Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 2

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλησπέρα πολυαγαπημένες!!!

Λοιπόν ενδιαφέρον στο ιβεντ θα έδινα εγώ αν μου το έβαφε ο Μικ το μαλλί :tongue: αλλά για αυτήν την φορά θα σας καθησυχάσω! εγώ πάντως έκανα μαλλι καθότι η ρίζα είχε φυτρώσει πλέον ...

όσο για τις καμπύλες μα όταν με αποκλειστικό θηλασμό είμαστε εκτός καμπυλών αλλά από πάνω, πως να το εκλάβω κύριε πρόεδρε;;;;;

((((Λεγκάκοοοοοοοοοοοοοο μου)))) καλά καλέ μην κοιτάς τις στίβες αλλά ρε φιλενάδα κονσέρβα τόνου στον μποζορίκο;;;; πωπω βγαλμενο κατευθείαν από τσαρλς ντίκενς μου φάνηκε....

αυτό εξαιρετικά αφιερωμένο

jNx-xOmTcZA

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια!

Η δαναουλα περιτριγυριζεται απο δεκατα και απιστευτη μα απιστευτη μαμακιαση που δυναμωνει οταν βλεπει τις παππουδογιαγιαδες που συναθροιστηκαν σπιτι μας, να ασχολουνται με τον αγγελο! ολη τη μερα την περναω με δυο παιδια κρεμασμενα στα ποδια μου ή ανεβασμενα πανω μου κ να με δαγκωνουν, τσιμπανε, τραβανε τα μαλλια.... χμμμ....

παω στη ταρατσα να πιω ενα κρασακι και να πεσω να κοιμηθω γιατι επηξα ολιγον σημερα!

Α, και το κερασακι στη τουρτα? λεει παλι βροχες για αυριο!!! Τατι κ λεγκω ενωστε τις δυναμεις σας μπας κ το φερετε τουμπα!

Δεν θα βρέξει!!!!!!!!

Αφροδιτάκι υπομονή! Θα περάσει γρήγορα! Εδώ πάντως, για να λέμε και τα καλά, περνάμε μια πολύ καλή φάση του Αλέκου που παίζει μόνος του, λέει αρκετές φορές "ναι", δεν πολυγκρινιάζει...

Κύκλους κάνουν τελικά!

Πάω να διαβάσω!

Φιλάκια, καλό ξημέρωμα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα του Αγγελούκου μας; Με το καλό Αφροδιτούλι, να'ναι φωτισμένος και φωτεινός και να τον χαίρεται και η νονά του!!!!:) Δεν θα βρέξει, δεν θα βρέξει!!!:)

Αθηνούλα Χρόνια Πολλά και να είσαι πάντα φωτισμένη κι εσύ! (το απαιτεί η μέρα άλλωστε :wink: )

Καλημέρα!!!!!!!!

Τί κάνετε κοπελιές;;;

Αααα δεν θα βρεξει, συννεφια θα εχει μόνο το απόγευμα...

εχω απειρες δουλειες, παω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλημέρα ομορφούλες!

Μεγειά τα καινούρια μαλλάκια! Κούκλα θα είσαι Μυρτούλα και με τα μαύρα. Ό,τι και να κάνεις εσύ παιδί μου μ'αυτό το πρόσωπο σου πηγαίνει!!

Λεγκούλι υπομονή κοριτσάκι. Είσαι σούπερ μαμά!!

Αφροδίτη τι τέλεια φωτό. Μεγάλωσε πολύ ο Αγγελίνος. Έχω να τον δω απ'το πάρτυ της Φελίνι. :(

Εμείς όλα καλά. Η Νεφέλη άρχισε πάλι να ξυπνάει τη νύχτα... Μάλλον πρόσεξε οτι έχει πιό πολύ γάλα αυτές τις ώρες, και ξυπνάει να το πιεί όλο. :roll:

Κανονίστε καμιά συνάντηση λε κοριτσάκια να σας δω. Πολύ μου έχετε λείψει!!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλοφωτιστος να ειναι ο Αγγελος μας! Υπεροχο ονομα!!! Αφροδιτη να σας ζησει! Και οι νονοι παντα ΑΞΙΟΙ! ελπιζω και ο καιρος να σας εκανε την χαρη!

φιλακια πολλα σε ολους σας!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Γερός και τυχερός ο νεοφώτιστος, να τον καμαρώνετε πάντα Αφροδιτάκι! Αν κατάλαβα καλά νονά θα είναι η Μυρτούλα?

Kαλά εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι! Να σου ζήσει Αφροδίτη ο γίγαντας!:D

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοπελιες τι κανετε?

Αφροδιτακι να σας ζησει ο νεοφωτιστος να τιν χαιρεστε κ οι νονοι παντα αξιοι!

Χρονια πολλα κ στην Αθηνουλε πολυχρινη να τα εκατοστησεις κ με το καλο ο γιος!

Εμεις ειμαστε σχετικα καλα. Αν εξειρεσουμε το γεγονος πως ο αντρας μου παραλιγο να παει για εγχδειρηση σκοληκοειδητη χωρις να εχει απο λαθος διαγνωση ολα μια χαρα ....

Εμεις ειμαστε σχετικα καλα. Αν εξειρεσουμε το γεγονος πως ο αντρας μου παραλιγο να παει για εγχδειρηση σκοληκοειδητη χωρις να εχει απο λαθος διαγνωση ολα μια χαρα ....

:shock::shock:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...