Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Και βέβαια επειδή ξεχάστηκα, Τόνια όντως είσαι τρελλή!!!!!!

Ξέρεις θέλουμε κι εμείς προσαρμογή σε τέτοια. Και αν δεν το κάνεις δεν θα το μάθεις...

Λοιπόν μην ακούω βλακείες! Αφού τα κανόνισες για το πού θα τον αφήσεις, κοίτα να περάσεις καλά! Στο κάτω κάτω με το μπαμπά του θα είναι!

Tελικά θα έρθει και ο μπαμπάς του μαζί, αλλά θα είναι σε καλά χέρια,στη μάνα μου....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε τότε μην ανησυχείς βρε κοριτσάκι.... Μια χαρά περνάνε με τη γιαγιά! Θα φάει και παγωτό!

2 μερούλες είναι.... Άσε που είναι εμπειρίες και για τα παιδάκια...

Άντε μην το σκέφτεσαι... Αλλά δεν είπες ότι θα είναι μόνο κορίτσια??

Μήπως να τον στείλεις αλλού τον μπαμπά???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλησπέρα!

είδα και το τελευταίο επεισόδιο του Lost, ξενέρωσα πολύ και δεν κατάλαβα τίποτα:mad:

Η Κρήτη είναι υπέροχη, άνετα θα ζούσα εκεί! Μου αρέσει το κλίμα, οι θάλασσες, το φαγητό, τα πάντα! Η Ιεράπετρα έχει όντως πολύ ωραία θάλασσα, όπως και ο νομός Χανίων έχει τα Φαλάσαρνα και το Ελαφονήσι που είναι σπάνιας ομορφιάς. Στα Χανιά έχω πάει 3 φορές, και από φαγητό προτείνω το Ιταλικό Zaferano στον Πλατανιά και το Μεροβίγλι στον Άνω Σταλό.

Χτες πήγαμε στη Χαλκιδική στη Νικήτη για να βρούμε δωμάτιο για το καλοκαίρι, η Σοφία ήταν πολύ συνεργάσιμη, όποτε γκρίνιαζε την θήλαζα λίγο και έφτιαχνε πάλι η διάθεσή της. Πολύ καλές εντυπώσεις έχω από τη Νικήτη!

Έτσι ήταν το αρχικό σχέδιο,αλλά τον λυπήθηκα μωρέ,έχουμε κ πολύ καιρό να πάμε κάπου τα δυο μας, κουρασμένος από τη δουλειά θα ζοριζόταν 2 μέρες μόνος του με το μικιό(τον έχω καλομάθει μου φαίνεται κιόλας,αλλά με τα ωράρια που χτυπάει 8-22 δεν προλαβαίνει κ πολλά εδώ που τα λέμε...)

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Παλλαντινιό καλές εξορμήσεις! Είναι να του πλαρεις τον αέρα;)

και για να μην το ξεχάσω

Daf ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Πολύχρονη, ευτυχισμένη, να χαίρεσαι τον όμορφη οικογένειά σου και να σε χαίρονται κι αυτοί

Να περάσετε πολύπολύ καλά σήμερα:P

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

τα χρονια ηλεκτροσόκ προκαλούν............... καρφάκια στα μαλλιά:tongue::tongue::tongue: Αμα δεν στρώνει η τρίχα στο χτένισμα, ξέρεις πού οφειλεται :tongue::tongue:

Τρέντι χτένισμα διαρκείας σου λέω χαχαχα

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΗ????

Με προλαβανε! :D Επίσης συμφωνώ με την Ελένη, στείλε αλλού το αίσθημα και πήγαινε να ξεσαλώσεις με τους φιλενάδες σου!

Πριν λίγο μου φέρανε τον θοδωρίκο με το σχολικό, πριν μπούμε στο σπίτι ακούω την κυρία γιωργία από δίπλα να ουρλιάζει δεν κλωτσάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... Ήταν η γιαγιά που κλώτσησε ο θοδωρής χθες πριν πετάξει την πέτρα στον παππου, η οποία είναι και κουφή και μιλάει δυνατά, φαντάσου όταν φωνάζει τι γίνεται! Απελπισία σας λέω... το βλέπω το μέλλον μου εγώ μπροστά να τρεχω με τα παιδια παιζοντας μαντολινο κι από πίσω ορδές εξαγριωμένων...οργισμένες κυρίες με πονεμένα σκυλάκια, τραυματισμενοι γεροι και κουφες γριες:roll:

Πρώτα απ' όλα δε μπορώ να μη σχολιάσω κι εγώ πόσο ΤΡΕΛΗ είσαι Τόνια που σκέφτεσαι να μην πας! Ομολογώ ότι με τις φίλες σου θα χαλάρωνες ακόμα περισσότερο, αλλά αφού θέλεις και το έτερον μαζί, μια χαρά θα περάσετε και ακόμα καλύτερα ξέρεις ποιός???Ο Κων/νος! Καθόλου μην το σκέφτεσαι!

Λεγκ για όσο η επιθετικότητα του Θοδωρίκου μένει έξω από το σπίτι, έστω και στην αυλή καλά είναι. Τον Νικόλα τον πειράζει? Καλά σήμερα και χτες και τα δικά μου είναι αυτό που λέμε "τους πάτησα τον κάλο" αλλά ο Γιωργάκης τσιρίζει εδώ και καμιά ώρα συνεχομενα και όλο αυτό επιδεινώθηκε επειδή αποφάσισα να πλύνω τη μπουμπού (μαζί κι αυτός για βοηθός μου φυσικά) αλλά αυτός ηθελε μετά να την παρατήσω στη μπανιέρα για να παίξω μαζί του έκανα τα αεροπλανικά για να τη σώσω και να μη βρεθεί φαρδια πλατυά κάτω!

Χρόνια πολλά στο Νταφάκι ξέχασα να γράψω, πάντα ευτυχισμένη να είσαι!

Jen το holiday in Evia έχει χάλια θάλασσα απ' ότι έμαθα από πολλές πηγές! Κι εγώ ακόμα στην αναζήτηση του δίχωρου με την καλή θάλασσα στα πόδια σου είμαι! Όποια βρει τίποτα καλό το λέει και στις άλλες deal ε?

mGKop3.png60Jvp3.png

γιορταζει το νταφιδιο ?τι ειναι σημερα?πολυχρονη και ευτυχισμενη!!

Τονια συμφωνω με τα κοριτσια μην κανεις καμια βλακεια και δεν πας και καλυτερα χωρις συζυγο με τις φιλεναδες σου, το χρειαζεσαι θα γεμισεις τις μπαταριες σου ...σε ζηλευω μακαρι να μην ειχε την μαμακιαση που χει η δικη μου να μπορω να το κανω και εγω μια στις τοσες

η λευκαδα ειναι υπεροχη τελος ιουνιου με αρχες ιουλιου θα ειμαστε και εμεις απεναντι να βρεθουμε:wink:

σημερα παλι ειχαμε ξενυχτι και ξυπνημα απτα χαραματα γιατι το μπουκωμα καλα κρατει και ξυπνησα με ιλιγγο μετα πηγα πειραια για καμπυλη σακχαρου και για ψωνια και γυρισα χαλια

πω πω ακομα εχω αυτην την απαισια γευση της γλυκοζης μου ρθε να βγαλω τα αντερα μου μπλιαχχχ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Αντε Βασουλα καλα αποτελεσματα... μαμκιαση κι εδω, κατα ενα περιεργο λογο δεν τον θελει τον μπαμπα της καθολου ειδικα οταν ξυπναει, και το βραδυ....

Τελευταια δεν θελει και μπανιο που το λατρευε! Ο,τι να ναι....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Νταφάκι μου χρόνια πολλά και γελαστά, πολύ γελαστά... ευτυχισμένα, πολύ ευτυχισμένα!

Κοιμηθήκανε τα σκατούλια μου... κλασσικά ο γιωργάκος ακόμα δουλειά, πάλι κατά τις δώδεκα το κόβω να έρχεται... έχει λιώσει κι αυτός ο έρμος...

Παω να δω το υπόλοιπο μιας ταινίας που ξεκίνησα τη δευτέρα... χμμμ πόσες μέρες είναι;:roll:

Να 'μαι κι εγώ... Ούτε που ξέρω τί έκανα αυτές τις μέρες, θυμάμαι απλά ότι έτρεχα. Σας ψιλοδιάβαζα που και που, αλλά σίγουρα έχασα πολλά και ξέχασα άλλα τόσα.

Κατ' αρχήν λοιπόν χρόνια πολλά και χαρούμενα σε Νταφ και Χαβιέ!!!

Επίσης επειδή πήρε το μάτι μου συζήτηση για τουαλέτα, να πω κι εγώ το αυτονόητο, να σας βλέπουν τα παιδιά εσάς όταν στην τουαλέτα. Από εκεί ξεκινάει η μίμηση και το παράδειγμα. Έχω μιλήσει με διάφορες φίλες που ντρέπονται κι αυτές κι οι άντρες τους και κλείνουν την πόρτα στα παιδιά και τελικά παιδεύονται αρκετά όταν έρχεται η ώρα να βγάλουν τις πάνες...

Ο Τ. δουλεύει όλη την ώρα πάλι, σπάνια γυρνάει πριν τις 2 τα τελευταία βράδια, κάθομαι κι εγώ και βλέπω τα αίσχη του στην τιβι και ανταλάζουμε μηνυματάκια σαν τα 15χρονα. Κάτι είναι κι αυτό θα μου πεις...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλησπέρα σας!!!!

Επιτέλους τα κατάφερα να μπω για λίγο.

Χρόνια πολλά πολλά στην Νταφ και τον Χαβιε!

Καλά δε συζητώ τί τρέξιμο έχω ρίξει... απορώ με τις δυνάμεις μου αλλά δεν ξέρω και πόσο θα αντέξω.... ξύπνημα 06:30, μάζεμα το σπίτι, δουλειά 08:00 μέχρι 16:00 σε ρυθμούς Βέγγου και βάλε. Επιστροφή, παιχνίδι με το αγγελούδι μου, μαγείρεμα, σιδέρωμα, πλυντήρια κτλ, 21:00 ύπνο η μικρά, 22:00 "μεσημεριανό" οι μεγάλοι και.... μετά δουλειά που έχω φέρει από το γραφείο εάν αντέχω λίγο ακόμα :mad:

Καλά το τί δράματα διαδραματίζονται δε σας το συζητώ. Δεν ξέρω τί να κάνω, ελπίζω να στρώσει η κατάσταση.

Εσείς όλοι καλά? Από ιώσεις πώς τα πάτε? Εμείς ρίξαμε και μια τελευταία - ελπίζω, πριν 10 μερούλες!!!!

Να ήσαστε όλες καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

IxBZp3.png

Daf, χρόνια πολλά!!!!!!!!!!

καλησπέρα!

είδα και το τελευταίο επεισόδιο του Lost, ξενέρωσα πολύ και δεν κατάλαβα τίποτα:mad:

Και εγώ αρχικά ξενέρωσα, αν και συγκινήθηκα κάπως... Τελικά διάβασα διάφορα σε μπλόκς και διαπίστωσα ότι πολλές απαντήσεις έχουν δωθεί και σε αυτό αλλά και σε προηγούμενα επεισόδια, αλλά δεν τις καταλάβαμε. Αν θες λινκς πες μου να σου στείλω! Δεν ξέρω, αν προλάβω τώρα, γιατί πάω να δω λοστ σε επανάληψη τον 2ο κύκλο...:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...