Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

φετος θα μεινουμε σε αυτο

http://www.alykanas-beach.com/

einai 2 megala ekei και εχουν απολκλειστικη την παραλια, περυσι ειχαμε μειναι στο διπλα αλλα το ειχαμε κλεισει μεσω αγγλιας, μονο ετσι μπορουσες! Και για παιδι εχει παιδικς

και πως τα βρηκαμε???? απο το google earth! Απιστευτο, φαινονταν κατι εγκαταστασεις τεραστιες και λεμε τι ειναι αυτα....

στη Κεφαλονιά πότε θα έρθετε ε?????? :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα!

σας έχω πει ότι ζηλεύω που οι άντρες σας ασχολούνται με τα παιδιά (έστω για να τα μαλώσουν); Ο δικός μου δεν ασχολείται καθόλου και είμαι στις μαύρες μου γιατί πριν λίγο μαλώσαμε για αυτό. ΟΚ δουλεύει πάρα πολλές ώρες και γυρίζει κουρασμένος, αλλά να μην έχει διάθεση να παίξει με το μωρό ούτε 5 λεπτά; Μόλις γκρινιάξει λίγο η Σοφία αμέσως μου λέει "θέλει τη μαμά της" και απομακρύνεται.

καλησπέρα!

σας έχω πει ότι ζηλεύω που οι άντρες σας ασχολούνται με τα παιδιά (έστω για να τα μαλώσουν); Ο δικός μου δεν ασχολείται καθόλου και είμαι στις μαύρες μου γιατί πριν λίγο μαλώσαμε για αυτό. ΟΚ δουλεύει πάρα πολλές ώρες και γυρίζει κουρασμένος, αλλά να μην έχει διάθεση να παίξει με το μωρό ούτε 5 λεπτά; Μόλις γκρινιάξει λίγο η Σοφία αμέσως μου λέει "θέλει τη μαμά της" και απομακρύνεται.

περίμενε να γίνει λίγο verbal η Σοφία, και θα δεις πόσο θα αλλάξει. Μη συγκρίνεις τον εαυτό σου μαζί του, επιτελείτε διαφορετικό έργο, έτσι κι αλλώς :)

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα γκερλς!!!

τι ωραία απαλεψιά που έπιασε τη Μαρίνα στις 6 το πρωί... μία ήθελε τσίσα, μία να βάλουμε ορο στη μύτη, μία τον μπαμπά της....της γύρισα την πλάτη, και ξετρύπωσε σιγά σιγά και πήγε στο άλλο κρεβάτι μαζί με τον μπαμπά της και ξεράθηκε στον ύπνο. Note to myself: να το εκμεταλλευτώ αυτό :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα κοκόνες... τι χαμπάρια; Εμείς κλασικά βαρεσαμε εγερτήριο στις έξι νταν, αφού απ'τις 12 μέχρι τις 6 είχε ξυπνήσει άλλες 4 φορές. Έξι το πρωί στον κήπο με την πρωινή ψυχρούλα αααααπ είναι αναζοωγονητική:tongue:

Έχω να πω με περιφάνεια ότι τα ντολμαδάκια τρωγόντουσαν μια χαρά... την επόμενη θα κάνω και τις απαραίτητες διορθώσεις...

Εύγε στο Ειρηνάκο και την ποιοτική αναβάθμιση σε τουαλέτα! Κι εμένα δάκρυα χαράς μου ήρθαν όταν ξεκίνησε να τα κάνει στην τουαλέτα και αφήσαμε το γιογιο γιατί πραγματικά το γιογιο το θεωρώ ακόμα πιο σιχαμένο απ'την πάνα.

Χαχαχα μόλις είδα ότι και άλλος βαραγε τσίτες στις έξι το πρωί...

Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας περιέχουν ατμούς υδραργύρου και η θραύση τους μπορεί να προκαλέσει εισπνοή ατμών, κατά συνέπεια και δηλητηρίαση γιατί απορροφούνται από τούς πνεύμονες σε ποσοστό 80%. Γιʼ αυτό δεν σπάμε και δεν πετάμε στα οικιακά απορρίμματα αυτούς τους λαμπτήρες.

Σε περίπτωση θραύσης λαμπτήρα εξοικονόμησης ενέργειας (CFL)

1. Εκκενώνουμε αμέσως το χώρο από ανθρώπους και ζώα.

2. Απομακρύνουμε όλα τα θραύσματα του γυαλιού.

3. Καθαρίζουμε λεπτομερώς το χώρο χωρίς χρήση ηλεκτρικής σκούπας.

4. Πετάμε τα υφάσματα που ήρθαν σʼ επαφή με τα θραύσματα.

5. Αερίζουμε το χώρο για 30 λεπτά.

Μια και μου το στείλανε είπα να σας το βάλω σε περιπτωση που δεν το έχετε διαβάσει... Στον Βασιλόπουλο αν δεν κάνω λάθος βάλανε κάδο ανακύκλωση τέτοιων λαμπτήρων.

Έξι το πρωί στον κήπο με την πρωινή ψυχρούλα αααααπ είναι αναζοωγονητική:tongue:

Ω ναι!!! από τις καλύτερες ώρες όταν πηγαίνουμε καλοκαίρι στο χωριό... τα μόνα που ακούγονται είναι πουλάκια και κοκόρια!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια!

Έχω να δηλώσω ότι ως γνήσιο παράσιτο έφαγα τα ντολμαδάκια της πρώην συμπεθέρας για τα οποία την κορόιδευα και ήταν νοστιμότατα!!!

Εύγε λοιπόν και εις ανώτερα! (Έχεις σκεφτεί ποτέ να φτιάξεις κουρκουμπίνια; Μια τυχαία ιδέα που μου ήρθε μόλις τώρα! )

Ντου ο άντρας σου είναι Κεφαλονίτης; Από που; Αυτό το νησί το έχω παρεξηγημένο γιατί μια φορά που πήγα πέρασα άθλια, λόγω παρέας...

Καλημερούδια!!!!!!!

Λέγκω να περάσω να πάρω ένα ταπεράκι???

Λοιπόν εμείς πήγαμε στο Παίδων, μας είδε ο Δ/ντης της ωρλ κλινικής, κάναμε ακτινογραφία και είπε ότι είναι γεμάτος κρεατάκια!!!!!!

Πολύ καλός γιατρούλης, με λύπη μας είπε ότι πρέπει να βγουν, αλλά μας καθησύχασε ότι μπορούμε να περιμένουμε μετά το καλοκαίρι! Έχει όντως υγρό στα αυτιά, μας είπε να μασάει τσίχλες (που δεν παίζει) να φουσκώνει μπαλόνια και να κάνει πολλά μπάνια!

Και τα λέμε το Σεπτέμβριο!!!!!

Κατά τα άλλα, η μπουμπού 2 φορές μόνο!!!!!

και δεν έχω καταφέρει να φτάσω στη δουλειά πριν τις 9.30... Το πρωί τον σηκώνω με το ζόρι τον Αλέκο και έχει μια γκρίνια, άλλο πράγμα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλά εγώ το πρωί με τη Λήδα αισθάνομαι σαν να παίζω ναρκαλιευτή. Πρέπει να προσέχω την κάθε λέξη που θα πω για να μη σκάσει η βόμβα της γκρίνιας και μετά μας πάει όλη η μέρα γ%$^#&^#ς, μετά συγχωρήσεως!!!

καλημερα!!καλο καλοκαιρι!

γαλατουλα σουπερ το ξενοδοχειο φαινεται

ελενη πως ειναι τωρα που ξεκινησες την δουλεια ?

Καλά εγώ το πρωί με τη Λήδα αισθάνομαι σαν να παίζω ναρκαλιευτή. Πρέπει να προσέχω την κάθε λέξη που θα πω για να μη σκάσει η βόμβα της γκρίνιας και μετά μας πάει όλη η μέρα γ%$^#&^#ς, μετά συγχωρήσεως!!!

αχ ποσο σε νιωθω ετσι ακριβως συμβαινει και με την στεφανια !χθες απογευμα που ξυπνησε και σημερα το πρωι η αποκορυφωση της γρκρινιας γαιτι εχει μυξες και μπουκωμα και ολα της φταινε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...