Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βάσω, ο Γιάννης τα έκανε στο βρακί...γενικά τελευταία έμαθε να κάνει τα κακά στο γιογιο. Ενώ τα τσίσα σε μια βδομάδα έμαθε, τα κακά μας πήραν 15-20 μέρες. Θα χρειστείς σίγουρα πολλές αλλαξιές και σίγουρα κάποιες μέρες θα αναγκαστείς να πλυνεις και μερικά βρακάκια στο χέρι... Εμείς πότε θα ξεκινήσουμε? οεο?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το οτι δεν τα λεει σημαινει οτι δεν ειναι ετοιμη ακομα ? γιατι αν ηταν ετοιμη δεν θα πρεπε να τα ελεγχει ή ετσι γινεται??

την ωρα που βρεχεται δειχνει ενοχλημενη και λεει τρομαγμενη λερωθηκα ,λερωθηκα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

το θεμα ειναι οτι την βαζω συνεχεια και ολο την ρωταω αλλα ποτε δεν εκανε στην λεκανη ή στο γιογιο ,πριν λιγο ξεκινησε να κανει κακα και λεω παμε την λεκανη ,οχι οχι θελω ορθια μου λεει και μετα της λεω θα κοψουμε χαρτακι παμε και πηγαμε αλλα δεν ...κοπηκε

Βασούλα μου μπορεί να μην είναι έτοιμη ακόμα... βασικά ρώτα την αν θέλει να φοράει πάνα ή βρακάκι... αν πει πάνα άστην για κάποιο καιρό και μετά ξαναρώτα την. Μπορείτε στο ενδιάμεσο να πάρετε ωραία βρακάκια μαζί. Εμένα του άρεσε και του αρέσει να είναι γυμνός άρα αυτό του ήταν και ένα επιπλέον κινητρο για να το κόψει. Αλλά άμα δεν είναι έτοιμο το Στεφανάκι άστην ακόμα, δεν είναι και λίγο να εγκαταλείπουν περνάνε απ'την πανα στο γιογιο και εξαρτάται πότε είναι έτοιμο κάθε παιδάκι. Άσε που ειδικά τα κακά συνήθως τους στοιχίζει όταν τα αποχωρίζονται...

Εγκυούλες μου γλυκές δεν μου είπατε για το κουνάκι, το χρειάζεται καμία;

Βάσω, από πότε ξεκινήσατε προσπάθειες? Μάλλον νωρίς είναι για να τα λέει. Και το να τα κάνει στο γιογιο ή λεκάνη απαιτεί ένα βαθμό χαλάρωσης...

Όσο για το ότι τα κάνει στο βρακί δε λέει τίποτα. Έτσι έχει συνηθίσει μέχρι τώρα. Δεν έχει καταλάβει ακόμα τη διαφορά βρακιού και πάνας. Αν την άφηνες κάποια ώρα τσίτσιδη θα έβλεπες ότι δεν θα τα 'αμολούσε' τόσο εύκολα. Θα της φαινόταν περίεργο.

Εγώ θα το ξαναπώ...να είστε ευτυχείς αν τα παιδιά συνεργάζονται και πάνε στο γιογιο όταν τους λέτε. Θα μπορούσαν και να μην πηγαίνουν

DPYUp2.png EYukp3.png

Βασικα τα βρακακια τα θελει να τα φοραει τα βαζει και μονη της και χαιρεται και οταν ειναι ξεβρακωτη και θελει να καθησει κατω μου ζηταει βρακακι οχι πανα και με το στεφανακι της λεκανης εχει ξετρελαθει θελει να την πηγαινω συνεχεια ..αλλα ολα αυτα πιστευω ειναι στο παιχνιδι της οταν ερθει η ωρα σοβαρευουν τα πραγματα και ζηταει παμπερ και θελει ορθια

λενιτο εγω δεν το θελω μου εδωσε μια φιλη ενα καλαθακι που ειναι αρκετα μεγαλο και εχει κουνιστη βαση οποτε θα με βολεψει για κανα 2μηνο-3μηνο αυτο κανενα ρηλαξ ,κανενα καθισμα αυτοκινητου αν σου βρισκεται καλοδεχουμενο :lol:

Διαφημίσεις

αυτο κανενα ρηλαξ ,κανενα καθισμα αυτοκινητου αν σου βρισκεται καλοδεχουμενο :lol:

Εδώ το καλό ρηλάξ!!!

καθισματάκι αυτοκινήτου έχω ένα φτηνό του mothercare που είχαμε για 2ο, αν το θέλεις ευχαρίστως:D

βρε τρελλή για 2 μέρες μιλας? καααααλάααααααα:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

Βασούουουλι, είναι μικρή η Στεφανούλα, μην ανησυχείς...εμείς έχουμε περάσει τα σαράντα κύματα με τη Λήδα! Κοίτα, μην τη ζορίσεις καθόλου μα καθόλου, είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα, μη δείξεις ότι σε πολυενδιαφέρει.....Να είσαι κουλ! :)

Λεγκουλι, ουτε κι εγω θα το χρειαστω, εχω απο την Ειρηνη ενα πορτ μπεμπε-καροτσι πολυ βολικο, αφου οπως και στο κουνακι εχει ροδες και το πηγαινοφερνω...

Στη ντου λοιπον...χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

δεν την ζοριζω αλλα συνεχεια την ρωταω "θες τσισα?" "θες κακα?" που μου φαινεται θα της το δημιουργησω το ψυχολογικο ...θα κουλαρω λιγο

ελιζα ευχαριστω ισως σου τα δανιστω αν δεν τα χρειαζεστε για οσο διαστημα τα χρειαζομαστε ,θα σου πω σε λιγες μερες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...