Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρααααα... και τι ευτυχία κάθε μερα και ποιο μεγάλη! Πλέον η καλή μας μέρα ξεκινάει απ'την 5,30 και φυσικά τα ξυπνήματα μέχρι τότε συνεχίζουν ακάθεκτα στο κάθε μία ώρα... τι ωραία, τι ρομαντικά να ακούμε τα πουλακια κια το σκουπιδιαρικο ου περνα:rolleyes:

Εσύ πολυαγαπημένη μου να περιμένεις... μόλις βγήκατε από μια επώδυνη φάση για τον γιωργάκο. Μπορείς να του λες βέβαια ότι τα λουλουδάκια χαλάνε αν τα κατουράμε και "έχεις δει τον μπαμπα να κατουράει στην αυλή;"... αν τον έχει δει αλλάζει το πράμα:tongue:

Χα χα δεν τον πιεσα καθολου απλα του εξηγησα οτι πρεπει να το κανουμε οχι βρε δεν κατουρουσαμε τα λουλουδακια στο τσιμέντο τα κάναμε ουτε ο μπαμπας μας κατουραει αυλη αλλα εκει ηθελε και δεν ηθελα να του την χαλασω παω με τα νερα του και μπορω να πω οτι απο το μεσημέρι και μετα πήγαμε και στο γιογιο μας μονο με δυο μικρα ατυχήματα την τουαλετα την εχει απο φόβο.....

Και μάλον δεν βγήκαμε απο την επωδυνη φάση μιας και βγαλαμε το παμπερς το οπτικο μου πεδίο δεν με γελάει.

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ αρχικά ξενέρωσα, αν και συγκινήθηκα κάπως... Τελικά διάβασα διάφορα σε μπλόκς και διαπίστωσα ότι πολλές απαντήσεις έχουν δωθεί και σε αυτό αλλά και σε προηγούμενα επεισόδια, αλλά δεν τις καταλάβαμε. Αν θες λινκς πες μου να σου στείλω! Δεν ξέρω, αν προλάβω τώρα, γιατί πάω να δω λοστ σε επανάληψη τον 2ο κύκλο...:rolleyes:

στείλε στείλε:D

Να με πάλι... Ο γιώργος ακόμα δουλεια, σε λίγο κλείνει 24ωρο... καλή φάση...

...ετσι κι εγώ έφτιαξα έναν χάλια καφέ, αλλά καφέ και είπα να κάνω καμια δουλειά και κανα μπάνιο μέχρι να ξυπνήσει εντελώς ο νικόλας γιατί και το σκ μάλλον μόνη μου θα το βγάλω άρα ας είμαι τουλάχιστον καθαρη και αστραφτουσα...

Πολύ μοναξια ρε παιδί μου... πολύ μοναξια, πολύ αυπνία και η στοίβα τα πιάτα, η στοίβα τα ρούχα, το φαί που δεν υπάρχει στην κατσαρόλα καθότι ουδης δεν το μαγείρεψε, ο χάλιας καφές που έφτιαξα δεν βοηθούν να δεις τα πράματα με καλύτερο μάτι... άλλωστε αν δεν ανοίγει το μάτι χέθε πσηλα κι αγνάντευε! Κι ο χωροχρόνος μου όλος στις κούνιες... και οι κουφές πλην τίμιες γριες που φωνάζουν μη κλωτσαααααααααααααας... και η κονσέρβα τονου που έβαλα στον μποζωρίκο να φάει για βράδυ... Σταματάω τον λογοτεχνικό οίστρο που με έπιασε και πάω να πλύνω τίποτις πριν βαρέσουν οι σειρήνες του νικολάκι! Καλημέρα...

edit

i3EhpXE778o

Ωωωωωωωω, είσαι καλλιτέχνης παιδί μου!!! Τι σου είναι ο ζυγός τελικά!!!

Άκου, το ξέρω ότι δε θα με πιστέψεις αλλά και εγώ στις 4 ξύπνια ήμουνα και έκανα σκοπια γερμανική...

Όσο για τις στοίβες.....μην τα συζητάς....

Μελαγχολικός ο καιρός...

Ο σούπερμαν μου έβαψε τα μαλλιά και έφυγε για το γραφείο...και αύριο θα πάει...

Εγώ φοράω μια πλαστική σακούλα και περιμένω να δω αν αύριο θα χρειαστώ περούκα ή όχι....

Διαφημίσεις

Και μάλον δεν βγήκαμε απο την επωδυνη φάση μιας και βγαλαμε το παμπερς το οπτικο μου πεδίο δεν με γελάει.

Σκατά σκατά και απόσκατα... αγχώθηκα και πελάγωσα... μα τι επέμβαση ρουτίνας είναι αυτή ρε γμτ που έχει 95% επιτυχία και μόνο αποτυχίες ακούμε;;; Κρίμα ρε Βικάκι...

Καλημερα, Μυρτω με γεια το μαλλι, κι εγω δουλεια σημερα.

Λεγκούλι πολυ πακετο που λειπει ο Γιωργος τοσες ωρες...και για τους 2 σας...

Κι εγω τα ιδια νιωθω τις περισσοτερες φορες, ολη η ζωη μου ειναι δουλειες του σπιτιου και παιδικη χαρα... και θα ακολουθησουν κι αλλες δυσκολες μερες....μπουα χαχαχαχα

Ελπιζω αργοοοοοτερα να βρω καμια δουλεια γιατι δεν την παλευω αλλο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

(((λεγκω)))). Ποσο εκνευριζομαι με τα ωραρια αυτα ρε γμτ.... Μα ειναι δυνατον, με ανθρωπους δουλευουν οχι με ρομποτ.... Και εργενης να εισια, αυτα δεν ειναι ωραρια, δεν αποδιδεις καν με τοσες ωρες στο γραφειο.... Δε ξερω τι να πω....

Αν σε παρηγορει, τα ακουω εγω τα τραγουδακια σου!

Εγώ φοράω μια πλαστική σακούλα και περιμένω να δω αν αύριο θα χρειαστώ περούκα ή όχι....

Για πες τι εγινε το μαλλι? γιατι μαρη δεν το εκανες 2-3 μερες πριν? Αντε σκασε μυτη αυριο με καμια καταξανθη κόμη, μπας κ δωσεις ενδιαφερον στο ιβεντ!:P

Διαφημίσεις

Θα μας τρελλάνουν όλους ρε γμτ... άλλο πάλι κι αυτό!! Και η έξυπνη η άλλη (η υπουργός) αυτό που την ενδιέφερε να απαντήσει είναι αν ήταν σε ισχύ τα βιβλιάρια στη βάρδια της! Άι σιχτίρ πια.

[Λέγκω κουράγιοοοο!]

Κι εμένα σήμερα μου έβαψε το μαλλί ο Τ. πριν πάει για δουλειά. Σύμπτωση; Δε νομίζω! ;););)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Δηλαδή οι καμπύλες είναι λάθος;;;

Γιούχουουου, η δικαίωση της Λήδας!!!!

Το μαλλί έγινε κατίμαυρο, δεν μου πολυαρεσει....κουμπαρούλα θα με δεις σαν την Ματζικα Ντε Σπελ!!!

Όλο μποτέ είμαστε σήμερα εεε? Εγώ πάλι ούτε μαλλί ούτε νύχι τίποτς....

Τεσπά, ήθελα να πω κυρία Λέγκω και Αθηνά, και την άλλη πλευρά του νομίσματος... τελευταία έχω τόσα μέσα στο κεφάλι μου και σκέφτομαι τόσα διαφορετικά πράγματα και πολλές φορές αγχώνομαι τόσο πολύ με όλες τις δουλειές, που πολύ θα ήθελα να ήταν η μοναδική μου έννοια να είναι οι δουλειές του σπιτιού και η παιδική χαρά...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τι είναι καλέ σήμερα που καλωπίζεστε όλες???

Έκλεισα επιτέλους ξενοδοχείο για τις διακοπές μας και αν και η περιοχή δε με τρελαίνει καθόλου βρήκα τουλάχιστον όλα τα άλλα που θεωρούσα σημαντικά και χαίρομαι που ξεμπέρδεψα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τι είναι καλέ σήμερα που καλωπίζεστε όλες???

α, κι εγώ καλωπίστηκα σήμερα! (έκοψα τα νύχια μου:lol:)

Λέγκω, αχ, σε καταλαβαίνω, κι εμένα ο άντρας μου λείπει από το σπίτι ατέλειωτες ώρες. Τον χειμώνα δεν την πάλευα και πολύ, τώρα ξαμολιέμαι με τη Σοφία στα πάρκα και στην παραλία, είναι πολύ καλύτερα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...