Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με κοντομάνικό και πάνα χωρίς ζιπουνάκι από μέσα... εσείς έχετε και περισσότερο ζέστη στο σπίτι σας εεε;

Καλά εμείς χθες ξεχάσαμε κλασικά να βάλουμε πάνα βραδινή στο θοδωράκη και το πρωί ήταν στεγνός... με τη διαφορά ότι είχε κατουρηθεί αλλά στεγνώσει ο έρμος αφού κανείς δεν τον έλενξε για να τον αλλάξει... θαααααυμα! Και το πρωί λέγαμε είδες μπράβο δεν κατουρησε το βράδυ... μέχρι που είδαμε τα σεντόνια... ρε τον καψερό!

Πωπω πως θα περάσει κι αυτή η μέρα;

Η Κάτσαφα που βοσκάει; Μήπως να πάμε να της κατσικωθούμε στις υπέροχες ήσυχες κούνιες της; Αλλά απ'την άλλη δεν συμφέρει οικονομικός να πάω και στο δεκάλεπτο να χώσει καμια μπούφλα ο Σόζω και να πρέπει να την κάνουμε... ασύμφορη και στενάχωρη η ρουφιάνα η προειδοποίηση-αποχώρηση... άσε που έχω μια υποψία ότι περισσότερο στεναχωριέμαι εγώ που φεύγουμε παρά ο θοδωράκης:mrgreen:

Χα,χα,χα,θα εφαρμόσεις άλλο σύστημα: προειδοποιείς και μετά του δίνεις λεφτά για το ταξί και τον στέλνεις σπίτι. Εσύ συνεχίζεις να πίνεις αμέριμνη το καφεδάκι σου στις κούνιες!

Καλημέρα!!!!!!! Είμαι στη δουλειά! Επέστρεψα! καλό μήνα! Καλό καλοκαίρι!

Το απόγευμα θα πάμε στο Παίδων για να δουν τον Αλέκο αν θέτε ελάτε μετά στις κούνιες... Οι οποίες δεν είναι τόσο ήσυχες τώρα αλλά μικρές και ωραίες... Και αν χρειαστεί θα πάτε σπίτι...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Χα,χα,χα,θα εφαρμόσεις άλλο σύστημα: προειδοποιείς και μετά του δίνεις λεφτά για το ταξί και τον στέλνεις σπίτι. Εσύ συνεχίζεις να πίνεις αμέριμνη το καφεδάκι σου στις κούνιες!

:lol:Και θα του δινω και το νικολα μαζι... Κααααλη φαση!

Λοιπόν, θα ήθελα να με αποθεώσετε προκαταβολικά... πήρα αμπελόφυλα... ενταξει ένα μεγαλο βημα για μένα ένα μικρό για την ανθρωποτητα που όμως θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο βήμα αν προχωρήσω στην δημιουργία μικρών χαριτωμένων ντολμάδων!

Διαφημίσεις

Έχω μείνει άφωνη... Μα αμπελόφυλλα??? Θα βάλεις τα παιδιά να τα τυλίξουν???

Μπράβο φιλενάδα! Μου αρέσεις...

Όχι θα βάλω τις φανταστικες φίλες μου που θα έρθουν εδώ για να πάμε στις κούνιες χαχαχαχαχα... σατανικό; Αχ πολύ μου αρέσω ώρες ώρες... να μην περιαυτολογισω αλλα γαμώ τα παιδιά είμαι:mrgreen:

Εγώ δεν έρχομαι δε πα να'σαι ο Τζουντ Λο με μαγειρική ποδιά!!!

(εντωμεταξύ η Λήδα το πρωί μου είπε ''να θυμηθούμε όταν γυρίσω από το σχολείο να κάνουμε κουλουράκια.Τυλιχτά.''. Πως θα γίνει να κάνω την κινέζα;;;;

Όχι θα βάλω τις φανταστικες φίλες μου που θα έρθουν εδώ για να πάμε στις κούνιες χαχαχαχαχα... σατανικό; Αχ πολύ μου αρέσω ώρες ώρες... να μην περιαυτολογισω αλλα γαμώ τα παιδιά είμαι

Μμμμ σώθηκες!!!!!!! Εγώ ιδίως με τα λεπτεπίλεπτα χεράκια μου θα σου φτιάξω κάτι ντολμαδάκια μούρλια!

Και η Μυρτώ θα σου φτιάξει τον υπερντολμά, όπως το τεράστιο βρωμομπισκότο!!!!!!!!!

Η μόνη που μπορεί να σε βοηθήσει είναι η Άφρο ως γνήσια Αγρινιώτισα νοικοκυρούλα!

Διαφημίσεις

Εγώ δεν έρχομαι δε πα να'σαι ο Τζουντ Λο με μαγειρική ποδιά!!!

(εντωμεταξύ η Λήδα το πρωί μου είπε ''να θυμηθούμε όταν γυρίσω από το σχολείο να κάνουμε κουλουράκια.Τυλιχτά.''. Πως θα γίνει να κάνω την κινέζα;;;;

Δεν θα χρειαστεί... θα στείλεις τη Λήδα στη Λεγκωχώρα!

Ο Σάκης δεν μπορεί με κάποιο τρόπο να απασχολήσει το ένα για να γλυτώσετε τη σύραξη; Να πάρει πχ το ένα μια βόλτα στο μεγάλο χαμό και εσύ να κουμαντάρεις το άλλο; Τώρα θα μου πεις ότι αν και τα δύο θέλουν μαμά είναι κομματάκι δύσκολο αλλά απ'την άλλη ρίξτε όλα τα βαριά επιχειρήματα στο τραπέζι "θα πας με τον μπαμπά λουνα παρκ" "θα πάτε να ψαρέψετε στο Τρίτση" κλπ Ο μικρός δεν δέχεται να πάει καμια βόλτα με τον Σάκη;

Ο Σακης χρυσο μου, ειναι πιο μαμακιας απο τα παιδια μου, δε παει πουθενα χωρις εμενα...:roll::evil:

Λοιπόν, θα ήθελα να με αποθεώσετε προκαταβολικά... πήρα αμπελόφυλα... ενταξει ένα μεγαλο βημα για μένα ένα μικρό για την ανθρωποτητα που όμως θα γίνει ακόμα μεγαλύτερο βήμα αν προχωρήσω στην δημιουργία μικρών χαριτωμένων ντολμάδων!

Ενταξει προσκυνω!!! θα σου στειλω την Νελα να στους φτιάξει, αφου το εχει το κοριτσι, το ειδες. 3 μερες ντολμαδακια τρωγαμε. Ασε που της πηρε ενα τετατρο ολο-ολο για να τα φτιαξει κ ειχε πλυνει κ ολα τα εμπλεκομενα σκευη! Εγω ακομα θα τυλιγα... (και για να μην παρεξηγηθω, μονη της προσφερθηκε να μας τα φτιαξει κ μας εφερε κ αμπελοφυλα απο τη ρουμανια)!

Δε μου λες, θα ερθουμε εμεις στις κουνιες και να παρεις εσυ τον θοδωρη κ να φυγεις κ να μεινουμε εμεις εκει??? Οντως μλκ αυτο με την αποχωρηση, εμεις χαλιομαστε περισσοτερο, απο οτι ειδα ο Σοζω, αμεσως το ξεπερασε. Βεβαια η Δαναη δεν το ξεπερναει ετσι ευκολα.. Χτες που εκανα αποπειρα να φυγω κ να μην τη παρω μαζι επειδη δεν με ακουγε, επαθε κριση κ δεν μπορουσε να αναπνευσει. Ουφ, μηπως απλως να περιμενουμε να ξεπερασουν κ αυτη τη φαση?

Λενιτο, καλη αρχη στη δουλεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...