Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σας είπα ότι η κοπέλα που μας καθαρίζει μας έκαψε την τηλεόραση και είναι 3 βράδια που περνάμε ρομαντικά μιλώντας ατελείωτα, βγάζοντας τα μάτια μας, κλπκλπ οσάν πρωτογνωριστήκαμε;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

σας είπα ότι η κοπέλα που μας καθαρίζει μας έκαψε την τηλεόραση και είναι 3 βράδια που περνάμε ρομαντικά μιλώντας ατελείωτα, βγάζοντας τα μάτια μας, κλπκλπ οσάν πρωτογνωριστήκαμε;;;;

Λες αυτή να είναι η λύση; Φωτιά στις τηλεοράσεις λοιπόν:tongue: Βέβαια εμείς έχουμε ένα θεματάκι γιατί έτσι κι αλλιώς δεν βλέπουμε... άρα δεν έχουμε ελπίδα εε; Πάω να απλώσω τα ρούχα πριν σαπίσουν στο πλυντήριο.

Καινούργιο κόλπο η τσουλούφο... Κοιμάται για καμιά ώρα στο κρεβάτι της και ξυπνάει στις 10.30 και δεν μπορείς να την κάνεις καλά με τίποτα...

Και τη βάζουμε στο καρότσι και κοιμάται εκεί...Και σε λίγο θα τσιμπήσουμε και αυτό το χούι.....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

αχ..σας εχω χασει...δεν προλαβαινω καθολου:(:(

πως τα καταφερνετε οσες δεν εχετε καμια βοηθεια??? υπαρχουν στιγμες που πελαγωνω και εχω μονο ενα παιδι ποσο μαλλον να εχεις και αλλα.....(θελω και πολλα, τρομαρα μου...:tongue::tongue::tongue:)

το σπιτι δε θελω να σας το περιγραψω...:rolleyes::rolleyes:θα φρικαρετε πραγματικα....:oops::oops::oops::oops::oops:

ΧΑΟΣ!

θελω να βρεθουμε και καποια στιγμη να παρω και τα πραγματακια που ειχα παραγγειλει:rolleyes::rolleyes:(να δω ποτε θα τα καταφερω....)

αισθανομαι πολυ ασχημα που τα εχετε πληρωσει κιολας και δε σας εχω δωσει τα χρηματα ακομα...:(:oops:

ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα και τα ζουζουνακια σας επισης....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

A λενίτο εμένα δεν κοιμάται με τπτ στην κούνια του είναι καμιά εβδομάδα... τον βάζω στο ρηλάξ και το ρηλάξ πάνω στην κούνια...:roll:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

A λενίτο εμένα δεν κοιμάται με τπτ στην κούνια του είναι καμιά εβδομάδα... τον βάζω στο ρηλάξ και το ρηλάξ πάνω στην κούνια...:roll:
Καινούργιο κόλπο η τσουλούφο... Κοιμάται για καμιά ώρα στο κρεβάτι της και ξυπνάει στις 10.30 και δεν μπορείς να την κάνεις καλά με τίποτα...

Και τη βάζουμε στο καρότσι και κοιμάται εκεί...Και σε λίγο θα τσιμπήσουμε και αυτό το χούι.....

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Σοφία!:mrgreen:

Κωστής: Εγώ είμαι εγώ, εσύ είσαι εσύ

Γιαγιά: Ναι Κωστή μου εγώ είμαι εγώ, εσύ είσαι εσύ

Κωστής: Γιαγιά!! Με μπερδεύεις!

:lol::lol:

Καληνύχτα σας!

DPYUp2.png EYukp3.png

((((Λεγκω))))! Εμενα δεν με μισεις ετσι? Ξυπνια ημουν κ γω, δεν έπαιρνες κανα τηλ...

Ελιζα, τι εςλεγες οτι εστρωσε ο υπνος της Σοφιας μετα τον χρονο? Ε, καμια σχεση, ειμαστε πάλι στο μισάωρο μέγιστο! Αφου στις 4 σηκωθηκα κ παραιτηθηκα των προσπαθιων να κοιμηθω. Βεβαια κυκλοφορουσαν κ κατι βρωμοκουνουπα κ παιζει να τον ειχαν τσιμπησει κ τον ενοχλουσαν , αλλα ειναι η τέταρτη συνεχομενη βραδια με χαλια υπνο. Και φυσικα ο έτερος ήμισυς δεν αλλαζε ουτε τον ρυθμο του ροχαλητού του!

Προχω.... μα καλα, τι εχουν ολα τα παιδια κ δεν θελουν την κουνια τους? Τους ενοχλουν τα καγκελα, νιωθουν φυλακισμένα?

Ρε παιδακια, θυμηστε μου λιγο, τη τσαντα-αλλαξερια-καθισματακι απο που μπορω να την αγορασω σε καταστημα (δεν προλαβαινω ιντερνετικα, τη θελω για δωρο αμεσα). Και ποσο κανει αν θυμαστε? Μυρτω που την ειχες παρει εσυ?

Τις καλημερες μου!

Διαφημίσεις

καλημερα!

(((Λεγκω)))

τατι και μενα οι μικρες τελευταια οταν τις βαζω να κοιμηθουν στο κρεββατακι ξυπνουν συνεχεια .... χθες μετα απο κανα δυο ξυπνηματα τις εβαλα στο ρηλαξ και καναν μονο ενα ξυπνημα στις 3.... και ξυπνησαν και πιο αργα το πρωι.... τι να φταιει αραγε????

ο Στρατουλης τα παει πολυ καλα με την εκπαιδευση τουαλετας... ειναι πολυ συνεργασιμος λεει η κυρια του στο παιδικο.....εχουμε μονο ενα θεματακι με τα κακακια....τα κανει στο βρακακι....κανενα τιπ?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλά Ελίζα γέλαγα μόνη μου το χάραμα με τον Κώστα... δεν υπάρχει το άτομο!

Λοιπόν πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ενημερώνουμε πότε είναι η κάθε μία ξύπνια και για να επικοινωνούμε και να αλληλοστηριζομαστε αν συμπέφτουμε:rolleyes: Ταυτόχρονα σκοπέτα βαράγαμε βραδιάτικο Αφρο μου εε;

Ελενάκο μου που είσαι και πως είσαι; Πότε ξεκινάς δουλίτσα καλό μου;

Εύγε στον Στρατάκο! Το κόλπο για τα κακά στην λεκάνη είναι ο ήχος "γλουπ" που κάνουν πέφτοντας (λατρεύω αυτή την πρωινη γλαφυρή περιγραφή:tongue:) και το καζανάκι με τους πανηγυρισμούς στο τέλος! Στον Θοδωρή και στη Λήδα πάντως αυτό έπιασε.

Ο θοδωρίκος ξύπνησε με στεγνή πάνα και σήμερα, νομίζω ότι αποχωριζομαστε και την βραδινή πανα!

λεγκ εμενα μην με μισεις δεν κοιμομουν, στις 7 παρα 10 πηγα τον ανδρεα στον μικ για να κοιμηθω και λίγο (με την αννα) και μας ξυπνησε στις 8.10 κανοντας μου και παρατηρηση οτι δεν ξυπναω ποτε πιο νωρις....:roll:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

αναστασι, μην τον πιεζεις μονο, οπως τον καθαριζεις να του εξηγεις για την λεκανη και θα γινει και αυτο, μην ανησυχεις...

αφρο απο τα λητω την ειχε παρει η μυρτω αν θυμαμαι καλα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Καλημερα κοπλειες τι κανετε ολα καλα?

Η αυπνια βλεπω καλα κρατει , τουλαχιστον ειμαστε ολες συχρονισμενες κ ειμαστε την ιδα ωρα φαντασματακια....

Αφρο τσαντουλες τετοιες στο Λητω εχουν σιγουρα αλλα φανταζομαι θα εχουν κ σε ολα τα μαγαζια με παιδικα τυπου πρεναταλ κλπ. Για σιγουρια εγω θα πηγαινα Λητω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...