Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερούδια αν και πήγε μεσημέρι!

Ο Γιωργάκης πάλι εφιάλτες το βράδυ! Βασικά εδώ και 10 μέρες έρχεται κάθε μέρα σημαδεμένος από τον παιδικό. Μιλάμε για γερά χτυπήματα έχει ένα μελανιασμένο καρούμπαλο που δε λέει να φύγει από τη Δευτέρα στο μέτωπο, δαγωματιές σε 3 σημεία, το δαχτυλάκι του φαγωμένο, μια κόρα με αίμα στον αγκώνα και χτες το αποκορύφωμα, κάτι μελανιές στη σπονδυλική στήλη (και έχει ξανασυμβεί αυτό)! Εστειλα μπιλιετάκι στη δασκάλα να δούμε τι συμβαίνει γιατί σκέφτομαι μήπως σνδεόνται όλα αυτά με τους εφιάλτες! Είπαμε να χτυπάνε σαν παιδάκια και λογικότατο να τσακώνονται, αλλά κάθε μέρα έχουμε και μόλωπα έκπληξη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μωρη μαρλε, που τα ξερεις εσυ τα μεγεθη των παιδιων, ε? εε? ΕΕΕ????.... :mrgreen::mrgreen:

καλέ υποθέτω...;) ε έχω και μεγάλη φαντασία:tongue:

εμείς πότε θα βρεθούμε; έχω και το δωράκι του Αγγελούκου...

Βρε Μαρίνα τι γίνεται στον παιδικό; εντωμεταξύ ο Γιώργος είναι και πολύ ήσυχο παιδάκι, δε νομίζω να ξεκινάει τσακωμούς... για τσέκαρέ το καλύτερα:roll:

Καλά εγώ το πρωί με τη Λήδα αισθάνομαι σαν να παίζω ναρκαλιευτή. Πρέπει να προσέχω την κάθε λέξη που θα πω για να μη σκάσει η βόμβα της γκρίνιας και μετά μας πάει όλη η μέρα γ%$^#&^#ς, μετά συγχωρήσεως!!!

μα δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε καταλαβαινω....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Tί κάνετε ωρέ???Χάθηκα...τρέχω κ δε φτάνω,πολλή δουλειά ρε γμτ,πίεση κ δε συμμαζεύεται..Αλλά,έρχεται το Σ/Κ!!!!Και τί θα κάνω το Σ/Κ?????Θα πάω Γύθειο και πέριξ με συμφοιτήτριες/φίλες!!!!!2 μέρες χωρίς άντρα κ παιδί, να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια...αχ,πώς το περιμένω..ελπίζω να μην στραβώσει...

Για διακοπές σκεφτόμαστε και μεις Επτάνησα φέτος κ συγκεκριμένα Λευκάδα-Μεγανήσι για την ακρίβεια.Αλλά,επειδή έχουμε κ οι 2 εισιτ.κοιν.τουρισμού,θα έχουν καταλύματα εκεί συμβεβλημένα???Ξέρει κανένα κοριτσάκι??Εχετε πάει προς τα κει,είναι καλά???

Επίσης έχω να δηλώσω(Μυρτούλι)ότι η Κεφαλλονιά είναι πολύ όμορφος προορισμός για διακοπές,είχαμε πάει το 2006 κ περάσαμε ζούπερ!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Και ένα ανεκδοτάκι (Ροζάκι, no offence!!!!)

Evας κρητίκαρος έκανε γιο. Στα έκτα γενέθλια του ο γιος του του ζήτησε την barbie rapounzel. Ο Κρητικός απελπισμένος πάει στον καφενέ του χωριού να πει τα μαντάτα στο Μήτσο.

"Μήτσο πάει!!! Ο γιος μου είναι πού$%#!!!"

"Γιατί ωρέ σύντεκνε το λες αυτό;"

"Μου ζήτησε για δώρο γενεθλίων την barbie rapounzel!!"

"Και γι' αυτό στενοχωριέσαι ωρέ;; Το παιδί θέλει να μάθει το γυναικείο σώμα!!"

Αν είναι έτσι φέρτε ρακές να κεράσουμε όλο το μαγαζί! Έχω λεβέντη γιο!!

Όταν ήρθαν τα δωδέκατα γενέθλια του μικρού, εκείνος του ζήτησε για δώρο Το κουκλόσπιτο της barbie! Ο Κρητικός έπεσε να πεθάνει και ξαναπήγε στον καφενέ να το πει στον φίλο του τον Μήτσο"

Μήτσο, δεν μου το βγάζεις τώρα από το μυαλό, ο γιος μου είναι πού%$#!!

Μου ζήτησε το κουκλόσπιτο της barbie για δώρο γενεθλίων! Θα με κράξει το χωριό!"

"Πώς κάνεις έτσι ωρέ σύντεκνε! Το παιδί θέλει να μάθει πως ζουν οι γυναίκες στο σπίτι. Μια χαρά μου φαίνεται!"

"Αν είναι έτσι σύντεκνε κερνάω όλο το μαγαζί!! Να μου ζήσει το κοπέλι!!"

Έφτασε η μέρα που ο γιος του θα γινόταν 18 και όλο αγωνία ο Κρητικός ρωτάει το γιο του:

"Τι θέλεις παιδαρά μου να σου κάνω δώρο;"

"Πατέρα, θέλω μια μαχαίρα τεράστια σαν τη δική σου, κοφτερή και αστραφτερή!"

Πέταξε από χαρά ο Κρητικός, κέρασε όλο το καφενείο ρακές και αγόρασε μια σπάθα δυο μέτρα για το γιο του. Το βράδυ του την έδωσε και ο μικρός είπε όλο χαρά:

"Αχ καλέ μπαμπά κοίτα με...!!!! Δεν είμαι ίδιος η Ζήνα???!!!!!!"

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Tί κάνετε ωρέ???Χάθηκα...τρέχω κ δε φτάνω,πολλή δουλειά ρε γμτ,πίεση κ δε συμμαζεύεται..Αλλά,έρχεται το Σ/Κ!!!!Και τί θα κάνω το Σ/Κ?????Θα πάω Γύθειο και πέριξ με συμφοιτήτριες/φίλες!!!!!2 μέρες χωρίς άντρα κ παιδί, να θυμηθώ τα φοιτητικά μου χρόνια...αχ,πώς το περιμένω..ελπίζω να μην στραβώσει...

Για διακοπές σκεφτόμαστε και μεις Επτάνησα φέτος κ συγκεκριμένα Λευκάδα-Μεγανήσι για την ακρίβεια.Αλλά,επειδή έχουμε κ οι 2 εισιτ.κοιν.τουρισμού,θα έχουν καταλύματα εκεί συμβεβλημένα???Ξέρει κανένα κοριτσάκι??Εχετε πάει προς τα κει,είναι καλά???

Επίσης έχω να δηλώσω(Μυρτούλι)ότι η Κεφαλλονιά είναι πολύ όμορφος προορισμός για διακοπές,είχαμε πάει το 2006 κ περάσαμε ζούπερ!!

Τόνια ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο!!!!! Τί ωραία!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

μπορείς να κοιτάξεις στη σελίδα της Εργατικής Εστίας. Έχει κατάλογο με όλα τα καταλύματα, με τηλέφωνα, ιστοσελίδες και με πόσα χρήματα συμμετέχεις.

Διαφημίσεις

Καλα, μια απο τα ιδια κ σε μας!

Μαλιστα τις τελευταιες μερες παταω την ιδια βομπα καθε πρωι λιγο πριν φυγω για την δουλεια, ξυπναει, ηρεμη κ καλη κ ρωταει:

-ο μπαμπας?

- ειναι στη δουλεια

ΜΠΟΥΜ μπαμ και ξαναματαμπουμ....

-ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΦΙΛΑΚΙ..... AAAAA

axxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaax, άντε να δω πώς θα ξεφύγεις από αυτήν την νάρκη!!!!

ΑΑΑ ξέρω!! με το πού ξυπνάει, θα την ρωτήσεις ΕΣΥ:

-ο μπαμπάς?

:tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαρίνα είναι αδικαιολόγιτο να έχει το παιδί τόσους τραυματισμούς και να μην σου λένε και τίποτα!!! Ο θοδωρής που δαγκώνει παιδάκια, παρόλο που τον προσέχουν κάποιες φορές τους ξεφεύγει αλλά αμέσως ενημερώνονται και οι γονείς του παιδιού που δάγκωσε και εγώ... το ίδιο και όταν αντίστοιχα έχει χτυπήσει ο θοδωρής από καποιο πέσιμο. Για κοίτα το λίγο παραπάνω. Είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο να ξεφύγουν κάποιοι τραυματισμοί αφού υπάρχουν τόσα παιδάκια, εδώ ένα έχουμε να προσέχουμε και κατασκοτώνεται αλλά αυτό που περιγράφεις είναι υπερβολικό! Πόσα παιδάκια έχει η κάθε κοπέλα;

Τονια τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πωπω θα περάσετε σούπερ! Να του δωσετε να καταλάβει!:D

Κι εγώ έτσι νομίζω Λέγκω μου! Εντομεταξύ στο σημερινό σημείωμα δε μου απάντησε τίποτα η δασκάλα, όμως απ' ότι είδα δεν έχουμε κανένα καινούριο σημάδι! Τη συνάντησα πριν 2 εβδομάδες μετά από δική μου πρωτοβουλία και μου τα παρουσίασε όλα καλά και ότι λογικό είναι να χτυπάνε! Αν ξαναδώ κάτι καινούριο σίγουρα θα πάω να της μιλήσω από κοντά γιατί δε μπορεί να συνεχιστεί αυτό.

mGKop3.png60Jvp3.png

και τωρα σας διαβασα........

για να δω τι θυμαμαι χμουι χμουι...

λοιπον η παρουσιαση καλα, ο αντρίκος ηπιε μπιμπερο, το 1ο δεν το ηθελε μετα όμως τα κατεβαζε μια χαρα! το γαλα εφτασε, εγω πηγα και για ψωνια και πηρα 2 φορεματακια (δεν φταιω εγω η καθηγητρια μου με ετρεχε!) για τα διαφορα βαφτισια και μη, λιγο παλαβιαρικα αλλα αντιπροσωπευτικα:tongue: αυτα, το μονο που δεν ειδα το παλλαντινιο...

αλλο καναμε ονοματοδοσια οποτε εχουμε και επισημως ονομα!

τωρα τρεχω για διαβατηριο του μικρου για να ταξιδεψουμε στην ιταλια τελη ιουνη

για τα κρεατακια τα ειπατε δεν εχω να συμπληρωσω, μπραβο στα ελιζοπαιδα

για καφε ειμαι φυσικα μεσα!

μπραβο στον μητσο για τον παιδικό!!!!

@μυρτω: ποιος γιωργος ελεγε το για καλο, να φουσκωνει, κλπ της Λεγκους ή ο δικος σου;;;; γιατι αν το ειπε ο σουπερμαν θα παθω αποπληξια!!!!! τι για καλο;;;;;;;;;; για καλο ποιανου;;;;;;;;;;;;;;;

τα τεκνα μου δεν λενε να κοιμηθουν, οποτε να περασει λιγο η ωρα και θα μετακομισω κουνιες...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ουφ αλο! Μολις τελειωσα με δουλειες, και ευτυχως μετακομισε ο βαγγος; στη παιδικη χαρα...Φελινι με γεια τα παλαβιαρικα φορεματακια, ο σουπερμαν θα εννοουσε για καλο. αμπιγιε δηλαδη...

Μυρτω τουλαχιστον ο δικος σου σου λεει, εχει αποψη εγω και λατερνα να ριξω πανω μου, θα πει καλο ειναι.... αντε στη χειροτερη, μμμετσι κι ετσι....χαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ουου! Είναι κανείς εδώ;;;;

Καλέ Τάτη το ''είναι για καλό'' δεν έχει να κάνει με το ''φουσκώνει στην κοιλιά'', γιατί ταράχτηκες έτσι;;;; Τι σκέφτηκε το πονηρό μυαλό σου, ότι αδημονεί να με καταστήσει πάλι έγκυο;;;Χαχαχαχαχα, καμία σχέση, μπιλίβ μι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...