατικο δεντρο (δε στολισα, αυτο ειναι αλλο προτζεκτ!!!)

Ειμαι λοιπον των ακρων: η που θα το στηνω 26/12 η που θα το στηνω 1 μηνα πριν! παντως της Αλεξ της αρεσε: μαμακα ντεντο ντεντο (Αχ!).

Αυτο το μαμακα παλι που το ξερει οτι με λιωνει;;; Κι οταν θελει να με κανει αλοιφη, προσθετει και το μαμακα μου!!! Εκει παει φευγω τελειως!!!!

α καλά τοντορίνι, να δεις τι ωραία που θα νιώθεις όταν σου πει "μαμάκα μου ντέντο μπουμ!!" :P

:lol::lol::lol:

μακαρι να ερθετε θοδωρα, να σας γνωρισουμε κ εμεις!!

κ εμεις 'μιλαμε' (ναι, ναι οοολοι μαζι:tongue:) λεμε μπαμπαμπα μπα πα ππππα με ενα ναζι και μια πονηρια!!κ αλλαζει και φωνη! ....ειναι γλυκιααααααα!!!ο λουκουμας μου!!!:tongue:

παλι ειχα πετρωμα γμτ ευτυχως εφυγε σημερα μεσα σε ενα 24ωρο..παρασκευη θα παω γυναικολογο αν κ ειμαι σιγουρη οτι ειναι ψυχοσωματικο....:rolleyes:

ειμαι βεβαια ολη μερα με φυλλα λαχανου στο ζβ ........ υπεροχα!

ds οταν η ερατω θηλαζε πριν το γευμα δεν ειχε ορεξη για φαι...ετσι ετρωγε ελαχιστα. τωρα δεν τη θηλαζω πριν εκτος κ αν πρεπει να φυγω. δεν σου λεω να το κανεις κι εσυ, η συμβουλος μου το προτεινε για να ειναι η προλακτινη σε καλα επιπεδα μηπως χρειαστει επιπλεον γαλα σε φαση ιωσης.

αλλα μιας και αγχωνεσαι για το φαγητο της νεφελης θα μπορουσες ισως να το δοκιμασεις 1 φορα να δεις τι παιζει. ετσι κι αλλιως καθε μαμα-μωρο βρισκουν το δικο τους ρυθμο: σε εμας δεν εκατσε καθολου η συμβουλη του θηλασμου πριν, γιατι χλαπακιαζε το γαλα της και μετα ξινιζε τα μουτρα της:tongue:

Για το φαι της ερατως αγχωνεται παντα ο αντρας μου, στην αρχη ΄δεν τρωει το παιδι' μετα ΄μηπως να κανει διαιτα το παιδι' (αχ...ακομα γελαω με αυτο!!). Αφου θηλαζουν δεν υπαρχει θεμα σε καμια περιπτωση νομιζω...:rolleyes:

επισης εμαθε να μην δαγκωνει, στην αρχη το εκανε να τα δοκιμασει (καταλαβαινεις, μπραντ νιου δοντια, ποιον θα δαγκωσουμε;;τη μαμα....:rolleyes:) αλλα τωρα πολυ πολυ σπανια,αν ειναι απιστετα εκνευρισμενη κ δεν καθεται στο στηθος...2-3 φορες μου πατησε μια δαγκωνια και μετα γελαγε το τερας!!!!βεβαια της δινω παντα μα παντα κατι αλλο να δαγκωσει και λεω τα κλασικα......:cool:

δικαιο εχεις...και εγω οταν η συμβουλος μου ειχε πει να θηλαζω πριν και μετα, μου ειχε φανει παραξενο γιατι και σκεφτηκα, λογικα νομιζω,:rolleyes: αν πιει γαλα πριν πως θα φαει?????

οταν λοιπον ειχαμε δει τα πολυ σκουρα και δεν ετρωγε καθολου στερεες, πηρα τη συμβουλο και τη ρωτησα να δοκιμασω να μην την ταισω πριν καποιες φορες να δω???!!! το αποτελεσμα ηταν να μην πινει γαλα πριν, να μην τρωει φαγητο μετα και στη συνεχεια για καποιο λογο να μην πινει ουτε γαλα, επρεπε να περασει καποια ωρα για να κατσει επιτελους στο στηθος.:(:(

παντως μη φανταστεις οτι θηλαζει και τρωει στο καπακι, μεχρι να ετοιμασω περναει κανενα 20-30λεπτο.

επισης το ειχα αναφερει σε προηγουμενες σελιδες πως ειναι 2 εβδομαδες τωρα(ισως και παραπανω:)) που η μικρη τρωει τελεια!!!(με ή χωρις θηλασμο πριν)φτου-φτου (φτύστε και εσεις....:D:D:D;););))

οσο για τα δοντια ελπιζω να μην εχουμε προβλημα οταν ερθει η ωρα γιατι ειμαι και ευαιστητουλα....:(

Είσαι ο άγγελος μου!!

α καλά τοντορίνι, να δεις τι ωραία που θα νιώθεις όταν σου πει "μαμάκα μου ντέντο μπουμ!!" :P

:D:D:D:D:D

εγω να ειμαι αυτη που θα τάκουσει...κανενας αλλος μην ειναι οταν θα λειψω...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...