Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Eτοιμάζεστε για διακοπούλες τσούπρες??

Καμιά για Κρήτη?

Εμείς θα ανεβουμε Αθήνα τέλος του Ιούλη και μετά 15αυγουστο στο χωριό του άντρα μου στην ορεινή Αρκαδία. Κλασικά! Δεν με χαλάει όμως! Ωραία περνάμε κάθε χρόνο και τζαμπέ!! ;)

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax,Ροζαλί, μακάρι να κατέβαινα Κρήτη...Βαφτίζει η νονά του Κων/νου στισ 25/7 την κόρη της,αλλά έχω γάμο στην Πάτρα την ίδια μέρα,οπότε....κρίμα...

Πολύ όμορφη η ορεινή Αρκαδία!!!Ποιο είναι το χωριό???Βρε θηρίο, κατέβασες το βουνίσιο στην Κρήτη???Πώς τα κατάφερες????

Να σας πω βρε κορίτσια...αισθάνομαι άσχημα που θα φύγω Σαβ/κο χωρίς τον Κων/νο, τόσο που σκεφτόμουν χτες μήπως να μην πάω..Είναι η πρώτη φορά που τον αποχωρίζομαι βράδυ και κάπως μου κάνει....ουφ.....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Για οικογένεια, μάλλον Χανιά, Ρέθυμνο. Εμείς είμαστε στο άλλο άκρο, Ιεράπετρα. Και εδώ έχει κάτι μπανγκαλοους σε θάλασσα δίπλα και τέτοια, αλλά μετά το καράβι θέλεις και μιάμιση ώρα με το αμάξι, πράγμα που ίσως είναι κουραστικό! Έχουμε πάντως τρομερές θάλασσες!! Τις καλύτερες!!

Ο καλός μου είναι από Κολλίνες, ανάμεσα Τρίπολη και Σπάρτη. Στην Αθήνα ζούσε από τα 4 του χρόνια, και είχε την ατυχία να μπει στην Γεωπονική και να τον τυλίξω!! :P

Είναι πολύ κλασικό να νιώθεις κάπως όταν αφήνεις πρώτη φορά το παιδί σου αλλά να δεις ότι θα περάσει πολύ καλά και κοίτα να περάσεις και εσύ το ίδιο καλα!!

Διαφημίσεις

Για οικογένεια, μάλλον Χανιά, Ρέθυμνο. Εμείς είμαστε στο άλλο άκρο, Ιεράπετρα. Και εδώ έχει κάτι μπανγκαλοους σε θάλασσα δίπλα και τέτοια, αλλά μετά το καράβι θέλεις και μιάμιση ώρα με το αμάξι, πράγμα που ίσως είναι κουραστικό! Έχουμε πάντως τρομερές θάλασσες!! Τις καλύτερες!!

ΣΗΤΕΙΑ ειναι κοντα στη ιεραπετρα? σαν περιοχη τι λεει?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Είναι τέρμα ανατολικά της Κρήτης. Ωραία είναι ,αλλά πολύ απομακρυσμένα. Χειρότερα από Ιεράπετρα. Και από παραλίες μόνο αν πάτε νοτικά. Το βασικό είναι ότι έχει κακούς δρόμους. Θα πρέπει να μείνετε εκεί. Ανάλογα τι θες. Αν θες να βρεις ένα δωματιάκι να αράξεις καλά είναι και εκεί. Αν θες να κάνεις και τις εκδρομούλες σου θα πρέπει να πας κάπου πιο κεντρικά και με καλύτερους δρόμους.

Σαν ξενοδοχείο δεν ξέρω τι ρόλο βαράει. Δεν έχω μπει. Πρέπει να ρωτήσω. Η θαλλασα από κάτω είναι μέτρια. Έχει πολλά βράχια. Μόνο από 2 σημεία μπαίνεις με άμμο. Δεν κολυμπάω ποτέ εκεί. Για ξενοδοχεία στην Ιεράπετρα μόνο μέσα στην πόλη το Αστρον που ανακαινήστηκε φέτος http://www.hotel-astron.gr/infogr.asp και το El Greco που ανακαινίστηκε πέρυσι http://www.elgreco-ierapetra.gr/gr/image-library/mediaLibrary_Results.aspx?photo=1100. Από τιμές δεν ξέρω, 70-80 το δίκλινο....κάτι τέτοιο... Εκτός πόλης, ανατολικά έχει αρκετά προς Κουτσουνάρι, Μακρύ Γυαλό.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

ελιζα ευχαριστω ισως σου τα δανιστω αν δεν τα χρειαζεστε για οσο διαστημα τα χρειαζομαστε ,θα σου πω σε λιγες μερες

Εγώ σίγουρα δεν τα χρειάζομαι. Όποτε θέλεις μου λες. Κρίμα να κάθονται:-D

μαρινα οταν ειστε εξω που τα κανετε? ορθιοι ή καθιστοι??? :)
Όρθιοι, όρθιοι! Και θαυμάζουμε το βεληνεκές!:mrgreen:

Να σας πω βρε κορίτσια...αισθάνομαι άσχημα που θα φύγω Σαβ/κο χωρίς τον Κων/νο, τόσο που σκεφτόμουν χτες μήπως να μην πάω..Είναι η πρώτη φορά που τον αποχωρίζομαι βράδυ και κάπως μου κάνει....ουφ.....

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΗ????

DPYUp2.png EYukp3.png

Για πες μας λοιπόν κα Ρόζυ που ψαχνόμαστε για Μακρύ Γυαλό έχεις να προτείνεις κάτι? Κατά προτίμηση ευρύχωρα δωμάτια να χωράμε 4 και να είναι κοντά στη θάλλασα περπατώντας δηλ.

Και πού ξέρεις μπορεί να κάνουμε ρεγιούνιον στην Ιεράπετρα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Και βέβαια επειδή ξεχάστηκα, Τόνια όντως είσαι τρελλή!!!!!!

Ξέρεις θέλουμε κι εμείς προσαρμογή σε τέτοια. Και αν δεν το κάνεις δεν θα το μάθεις...

Λοιπόν μην ακούω βλακείες! Αφού τα κανόνισες για το πού θα τον αφήσεις, κοίτα να περάσεις καλά! Στο κάτω κάτω με το μπαμπά του θα είναι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Και βέβαια επειδή ξεχάστηκα, Τόνια όντως είσαι τρελλή!!!!!!

Ξέρεις θέλουμε κι εμείς προσαρμογή σε τέτοια. Και αν δεν το κάνεις δεν θα το μάθεις...

Λοιπόν μην ακούω βλακείες! Αφού τα κανόνισες για το πού θα τον αφήσεις, κοίτα να περάσεις καλά! Στο κάτω κάτω με το μπαμπά του θα είναι!

συμφωνω και επαυξανω!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Για πες μας λοιπόν κα Ρόζυ που ψαχνόμαστε για Μακρύ Γυαλό έχεις να προτείνεις κάτι? Κατά προτίμηση ευρύχωρα δωμάτια να χωράμε 4 και να είναι κοντά στη θάλλασα περπατώντας δηλ.

Και πού ξέρεις μπορεί να κάνουμε ρεγιούνιον στην Ιεράπετρα...

.....χμ...πρέπει να το δουλέψω λίγο στο μυαλό μου!

Και όσο για ριγιούνιον, αν έρθετε μέχρι τις 25 Ιουλιου και μετά τις 18 Αυγούστου θα την κάνουμε σίγουρα τη μάζωξη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...