Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ψόφια καλημέρα!

Κι εγώ ξύπνια ήμουν στις 5! Μέχρι τις 2 έβηχα, μετά με πόναγε το δόντι μου... Ε μετά ξύπνησε η μπέμπα και τά λοιπά! το αποκορύφωμα είναι ότι σήμερα δεν κινείται τίποτα και πήρα Πραστιακό και κατέβηκα στο σταθμό Λαρίσης και από κει εώς Σύνταγμα με τα πόδια!

Πρωινή γυμναστική... Δεν μπορώ να πω άνοιξε το μάτι μου...

Σήμερα έχει γενέθλια ο Χαβιέ! Να μου ζήσει!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες!

Δεν σας έχω διαβάσει αναλυτικά.

Τάτι πότε μπορείς να βρεθούμε να πάρουμε το μαγιό μας? Έχετε κανονίσει κάτι? όχι τίποτα άλλο αλλά μην φύγεις Ιταλία και σε μείνουμε αμάγιωτοι!:tongue:

Αθηνά σουπερ το ξενοδοχείο που κλείσατε? Και με τι τιμή φέτος? Πάλι 55?

Εμείς κλείσαμε 11-18 Ιουλίου μια βδομάδα με εισιτήρια κοινωνικού τουρισμού αλλά δεν έχω αποφασίσει ποιο από τα δυο να κρατήσω. Το ένα είναι Πευκί Ευβοίας http://www.marialouiza.gr/ και το άλλο Ίρια Αργολίδας http://www.iriamarehotels.gr/....χμμμ ...και πρέπει να αποφασίσουμε ως σήμερα βράδυ...:roll:

Καλημέρα!

Γκρρρρρρ! Πάτησα νάρκη πρωί, πρωί......είπα όχι στον Κωστή που δεν ήθελε να πάει σχολείο...!@#$%^&*@#!

Άλλο. Για πείτε μου είναι λογικό η Σοφία να θηλάζει από τις 5 ως τις 7 με μικρά διαλλείματα και μετά να σηκώνεται και να μου λέει "ΜΑΜ!" και να τρώει ό,τι και αν της δώσω?:roll:

Σκατά σκατά και σκατα... μισώ όλους όσους κοιμούνται και κυρίως τους άντρες!
Κι εγώ ξύπνια ήμουν από τις 5.10 πριν κοιμόμουν αλλά μετά γιοκ. Με μισείς κι εμένα?:tongue: (((((Λέγκω μουουουο))))

((((Αφροδιτάκο))))) δόντι?

ο Στρατουλης τα παει πολυ καλα με την εκπαιδευση τουαλετας... ειναι πολυ συνεργασιμος λεει η κυρια του στο παιδικο.....εχουμε μονο ενα θεματακι με τα κακακια....τα κανει στο βρακακι....κανενα τιπ?

Μπράβο στο Στράτο! Αναστασάκι μήπως τα κάνει όρθιος?

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

ευγενια για το ιριαμαρε γραφουν και στο παρεντς οτι ειναι καλο και οτι εχουν κλεισει για φετος....για το αλλο δεν εχω διαβασει τπτ.... βασικα μπες και δες σε ξενα σαιτ κριτικες ξενων που εχουν μεινει και στα δυο...ετσι νομιζω θα βγαλεις συμπερασμα πιο ευκολα.... http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1592216#post1592216

ελιζα τι εννοεις αν τα κανει ορθιος? ορθιος τα κανει αφου λερωνει το βρακακι.... εγω αυτο που του υπενθυμιζω ειναι οτι πανε στην τουαλετα.... δεν θελω να τον πιεσω....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ανασταζί, αν ξεκινήσεις δουλειά σίγουρα θα φάει... Ξέρουν τί κάνουν αυτά...

Εγώ σήμερα το πρωί έφυγα και άφησα το Χαβιέ να ετοιμάσει τον Αλέκο...

Είμαι σίγουρη ότι τα πήγαν θαύμα...

Ελίζα ναι είναι φυσιολογικό... Δεν τρώει κανονικά, μασουλάει... Οπότε τη χτυπάει η πείνα όταν ξυπνάει..

Αχααααα όλες το γλεντάγαμε στις πέντε βλέπω.... μια ομορφιά αδελφές μου!

Ελενη έπιασες δουλειά εεε; Και δεν ήπιαμε τον καφεδάκο μου μελετάγαμε γμτ...

Χρόνια πολλά στον Χαβιέ, τον υπερμάστορα της πίτσας (που ακόμα δεν έχουμε δοκιμάσει), καλλιτέχνη των ψωμακίων (που έχουμε δοκιμάσει), πατήρ των δύο υπέροχων, πλην δύσκολων στον ύπνο και στον ξύπνιο τέκνων, και σύζυγο της απόλυτης σέχι διμετρής θεας (σε έφτιαξα καθολου καλέ ή να συνεχίσω; μου είσαι πεσμένη ή με γελούν τα τσακίρικα ματάκια μου;;;)

Κι εγω ξυπνια σημερα ως τις 5 , και χαζο κοιμηθηκα ως τις 8... γκρρρρρρ

Τζεν 55 ευρω ναι, αλλα παμε Ιουνιο μισε μερες και μισες Ιουλιο , τον Ιουλιο εχει 60, εμεις

το παζαρεψαμε ομως και το εκανε 55 για ολο το διαστημα (σιγα το πραγμα να μου πεις αλλα ντεξ)

Μονο που δεν συμπεριλαμβανεται στη τιμη το πρωινο. Εχει ομως αν θες να φας πρωινο.

Απο του χρονου και αυτο θα το παρει ι tui trαvel kai θα τιγκαρει αγγλους

:|:-|:| oxi oti πειραζει αλλα πρεπει να κλεινεις μεσω αγγλιας κλπ.

Ενω τωρα μια χαρα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

M'έφτιαξες Λέγκω, πες και άλλα!

Όχι παραδόξως δεν είμαι πεσμένη... Αν μου φύγει και ο βήχας θα είμαι τέλεια!

Κανονίστε εσείς καφέ στον Εθνικό Κήπο και θα έρθω εγώ δίπλα είμαι...

Χωρίς τέκνα, θα σας βοηθάω με τα μικρούλια..

χρονια πολλα και στον χαβιε! αληθεια πως του βγηκε το ονομα?

Αχ Ανασταζί έχεις χάσει επεισόδια... Επειδή του λένε ότι μοιάζει στο Χαβιέ Μπαρδέμ.,.. Κι εγώ στην Πενέλοπε...

Ορίστε άρχισα να κοιτάω για διακοπές και ξεσηκώθηκα...

Ο Κουρεμένος είναι ψιλοκλεισμένος...

... Κι εγώ στην Πενέλοπε...

στο πιο ψηλό της... και με μεγαλύτερη πατούσα... και πιθανά με περισσότερες γνώσεις του κάμα σούτρα!

Λοιπόν Δευτέρα πρωί καφεδάκι εθνικό κήπο... ψήνεστε; Ελιζα κανόνισε κι εσύ εξωτερικές δουλειές εκείνη την ώρα.

Αχ Ανασταζί έχεις χάσει επεισόδια... Επειδή του λένε ότι μοιάζει στο Χαβιέ Μπαρδέμ.,.. Κι εγώ στην Πενέλοπε...

Ορίστε άρχισα να κοιτάω για διακοπές και ξεσηκώθηκα...

Ο Κουρεμένος είναι ψιλοκλεισμένος...

το οτι εχω χασει αυτο ειναι στανταρ.... ενα τετοιο πραγμα δηλαδη...

http://1.bp.blogspot.com/_tRpHXcGJl_A/Sst5I0XEbXI/AAAAAAAAC_M/BwoMiCDia78/s400/image.php

φιλακια ελενακι μου!:-D

η ειδικη αλματολογος λαμπρινη που ειναι ωρε??? δεν μου λες βρε λαμπρινουλα αυτο το αλμα που ξεκιναει στον ενατο μηνα ποτε επιτελους τελιωνει????

και κατι ασχετο... εχετε μαγειρεψει ποτε χοιρινο μικρα κομματια με αρακα αντι για μοσχαρι? λετε να γινει καλο????

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...