Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Έτσι όπως το πάει ο σύζυξ, η Μαρίνα θα το μεγαλώσει, οπότε μια χαρά :tongue::tongue::tongue:

Να σε πω φιλενάδα παίζει να είναι και η καλύτερη λύση... θα το αναλάβει το Μαρινάκι και απλά θα στο φέρνει να θηλάζεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιωθω απεραντη χαρα...και συγκινηση....

ναι λοιπον.... η Ειρηνη μου ζητησε να παει τουαλετα ενω μολις ειχε παει πριν 10 λεπτα, και ενω φανταστηκα οτι θελει απλα να με αποσπασει απο τον υπολογιστη, εκανε το χοντρο της !!!! Τατη τρελη αναβαθμιση να τα κανουν στη λεκανη εχεις δικιο μεγαλη ευκολια...αχχ μακαρι να το συνεχισει!!!!

Α! Βασω διαβαζε ενα βιβλιο με ενα ξανθο κοριτσακι και μου λεει Τετανία, τετανία!!! κοιτα να δεις....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλό μήνα!!!

Χτες ηταν απο τις χειροτερες μερες της γονεϊκης μου καριερας, η Δαναη εδωσε ρεστα και γω φερθηκα σαν αυθεντικη ελληνιδα μανα, μονο που δεν την σάπισα στο ξυλο...

μία από τα ίδια κι εμείς χτες... σε καταλαβαίνω απόλυτα. δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται, πάντως εγώ δεν δουλεύω και είμαστε μαζί συνεχώς :roll: άβυσσος....

Γαλατούλα μου, μουτς! σε ευχαριστώ. Αυτό το γερμανικό φαίνεται καλό... κρίμα... καλέ, δεν αρχίζεις τις μεταφράσεις στα παιδικά βιβλία;;;:rolleyes: ωραία δουλειά και θα δουλεύεις και από το σπίτι...:wink::tongue:

Ελιζάκι λες να το ξεχάσω για λίγο καιρό ε;:roll:

μμμμμ θα δουλέψω υποχθονίως... δε θα του λέω τίποτα, θα βρω τα βιβλιαράκια και θα του κάνω υπνοθεραπεία...:lol:

Διαφημίσεις

Χα! νομιζατε θα γλυτωνατε απο μενα! εδω ειμαι απλα με επιασε το νοικοκυριο μου και πηγα σουπερ και μετα μαγειρεψα κιολας

οχι βεβαια ντολμαδες μην το χε...

ειχα δει μια φορα στο μαμαλακη ντολμαδες απο την συμη με φυλλα απο κυκλαμινα και φαβορυζο μεσα, κολαση!

κιεγω μετανιωνω οταν βαζω τις φωνες στην αννα αλλα καποιες φορες σε φερνουν εκτος εαυτου.

α για πειτε καμια ιδεα πως να κοιμιζω τον μικρο στην κουνια γιατι εχει καμια βδομαδα που τον βαζουμε στο ρηλαξ ειναι ο μονος τροπος, μολις τον ακουμπαμε κουνια πεταγετε ουρλιαζοντας...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Λοιπόν εγώ έχω να πω ότι οι ψιλόχοντρες πέφτουν στην τσουλουφίτσα με κάθε ευκαιρία...

και ότι έχει κολλήσει στο μπαμπά του!!!!!!!! τρομερό? και ξέρετε γιατί? Γιατί ο Χαβιέ τον βάζει στη θέση του όπως πρέπει και δεν υστεριάζει όπως εγώ... και παίζει και μαζί του και του κάνει πλάκες και όλα τα ωραία... Ενώ εμένα με έχει φάει το τρέξιμο και η ΄μ@#$%ία και τελικά δεν τα χαίρομαι τα παιδιά μου...

Και σούπερ πειθαρχία ο Χαβιέ εεε?? τί να πω είναι στον άνθρωπο και ίσως στο πώς έχουμε μεγαλώσει... Εμένα πάντα με φωνή με σταματούσαν...

Τεσπα μην συνεχίσω άλλο γιατί στεναχωριέμαι...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλώς τηνε την Ευγενία από το καινούριο της σπιτάκι!!!! (((((((((Jen))))))))

Πολλές αγκαλίτσες και στην ελενογατούλα μας! μη στενοχωριέσαι χαζούλι.... δυστυχώς όλες λίγο πολύ μια υστερία την έχουμε. και στο κάτω-κάτω όλα σε εμάς "πέφτουν" και δουλειές (εντός κι εκτός σπιτιού) και ψώνια και μαγείρεμα και γενικώς τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε... οι άντρες όταν ασχολούνται με τα παιδιά δεν σκέφτονται ταυτόχρονα και ένα σωρό άλλα πράγματα...

Καλώς τηνε την Ευγενία από το καινούριο της σπιτάκι!!!! (((((((((Jen))))))))

Πολλές αγκαλίτσες και στην ελενογατούλα μας! μη στενοχωριέσαι χαζούλι.... δυστυχώς όλες λίγο πολύ μια υστερία την έχουμε. και στο κάτω-κάτω όλα σε εμάς "πέφτουν" και δουλειές (εντός κι εκτός σπιτιού) και ψώνια και μαγείρεμα και γενικώς τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε... οι άντρες όταν ασχολούνται με τα παιδιά δεν σκέφτονται ταυτόχρονα και ένα σωρό άλλα πράγματα...

Αυτό είναι αλήθεια... και αυτό μάλλον πρέπει να κάνουμε κι εμείς...

Να σκεφτόμαστε μόνο ένα πράγμα τη φορά... Αλλά δεν μπορούμε....

Καλορίζζικο Τζεν!!!!!!!!! Πρέπει να κάνετε χάουζ γουόρμινγκ πάρτυ τώρα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λοιπόν εγώ έχω να πω ότι οι ψιλόχοντρες πέφτουν στην τσουλουφίτσα με κάθε ευκαιρία...

και ότι έχει κολλήσει στο μπαμπά του!!!!!!!! τρομερό? και ξέρετε γιατί? Γιατί ο Χαβιέ τον βάζει στη θέση του όπως πρέπει και δεν υστεριάζει όπως εγώ... και παίζει και μαζί του και του κάνει πλάκες και όλα τα ωραία... Ενώ εμένα με έχει φάει το τρέξιμο και η ΄μ@#$%ία και τελικά δεν τα χαίρομαι τα παιδιά μου...

Και σούπερ πειθαρχία ο Χαβιέ εεε?? τί να πω είναι στον άνθρωπο και ίσως στο πώς έχουμε μεγαλώσει... Εμένα πάντα με φωνή με σταματούσαν...

Τεσπα μην συνεχίσω άλλο γιατί στεναχωριέμαι...

Γουρ γουρ μικρό μου πανύψηλο, με την εξίσου τεράστεια σέξι πατούσα, κοριτσάκι σε καταλαβαίνω πολύ... κι εδώ τα ίδια ισχύουν αλλά μη ξεχνάς πόσο λίγο βλέπουν τον πατέρα τους και κάποιες μέρες μπορεί και καθόλου λόγο δουλειάς άρα τους λείπει. Επίσης όταν είσαι όλη μέρα με δύο πιτσιρίκια σε υστερία είναι κάτι πίστες παραπάνω δυσκολία από το να είσαι μόνο μία ή δύο ώρες... Παρόλα αυτά κι εγώ νοιώθω φρικτά όταν χάνω την ψυχραιμία μου και υστερίαζω.. και αντίστοιχα νοιώθω ένα αριστούργημα της φύσης, ότι έχω κατακτήση όλη τη σοφία του ζεν, ένας υπέροχος και τρισχαριτωμένος μικρός βούδας (ας μην περιαυτολογίσω άλλο) όταν παρόλα τα βουβά εγκεφαλικά που παθαίνω προς τα έξω δείχνω ηρεμότατη:cool:

Ένα σας λέω κατάφερα και κοιμηθήκαν και τα δύο (για πόσο δεν ξέρω) και πάω να φτιάξω ντολμαδάκια! (αφού βρω πρώτα συνταγή)

Διαφημίσεις

Ούουυυυυ! Να ΄μαι κι εγώ να συμπληρώσω το καρέ της απελπισίας! Η τοσο..μεγαλούλα που λέει και μια ψυχή, είναι πάλι με βρογχιολίτιδα! Τέλεια? Και όμως έχοντας διαπρέψει σε δυσκολότερες φάσεις με την τρελή αφαγία της και την ταλαιπωρία με την παλλινδρόμηση, τώρα απόλυτα ήρεμη είπα μόνη μου στην παιδίατρο: έχει βρογχιολίτιδα αλλά πάει καλύτερα, οπότε o.k.! Κατά τα άλλα πού θα πάμε διακοπές? Λέγαμε για Κέρκυρα αλλά για να ξεκουραστούμε δε θέλω να γυρνάμε καθόλου με τα παιδιά, οπότε σκέφτομαι ότι μιας και είναι 6 μόνο μερουλες να πάμε να κλειστούμε σε ένα all inclusive με δραστηριότητες για παιδιά, πάνω στη θάλασσα και να μην κουνήσουμε το αυτοκίνητο μέχρι να φύγουμε! Εσείς για πού λέτε φέτος?

mGKop3.png60Jvp3.png

Έχουμε ξαναπάει Ρόδο και είναι πολύ ωραία αλλά επειδή θέλουμε οπωσδήποτε αμάξι δεν την παλεύω τόσο μεγάλο ταξίδι με τα παιδιά και το πλοίο! Πρώτα απ' όλους θα ζαλιστώ εγώ Πελαγία μου! :)!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ούουυυυυ! Να ΄μαι κι εγώ να συμπληρώσω το καρέ της απελπισίας! Η τοσο..μεγαλούλα που λέει και μια ψυχή, είναι πάλι με βρογχιολίτιδα! Τέλεια? Και όμως έχοντας διαπρέψει σε δυσκολότερες φάσεις με την τρελή αφαγία της και την ταλαιπωρία με την παλλινδρόμηση, τώρα απόλυτα ήρεμη είπα μόνη μου στην παιδίατρο: έχει βρογχιολίτιδα αλλά πάει καλύτερα, οπότε o.k.! Κατά τα άλλα πού θα πάμε διακοπές? Λέγαμε για Κέρκυρα αλλά για να ξεκουραστούμε δε θέλω να γυρνάμε καθόλου με τα παιδιά, οπότε σκέφτομαι ότι μιας και είναι 6 μόνο μερουλες να πάμε να κλειστούμε σε ένα all inclusive με δραστηριότητες για παιδιά, πάνω στη θάλασσα και να μην κουνήσουμε το αυτοκίνητο μέχρι να φύγουμε! Εσείς για πού λέτε φέτος?

περαστικα της !!!!

Εμεις κλεισαμε Ζακυνθο, εκει που ειχαμε παει και περυσι και ηταν σουπερ για παιδια...ξενοδοχειο 10 βηματα (κυριολεκτικα, βλεπεις και ακους το κυμα απο το δωματιο)απο ζεστη, με αμμο θαλασσα και αρκετα φθηνο μπορω να πω 55 ευρω τη βραδυα. Η περιοχη λεγεται Αλυκανας, ενταξει ειναι σαν χωριο ολιγον κιτς λογω αγγλων αλλα εμεις βολταραμε κυριως σητν πολη της Ζακυνθου που ειναι υπεροχα!

και ειναι και κοντα αυτοκινητο εως Κυλληνη και μετα 1 ωρα καραβι.

eNeap2.pngTSzHp3.png

φετος θα μεινουμε σε αυτο

http://www.alykanas-beach.com/

einai 2 megala ekei και εχουν απολκλειστικη την παραλια, περυσι ειχαμε μειναι στο διπλα αλλα το ειχαμε κλεισει μεσω αγγλιας, μονο ετσι μπορουσες! Και για παιδι εχει παιδικς

και πως τα βρηκαμε???? απο το google earth! Απιστευτο, φαινονταν κατι εγκαταστασεις τεραστιες και λεμε τι ειναι αυτα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...