Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

πρίν από 20 λεπτά , silvy22 είπε:

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Ευχαριστώ!

Ναι έκανα κ βγήκε αρνητικό! Ο γιατρός μου είπε πως τι αρχικό οριακό θετικό θα οφειλόταν σε κάτι άλλο πχ ένα συνάχι, ένα κρύωμα με αποτέλεσμα να μπερδεύεται κ να δείχνει ψευδές θετικό. Εκεί θυμήθηκα ότι μέσα Σεπτέμβρη είχα πιάσει συνάχι κ μάλλον οφειλόταν εκεί. 

Ελπίζω κ εγω να τελειώσουν τελείως τα συμπτώματα να αρχίσω να ευχαριστιεμαι την εγκυμοσύνη!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

μιλάμε για τρόλεϋ και κέντρο της Αθήνας.... :D:D:D

χίλιες φορές να ανοίξω το παράθυρο, να βγάλει τον πωπό της έξω η Μαρίνα και να τα κάνει εκεί :P (φαντάζεστε να περνάει μηχανάκι από δίπλα?) ή να έχω μια σακούλα μαζί :D:D:D

καλέ ξέρω, έχει κάτι δεντράκια και στο κέντρο, μη νομίζεις. Ο Κωστής έχει ήδη κατουρήσει τα μισά:lol:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια. Να δω ποτε θα στματησουμε να ακουμε παρομοιες ιστοριες με αυτη της νταφ...:( Εχω που εχω διαθεση στο πατωμα, τωρα τσατιστηκα παλι....

Και ένα άρθρο γραμμένο και κομμένο για το βλαστάρι μου http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artId=301010&dt=24/11/2009

μπορεις να το στειλεις στον αντρα μου να το διαβασει, γιατι αυτος ολο μου φερνει κατι αρθρα απο το υποχονδριος.com

μικρομαμάδες, δείτε μια ωραία ιδέα για να απασχοληθούν μωράκια 6-9 μηνών

http://mamalydia.wordpress.com/2009/11/19/treasure_baskets/

στη Σοφία έπιασε! κάθεται κανένα 15λεπτο ήσυχη, πράγμα σπάνιο!

Εμεις που εχουμε κ μεγαλυτερο παιδακι με πολλα παιχνιδακια μεσα σε κουτια, το εχουμε εφαρμοσει κ σας λεω οτι πιανει. Ο μικρος καθως καθησε στον πωπο του, απασχολειται πολλες ωρες με το να αδειαζει κουτια με παιχνιδια, παζλ, τουβλακια, να τα δοκιμαζει κ να τα ξαναβαζει μεσα.

Μπραβο Τατι που μου "φρεσκαρισες" τις φακες. Θα τις φτιαξω κ γω γιατι αδυνατω να σκεφτω οτιδηποτε αλλο να μαγειρεψω.

Α, με υγεια ρουχα κ επιπλα σε οσους ψωνισαν!

Καλημέρα κι από μένα, αν και τι καλημέρα δηλαδή έχει μεσημεριάσει προ πολλού! Πώς πέρασε πάλι η μέρα δεν κατάλαβα και σας διάβασα στα πολύ γρήγορα!

Πρώτα απ' όλα Μυρτούλα να σας ζήσει ο ανηψούλης! Άντε προετοιμάσου γιατί σε πολύ λίγο θα κρατάς και το δικό σου μικράκι!

Πάντως κι εγώ για την Κυριακή παρόλο που έχω δηλώσει προβληματίζομαι πολύ για τον μεσημεριανό ύπνο! Θα κάνω μία προσπάθεια να τον κοιμίσω νωρίτερα! Εντομεταξύ υπάρχει περίπτωση να είναι η μέρα που θα μπορεί και η κουμπάρα μου με τη βαφτιστήρα μου από Γιάννενα να βρεθούμε οπότε χμμμ για να δούμε αν θα τα καταφέρουμε στο τέλος! Και το άλλο σημείο συνάντησης βόλευε πολύ περισσότερο...να δούμε πώς θα πάμε Γκύζη!

Άσχετο αλλά είναι μεγάλη γουρουνιά να ξεκινήσω να τρώω από τώρα τη φανταστική σάλτσα με κοτόπουλο και πολύχρωμες πιπεριές που υποτίθεται θα συνοδέψουν κάτι πένες που ακόμα δεν έβρεσαν? Μου έχουν σπάσει τη μύτη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσακια μου

Για πειτε στην ασχετη που δεν πολθυπρολαβαινει να διαβαζει που θα γινει τελικα η συναντηση την Κυριακη κ αν θα πρεπει να δηλωσω καπου συμμετοχη?

Λετε να ειναι πολυ επικινδυνο να ερθουμε? Το λεω για να μην ξανακολλησει τιποτα ο ταρζαν μιας κ ειχαμε τα προβληματα τωρα τελευταια . Τι λετε να ρισκαρω να ερθουμε?

Ρε εσύ Τζενάκι κι εγώ η αλήθεια είναι το σκέφτομαι αφού θα είμαστε πάααρα πολλοί σε κλειστό χώρο αλλά από την άλλη τον στέλνω και σταθμό κι εξάλλου συνέχεια κι εμείς έχουμε από κάτι! Δε νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό να δηλώσεις συμμετοχή αλλά καλό είναι να το κάνεις για να έχουν μία ιδέα του πόσα άτομα αναμένονται! Δηλώνεις στο parents.gr στις συναντήσεις είναι νομίζω! Δεν ξέρω τρομάρα μου να το βρω για να σου κάνω link!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον οπως σου ειπαν και πιο πανω το πιο σωστο ειναι να ξεκινησεις ενα ενα τα φρουτα και μετα ενα ενα εισαγεις τα λαχανικα αυτο θα σε παρει κανενα μηνα, μετα θα βαλεις σιγα σιγα κοτοπουλο- κρεας. απο κει και περα εισαγεις καινουρια λαχανικα και φρουτα παντα ενα ενα για να προσεχεις για αλλεργειες. για απογευματινο κρατας για πολυ καιρο το θηλασμο χωρις κρεμα, δεν ειναι απαραιτητη!!

εμεις επειδη ειχαμε προβλημα με το βαρος, συζητησαμε με τη συμβουλο θηλασμου και ξεκινησαμε λιγο αναποδα....εδωσα πρωτα οταν εκλεισε τον 6ο βρασμενο βιολογικο ρυζι γλασσε με μητρικο γαλα,(αντι για ρυζαλευρο τυποποιημενο,το οποιο υπο κανονικες συνθηκες ειναι αχρηστο) οποτε μετα οταν βαλαμε σιγα σιγα τα υπολοιπα, το ρυζι μετατεθηκε για το απογευμα, για αυτο και τρωμε και απογευματινο, παρ'ολα αυτα θηλαζουμε τουλαχιστον 9-10 φορες τη μερα.τωρα πια ηθελα να της βαλω λιγη ποικιλια και να μην της δινω καθε μερα ρυζι, για αυτο και η συζητηση τις προηγουμενες μερες για εναλλακτικες λυσεις!!!;)

κρεμες του εμποριου...μακρυα απο μας....;););)

ελπιζω να σε κατατοπισα......:D

:shock::shock::shock::shock: καλά όλη μέρα με το στόμα ανοιχτό ήσαστε????????

Εμείς τώρα θηλάζουμε περίπου 5 φορές την ημέρα!!!

Τελος πάντων, σε ευχαριστώ για την πληροφόρηση, θα δω και τί έχει να μου προτείνει και ο παιδίατρος και θα κοιτάξω και εγώ να αποφύγω αυτές τις βλακείες. :wink:

IxBZp3.png

κι η ερατω 8-9 φορες θηλαζει δλδ ειτε πριν ειτε μετα το φαι...τωρα τελευταια που τρωει παρα πολυ δεν θηλαζει τοσο μετα τα γευματα, αλλα νομιζω εχει να κανει με το παιδι, αν εχει αλλεργιες κτλ, κ το καθε ποσο του προσφερεις.

κι εγω το ψιλοσκεφτομαι οτι στη συναντηση θα ειμαστε σε κλειστο χωρο αλλα δε νομιζω να ειμαστε κ ο ενας πανω στον αλλο!:rolleyes: Μεχρι τωρα, φτου φτου, η ερατω ψιλοαρωστησε 40 ημερων μονο με μυξες κ λιγη διαροια για 2-3 μερες.

τωρα ειναι στρωμενη χαμω:tongue: μπροστα στο μαγικο καλαθι θησαυρου και ασχολειται ταυτοχρονα με την ξυλινη κουταλα, ενα κοκκινο ψαθινο σουβερ και μια κιτρινη κορδελα...οταν λεω ταυτοχρονα εννοω οτι τα βαζει εναλλαξ στο στομα και τους μιλαει :lol::lol::lol:

προσπαθώ να δώ πώς μπορώ να τα καταφέρω τη Κυριακή....έτσι όπως βγαίνει ή θα πάρω 2 τρόλεϋ ή τρένο μέχρι την Βικτώρια και τρόλεϋ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαι από νωρίς στο πατρικό μου στον Άγιο Ελευθέριο.. ο μεσημεριανός ύπνος της Μαρίνας πολύ με προβληματίζει όμως... πάρα πολύ...

κι εμένα με προβληματίζει ο μεσημεριανός ύπνος του Ιάσονα, αλλά τελικά αν έρθουμε δεν θα κοιμηθεί, κατευθείαν το βράδυ.

Με γειες σε όλες σας για τα καινούρια έπιπλα και ρουχαλάκια! Καλοφόρετα και καλορίζικα!

Μυρτώ να σας ζήσει το ανηψάκι!

καλημέρα!

Ντου τσούσκα ειναι η πράσινη καυτερή πιπεριά! Προσοχή καιει!

Ο μικρός μου τρελαίνεται να κάνει κούνια στην παιδική χαρά και να βλέπει άλλα παιδάκια, γονείς, πουλάκια κλπ...:)

Ρενέ, για τις κρέμες εμπορίου ειναι ετσι όπως τα λένε τα κορίτσια. Εμείς λόγω προβλήματος βαρους στην αρχή του έδινα το απόγευμα βιολογικό ρυζάλευρο αλλα τώρα το αντικατέστησα με λαχανικά, όσπρια, φρούτα ότι τύχει αρκεί να μην είναι επεξεργασμένη τροφή.

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου καλά , σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα !!! Ήθελα τόσο πολύ να σας γράψω αλλά όλο κάτι γίνεται γμτ και τώρα γράφω γρήγορα μην ξυπνήσει η μαϊμού μου και μετά τι θα κάνω!!!

Καλορίζικα τα πραγματάκια σας κοριτσάκια!!!

Μυρτουλα να σας ζήσει και με το καλωσόρισμα το δικό σας!!!

Έλεος με την ελληνική αστυνομία ντροπή τους!!!

Τι ωραία που κατουράτε τα δεντράκια πολύ γέλασα!!!

Αχ εγώ τρελαίνομαι για Χριστούγεννα αλλά στην ρόδο δεν είναι τίποτα το σπουδαίο και να πάμε πουθενά δεν μπορούμε αχ αχ αχ!!!!

Κοριτσάκια τι όμορφα αυτά που λέτε για τα μπεμποφαγακια , λοιπόν και εμείς είμαστε αδυνατούληδες και θέλουμε απογευματινό όποτε τι μου προτείνεται???

Εγώ είμαι πολύ φαν της τβ το αγαπημένο μου αντικείμενο τώρα τελευταία άρχιζα να την κλείνω αχ είμαι πολύ σοβαρά , ααα επίσης και της πιπιλάς πολύ φαν αλλά το γλυκό μαμούδι δεν την θέλει όποτε εμείς δεν έχουμε πιπίλες , αλλά όταν την είχε πιάσει 5 μηνών περίπου ησυχάσαμε όλοι μας ακόμα και ο μπεμπέκες αλλά κράτησε πολύ λίγο τώρα μονό να παίζει θέλει μαζί της!!! ΑΑΑ το καλάθι θησαυρού δεν το θέλουμε είναι βαρετό για μας αλλά θα ξαναπροσπαθήσω!!!

Κοριτσάκια ο μπέμπης δεν σηκώνετε , δεν κάθετε ακόμα καλά , δεν μπουσουλήσει έχουμε πρόβλημα????

Ds είναι υπέροχη η κόρη σου πολύ γλυκιά!!! Δεν έχετε δοντάκια ε??? Αν όχι είσαι πολύ τυχερή και μην στενοχωριέσαι που δεν έχει , γιατί το δικό μου το κατσικάκι έχει ένα και συνεχεία με δαγκώνει μεγάλο πρόβλημα πόνεϊ πολύ και όλοι μου λένε να του κόψω τον θηλασμό , ΕΕΕ δεν πάνε καλά !!!

Αυτά!!! Φιλάκια στα μωράκια!!!

Επεξεργάστηκαν by pelagia

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Ρενε, δεν είναι νωρίς ακόμα γα φαγητό για σας?? Τι θα κάνεις, όταν έρθει η ωρα θα ξεκινήσεις με φρούτα ένα ένα και μετά τα λαχανικά... Κρέμες δε χρειάζεται να δώσεις, θα δίνεις γάλα μέχρι να ξεκινήσεις το γιαούρτι... Όλα αυτά υπό κανονικές συνθήκες... Αν έχει αλλεργίες, θα σου πει η ειδική αλλεργιολόγος Αφροδίτη και η νεοαφιχθείσα ανήλικη Νταφ!

κ εδώ κ εδώ ειδικη αλλεργιολόγος!!

Εχουμε γινει εξπερ την αλλεργια μου μέσα...

Κανονικά το Σάββατο θα ερχίζαμε φρούτα ένα - ένα,τώρα βέβαια δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσουμε :-( Μου έκανε εντύπωση όμως που καμία σας δεν δίνει τις κρέμες του εμπορίου :roll:, γιατί?

Με την καναντίαση τί θα πρέπει να μην τρώω τελικά?

Λοιπόν, κόψε γαλακτοκομικά όλα όμως κ λογικα θα δεις γρήγορα αποτελέσματα αν κ ο οργανισμος του μωρού χρειάζεται 1 μήνα περίπου για να καθαρίσει.

Επίσης είναι πολύ νωρις για να ξεκινησετε στερεες ειδικά αν έχετε αλλεργία.

Ακόμα εκτος των άλλων που σου είπαν τα κορίτσια οι κρεμες του εμποριου έχουν γαλα μεσα οπότε πάλι στην περίπτωση που έχει αλλεργία την κάτσατε...

Δες στο τοπικ του θηλασμο το ''αλλεργια σε μωρό που θηλάζει''. Ορεξη να έχεις θα πάρεις πολλες πληροφορίες.

Λογικα το αιμα στα κακα δειχνει αλλεργια εκτος κ αν έχει ραγαδούλα οπότε αυτο θα το δει ο παιδογαστρεντερολογος.

Για την καντιντιαση (ναι ναι εχω κ σε αυτο εμπειρία)

πρεπει να δει ο γιατρος το στομα του μωρού για να μην κολλαει ο ένας τον άλλο συνεχεια.

Κοβεις ζαχαρη κ φρουτα αφου κ αυτα έχουν κ κάνεις όπως σου είχα ξαναπει κομπρέσες με σοδονερο...αν είναι πάντως καντιντιαση προλαβέ το γιατί εγώ δεν το προλαβα αφού νομιζα πως ήταν ερεθισμος απλός υπέφερα τρομερά κ χρειάστηκα συμβουλο..

Υπάρχει επίσης θέμα για καντιντιαση στο τοπικ του θηλασμου.

:lol::lol:

Να ναι καλά ο κακλαμάνης ούτε δεντράκι να κατουρήσουμε δεν θα χουμε κοπελιάαααα! Εναλλακτικά κουβαλάς μαζί σου γλαστρούλα με το φυτό της αρεσκείας σου κι έτσι γλυτώνεις και το πήγαιν'ελα!:cool:

Ρε παιδιααααα πρασινο σε στυλ πάρκων δεν έχει η αθήνα αλλά από δεντρα έχει σε όλα τα πεζοδρομιααααααα

Ξέχασα να ευχηθώ για το ανηψι!!

Να ζήσει το ζουζούνι.

Σήμερα είχα συνάντηση με τσούπρες από το άλλο καφε που γραφω κ περάσαμε πολύ ωραια.

Φιλιαααααααααα

Σήμερα τρελό σουξέ οι φακές, έ;;;;

Συμφωνώ με την Μυρτώ...

Καλημερούδια!!!

Επαθα overdose πληροφοριών για την έναρξη των στερεών και να δεις που όταν θα έρθει η ώρα να τα ξαναχρειαστώ θα τα έχω ξεχάσει....

Τατιιιιι, μη με ξαναμαλώσεις,εντάξει;;;

Ήμουν πολύ σκληρή μαζί σου πολυαγαπημένη μου;;;; Δεν το 'ηθελα:tongue::tongue::tongue:

Και ένα άρθρο γραμμένο και κομμένο για το βλαστάρι μου http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=33&artId=301010&dt=24/11/2009

Έεεεεεεεεεεεεεεετσι, μπράβο!

Λετε να ειναι πολυ επικινδυνο να ερθουμε? Το λεω για να μην ξανακολλησει τιποτα ο ταρζαν μιας κ ειχαμε τα προβληματα τωρα τελευταια . Τι λετε να ρισκαρω να ερθουμε?

Τζετζενάκο, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν είναι εντελώς καλά... Βέβαια μετά από τέτοιες μαζώξεις συνήθως αρρωσταίνουν όλα μαζί.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...