Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι πρέπει να κάνουμε όταν είμαστε στα μέσα μαζικής μεταφοράς και το παιδί μας μας ζητήσει "τσίσα"???? ΟΕΟ?

???????? Έλα μου ντε... προνοείς να έχει κάνει πιο πριν....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Κι εμείς πολλά ξυπνήματα, οπότε την παίρνω στο κρεβάτι και κοιμόμαστε αγκαλίτσα!

ΡΕΝΕ δες στο φόρουμ, στην ενότητα του θηλασμού http://parents.org.gr/forum/forumdisplay.php?f=110

θα βρεις πολλές απόψεις και πληροφορίες

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Μυρτώ να σας ζήσει ο ανηψιός !!μετεφερε τις ευχές μου στον παππού και στη γιαγιά του!

Ελενη γμτ εμεις θα παρουμε αδεια μετα τις 27.Βεβαια σκεφτομαστε και να μην φυγουμε τελικα και να περασουμε ολες τις γιορτες ,εδω θα δουμε

ντου κι εγω να σου πω σκεφτομαι τον μεσημεριανο υπνο και αν δεν κοιμηθει θα ειναι μες την γκρινια αλλα μαλλον θα το επιχειρησω και βλεπουμε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Π

Με προβληματίσατε πολύ με το φαΐ των τέκνων. Εγώ έχω μείνει στα κλασσικά ρυζάλευρα και κρέμες κτλ. Εσείς τί κάνετε βρε κορίτσια, φτιάχνετε μόνες σας την κρέμα βράζοντας ρύζι, ή δεν κατάλαβα καλά? Για να με διαφωτήσει κάποια γιατί σε λίγο αρχίζουμε και εμείς...... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

λοιπον οπως σου ειπαν και πιο πανω το πιο σωστο ειναι να ξεκινησεις ενα ενα τα φρουτα και μετα ενα ενα εισαγεις τα λαχανικα αυτο θα σε παρει κανενα μηνα, μετα θα βαλεις σιγα σιγα κοτοπουλο- κρεας. απο κει και περα εισαγεις καινουρια λαχανικα και φρουτα παντα ενα ενα για να προσεχεις για αλλεργειες. για απογευματινο κρατας για πολυ καιρο το θηλασμο χωρις κρεμα, δεν ειναι απαραιτητη!!

εμεις επειδη ειχαμε προβλημα με το βαρος, συζητησαμε με τη συμβουλο θηλασμου και ξεκινησαμε λιγο αναποδα....εδωσα πρωτα οταν εκλεισε τον 6ο βρασμενο βιολογικο ρυζι γλασσε με μητρικο γαλα,(αντι για ρυζαλευρο τυποποιημενο,το οποιο υπο κανονικες συνθηκες ειναι αχρηστο) οποτε μετα οταν βαλαμε σιγα σιγα τα υπολοιπα, το ρυζι μετατεθηκε για το απογευμα, για αυτο και τρωμε και απογευματινο, παρ'ολα αυτα θηλαζουμε τουλαχιστον 9-10 φορες τη μερα.τωρα πια ηθελα να της βαλω λιγη ποικιλια και να μην της δινω καθε μερα ρυζι, για αυτο και η συζητηση τις προηγουμενες μερες για εναλλακτικες λυσεις!!!;)

κρεμες του εμποριου...μακρυα απο μας....;););)

ελπιζω να σε κατατοπισα......:D

Ηρθε χτες το δωματιάκι της Άννας και είναι υπέροχο, κοιμήθηκε κιόλας στο κρεβάτι της μέχρι τις 6.... μόνη της... πρωτοφανές... Πάντως της άρεσε...

Επίσης ήρθε η παραγγελία από το Boden.co.uk το μπουφανάκι κορίτσια είναι τέλειο, το έχω λατρέψει, θέλω να το βάλω κι εγώ...

Ήρθε και μένα χτες το φόρεμα!!!! θα είμαστε σούπερ όμορφες και μοδέρνες στα γενέθλιά μας!!!!

με γεια σας τα καινουρια ρουχαλακια και επιπλακια!!!!

θελω και εγω να ψωνισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..........

Εμένα τα Χριστούγεννα μ'αρέσουν πολύ αλλά είναι κι όλο αυτό το θέμα με τις οικογενειακές μαζώξεις που δεν παλεύεται....Εγώ γιαυτό το λόγο θέλω να φεύγω, κάθε χρονιά τα ίδια, με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις!!!

συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!;)

καλημερα σας!!!!!:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ειμαι συγχυσμενη οσο δεν παει διαβαστε εδω:http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=51613

ετσι για να επιβεβαιωνεται καθε μερα ποιοι ειναι οι δολοφονοι και το παρακρατος. δεν λεω τιποτα αλλο γιατι θα πω βαριες κουβεντες και δεν επιτρεπεται.

Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με τα αληταριά!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γρρρρρρρρ

Καλημέρα είπα; Δεν είπα... καλημέρα πολυαγαπημένες μου

πρεπει να σου παρουμε δωρο αυτο!!!!!!;):D;):D

http://www.ouaou.gr/html_prod/prod_1384.html

Τέλειοοοοοοοοο:D ναι το θέλω σου λέω!

Εγώ μόλις γύρισα απ'τα μαθήματα ανώδυνου και θυμήθηκα ότι ξέχασα να πάω να βγάλω παράβολο... το μυαλο μου κομπόστα σας λέω!

Να πω κι από δω να ζήσει το ανήψι της πρώην συμπεθέρας μου:)

Kλέβω λίγο χρόνο από τη δουλειά! Καλημέρα!

Τι πρέπει να κάνουμε όταν είμαστε στα μέσα μαζικής μεταφοράς και το παιδί μας μας ζητήσει "τσίσα"???? ΟΕΟ?

Κατεβαίνουμε, κατουράμε το πρώτο δεντράκι που θα βρούμε και ξανανεβαίνουμε στο επόμενο?:rolleyes: Στο μετρό βέβαια...κατουράμε το τελευταίο δεντράκι πριν μπούμε?:cool:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

μπονζουρια....

http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=278992

και δεν πηγε κανεις να την υπερασπιστει :(

ουαου.....την υπαρασπιζονται πολλοι απο την κοινη γνωμη....κ εμεις μαζι....

α ρε λεγκω , ελεγα θα το δει δε θα το δει, αλλα μηπως να μη το δει και συχγυστει εγκυος γυναικα:tongue:;

και αυτος τι βλακας, καλα ρε φιλε μασκαρευεσαι που μασκαρευεσαι, γραψε κανενα πρωτο σχολιο αλλου και μετα ελα απο εκει....τι να πω πιτουρα εχουν αντι για μυαλο;:tongue:

ελιζα πως παει η δουλεια;ολα οκ με το θηλασμο της μικρης; παντως χαρουμενη σε 'ακουω'...

φελινι με γεια σας!το ζουζουνακι σου μεγαλωσε!!:D

οριστε μπηκα με διαθεση γκρρρρρ και βγηκα καλυτερα , σας μερσω.:tongue:

και αυτος τι βλακας, καλα ρε φιλε μασκαρευεσαι που μασκαρευεσαι, γραψε κανενα πρωτο σχολιο αλλου και μετα ελα απο εκει....τι να πω πιτουρα εχουν αντι για μυαλο;:tongue:

Τα πίτουρα είναι το μόνο σίγουρα... πηγαίνουν ασορτί με τον κρετινισμό!!!

Κατεβαίνουμε, κατουράμε το πρώτο δεντράκι που θα βρούμε και ξανανεβαίνουμε στο επόμενο?:rolleyes: Στο μετρό βέβαια...κατουράμε το τελευταίο δεντράκι πριν μπούμε?:cool:

μιλάμε για τρόλεϋ και κέντρο της Αθήνας.... :D:D:D

χίλιες φορές να ανοίξω το παράθυρο, να βγάλει τον πωπό της έξω η Μαρίνα και να τα κάνει εκεί :P (φαντάζεστε να περνάει μηχανάκι από δίπλα?) ή να έχω μια σακούλα μαζί :D:D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

:lol::lol:

Να ναι καλά ο κακλαμάνης ούτε δεντράκι να κατουρήσουμε δεν θα χουμε κοπελιάαααα! Εναλλακτικά κουβαλάς μαζί σου γλαστρούλα με το φυτό της αρεσκείας σου κι έτσι γλυτώνεις και το πήγαιν'ελα!:cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...