Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αυτό φαντάζομαι το έχετε δει εε; http://parents.org.gr/psych/a39

Εμένα ο θοδωράκης χθες αφού επιχείρησε να κλωτσίσει τον παππού διπλα, του πέταξε πέτρα... το καλό ειναι ότι δεν τον πέτυχε, το κακό είναι ότι πέτυχε το αμάξι άλλου γείτονα.

Τουλάχιστον κατέληξα ότι τα χειρότερα γίνονται όταν ο θοδωρής τσιτώνει, και τσιτώνει είτε όταν είναι πολύ κουρασμένος, είτε όταν το παιχνίδι είναι βίαιο... σ'αυτές τις περιπτώσεις το βλέπεις ότι σιγά σιγά το χάνει αρχίζει και γελάει πολύ εντονα, ουρλιάζει, κλωτσάει όλα τα αντικείμενα κι όχι μόνο, πετάει ότι βρίσκεται μπροστά του. Εχθές ήταν δύο πιτσιρικάδες με πλαστικά όπλα και τον πυροβολάγανε, ενθουσιάστηκε ο θοδωρής, άρχισε τα πιου πιου κι αυτός. Ο άλλος ο πιτσιρικάς γύρω στον ενάμιση χρόνο μεγαλύτερος άρχισε να του χώνει κατραπάκες, ο θοδωρής δώστου να γελάει και να σπρώχνει κι αυτός, ο άλλος να εκνευρίζεται που ο δικός μου γέλαγε και να βαράει πιο πολύ κι εγώ να μην μπορω να τους κάνω καλά... μετά από αυτό ο θοδωρής το έχασε εντελώς, κορυφώθηκε η κατάσταση με την αννούλα που παίζανε σπρωξίδια και φωνάζανε μέχρι να γυρίσουμε από κούνιες... και την πλήρωσε ο έρμος ο παππούς και το ακόμα πιο έρμο αμάξι.

αυτο παντως ειναι επιβεβαιωμενο απο πολλα παιδια....

οσο για τα βιαια παιχνιδια δεν το συζητω....εννοειται...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σας!

Αναστασία για το iria mare αν και διάβασα καλά σχόλια στο parents, στο tripadvisor όμως το θάβουν κανονικά και το ξανασκέφτομαι...

εντωμεταξυ βρήκα και αυτό εδώ http://www.eviaholidays.gr και έχω ενθουσιαστεί μόνο που όλα τα δωμάτια που ήταν για τα εισιτήρια κλείσανε και αν πάμε πρέπει να πληρώσουμε κάτι τις παραπάνω (νταξ πάλι τζαμπα ειναι)

Αθηνά αυτα στη Ζάκυνθο να μου τα πεις για του χρόνου να τα έχω υπόψην!

Για συνάντηση 13/6 βάλτε και μένα μέσα να πάρω το μαγιό! :)

αυτα ειναι ενοικιαζομενα δωματια ε?

εχει και ενα πολυ ωραιο 5 αστερων ξενοδοχειο κοντα στον βολο... δεν θυμαμαι ονομα... το ειδες?

όχι ποιο?

ναι ειναι 8 studios και μου άρεσε πολύ ο κήπος και η ηρεμία τους....ενω στο ίρια θα γίνεται της μουρλής.

Διαφημίσεις

αυτο

http://www.valisresort.gr/site/

το εχει στο βιβλιο .. ν.μαγνησιας

μόλις το σέρφαρα!!! καλα πολύ κυριλέ αλλα ξεφεύγει πολύ στην τιμή και δεν ξέρω και τι λέει και η περιοχή εκεί...έχει καλή παραλία?

δεν ξερω... εμενα με εντυπωσιασε το ται σπα... μου θυμησε μηνα του μελιτος στην ταυλανδη...αν μπορουσα να αφησω τα παιδια θα πηγαινα ασυζητητη.... για σενα με ενα παιδι ειναι σουπερ!η τιμη για τις υπηρεσιες που προσφερει ειναι πολυ καλη... επισης μπορειτε να πατε ιουνιο ή σεπτεμβρη που θα ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα και η τιμη μιση... παρε ενα τηλεφωνο παντως να ρωτησεις...δεν χανεις τπτ...

tqj2p3.png vvtJp3.png

επισης η ημιδιατροφη με βραδυνο συμφαιρει πολυ γιατι τρως πρωινο και την κανεις για βολτα-μπανιο... τρως και κατι προχειρο εξω αν πεινασεις και μετα ξανατρως στο ξενοδοχειο οποτε δεν εχεις καθολου εξοδα σε φαγητα....

μαρια ποιαααα??????????????????

tqj2p3.png vvtJp3.png

Την Αθηνά;:tongue:

Τα χρονια μίνι ηλεκτροσόκ τι προκαλούν;:rolleyes: Πρέπει να έχουμε τρελεί διαροεί ρεύματος σ'αυτό το σπίτι... Πας να βγάλεις το τοστ και τα ξερνάς όλα, διευθύνσεις, ονόματα... δεν συζητάω αν ανοίξεις υπολογιστη!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια

εμενα ο μητσακος εχει μερικες μερες απο την ωρα που γυρναει απο τον παιδικο βγαζει ρουχα κ πανα κ οποτε θελει τσισα η κακα παει μονος του στο γιογιο κ τα κανει χωρις να του το επιβαλω εγω κ μετα αν ειναι μονο τσαισα τα ριχνει στην λεκανη της τουαλετας αν εχει κανει κ κακα μου ζγηταει κ το κανω εγω κ πλενω το γιογιο. Δεν θελει καθολου πιεση σιγα σιγα. Καθε παιδι πιστευω πρπει να το κανει οταν ειναι αυτο ετοιμο. Εμας δυσανασχετει με την πανα δεν την μπορει καθολου ζεσταινεται . Βλεπει κ τα μεγαλυτερα στον σταθμο κ μου λεει παιδακια τουλετα κακα σκολειο. Πολλες φορες παει κ βαζει κ το στεφανακι στην λεκανι κ κανει οτι κανει τσισα εκει αλλα ψιλοφοβαται μην πεσε. Αλλα το αστειο ειναι που περνει κ χαρτι μαζι να σκουπιστει.

Για πες ντουντουκι ποια ειναι η μαιμου ?

Καλημέρα!!Έχει φουντώσει βλέπω η διακοποσυζήτηση!!!!Σκεφτόμουν επίσης,πέρα από Λευκάδα για Κύθηρα ή Ελαφόνησο.Έχετε πάει, εντυπώσεις????????

Για πε,για πε Ντουντούκι...ποια είναι η μαμιού??????

Φιλώ σας,έχει πέσει πολλή δουλεία.

Α,Ελενίτο ψηλό,να χαίρεσαι το Χαβιέ!!!!!!Παρεμπιπτόντως,πολύ παιδαράς ο Χαβιέ!!!!!!:D:D:D

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

βρε ροζι τωρα το προσεξα... ο γιαννης εκλεισε τα 5.... ποποοο... ποσο μεγαλωσε...

Eίδες? Απίστευτο μου φαίνεται και εμένα!!

το θεμα ειναι οτι την βαζω συνεχεια και ολο την ρωταω αλλα ποτε δεν εκανε στην λεκανη ή στο γιογιο ,πριν λιγο ξεκινησε να κανει κακα και λεω παμε την λεκανη ,οχι οχι θελω ορθια μου λεει και μετα της λεω θα κοψουμε χαρτακι παμε και πηγαμε αλλα δεν ...κοπηκε

Στην αρχή τον Γιάννη τον έβαζα να κάθεται στο γιογιό κάθε μισή ώρα για λίγο. Δεν μου καθόταν πάντα και πολλές φορές έκανε τσίσα αφού σηκωνόταν, αλλά μόλις τα κατάφερε να τα κάνει μέσα αρχίσαμε τους έξαλλους πανηγυρισμούς και ενθουσιάστηκε!! Μια βδομάδα μας πήρε περίπου πάντως!

Άσε που ειδικά τα κακά συνήθως τους στοιχίζει όταν τα αποχωρίζονται...

Αυτό που το πας!

Ξέρω παιδάκι που θα πάει δημοτικό φέτος, έχει κλείσει ήδη τα 6, και για να τα κάνει πρέπει να παει η μαμά στην τουαλέτα που κάθεται και να του βάλει πρόχειρα το πάμπερ στο ποπό του... είχε γίνει απίστευτα δυσκοίλιος όταν κάποια στιγμή τον ζορίζανε για να τα κάνει στο γιογιο...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Την Αθηνά;:tongue:

από το μαϊμού το κατάλαβες?:tongue::tongue::tongue:

αχαχαχαχαχαχα, όντως την Αθηνά τρακάρησα στη μπουτίκ λαχανικών και φρούτων! :lol:

τα χρονια ηλεκτροσόκ προκαλούν............... καρφάκια στα μαλλιά:tongue::tongue::tongue: Αμα δεν στρώνει η τρίχα στο χτένισμα, ξέρεις πού οφειλεται :tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

επισης η ημιδιατροφη με βραδυνο συμφαιρει πολυ γιατι τρως πρωινο και την κανεις για βολτα-μπανιο... τρως και κατι προχειρο εξω αν πεινασεις και μετα ξανατρως στο ξενοδοχειο οποτε δεν εχεις καθολου εξοδα σε φαγητα....

αυτο το σενάριο έπαιζε πολύ στο μήνα του μέλιτος και γενικά προ το παιδιού...

τωρα παίζει μεσημέριανό φαγητό και ύπνος μετά για τον Στέφανο και μας οπότε μας εξυπηρετεί πολύ η φάση της αυλής κλπ...επίσης λεμε και στο studio να παμε Ιούνιο γιατι βγαίνει το 1/4 της τιμής η συνολική διαφορά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...