Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ειχε εντονο πονο στο στομαχι απο την Τριτη. Κεθε μερα πηγαινε κ σε αλλο γιατρο κ ολοι του λεγαν οτι δεν εχει τιποτα κ κανανε εξετασεις καθε μερα αιματος, ακτινογραφιες, γαστροσκοπηση ,υπερηχους κ ολα δειχναν καθαρα. Μεχρι την Παρασκευη που πηγαμε Ιατρ κ εκανε την γαστροσκοπηση κ ενα υπεροχος γιατρος του ειπε να παει επιγοντος για χειρουργειο γιατι εχει οεξια σκοληκοειδητη. Φυγαμε για Αττικο ξανα εξετασεις κ ξανα δεν εχεις τιποτα. Τοι Σαββατο ξαναπηγαμε κ αλλου γιατι ο πονοε δεν υποχωρουσε κ καταληξαμε οτι ηταν μυικος κ οχι κατι παθολογικο εχει παθει θλαση κοιλιακων μαλλον απο βαρος η αποτομη κινηση κ με παυσιπονα κλπ εχει συνελθει. τοσες μερες ταλαιπωρειται κ ποναει χωρις λογω. 5 μερες 5 διαφορετικοι γαιτροι 5 διαγνωσεις 5 διαφορετικα σετρ φαρμακων. Απο κολικος, ιωση, τιποτα, νευροπονο , θλαση μεχρι κ σκολ/τη ακουσαμε. Αφου δεν μπηκε χειρουργειο χωρις λογω παλι καλα να λεμε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αθηνούλα Χρόνια Πολλά και να είσαι πάντα φωτισμένη κι εσύ! (το απαιτεί η μέρα άλλωστε :wink: )

Χρονια πολλα κ στην Αθηνουλε πολυχρινη να τα εκατοστησεις κ με το καλο ο γιος!

Εμεις ειμαστε σχετικα καλα. Αν εξειρεσουμε το γεγονος πως ο αντρας μου παραλιγο να παει για εγχδειρηση σκοληκοειδητη χωρις να εχει απο λαθος διαγνωση ολα μια χαρα ....

Eυχαριστώ πολυ κουκλες!

Τζενακι ευτυχως ο ανθρωπος γλιτωσε!!! απαπαπα τι ειναι τουτοι....

Καλοφωτιστος ο Αγγελουκος!!!! Περιμενουμε φωτο και νεα!

Κι εμενα η Ειρηνη περασε μια καλη μερα σημερα, και πηγε παααααρα πολυ καλα στην εκπαιδευση τουαλετας το κοριτσακι μου.... μου τα ψιλοειπε κιολας και την προλαβα 2 φορες , τι καλα....επιανε το παντελονι της στον πωπω και ελεγε ααα δεν θελω τωρα , δεν θελω τωρα(τη διεκοψε απο το παιχνιδι φαινεται χαχαχαχαχα)

Εχουν πολυ γελιο...μου λεει (εκανε τα κακακια της τουαλετα) μαμα τωρα θα τα κατουισω λιγακι, ναπιουν νερακι που διψανε. :-D:-D:-D:-D:-D

Τεσπα σορρυ για τη θκατοσυζητηση αλλα μετα απο 3 εβδομαδες και απειρα πισωγυρισματα(βλ θελω την πανα μου δεν θελω βρακια, αρνηση γιογιο κλπ κλπ κλπ) βλεπω φως στο τουνελ! ουφ αντε να δουμε...

Να σας πω και κατι αλλο εχουμε και ενα σοβαρο πισωγυρισμα στο θεμα του υπνου, ενω κοιμαται στο δωματιο της(ξυπναει 1-2 φορες ακομα τη νυχτα αλλα οκ ξανακοιμαται γρηγορα) εδω 8 μηνες, τωρα ζηταει πολυ εντονα να κοιμαται μαζι μου, και αν ξυπνησει ερχεται κατευθειαν στο κρεβατι μου...

Οσο αντεχα και ο βαγγ επισης την ξαναπαμε στο δωατιο της, αλλα και παλι ειναι παααααααρα πολυ ανησυχη δεν μπορει να κοιμηθει εχει εννοια μην φυγουμε, ξυπναει και λεει που πας μαμα , κατσε εδω μαζι μου κλπκλ

Τι εχει συμβει? να εχει δει τιποτα εφιαλτες κλπκλπ?

Να την αφηνω μαζι μου(πραγματικα ηρεμει και κοιμαται βαρια και σερι)?

Δεν θα ειχα κανενα προβλημα, απλα σκεφτομαι και τον ερχομο του μπεμπη... δεν θα θελει να μοιραζεται και αυτος το κρεβατι ειμαι σχεδον σιγουρη(τον μπαμπα της τον διωχνει)

Εσεις τι κανετε με τα μεγαλυτερα τα αφηνετε να κοιμουνται μαζι σας οταν το θελησουν ή προσπαθειτε αρχικα να πανε στο δωματιο...

Η αληθεια ειναι οτι φταιω κι εγω γιατι καποια μεσημερα την επερνα στο κρεβατι μου τελευταια, ηθελα παρεουλα και τρυφερες αγκαλιτσες..:rolleyes::rolleyes:

Α και επισης καθε πρωι οταν ξυπνησει κατα τις 8-9 πχ ερχεται και κοιμομαστε μαζι καμια ωριτσα ακομα. Σας εδωσα ολα τα στοιχεια για την διαγνωση!

Το καημενο μου φαινεται σαν να φοβαται, τι να πω...:rolleyes::rolleyes: Μεχρι που μου ειπε μαμα θα ειμαι ησυχη, δεν θα κανω φασρια ασε με να ερθω...:roll::roll:

Σορρυ για το σεντονι αλλα λογω γενεθλιων μου το επιτρεπετε!χαχαχααχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

τζενη εμενα ετσι μου την εβγαλαν αδικα ,ημουν 14 χρονων και με επιασε ενας εντονος κοιλιακος πονος και με χωσαν μεσα για χειρουργειο δηθεν οτι ειναι σκωληκοειδιτιδα και την επομενη μερα του χειρουργειου αδιαθετησα για πρωτη φορα ..που σημαινει οτι ο πονος ηταν απο αυτο ...ασε αφου την γλυτωσε παλι καλα να λετε!

αθηνουλα εγω θα προτεινα να πηγαινεις εσυ για λιγες μερες να την κοιμιζεις στο κρεβατι της και να την κοπανας μετα και οταν ξυπναει να πηγαινεις εσυ παλι στο δικο της μην προλαβαινει να ρθει στο δικο σας μεχρι να ηρεμησει λιγο και να ξεπερασει το φοβο ,τωρα αφου νιωθει ανασφαλεια και σε θελει κοντα της τουλαχιστον να ξεμαθει στο δικο σας

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλημερα!

Αθηνουλα χρονια πολλα και σε σενα!με το καλο να ρθει και ο μπεμπακος!

προχθες γεννησε και μια φιλη μου... της εδωσα να διαβασει τα βιβλια της πατσουρου.. το πρωτο της δεν το θηλασε γιατι πετρωσε το γαλα της την τριτη μερα μολις κατεβηκε......καταλαβαινετε.....

οσο με την εκπαιδευση τουαλετας τα παμε αρκετα καλα.. ο μικρος χθες που ειμασταν εξω κρατηθηκε 2 ωρες....!

και επισης ειναι 3 βραδυα τωρα που ξυπναει με στεγνο παμπερς....λετε να του το βγαλω εντελως ή να περιμενω λιγο ακομα.... με τα κακα εχουμε ακομα ενα θεμα αν και το σαββατο τον προλαβα και τα εκανε τα μισα στο γιογιο....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!! Αφρο καλοφώτιστος ο Άγγελος και Μυρτώ πάντα άξια!!!

Αθηνούλι χρόνια σου πολλά!!! πολύχρονη!!

όσον αφορά την Ειρήνη, και μόνο ότι σου εκφράζει τον φόβο της είναι σημάδι ότι κάτι τρέχει και σε έχει ανάγκη περισσότερο στον ύπνο. Ίσως να φοβάται από τα όνειρά της. Αυτό που θα πρέπει να δουλέψεις είναι το να μοιράζεται το κρεβάτι σας με τον μπαμπά, να μην τον διώχνει. Όταν δεις ότι σταμάτησε να διαμαρτύρεται εξήγησέ της ότι θα προσπαθήσετε πάλι να κοιμηθεί στο δωμάτιό της (αυτό μπορεί να είναι και δύσκολο, αλλά εγώ δε θα ρίσκαρα να κοιμάται το παιδί μόνο του, παρέα με τους εφιάλτες, να φοβάται κι εγώ να του αρνούμαι την ησυχία και την γαλήνη στο δικό μου κρεβάτι).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

ΑΑΑ και όλα αυτά τα πισωγυρίσματα στην εκπαίδευση τουαλέττας, μαζί με τον βραδυνό φόβο, όλα συνδέονται, όχι απαραίτητα με άσχημο τρόπο. Είναι κι αυτά άλματα ανάπτυξης.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα,καλή βδομάδα!!

Καλοφώτιστο το Αγγελούδι,Αφροδίτη μου,να ζήσει!!!Πάντα άξια νονά μαυρομάλλικο Μυρτούδι!!!!

Γκαλατούλι,να τα εκατοστήσεις κ συ!!!!Χρόνια πολλά και καλά και με το καλό ο αγόραρός σου!!!!

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία στη Μάνη!!!!Δεν προλαβαίνω τώρα για λεπτομέρειες, θα επανέλθω από το σπίτι με λεπτομέρειες κ φωτό!!!

Α, και ο Κων/νούλης μια χαρά τα πέρασε!!!Τζάμπα ανησυχούσα!!!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημερα καλημερα!

Αθηναααα, πολυχρονη γλυκια μου και με με το καλο ο κουκλος σου!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες, χτες το απογευμα τον βαφτισαμε το γιγαντακο, πηγαν ολα ζουπερ, οι κουμαροι (μυρτω κ σουπερμαν) ελαμψαν, οχι μονο με την ομορφια τους, αλλα και με την ανεσή τους κ τον συγχρονισμό τους, και ο Αγγελος ηταν κυριος μεσα στη κολυμπηθρα, αλλα την ωρα του ντυσιματος ξεσηκωσε τον κοσμο! Η νονα, μας κατεπληξε σε ολη την διαρκεια των προετοιμασιων με το ταλεντο της και το γουστο της! Το πρσκλητηριο, θα το σκαναρω κ θα σας το βαλω να το δειτε, τα ρουχα που αγορασαμε στον αγγελο του πηγαιναν μουρλια, κ παρολου που εκλαιγε κ ηταν σαν λιγδωμενος ποντικος ηταν παιδαρος(κουκουβα!), και τη χειροποιητη λαμπαδα θα τη δειτε στις φωτο! Μυρτω, θα σε παρω να μου οργανωσεις κ τη βαφτιση που θα ειμαι εγω νονα, να το αξιοποιησεις επαγγελματικα ρε κοριτσακι το ταλεντο σου! Θα δειτε φωτο κ θα μου πειτε κ σεις τη γνωμη σας! Οταν η φωτογραφος μας βρει χρονο ας ανεβαεσει καμια φωτο! Ενα σας λεω, η Λεγκωλίν μας ειχε τετοια ανεση με τον φακο που ο παπας νομιζε οτι ηταν επαγγελματιας φωτογραφος! Βρε μπας κ να ανοιξουθμε εταιρεια κ διοργανωση εκδηλώσεων?

Ευτυχως δεν εβρεξε, αντιθετως ξανοιξε ο καιρος και εκεινη την ωρα μεσα στο παρκο ηταν πολυ ομορφα με πολυ καλη θερμοκρασια, και φανηκε οτι ολοι χαρηκαν το γεγονος που ειχαμε το κετερινγκ απ'εξω κ μπορεσαμε κ ανταλλαξαμε δυο κουβεντες (δεν ημασταν και πολλοι) χωρις να τραβολογηθουμε σε ταβερνα. Αχ, ωραια ηταν και ομολογω πως το χαρηκα, γιατι την βαριομουν πολυ τη διαδικασια αλλα περασα ομορφα τελικα! Φτανει σας επρηξα με αυτο το θεμα, αλλα το εχω προσφατο, ε κ περασα κ ενα μικρο αγχος!

Α, το μαλλι της Μυρτως ειναι αψογο, θα βαζω κ γω τον σουπερμαν να μου βαφει το μαλλι μου φαινεται, πρεπει να τον εκπαιδευσουμε στις ανταυγιες ομως!

Λετε για βραδυνο φοβο, ε? Χτες το βραδυ η Δαναη ξυπνησε καμια δεκαρια φωρες μιρλιαζοντας, ζητωντας τα πιο παραλογα πραματα (μεχρι κ που σηκωθηκα κ την εβαλα στο κεφαλι μου, "στ'αυτια" που λεμε γιατι αν δεν την εβαζα δεν ηρεμουσε). Τραβηξε μεγαλο ζορι με την βαφτιση, πρεπει να ζηλεψε παρα πολυ, οσο κ αν δουλευα για το αντιθετο. Ολη την ωρα την ειχαμε αγκαλια και παλι παραπονιοταν.... Ηταν και τα παπουδογιαγιαδια σπιτι που την τρελλαναν χειροτερα. Μονο τις ωρες που κοιμοταν ο αγγελος ηταν λιγο πιο φυσιολογικη. Ελπιζω τωρα που περασε η μπορα, να ηρεμισει γιατι ομολογω πως ανησυχω!

Ασε που κατουριεται κ τη νυχτα, ενω το ειχε κοψει. Πισωγυρισματα λοιπον!

Αθηνα εγω στο θεμα του κρεβατιου προσπαθω να δειχνω ανετη, δλδ οτι εχει της κρεβατι, αλλα αν μου ζητησει να ερθει στο δικο μου της λεω με ανεση να ερθει. Αν μου πει καμια φορα γιατι την παω στο δικο της, της εξηγω οτι δεν χωραμε καλα και θελω να ειμαστε ολοι πιο ανετα. Βεβαια δεν ειμαι μαλλον κ το πιο καταλληλο ατομα να παραδειγματιστεις, οπως φαινεται σκατα τα εχω κανει, 10000 κομπλεξ εχω δημιουργησει στο παιδι...

Τονια, καλη η Μανη, ε? Βαλε φωτο να δουμε! Εσυ φανταζομαι να μην αργησες να χαλαρωσεις που δεν ειχες μαζι τον μικρο, ε?

α, ρε Τζενη καλη φαση με τον Τ. Παλι καλα που δεν εφαγε χειρουργειο για την ασχετοσυνη τους!

Ωρε μανα μου σεντόνι!!!

Καλημέρα!

Πολύ όμορφη βάφτιση χτες, η μαμά και η νονά ήταν κούκλες και ο Αγγελούκος υπέροχος! Αφροδιτούλι να σου ζήσει και Μυρτώ πάντα άξια! Ο δε φωτογράφος φοβερός, δεν έχασε ούτε στιγμή από την βάφτιση του Αγγελίνου!:tongue::tongue::tongue:

Πολύ ωραίο και το μέρος!

Αθηνάααααααααααα Χρόνια Πολλά να σε χαίρονται και να σε χαιρόμαστε και εμείς :D Όσο για την Ειρήνη τα ίδια έκανε και η ¨Αννα πριν μήνες και ακόμα και τώρα έρχεται το βράδυ στο κρεβάτι μας, είναι πολύ άσχημο όταν φοβούνται.. Οσο για τον μπέμπη, μην το σκέφτεσαι τώρα, όταν προκύψει το πρόβλημα θα το αντιμετωπίσετε!

Τόνια χαίρομαι που πέρασες τέλεια! Μπράβο!

Τζενάκο περαστικά! Πάλι καλά που γλίτωσε από τα νύχια τους!

Η ¨Αννα είχε πυρετό γμτ την νύχτα και πονάει στα γόνατα που γκρεμοτσακίστηκε χτες και έβγαλε και κάτι φυσαλίδες σαν ουρτικάρια στα πόδια, της έβαλα τα γιατροσόφια και την κράτησα σπίτι :(

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

γκρεμοτσακίστηκε χτες και έβγαλε και κάτι φυσαλίδες σαν ουρτικάρια στα πόδια, της έβαλα τα γιατροσόφια και την κράτησα σπίτι :(

δεν κατίλαβα τίποτις!!! τι ειναι τα ουρτικάρια? πώς γίνεται να βγάζεις φυσαλίδες όταν χτυπάς στα γόνατα?:D Και ποια είναι τα γιατροσόφια?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια κουμπάρα, και σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές!

Τον βαφτίσαμε τον Αγγελούκο μας λοιπόν!!! Όλα πήγαν τέλεια, και πρέπει να σας πω ότι συγκινήθηκα που γίναμε κουμπάρες με το Αφροδιτούλι, ποιός θα το'λεγε πριν από δύο χρόνια που γνωριστήκαμε όταν τα κατσικάκια μας ακόμα δεν είχαν περπατήσει!!!

Πρέπει να σας πω ότι, παρόλο που δεν είμαι καθόλου θρησκευόμενη (χαχαχα, ωραία πνευματική μητέρα) μου αρέσουν οι βαφτίσεις. Μου αρέσουν όλες αυτές οι ευχές που δίνουν στο μωρό την ώρα που το λαδώνουν, το βρίσκω πολύ τρυφερό...Βέβαια μετά του δίνουν και τη βούτα που δεν είναι και τόσο τρυφερή, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις και όλα σ'αυτή τη ζωή!!!

Κι εμένα ξύπνησε 5 το πρωί η Λήδα όλο κέφι. Όταν με τα πολλά κατάφερα να την πείσω να κοιμηθεί, πάτησε μια στριγγλιά που μου κόπηκε το αίμα. Τελικά είχε πάει ο γάτος στο κρεββάτι της και την τρόμαξε...Ε, από τις 6 το πρωί φάγαμε, παίξαμε, μαλώσαμε, φωνάξαμε, αγαπηθήκαμε, πήγαμε σχολείο και τώρα πρέπει να κάτσω να δουλέψω...

Αθηνούλα, χρόνια πολλά, να είσαι χαρούμενη και με το καλό το μπεμπάκι σας!!!

Σχετικά με το κρεβάτι μας. Αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα και θέλει να έρθει στο κρεββάτι μας την αφήνω. Αν το βράδυ θέλει να κοιμηθεί εκεί της ξεκαθαρίζω ότι πρέπει να κάνει απόλυτη ησυχία γιατί κοιμάται ο μπέμπης και ότι θα την γυρίσω μετά στο κρεββάτι της. Αυτό όμως δεν το επιτρέπω πολύ συχνά, της λέω ότι αυτό είναι ωραίο ακριβώς γιατί γίνεται που και που, άμα το κάνουμε κάθε μέρα δεν θα έχει νόημα. Επίσης κοιμάται πιο άνετα στο κρεββάτι της και μπλα μπλα μπλα...Προχθές είχα τη φοβερή έμπνευση να της πω ότι θα στεναχωρηθεί το κρεββάτι της αν το εγκαταλείπει συνέχεια και τι μου είπε το νούμερο; ''εγώ ένα πρωί το είδα που χαμογελούσε''....Πάρτα, για να μην πετάς βλακείες!!!!

(έχετε δύο δευτερόλεπτα για να βρείτε πόσες φορές χρησιμοποίησα τη λέξη κρεββάτι στην προηγούμενη παράγραφο. Ο νικητής κερδίζει κλινοσκεπάσματα!)

Μουτς, σας φιλώ και σας αγαπώ μικρά μου κουφετάκια!!!

Καλημέρα!

Αθηνούλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Πάντα να 'σαι ευτυχισμένη και με το καλό ο παίδαρος!:D

Της Ειρήνης τι της έχετε πει για το μωρό? Μήπως για κάποιο δικό της λόγο αισθάνεται απειλή? Για το αν θα την παίρνεις στο κρεβάτι σου νομίζω ότι η καθεμιά μας θα σου πει τα δικά της. Το βασικό είναι να αποφασίσεις εσύ τι θέλεις να κάνεις...Πάντως όταν με το καλό έρθει το μωρό και το παίρνεις στο κρεβάτι σου, σίγουρα δεν θα μπορείς να της το αρνηθείς. Προετοιμάσου για στιγμές οικογενειακής ευτυχίας:tongue:

Αφροδίτη, να χαίρεσαι τον Αγγελούκο και Μυρτώ πάντα άξια!Περιμένουμε τις φωτογραφίες. Εγώ γιατί δεν είχα καταλάβει τίποτα για τη βάφτιση:roll:

Θα ηρεμήσει και η Δανάη τώρα να' σαι σίγουρη (για λίγο:mrgreen:).

ΑΑΑΑ! Και μην ακούω αηδίες περί κόμπλεξ, ΝΤΑΞ?

Φελινάκι, περαστικά στην Αννούλα!

Ο ΚΩΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ Ε?:roll::mad: Τον τελευταίο καιρό μαλιστα ευχαριστιέται να κάνει και τα πρωινά αφού ξυπνήσει:?

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημερα πααααααααμε αλλα ντιες!!!!

αθηνουλα εγω θα προτεινα να πηγαινεις εσυ για λιγες μερες να την κοιμιζεις στο κρεβατι της και να την κοπανας μετα και οταν ξυπναει να πηγαινεις εσυ παλι στο δικο της μην προλαβαινει να ρθει στο δικο σας μεχρι να ηρεμησει λιγο και να ξεπερασει το φοβο ,τωρα αφου νιωθει ανασφαλεια και σε θελει κοντα της τουλαχιστον να ξεμαθει στο δικο σας

Ετσι εκανα αλλα δεν πιανει με καταλαβαινει και αρνειται και να παει γενικως στο δωματιο της...

Αθηνουλα χρονια πολλα και σε σενα!με το καλο να ρθει και ο μπεμπακος!

οσο με την εκπαιδευση τουαλετας τα παμε αρκετα καλα.. ο μικρος χθες που ειμασταν εξω κρατηθηκε 2 ωρες....!

και επισης ειναι 3 βραδυα τωρα που ξυπναει με στεγνο παμπερς....λετε να του το βγαλω εντελως ή να περιμενω λιγο ακομα.... με τα κακα εχουμε ακομα ενα θεμα αν και το σαββατο τον προλαβα και τα εκανε τα μισα στο γιογιο....

Αναστασια ευχαριστω πολυ!!! Κι εμενα σημερα στεγνη η πανα το βραδυ και συνηθωα και τα μεσημερια, καλα παμε!

Αθηνούλι χρόνια σου πολλά!!! πολύχρονη!!

όσον αφορά την Ειρήνη, και μόνο ότι σου εκφράζει τον φόβο της είναι σημάδι ότι κάτι τρέχει και σε έχει ανάγκη περισσότερο στον ύπνο. Ίσως να φοβάται από τα όνειρά της. Αυτό που θα πρέπει να δουλέψεις είναι το να μοιράζεται το κρεβάτι σας με τον μπαμπά, να μην τον διώχνει. Όταν δεις ότι σταμάτησε να διαμαρτύρεται εξήγησέ της ότι θα προσπαθήσετε πάλι να κοιμηθεί στο δωμάτιό της (αυτό μπορεί να είναι και δύσκολο, αλλά εγώ δε θα ρίσκαρα να κοιμάται το παιδί μόνο του, παρέα με τους εφιάλτες, να φοβάται κι εγώ να του αρνούμαι την ησυχία και την γαλήνη στο δικό μου κρεβάτι).

Ευχαριστω ντουντουκι!!!! Αυτο θα κανω, δεν μου παει η καρδια να επιμεινω... χθες το μεσημερι με τα χιλια παρακαλετα κοιμηθηκαμε και οι 3....

Γκαλατούλι,να τα εκατοστήσεις κ συ!!!!Χρόνια πολλά και καλά και με το καλό ο αγόραρός σου!!!!

Περάσαμε πάρα πολύ ωραία στη Μάνη!!!!Δεν προλαβαίνω τώρα για λεπτομέρειες, θα επανέλθω από το σπίτι με λεπτομέρειες κ φωτό!!!

Α, και ο Κων/νούλης μια χαρά τα πέρασε!!!Τζάμπα ανησυχούσα!!!!!!!

Ευχαριστω Τονια μου!! Ειδες που ανησυχουσες αντε μια χαρα ξεφυγες απο τη ρουτινα!!!

Αθηναααα, πολυχρονη γλυκια μου και με με το καλο ο κουκλος σου!

Αθηνα εγω στο θεμα του κρεβατιου προσπαθω να δειχνω ανετη, δλδ οτι εχει της κρεβατι, αλλα αν μου ζητησει να ερθει στο δικο μου της λεω με ανεση να ερθει. Αν μου πει καμια φορα γιατι την παω στο δικο της, της εξηγω οτι δεν χωραμε καλα και θελω να ειμαστε ολοι πιο ανετα. Βεβαια δεν ειμαι μαλλον κ το πιο καταλληλο ατομα να παραδειγματιστεις, οπως φαινεται σκατα τα εχω κανει, 10000 κομπλεξ εχω δημιουργησει στο παιδι...

Τονια, καλη η Μανη, ε? Βαλε φωτο να δουμε! Εσυ φανταζομαι να μην αργησες

Ευχαριστω Αφροδιτουλι μου!!! Μη λες βλακειες γι α κομπλεξ!

Κι εγω αυτα λεω μωρε αλλα δεν πιανει μου πεταει αττακες Ληδας... λιγο ειχε βοηθησει ενα φωτακι απο το ΙΚΕΑ που της αρεσει πολυ και το βαφτισε μονη της Μιρκα! αλλα παει κι αυτο.

Αθηνάααααααααααα Χρόνια Πολλά να σε χαίρονται και να σε χαιρόμαστε και εμείς :D Όσο για την Ειρήνη τα ίδια έκανε και η ¨Αννα πριν μήνες και ακόμα και τώρα έρχεται το βράδυ στο κρεβάτι μας, είναι πολύ άσχημο όταν φοβούνται.. Οσο για τον μπέμπη, μην το σκέφτεσαι τώρα, όταν προκύψει το πρόβλημα θα το αντιμετωπίσετε!

Φελινακο μου ευχαριστω πολυ! Ετσι θα κανω τι να γινει, θα το δουμε τοτε...προς το παρον ας κοιμηθουμε ολοι ηρεμα...

Περαστικα μωρε στην Αννουλα, εννοεις εκανε φουσκαλα?

Αθηνούλα, χρόνια πολλά, να είσαι χαρούμενη και με το καλό το μπεμπάκι σας!!!

Σχετικά με το κρεβάτι μας. Αν ξυπνήσει μέσα στη νύχτα και θέλει να έρθει στο κρεββάτι μας την αφήνω. Αν το βράδυ θέλει να κοιμηθεί εκεί της ξεκαθαρίζω ότι πρέπει να κάνει απόλυτη ησυχία γιατί κοιμάται ο μπέμπης και ότι θα την γυρίσω μετά στο κρεββάτι της. Αυτό όμως δεν το επιτρέπω πολύ συχνά, της λέω ότι αυτό είναι ωραίο ακριβώς γιατί γίνεται που και που, άμα το κάνουμε κάθε μέρα δεν θα έχει νόημα. Επίσης κοιμάται πιο άνετα στο κρεββάτι της και μπλα μπλα μπλα...Προχθές είχα τη φοβερή έμπνευση να της πω ότι θα στεναχωρηθεί το κρεββάτι της αν το εγκαταλείπει συνέχεια και τη μου είπε το νούμερο; ''εγώ ένα πρωί το είδα που χαμογελούσε''....Πάρτα, για να μην πετάς βλακείες!!!!

(έχετε δύο δευτερόλεπτα για να βρείτε πόσες φορές χρησιμοποίησα τη λέξη κρεββάτι στην προηγούμενη παράγραφο. Ο νικητής κερδίζει κλινοσκεπάσματα!)

Μουτς, σας φιλώ και σας αγαπώ μικρά μου κουφετάκια!!!

Χαχαχαχαχα φιλεναδα σε ευχαριστω γελασα πολυ με τις ατακες σου και της Ληδας!!!!! κι εγω ετσι της λεω αν θες να κοιμηθεις με τη μαμα θα κατσεςι ησυχη γιατι η μαμα νυσταζει κλπκλπ για αυτο μια μερα κλαιγοντας μου πεταξε μαμα παρε με θα κατσω ησυχη, και ειχα τυψεις οτι δεν επρεπε να το πω αυτο, ισως συνδυασε οτι στο δωματιο στελνουν τα παιδια που κανουν φασαρια....

Πολυ καλο αυτο με το που και που και με το στεναχωρημενο κραβατι!!!!

Λοιπον και ναι το εγραψες....5 αντε 6...

Μουτς σαε ευχαριστω ολες πολυ πολυ πολυ πολυ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Νουμερο κουμπαρααααααα! Απο σενα πηρε το παιδι κ σε αποστομώνει τελεια! Ακους χαμογελουσε το κρεβάτι της!!! Χαχα! Α, και γω συγκινηκα! Και για το οτι συγγενεψαμε και για το οτι μεγαλωσε το βλασταρακι μου κ εχει κ επίσημα ονομα πια, δεν ειναι μπέμπης πλεον,κ με τον πεθερο μου που τον πηραν τα ζουμια παρα που ακουσε το ονομά του ως "δευτερο" (βαφτιστηκε Αγγελος-Μιχαηλ). Α, και πρεπει να σας πω, οτι "προσκυνησα" τους νονούς, τους φιλησα τα χερια κ εκει ο λαος ειχε ορεξη να με βαλει να τους γλιψω κ τα παπουτσια αλλα ευτυχως ο παπας ηταν συνετος ανθρωπος! Οποτε το νου σας ρεμαλια, μετα απο ολα αυτα, φροντιστε να ειστε αξιοι πνευαμτικοι γονεις του παιδιου μου! Αυτο ξερετε τι σημαινει, να το παιρνετε σπιτι να τον προσεχετε για κανα ΣΚ, να τον πηγαινετε βολτες και να αναλαβετε κ την πνευματικη του καλλιεργεια, διοτι αν το παιδει περιμενει απο τους πολυταλαντους φυσικους του γονεις την έβαψε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...