Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αχ κοριτσάκια μου έχω έναν βήχα πάλι άλλο πράγμα...

κ ιενώ χθες η τσυολουφίτσα μου ξύπνησε μόνο στις 3 και μετά στις 6 που την ξύπνησα εγώ για την παλιοαντιβίωση, την υπόλοιπη νύχτα έβηχα....

Οι αρρώστιες του παιδικού με χτυπάνε στο βήχα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ντολμαδάκια!!! φτιάχνω μόνο όταν μου φέρει η μάμυ αμπελοφυλλα ζεματισμένα ήδη!! αλλιώς μόνο μέχρι τα γιουβαρλάκια φτάνω!!! :tongue:

Λενίτο καλή αρχή στη δουλειά!

(ακούω γιουροβίζιον, πόσο καμμένη είμαι? ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!)

Άφρο, συνδέονται μια χαρά η επιστροφή σου στη δουλειά με την επανεμφάνιση των κρίσεων της Δανάης. Οι μπούφλες στον Άγγελο είναι γιατί διεκδικεί κι αυτός. Η μόνη λύση είναι να μην κάνεις τίποτα άλλο και να προσπαθείς να κάνεις ένα παιχνιδάκι που να τα συμπεριλαμβάνεις και τα δύο. Αυτό κι αν είναι κούραση, αλλά θα περάσει. Απλά πάλεψέ το ακόμα λιγάκι!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα από το φελινόσπιτο!

Εχω βάλει τον βούδα στο μπαλκόνι και κουνιέται στην εκπληκτική αυτόματη κούνια και κουνιέται μόνος του και κοιμήθηκε!!!!

Αφρο νομίζω ότι αυτή η γκρίνια έχι να κάνει και με την δουλειά που ξεκίνησες... μάλλον τους λείπεις περισσότερο και στα 2 τώρα... Πάντως να σας πω και τα γνωστά αν παραμείνετε νηφάλιες περνάει πιο γρήγορα η μπόρα.

Χτες πήγαμε κούνιες και περάσαμε και οι 3 πολύ ωραία (δλδ για τον ανδρέα δεν ξέρω αλλά δεν μου φάνηκε στεναχωρημένος...) η Αννα βρήκε παρέα και με έγραψε κανονικότατα, εγώ έπιασα την πάρλα με μια άλλη μαμά αφού στις 21.00 που ξεκουμπιστήκαμε τελικά γιατί είχε βραδιάσει έφυγα με πόνο καρδίας...

Αυτά τα ωραία, τώρα εγώ καλύτερα να μην συμμετέχω στην αμπελοσυζήτηση γιατί το μόνο που κάνω είναι να μαζεύω αμπελόφυλλα για την μαμά μου, και μάλιστα την τελευταία φορά φέτος στην Πάρο είδα και 2 φίδια κουλουριασμένα να ερωτοτροπούν και την έκανα τρέχοντας...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

καλέ περνάει ένας καλός κυριούλης με ένα ακορντεόν από τον δρόμο. μισό να του ρίξω κέρμα!

ρομαντική μου εσύ!!!! :tongue::tongue::tongue:

(κι εγώ είχα ρίξει κάποτε σε έναν όταν μετακόμισα, και μετά πέρναγε συνέχεια:tongue::tongue::tongue: )

πώς ερωτοτροπούν τα φιδάκια?:tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Τι έγινε η Τάτη το έσκασε με τον ακορντεονίστα;;;;(η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε ύποπτος ο ρομαντισμός!!!)

Τα φιδάκια ερωτοτροπούν τυλίγοντας τα φιδίσια κορμιά τους!

λέτε να δοκιμάσω κι εγώ με τα βιβλία; βρε γαλατούλα τι βιβλία έχεις πάρει;

για πεστε καμιά ιδέα κορίτσια... εντωμεταξύ τα λέει εδώ και πολύ καιρό, και μετά το μπάνιο τα κάνει πριν βγει από το λουτρό, και μου το λέει. Επίσης όταν είμαστε έξω σταματάει σε χόρτα, γυρνάει πλάτη και κάνει τσίσα...

Μαριλενα, επισης πριν την αρχισω κανα μην της εκανα πλυση εργκεφαλου... θα τα βρω σε λιγο τα βιββλια και θα στα δειξω....

Καλημερα!

Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι παιδιακια μου, χωρις ασχημα γεγονοτα!

Αντε και ενα ποπ για να μας μπει αναλαφρα το καλοκαιρακι:

Χτες ηταν απο τις χειροτερες μερες της γονεϊκης μου καριερας, η Δαναη εδωσε ρεστα και γω φερθηκα σαν αυθεντικη ελληνιδα μανα, μονο που δεν την σάπισα στο ξυλο...

Κι εγω μια απο τα ιδια χθες τι επαθαν....της πατησα τρελες φωνες ολο το βραδυ το σκεφτομουν και δεν μπορουσα να κοιμηθω... με εγραφε κανονικοτατα...και αυτ ομε την αποχωρηση μουφα μου φαινεται , δηλαδη οταν παει να πιασει μια πριζα που της λεω στοπ στοπστοπ μεχρι να παω εγω(καλα η πριζα ασφαλισμενη ειναι αλλα δεν θελω να πηγαινει) και με γραφει τι αποχωρηση να κανω? Η γενικως αν της πω ελα εδω να σου φορεσω κατι και φευγει....αμα εισαι και εγκυος και δεν μπορεις να κουνησεις ενα νευρο παραπανω το εχεις...

Και εγω δεν γυρισα στη δουλεια μου να πεις! Εμενα με εχει βοηθησει το να επιβραβευω και την παραμικρη βλακεια σε ασχετε φασεις, μακροπροθεσμα ειχε αποτελεσμα.

Επισης χθες μαλωσα και με βγγ που ειχε το παιδι νηστικο 9 ωρες, τι εχετ να πειτε? Τη χτουπαμε τηνυπογλυκαιμια η οχι?

Τεσπα ας αλλξουμε διαθεση, πολυ γελασα που θυμηθηκα το βρωμομπισκοτο χαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Κεφάκια βλέπω :D

((((((Αφροδίτη)))))) Συμπάσχω!! Από τη μέρα που περπάτησε για τα καλά η Σοφία την έχει σαπίσει στις ψιλές. Την αγκαλιάζει ταχαμου, τάχαμου. Και φυσικά η μαμακίαση πάει σύνεφο. Ουφ!

((((((Αναστασία)))))) Επίσης. Το μάλωμα από το μπαμπά δεν βοηθάει ΚΑΘΟΛΟΥ!!! Αντίθετα ενισχύει τη μαμακίαση. Άντε όμως να τα πείσεις τα παληκάρια μας να κρατιούνται:mad:

Άφρο, συνδέονται μια χαρά η επιστροφή σου στη δουλειά με την επανεμφάνιση των κρίσεων της Δανάης. Οι μπούφλες στον Άγγελο είναι γιατί διεκδικεί κι αυτός. Η μόνη λύση είναι να μην κάνεις τίποτα άλλο και να προσπαθείς να κάνεις ένα παιχνιδάκι που να τα συμπεριλαμβάνεις και τα δύο. Αυτό κι αν είναι κούραση, αλλά θα περάσει. Απλά πάλεψέ το ακόμα λιγάκι!

Καλά τα λές φιλενάδα! Αντε να σε δω κι εσένα όταν θα έρθει το νο2:mrgreen:

Πλάκα, πλάκα πάντως 2-3 μέρες τώρα το κοινό μας παιχνίδι είναι να βάζουμε μουσική και να χορεύουμε-κυνηγιόμαστε οικογενειακώς. Έχει πολύ πλάκα, εκτονώνουμε την ενεργειά μας και ξεχνάμε να τσακωνόμαστε:-D

Μαριλενακι, μήπως να ξεχάσεις για κάνα μήνα το θέμα της πάνας και μετά να ξαναπροσπαθήσεις? Και τότε, απλά ξέχνα τις πάνες και ζήσε με τα ατυχήματα. Που θα πάει θα το πάρει απόφαση. Οι διακοπές μπορεί να βοηθήσουν αν περνάτε μερικές ώρες την ημέρα στη θάλασσα και μένει ντε φάκτο χωρίς πάνα...:roll:

DPYUp2.png EYukp3.png

καλέ περνάει ένας καλός κυριούλης με ένα ακορντεόν από τον δρόμο. μισό να του ρίξω κέρμα!

Αθώα μου ρομαντική ψυχή!!! ΑΠλά ελπίζω να πέταξες προσεκτικά το δίευρω και να μην τον έστειλες αδιάβαστο τον άνθρωπο...

to ena einai dystyxvw st agermanika

http://www.amazon.co.uk/T%C3%B6pfchen-Schnuller-Teddyb%C3%A4r-sch%C3%B6nsten-Geschichten/dp/3473314420/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1275383671&sr=1-1

to opoio ειναι φανταστικο γιατι εχει για το γιογιο, εχει για τις κρισεις των 2 (λεει οχι, οχι, οχι), εχει για το δυετερο παιδακι, εχει για το κοψιμο της πιπιλας κλπκλπκλπ

Αυτο που της αρεσε παρα πολυ και προσεγγιζει το θεμα με χιουμορ ειναι αυτο

http://www.amazon.co.uk/Little-Princess-Want-My-Potty/dp/0007236212/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1275383857&sr=1-1 yparxei sta ellhnika apo ekdoseis ζερβοδειλος

Αλλα ειναι με μια πριγκιπισα δεν ξερω αν αρεσει σοτν Ιασωνα....

Ειναι ωραιο ομως

και μετα κι ενα που το πηρα απο σουπερμαρκετ, "Πανε οι πανες" που ενταξ δε λεει και τιποτα, αλλα ειχε αυτοκολλητα πισω που ξερω οτι αρεσουν στην Ειρηνη....α και επισης στην αρχη βαζει το αρκουδακι να κανει κλπ που αυτο της αρεσε...

http://www.minoas.gr/book-2655.minoas

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Βρε η προειδοποίηση και αποχώρηση έιναι για την επιθετικότητα, στα υπόλοιπα μόνο το μπούρου μπούρου μπορει να φέρει κανα αποτέλεσμα... με την πρίζα από που να αποχωρήσεις; απ'το σπίτι και να πας στο γείτονα; "Συμπαθάτε μας θα μείνουμε εδώ το βράδυ γιατί η ειρήνη έβαλε το δάχτυλο στην πρίζα"

μα ναι για αστειο το εγραψα...θελω να πω οτι η συμπεριφορα της ειναι σε αυτο το στυλ, της ανυπακοης, δηλ αυτη αποχωρει χαχαχαχαχαχαχαχα

οποτε....

χαχαχαχαχαχαχχαχα Λεγκουλι μουτς!

eNeap2.pngTSzHp3.png

"Συμπαθάτε μας θα μείνουμε εδώ το βράδυ γιατί η ειρήνη έβαλε το δάχτυλο στην πρίζα"

"και δεν έχουμε φως, και δε μπορώ να κοιμηθώ χωρίς το φωτάκι μου" :lol: :lol: :lol:

πώωωωω, λέτε η Τάτη να πάρει κι αυτή το πιάνο παραμασχάλα και να έκανε γκρουπάκι με τον ακορντεονίστα? :tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...