Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

και κάτι ακόμα για σας τις έμπειρες το γάλα που περισεύει μπορεί να μπεί στο ψυγείο για μερικές ώρες ακόμα και να δωθεί μετά?

Απότι θυμάμαι μπορείς να το βάλεις μία φορά μόνο ξανά στο ψυγείο και να το δώσεις στο επόμενο γεύμα, αν το μωρό είναι σαραντισμένο, τελείομηνο κλπ. Το δικό σου είναι μικρό ακόμα.

Εγω είπα στον άντρα μου να το κάνει αλλά ο μικρός μας γίγαντας είναι σχεδόν 6 μηνών...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Τζενάκι καλά που τη γλίτωσε ο άνθρωπος από τους σχιζοφρενείς! !!!

Καλησπέρα είπα; Γεια σας λοιπόν!

Να σας πω και κατι αλλο εχουμε και ενα σοβαρο πισωγυρισμα στο θεμα του υπνου, ενω κοιμαται στο δωματιο της(ξυπναει 1-2 φορες ακομα τη νυχτα αλλα οκ ξανακοιμαται γρηγορα) εδω 8 μηνες, τωρα ζηταει πολυ εντονα να κοιμαται μαζι μου, και αν ξυπνησει ερχεται κατευθειαν στο κρεβατι μου...

συνδύασε΄το με την εκμάθηση της τουαλέτας... Το ίδιο παρατήρησα και με τον Ιάσονα. Ενώ είχαμε στρώσει σχεδόν στο θέμα του ύπνου, μόλις ξεκίνησα λίγο να επιμένω με το γιογιό κλπ άρχισε να ξυπνάει το βράδυ και να θέλει να έρθει στο κρεβάτι μας. Τώρα που έχουμε σιωπήσει λίγο για το θέμα αυτό κοιμάται ξανά κανονικά... Εγώ του λέω κιόλας -εκτός από αυτά που ειπώθηκαν οτι δεν χωράμε, και κάνει ζέστη και μπουρου μπούρου, πως δεν κοιμόμαστε καλά όταν είματε όλοι μαζί στο κρεβάτι και δεν ξεκουραζόμαστε οπότε την επόμενη μέρα δεν έχουμε πολύ διάθεση για βόλτες και παιχνίδια.

Καλά ατακαδόρισα η Λήδα; Κι ο Ιάσονας μου πετάει διάφορα, έχει φοβερό χιούμορ το άτιμο (κουκουβα). Προχτές το βράδυ μου λέει: μαμά θέλω να κάνω φασαρία, Εγω: (από κάτω μας μένει μια μεγάλη κυρία) αγάπη μου είναι αργά και η γιαγιάκα που μένει απο κάτω θα θέλει να ηρεμήσει. αν κάνεις φασαρία θα μπορεί να την πονέσει το κεφάλι της. Ιάσονας: αν της πονέσει το κεφάλι να πάει απέναντι να κάνει γιόγκα...:rolleyes::rolleyes:

Προχτές το βράδυ μου λέει: μαμά θέλω να κάνω φασαρία, Εγω: (από κάτω μας μένει μια μεγάλη κυρία) αγάπη μου είναι αργά και η γιαγιάκα που μένει απο κάτω θα θέλει να ηρεμήσει. αν κάνεις φασαρία θα μπορεί να την πονέσει το κεφάλι της. Ιάσονας: αν της πονέσει το κεφάλι να πάει απέναντι να κάνει γιόγκα...:rolleyes::rolleyes:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Μαριλενα φοβερος!!!!! Πρεπει να λιωσατε στα γελια!

Μμμμ δεν το ειχα σκεφτει τι να πω...θα την αφησω ετσι, προς το παρον, με λιγο μπουρου μπουρου κοιμαται στο δικο της και ερχεται σε μενα κατα τις 4,30.

Ειναι και οι διακοπες που θα κοιμομαστε ουτως η αλλως μαζι οποτε οταν γυρισουμε με το καλο βλεπουμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

χαχα φοβερός ο Ιάσονας!

εμείς γυρίσαμε από κούνιες, η Αννα σαν ανάπηρος πολέμου ένα πράγμα, έπεσε 50 φορές με τα γόνατα της που ήταν ήδη γδαρμένα από την Κυριακή, αίματα παντού, αλλά το άτιμο δεν το έβαζε κάτω, εκεί να τρέχει με τους άλλους...αφού κάποια στιγμή είδα ότι πόναγε, σκούπισε ένα δάκρυ σιωπηλό και συνέχισε το τρέξιμο...ευτυχώς κόψαμε το μεσημεριανό ύπνο, και το βράδυ κοιμάται σχετικά νωρίς (καλά όχι πριν τις 21.30...) αλλά τουλάχιστον κοιμάται μέχρι τις 8 με 8.15 το πρωί.. ε καλά είναι 11 ώρες με βάση τα δικά μας δεδομένα...

Α, σήμερα μου είπε : "εγώ έχω στην κοιλίτσα μου μια φάλαινα!" την ρωτάω ποιος της το είπε αυτό και μου λέει με χαρά "η Νίκη!" ...δασκάλα στο σχολείο.... τώρα πως να το εκλάβω αυτό;;;;;;

ήρθε η πίτσα έφυγααααααααααααααα

Καληνύχτα τσούπρες πολυαγαπημένες!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Απιστευτος ο Ιασωνας! Θελω κ εγω γιογκα γιατι εχουν γινει τα νευρα μου τσαταλια.

Ειχαμε μαζευτει σε ενα φιλο μου που ειχαμε κανα 2μηνο να βρεθουμε κ σαν ζητημα να κατσαμε 3 τεταρτα. Ο Μητσος μες την μιρλα δεν μπορειτε να φανταστειται γρκινια. Του φταιγαν τα παντα κ ηθελε να φυγουμε απο την ωρα που φτασαμε. Με τα παιδια ειπαμε ενα γεια μπινοντας κ ενα βγαινοντας! Ηθελε αυτη την λιγη ωρα που κατσαμε να ειμαστε αλλου οι δυο μας! Ενω τα παιδια τα αγαπαει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κ θελει να βρισκομαστε κ χαιρεται σημερα δεν ξερω τι τον επιασε. Ε τον πηρα κ φυγαμε. Τσαμπα δρομος! Μιλαμε με εχει εκνευρισει απιστευτα κ αυτος κ ο αντρας μου που ενω ηξερε πως θελω να παω σε φιλους σημερα θυμηθηκε να κανονισει ... ειπα κ γω να δω δυο φιλους να πουμε 5 κουβεντες να ξεφυγω λιγο κ μου κανε την καρδια περιβολι. Γενικα σημερα ειναι ολο γκρινια κ δεν συμαζευεται. Να μου πειτε κ ποτε δεν ηταν. Αυτο το παιδι δεν ευχαριστιεται με τιποτα ....

Να δω ποσο θα αντεξω συνεχεια μεσα στην πιεση κ τοσο τσιτα.....

Στεναχωρηθηκα παρα πολυ που δεν μπορεσα να δω τους φιλους μου ...

ΕΛΙΖΑ εσύ που είσαι προκομένη, δεν γράφεις πόσο είχες υπολογίσει σε ευρω τα μαγιώ και τα καθισματάκια...για να πω και στις κοπέλες δλδ...

Λοιπόν, σιγά μην τα θυμόμουνα αλλά μη σε διαψεύσω

καθισματάκι 17.99λιρες χ1.2=21.75

μαγιώ 12.50λίρες χ1.2=15.10

με σημερινή τιμή λίρας

Φιλάκια

Καληνύχτα

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Χελόου τσούπρες!

Μπήκα κι εγώ για μια γρήγορη χαιρετούρα!

Κανονικά θα 'πρεπε να πακετάρω τώρα, αλλά εδώ και 2 ώρες κάνω ό,τι άλλο βρω μπροστά μου προκειμένου να το αποφύγω... 6.30 το πρωί εγερτήριο, πάω για δουλειά στην Αλεξανδρούπολη. Για να δούμε θα τη δω καθόλου την πόλη, δεν έχω πάει ποτέ...

Ελπίζω να είστε και να περνάτε όλες όσο καλύτερα γίνεται, θα μπω να σας διαβάσω απο βδομάδα πλέον μάλλον!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

:lol::lol::lol:αχχαχχαχα η ειρηνη σαν την ματθιδη μαγγιρα στο ελλαδα εχεις ταλεντο !

ο ιασωνας πολυ ευρηματικος μια χαρα την βρηκε την λυση!:lol:

ντανσεμ καλο ταξιδι !

τζενη αυτο που λεει η μαρινα πηγαινε μονη σου για καφε με τους φιλους σου

οσο για την φαλαινα που εχει στην κοιλια της η αννα ...αν η δασκαλα εβλεπε εμενα τι θα ελεγε αραγε ?..χμμμ οτι μια φαλαινα εχει καταπιει εναν ελεφαντα :rolleyes:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Kαλημέρα!

Nατάσα εγώ για μπουκαλάκια πήρα αυτα εδώ της medela http://www.medelasuction.com/ISBD/breastfeeding/products/bottles.php που κουμπώνουν κατευθείαν πάνω στο swing. Αν έχεις θήλαστρο medela συμφέρουν και φυσικά μετά τα κάνεις μπιμπερό (αλλά όχι τάπερ).

Αθηνά παρατήρησα ότι ακόμη τη βάζεις στην μπανιέρα της για μπάνιο ε? Δηλαδή εμείς τώρα στο νέο σπίτι που είπα να τον μάθω έξω απο την μπανιερίτσα σου αλλά μέσα στη λεκάνη πάνω σε αυτό το σκαμπό http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/60101063 είναι νωρίς λέτε?

Πάντως ο Στέφανος τρελαίνεται να κάθεται στο σκαμπό του.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...