Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπονζούρ!!!!

Ααααααχ, άτιμη Πενέλοπε! (για την Ισπανίδα λέω όχι για τη δικιά μας!)

Λενιώ να τον χαίρεσαι τον προκομένο!!!

Λοιπόν, διαδικτυακό παρτάκι στις πέντε το πρωί....Ανοίγετε όλοι τα μσν σας και αρχίζετε να σαχλαμαρίζετε! Μη με ξυπνήσει καμία γιατί χάθηκε!

Επειδή είστε ξενυχτισμένες σας επιτρέπω να με μισείτε ελεύθερα (δε θέλω βουντού και τέτοια όμως μην το παραξηλώσουμε!)

Αφροδίτη, την τσάντα κάθισμα την πήρα από το Λητώ, γύρω στα 70 ευρώ.

Τατιάνα, τώρα θυμήθηκα ότι ούτε εγώ πήρα τα πράγματα την προηγούμενη φορά που ήρθα!!! Συγνώμη βρε φιλενάδα, θύμησε το μου την επόμενη φορά.....

Σκατά σκατά και σκατα... μισώ όλους όσους κοιμούνται και κυρίως τους άντρες!

και εγώ....... και ροχαλίζουν κιόλας ενώ εσύ τρέχεις απελπισμένη από κρεβάτι σε κρεβάτι!!! Και που να κάνω και το 3ο..... θα ζήσω μεγάλες στιγμές!! (αλλά να πω την αλήθεια ψιλογουστάρω... είμαι λίγο μαζόχα,ε?:rolleyes:)

Σήμερα έχει γενέθλια ο Χαβιέ! Να μου ζήσει!

Χρόνια του πολλά! Να τον χαίρεσαι!!

Τι κάνετε? Σήμερα ξύπνησα στις 5:30 γιατί κατάλαβα σεισμό... την ίδια ώρα ξύπνησε και ο Μάνος... τελικά δεν κατάλαβα αν έκανε σεισμό ή ήταν ιδέα μου! Πάντως τελικά συνέχισα τον ύπνο μου με τον Μάνο στον καναπέ... κάτω από μια τζαμαριά... έξυπνο,ε?:roll::rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Χρόνια πολλά στον Χαβιέ, τον υπερμάστορα της πίτσας (που ακόμα δεν έχουμε δοκιμάσει), καλλιτέχνη των ψωμακίων (που έχουμε δοκιμάσει), πατήρ των δύο υπέροχων, πλην δύσκολων στον ύπνο και στον ξύπνιο τέκνων, και σύζυγο της απόλυτης σέχι διμετρής θεας (σε έφτιαξα καθολου καλέ ή να συνεχίσω; μου είσαι πεσμένη ή με γελούν τα τσακίρικα ματάκια μου;;;)

Λέγκω αν δεν σε πειράζει θα το αντιγράψω!:D:D\

εφτιαξα φακές!

Λοιπόν επειδή δεν βλέπω συναντήσεις να οργανώνονται να σκάσω ιδέα!

Κυριακή 13/6 μεγκα συνάντηση σε κανά πάρκο για να γίνει και ανταλλαγή μαγιών, κροκς (ακούς ντου;) πικνικ και λοιπά και λοιπά;;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Τι καλά που είστε κοντά και συναντιέστε? Κορίτσια, δεν οργανώνεται καμιά εκδρομούλα κατά Κρήτη μεριά, μπας και σας δούμε και εμείς οι αγνές και γλυκές επαρχιοπούλες??????

εμμμμ κοιτα ροζι για παιξε κανα λοττο γιατι αυτο λεγαμε τωρα...

Πες μου ότι δεν μου κάνεις πλάκα!!!!!!!

...πάντως fakle που παίζω στο φατσοβιβλίο τώρα δεν με πάει καθόλου το ζάρι...:P

Χρονια πολλα Λενακο να τον χαιρεσαι τον Χαβιε!!! Πολυχρονος να ειναι κ οτι επιθυμειτε!

Αναστασια μην αγχωνεσαι κ εγω μεχρι ενα μηνα πριν νομιζα οτι τον λενε πραγματικα Χαβιε κ μετα δεν μπορουσα να τον αποκαλεσω με το πραγματικο του ονομα.....

Κ εμενα φαγητο αρχισε να τρωει στον 10ο οταν αρχισα δουλεια. πριν μονο φρουτα κ γαλα. Τωρα υπαρχουν περιοδοι που τσακιζει τα παντα ( εκτος τυρι-κρεας) κ ελαχιστες φορες που τρωει πολυ λιγο .

Διαφημίσεις

Λενίτο να χαίρεσαι τον καλό σου!:D

Βασικά η Σοφία τρώει -όχι συνέχεια βέβαια- αφού την ακούω γκλουπ, γκλουπ.

Και κάνει και το άλλο θεϊκό αν θέλει μόνο να πιπιλήσει, απλά αφήνει το γάλα να χύνεται από το πλάι και γινόμαστε λούτσα:mrgreen:

ελιζα τι εννοεις αν τα κανει ορθιος? ορθιος τα κανει αφου λερωνει το βρακακι.... εγω αυτο που του υπενθυμιζω ειναι οτι πανε στην τουαλετα.... δεν θελω να τον πιεσω....

Βασικά ο Κωστής δε βολευότανε με τίποτα να τα κάνει καθιστός. Τον κατάφερα σιγά σιγά, αφήνοντάς τον να τα κάνει όρθιος πάνω από το γιογιο -σημάδι από ψηλά δλδ κι εγώ από δίπλα να προλάβω που θα πέσουν- και σιγά σιγά κάθισε. Μετά ήταν εύκολο να τον πάω στη λεκάνη γιατί την προτιμούσε

Λοιπόν Δευτέρα πρωί καφεδάκι εθνικό κήπο... ψήνεστε; Ελιζα κανόνισε κι εσύ εξωτερικές δουλειές εκείνη την ώρα.

Μμμμ....αφεντικό να πεταχτώ μέχρι το Σύνταγμα να σου φέρω κουλούρι?:mrgreen:

Μπά, μάλλον τον Ν. θα σας στείλω που μπορεί και να τριγυρίζει στην περιοχή για δουλίτσες.:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα!

χρονια πολλα στον χαβιε !

και εγω βρυκολακιαζα κατα τις πρωινες ωρες δεν ειχα ρολοι αλλα υπολογιζω θα ηταν γυρω στις 6

η εκπαιδευση τουαλετας μια σκετη αποτυχια

ερωτηση : ποσα βρακια πρεπει να της παρω ?? καθε φορα τα τσισα τα κανει πανω της

και εχω εντυπωση πως τα κακα τα αναβαλει μεχρι να της φορεσω την πανα γιατι μονο τοτε κανει ..μια δυσκοιλιοτητα μου ελειπε τωρα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...