Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λενάκο και σας σκεφτόμουν το πρωί να ρωτήσω και μετά ξεχάστηκα... ευκαιρία για μπανάκια... θα βελάξει το λαύριο αρχικά και βλέπουμε...

Τα κρεατάκια πως στο καλό γίνονται; Για την ακρίβεια δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι...

Καλά εγώ το πρωί με τη Λήδα αισθάνομαι σαν να παίζω ναρκαλιευτή. Πρέπει να προσέχω την κάθε λέξη που θα πω για να μη σκάσει η βόμβα της γκρίνιας και μετά μας πάει όλη η μέρα γ%$^#&^#ς, μετά συγχωρήσεως!!!

Πωπω το ίδιο ακριβώς κι εμείς... σωστή περιγραφή χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Λενιώ, τι εννοείς γεμάτος κρεατάκια;;;Υπάρχουν λίγα και πολλά κρεατάκια; Και η επέμβαση, είναι απλή;

Ας μοιραστώ τις πολύτιμες γνώσεις μου μαζί σας...:cool:

Τα κρεατάκια είναι κάτι αποφύσεις (αδενοειδέις εκβλαστήσεις, στο πιο επιστημονικό) στο βάθος της μύτης. Στα παιδιά είναι μεγαλύτερα και όσο μεγαλώνουν -τα παιδιά- μικραίνουν (υποστρέφονται) -τα κρεατάκια. Ο ρόλος τους είναι να παράγουν κάποια αντισώματα.

Σε κάποια παιδιά γίνονται υπερτροφικά με αποτέλεσμα να φράσσουν τη φυσιολογική ροή της μύξας προς τα έξω, οπότε γίνονται εστίες μόλυνσης, προκαλούν συσσώρευση υγρού στα αυτιά και τάση για ωτίτιδες και άλλα τέτοια ωραία. Επίσης φράσσουν την αναπνοή και εξ αυτού προκαλούν διαταραχές στον υπνο, στην όρεξη, στα νεύρα (στην αρχή των παιδιών και μετά όλης της οικογένειας:mad:) κλπ, κλπ, κλπ

Η επέμβαση είναι πολύ απλή. Είναι το μισό από αυτήν που έκανε ο Κωστής. Και ΝΑΙ, από τότε κοιμάται πολύ πιο ήσυχα:)

Επίσης, Ελένη η μύξα του Κωστή που λέγαμε, έχει υποχωρήσει πάρα πολύ με ομοιοπαθητικά που παίρνει εδώ και 3-4 μέρες:-D

Πήγαμε παιδίατρο εχθές για εμβόλιο.

99εκ. και 15κ. ο Κωστής

75εκ και 9,7κ η Σοφία

Να τ' αφήσω?:tongue:

Σεντονάκι μου.....:mrgreen:

DPYUp2.png EYukp3.png

Ωραιότατα τα Ελιζόπαιδα!!!!!!!!!!! :)

Να ρίξω πρόταση φωτιά για παρασκευή πρωί; Ψήνεστε για καφεδάκι εθνικό κήπο το πρωί με τα σπόρια;

Μυρτώ, το φόρεμα το φόρεσες καλε;

Όντως που είναι η κριστίνα και η φέλια και η γιουπιγιάγια... απουσιές πολλές...

Ωραιότατα τα Ελιζόπαιδα!!!!!!!!!!! :)

Να ρίξω πρόταση φωτιά για παρασκευή πρωί; Ψήνεστε για καφεδάκι εθνικό κήπο το πρωί με τα σπόρια;

Μυρτώ, το φόρεμα το φόρεσες καλε;

Όντως που είναι η κριστίνα και η φέλια και η γιουπιγιάγια... απουσιές πολλές...

Thanks!

Να σε πω κοπελιά εμείς οι εργαζόμενες στο φτύσιμο? ε?:mad::mrgreen:

Αν πούμε απογευμα πάντως είμαι μέσα!:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Να πούμε και απόγευμα αλλά αυτό δεν θα είναι καφές αυτό θα είναι το τρέξε τρέξε μικρούλα! Αλλά ναι ας κανονίσουμε και απόγευμα γιατί έχουμε καιρό να βρεθούμε... ααα και στείλε μου το τηλεφωνό σου γιατί το έχω χάσει μαζί με το παλιο κινητό μου.

Να σας πω κάτι απόλυτα τρομαχτικο; Το λοιπόν βρεθήκαμε ερωτικος, βεβαιως βεβαίως, με τον φίλτατο γεώργιο μέσα στο σκ (όχι δεν είναι αυτό το τρομαχτικό)... ναι ναι ξέρω κι εγώ δεν το πιστεύω ακόμα ότι συνέβει... και συνεχίζω λόγω του ότι στον θοδωρή μου ήρθε στο χρόνο περίοδος ημασταν χαλαροι, οχι εντελώς αλλά δεν προσέχαμε κιόλας βρε παιδί μου... και σήμερα είδα κάτι ίχνη από αίμα... Πωωωωωωωω την επόμενη (μετά από κανα τρίμηνο πάλι:tongue:) τρια προφυλακτικά θα χρησιμοποιήσουμε:mrgreen:

Να σας πω κάτι απόλυτα τρομαχτικο; Το λοιπόν βρεθήκαμε ερωτικος, βεβαιως βεβαίως, με τον φίλτατο γεώργιο μέσα στο σκ (όχι δεν είναι αυτό το τρομαχτικό)... ναι ναι ξέρω κι εγώ δεν το πιστεύω ακόμα ότι συνέβει... και συνεχίζω λόγω του ότι στον θοδωρή μου ήρθε στο χρόνο περίοδος ημασταν χαλαροι, οχι εντελώς αλλά δεν προσέχαμε κιόλας βρε παιδί μου... και σήμερα είδα κάτι ίχνη από αίμα... Πωωωωωωωω την επόμενη (μετά από κανα τρίμηνο πάλι) τρια προφυλακτικά θα χρησιμοποιήσουμε

Και μετά λέτε για μένα... Κι εσύ δεν πας πίσω...

Νομίζω ότι τον γλίτωσες τον 3ο ταλιμπάν αλλά επειδή εγώ είδα το σκηνικό πολύ κοντά μου για καμιά βδομάδα που είχα καθυστέρηση, δεν είμαστε για τέτοια... Τουλάχιστον όχι τώρα!

Οπότε να παραγγείλουμε στη Ντου και στη Μάρλε να μας φτιάξουν κανά σκουφάκι! Για σιγουριά!

Η Ελίζα με κάλυψε για τα κρεατάκια, η επέμβαση είναι ρουτίνας!

Για την πρωινή γκρίνια, δεν τίθεται θέμα να την πατήσω εγώ τη βόμβα... Σκάει από μόνη της! Ισραηλινό κομάντο είναι παιδί μου! Επίθεση σε άμαχους!

Και βέβαια θέλει το μπαμπά του!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τι, λες να σου έρθει κιόλας περίοδος; Εμένα πάντως ο Χας είχε δει λίγο αίμα στη μήτρα λόγω θηλασμού και είχε πει ότι μπορεί να δω αίμα...Αλλά αυτό πρίν κανα μήνα....

Το φόρεμα είναι ωραιότατο αλλά μου φουσκώνει κάπως στην κοιλιά και δεν είναι και τόσο κολακευτικό! Το κατάλαβα όταν ρώτησα τον Γιώργο αν του αρέσει και μου άρχισε τις απανωτές ερωτήσεις : ''για καλό'', ''εκεί στην κοιλιά έτσι πρέπει να φουσκώνει;'' κλπ, κλπ...

χεχε! Ναι αλλά θα τρέχουμε με παρέα:tongue:

Εσύ μήπως να πάρεις και αντίσκηνο και να πεις να σου φέρει το σχολικό το Θοδωρλικο στον Κήπο?:mrgreen:

Όσο για το άλλο μήπως προκαλέσατε κανένα γδαρσιματάκι. Είσαι σίγουρη ότι είναι περίοδος?:roll:

Πάντως μετά το νο2 αρχίζει κανείς να προσέχει πιο σοβαρά έχω να δηλώσω...εκτός αν είναι η Σοφούκα ή η Ελένη:tongue:

Αναδουλειά σήμερα...ή θα τρέχουμε ή θα σερνόμαστε:rolleyes:

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!

σας έχω πει ότι ζηλεύω που οι άντρες σας ασχολούνται με τα παιδιά (έστω για να τα μαλώσουν); Ο δικός μου δεν ασχολείται καθόλου και είμαι στις μαύρες μου γιατί πριν λίγο μαλώσαμε για αυτό. ΟΚ δουλεύει πάρα πολλές ώρες και γυρίζει κουρασμένος, αλλά να μην έχει διάθεση να παίξει με το μωρό ούτε 5 λεπτά; Μόλις γκρινιάξει λίγο η Σοφία αμέσως μου λέει "θέλει τη μαμά της" και απομακρύνεται.

Παλλαντινάκι μου καλό, ντου νοτ γουόρυ! σε λίγο καιρό που το Σοφάκι θα μεγαλώσει θα μπορεί να ασχολείται περισσότερο μαζί της ο σύζυξ. ακόμη είναι μικρούλα και τη δικαιολογία την έχει έτοιμη.:wink:

Οπότε να παραγγείλουμε στη Ντου και στη Μάρλε να μας φτιάξουν κανά σκουφάκι! Για σιγουριά!

μπα δύσκολο σχέδιο το σκουφάκι... και σε τέτοιο μέγεθος κιόλας...:tongue::-P:lol::lol:

Διαφημίσεις

Hello, παίδες!! Τι κάνετε?

Λέγκω, τι ακούω????? Νομίζω ότι πας γυρεύοντας για το 3ο, αν και ακολουθείτε την καλύτερη μέθοδο αντισύλληψης(όπως και εμείς)... μία φορά στο τριμηνο!!! :lol: :lol:

Kαλά είμαστε! Ο Μάνος έχει λίγο μπούκωμα και ξυπνάει συχνά πυκνά... τι να τον κάνω που ξυπνάει μες στην τσαντίλα και χτυπιέται, κοπανιέται, ουρλιάζει και ηρεμεί μόνο με γάλα...ακόμα και αν έχει περάσει μόλις μια ώρα από τον προηγούμενο μπουκάλι... Κάτι τετοιες φάσεις αναπολώ στον θηλασμό! Τον βάζεις στο βυζί και τσούπ, ηρεμεί άμεσα!!!

Θα πάω και μετά να γράψω τον Γιάννη στο νήπιο... πως μεγάλωσε έτσι το μικιό μου... Ώρες ώρες κάθομαι και τον χαζεύω και τον καμαρώνω...Αν και μπεμπεκίζει επικίνδυνα λόγω ζήλειας τελευταία!

Για τα τεριμπλ 2 ή 3... ο Μάνος αρχίζει να έχει ήδη τα πρώτα συμπτώματα... είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις ένα τσιπιρίκι που δεν καλομιλάει ακόμα να επιμένει να πάμε να βρούμε το φορτηγό που είδαμε πριν 2 ώρες σε μια βόλτα φωνάζοντας ασταμάτητα και με παράπονο "γοοοοοοο!" "γοοοοο!"

Και πέφτει πολύ ξύλο! Αλλά πολύ ξύλο!! Μια βαράει ο ένας, μια ο άλλος!! Τελικά τους αφήνω να τα βρούνε μόνοι τους!:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Και πέφτει πολύ ξύλο! Αλλά πολύ ξύλο!! Μια βαράει ο ένας, μια ο άλλος!! Τελικά τους αφήνω να τα βρούνε μόνοι τους!:rolleyes:

...εννοώ ότι δέρνοναι μεταξύ τους... έτσι πως το έγραψα θα νομίζετε ότι τα σαπίζω τα καημένα!!!:mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημερες!!!

Α, ορεξατες ειστε, ε?

Λενίτο μου γλυκο, γιαυτο μου ελεγες εμένα οτι θα κανω τριτο, μας πρετοίμαζες το εδαφος για χαικου? Παλι καλα που την γλίτωσες!!! Για να δουμε θα τη γλιτωσει κ η αλλη τυροπιτουλα ή να της κλεισω σουίτα απο τωρα στο δαφνί?

Καλά εγώ το πρωί με τη Λήδα αισθάνομαι σαν να παίζω ναρκαλιευτή. Πρέπει να προσέχω την κάθε λέξη που θα πω για να μη σκάσει η βόμβα της γκρίνιας και μετά μας πάει όλη η μέρα γ%$^#&^#ς, μετά συγχωρήσεως!!!

Καλα, μια απο τα ιδια κ σε μας!

Μαλιστα τις τελευταιες μερες παταω την ιδια βομπα καθε πρωι λιγο πριν φυγω για την δουλεια, ξυπναει, ηρεμη κ καλη κ ρωταει:

-ο μπαμπας?

- ειναι στη δουλεια

ΜΠΟΥΜ μπαμ και ξαναματαμπουμ....

-ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΦΙΛΑΚΙ..... AAAAA

Ελενη, παντως εγω ειμαι πολυ πιο υστερω απο σενα και απο τον Σάκη, αλλα με μενα ειναι κολλημενη η Δαναη. Οποτε δεν νομιζω να ειναι αυτο το θεμα του Αλεκου κ θέλει τον μπαμπά του.

Καλημέρα!

μπα δύσκολο σχέδιο το σκουφάκι... και σε τέτοιο μέγεθος κιόλας...:tongue::-P:lol::lol:

Μωρη μαρλε, που τα ξερεις εσυ τα μεγεθη των παιδιων, ε? εε? ΕΕΕ????.... :mrgreen::mrgreen:

Συμπεθερα, μεγαλωσε ο γαμπρουλης μου? Νηπιο, ε?

Καλημέρααα

τι κανετε κοπελιες ολα καλα ?

Εγω ειμαι πόλυ χαρουμενη σχετικα περιεργως. Κλεισαμε ΣΚ 3-4 Ιουλιου για Ανδρο κ κλεισαμε κ μια βδομαδα Αυγουστο για Αγιο Ιωαννη Πηλιο. Εχουμε καιρο να φυγουμε εκτος Αθηνας κ χωριου κ το περιμενω πως κ πως! Φυσικα θα παρουμε κ Μητσο μαζι κ πιστευω θα περασουμε καλα. Να ξεφυγουμε λιγο απο την ρουτινα!

Κατα τα αλλα απαλεψιες !

Ο μικρος τα παει αρκετα καλα με τον παιδικο κ βρισκουμε σιγα σιγα την σειρα μας. Τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα απο οταν εφυγε η μαμυ μου ο μικρος δεν κανει τοσα χαζα που του εκανε ολα τα χατηρια κ οτι κουλο του ερχοτανε κ εχω βρει λιγο την ησυχια σπιτι απο την αποψη οτι δεν εχω κανεναν να με εχει συνεχεια στην πριζα κ γκρινια. Κ με τις δουλειες του σπιτιου μια χαρα τα καταφερνω αφου ο μικρος ολη μερα λειπει στο σχολειο το απογευμα βολτες δεν υπαρχει κ κανενας να το λερωσει. Κανω φαγητο μολις γυρναω κ ειμαστε μια χαρα.

Εσυ Βασουλα πως εισαι ?Εχει ερθει ξανα η μαμα σου η μονα σας εισαστε? Πως πας με την Στεφανια ? το μωρακι?

-ο μπαμπας?

- ειναι στη δουλεια

ΜΠΟΥΜ μπαμ και ξαναματαμπουμ....

-ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΦΙΛΑΚΙ..... AAAAA

axxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaax, άντε να δω πώς θα ξεφύγεις από αυτήν την νάρκη!!!!

ΑΑΑ ξέρω!! με το πού ξυπνάει, θα την ρωτήσεις ΕΣΥ:

-ο μπαμπάς?

:tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...