Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απαπα... πήγε ο γιώργος και πήρε ταινία να δούμε... με έπιασε φρίκη και έφυγα άρον άρον! Ο δρόμος νομίζω λέγεται και μην τη δείτε!!! Γκρίζα ταινία με κανιβαλισμό... περιμένω να δω πότε θα λακίσει και ο γιωργάκης.

Ήμουν που ήμουν φρικαρισμένη με τα σημερινά γεγονότα στο free gaza movement, είδα και ολίγον απ'το ταινιάκι και ίσιωσα η γυναίκα:roll:

Ρε παιδί μου σκέφτομαι ότι σε όλα τα άσκημα που μπορεί να συμβούν αν είσαι μόνος σου τα αντιμετωπίζεις αν όμως υπάρχουν και παιδιά τι γίνεται;;; Ένας πόλεμος, πείνα κλπ κλπ... εντάξει σταματάω γιατί θα βάλω τις φωνές. Να τον χέσω τον γιωργάκη με τις επιλογές του, μου έξησε τα άντερα ο κερατάς.

Αλήθεια εσείς που βοσκάτε και υπάρχει τέτοια ησυχία; εεεεε μικρές μου τυρόπιτες;

Φρίκη με τα γεγονότα σήμερα.... :(

όσο για την εκπαίδευση τουαλέτας ένα θα σας πω: μια χαρά τα πάτε κορίτσια! τι να πούμε κι εμείς που ο μικρός αρνείται πεισματικά να βγάλει την πάνα.... δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω, με έχει πιάσει απελπισία...

λέτε να δοκιμάσω κι εγώ με τα βιβλία; βρε γαλατούλα τι βιβλία έχεις πάρει;

για πεστε καμιά ιδέα κορίτσια... εντωμεταξύ τα λέει εδώ και πολύ καιρό, και μετά το μπάνιο τα κάνει πριν βγει από το λουτρό, και μου το λέει. Επίσης όταν είμαστε έξω σταματάει σε χόρτα, γυρνάει πλάτη και κάνει τσίσα...

lost!!!!! Να άλλη μια φαν! Εμείς το έχουμε κάψει αυτές τις μέρες. Είδαμε τα καινούρια, βλέπουμε τα παλιά και τα πρωινά διαβάζουμε και εξελίξεις σε μπλοκς!

Δηλώνω κι εγώ φανατική του lost! Έχω δει μέχρι και το 15ο επεισόδιο, ανυπομονώ για τα 2 τελευταία!

εμεις ειχαμε ξεκινησει πριν καποια χρονια να βλεπουμε απο την αρχη και μετα καπου στην τριτη σεζον ξενερωσαμε και το παρατησαμε. τωρα ξανακολλησαμε και το συνεχισαμε απο εκει που το ειχαμε αφησει, τωρα ειμαι στο τελος της τεταρτης σεζον και δεν ξεκολλαω...θα το φτασω ως το τελος...lololol;):tongue:

Ελάτε να δοκιμάσετε και εσείς!

http://www.facebook.com/event.php?eid=121060094587049]]

τι ειναι αυτο?? δε μου το ανοιγει....:(

δεν μπορω και να σας βρω σο FB γιατι δεν ξερω ολοκληρα ονοματα σας....:(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

καλημερα! καλο μηνα και καλο καλοκαιρι!

χθες τελικα τον βαλανε στον παιδικο και εκανε τσισακια στην τουαλετα αλλα τον ειχανε με πανα.... σημερα τον εστειλα με βρακακι...για να δουμε!....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρααααα μικρές μου τουλούμπες

καλημέρα καλό μήνα!!

λέγκ, την επόμενη φορά πες του Ζωρζ να νοικιάσει το Bride Wars :tongue:

χαχαχα Για την επόμενη θα διαλέξω εγώ, κάτι πιο mom friendly σιγουρα... καλέ όλο το βράδυ έβλεπα κανιβαλισμούς σας λέω.

Και φυσικά ο τσιμινιέρας βάρεσε εγερτήριο στις έξι το πρωί!:roll:

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι παιδιακια μου, χωρις ασχημα γεγονοτα!

Αντε και ενα ποπ για να μας μπει αναλαφρα το καλοκαιρακι:

Χτες ηταν απο τις χειροτερες μερες της γονεϊκης μου καριερας, η Δαναη εδωσε ρεστα και γω φερθηκα σαν αυθεντικη ελληνιδα μανα, μονο που δεν την σάπισα στο ξυλο... Απιστευτες ιδιοτροπιες που ειχαν ξεκινισει απο μερες, αλλα χτες κορυφοθηκαν, με ουρλιαχτα, κλαμματα μεχρι να μην μπορει να παρει αναπνοη, και ολα ξεκιναγαν με το οχι. Οχι, αυτο μπαινει στο αριστερο, οχι η ταμπελα στη μπλουζα μπαινει απεξω, οχι να μην φορεσεις παντελονι, και ολα τα σχετικα. Δεν ειναι η πρωτη φορα που το ζουμε αυτο, αλλα νομιζα οτι ηταν λογω των τεριμπλ τους κ οτι το ειχαμε ξεπερασει. Α, τωρα ριχνει και ξυλο, τον μικρο τον κοπαναει συνεχεια (ο οποιος το βλεπει σαν παιχνιδι κ ανταποδιδει συνηθως), εκει που παιζει μαζι μου την πιανει πόρωση και δαγκωνει τη γλωσσα της και με σφιγγει-τσιμπαει. Η επομενη κινηση ειναι να ειναι κατηφης και να μου ζηταει μαμα-αγκαλια. Χτες μαλιστα ειχα αδεια κ την πηρα κ πηγαμε οι δυο μας κολυμβητηριο, περασαμε σουπερ, αλλα με το που γυρισαμε τα ιδια κ χειροτερα. Καποια στιγμη αφου δεν πηγαινε αλλο, αποφασισαμε οτι δεν ξαναφερνουμε αντιρριση κ θα ειμαστε οτι πεταει ο γαιδαρος κτλ... Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο τυχαιο ηταν οτι ο ο Σακης πηρε τηλ την πεθερα μου κ ζητησε τηλεξεματιασμα, η οποια απεφανθει οτι δεν ηταν ματιασμενη, αλλα απο εκεινη την ωρα κ μετα τα πραματα πηραν πολυ καλυτερη τροπη.

Ουφ, να σκασω ειμαι, τα βαζω κυριως με τον εαυτο μου, απο μενα ξεκιναει αυτο το πραμα, της λειπω,ζηλευει, εχω υπερβολικες απαιτησεις απο αυτη κτλ αλλα δεν τα καταφερνω και με τα δυο παιδια μονη μου, το ενα κολλαει το αλλο μαμακιαση και πεφτουν κ τα δυο πανω μου πανω μου και κυριολεκτικα με ακινητοποιουν... Οποιος κ να ειναι εκει δεν μπορει να βοηθησει, κλαινει και θελουν μονο μαμα. Ειναι να μην τα πιασει... Γμτ...

Λεγκ, εχω ακομα εχω τραυμα με το hostel, την ειχε φερει ο σακης χωρις να ξερω τι ειναι κ ακομα χτυπιεμαι που το ειδα.

Αφρο μου χάος εεε; Να τα και τα τέριμπλε θριιιιι... μου μοιρίζεται ότι αυτά τα τέριμπλε είναι κάτι σαν τα δόντια και τους εξωγήινους είναι η απάντηση σε κάθε ανεξήγητο:tongue:

Ο Σάκης δεν μπορεί με κάποιο τρόπο να απασχολήσει το ένα για να γλυτώσετε τη σύραξη; Να πάρει πχ το ένα μια βόλτα στο μεγάλο χαμό και εσύ να κουμαντάρεις το άλλο; Τώρα θα μου πεις ότι αν και τα δύο θέλουν μαμά είναι κομματάκι δύσκολο αλλά απ'την άλλη ρίξτε όλα τα βαριά επιχειρήματα στο τραπέζι "θα πας με τον μπαμπά λουνα παρκ" "θα πάτε να ψαρέψετε στο Τρίτση" κλπ Ο μικρός δεν δέχεται να πάει καμια βόλτα με τον Σάκη;

Ο τσιμινιέρας ξάπλωσε για το τεταρτάκι του:rolleyes: Θα ξαπλώσει και κατά της δώδεκα για κανα μισάωρο και αυτό είναι μετά θα ξανακοιμηθεί κατα τις 9,30. Ο παλιοτσίτααααααααααααας...

Καλημερα!

Καλο μηνα και καλο καλοκαιρι παιδιακια μου, χωρις ασχημα γεγονοτα!

Αντε και ενα ποπ για να μας μπει αναλαφρα το καλοκαιρακι:

Χτες ηταν απο τις χειροτερες μερες της γονεϊκης μου καριερας, η Δαναη εδωσε ρεστα και γω φερθηκα σαν αυθεντικη ελληνιδα μανα, μονο που δεν την σάπισα στο ξυλο... Απιστευτες ιδιοτροπιες που ειχαν ξεκινισει απο μερες, αλλα χτες κορυφοθηκαν, με ουρλιαχτα, κλαμματα μεχρι να μην μπορει να παρει αναπνοη, και ολα ξεκιναγαν με το οχι. Οχι, αυτο μπαινει στο αριστερο, οχι η ταμπελα στη μπλουζα μπαινει απεξω, οχι να μην φορεσεις παντελονι, και ολα τα σχετικα. Δεν ειναι η πρωτη φορα που το ζουμε αυτο, αλλα νομιζα οτι ηταν λογω των τεριμπλ τους κ οτι το ειχαμε ξεπερασει. Α, τωρα ριχνει και ξυλο, τον μικρο τον κοπαναει συνεχεια (ο οποιος το βλεπει σαν παιχνιδι κ ανταποδιδει συνηθως), εκει που παιζει μαζι μου την πιανει πόρωση και δαγκωνει τη γλωσσα της και με σφιγγει-τσιμπαει. Η επομενη κινηση ειναι να ειναι κατηφης και να μου ζηταει μαμα-αγκαλια. Χτες μαλιστα ειχα αδεια κ την πηρα κ πηγαμε οι δυο μας κολυμβητηριο, περασαμε σουπερ, αλλα με το που γυρισαμε τα ιδια κ χειροτερα. Καποια στιγμη αφου δεν πηγαινε αλλο, αποφασισαμε οτι δεν ξαναφερνουμε αντιρριση κ θα ειμαστε οτι πεταει ο γαιδαρος κτλ... Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο τυχαιο ηταν οτι ο ο Σακης πηρε τηλ την πεθερα μου κ ζητησε τηλεξεματιασμα, η οποια απεφανθει οτι δεν ηταν ματιασμενη, αλλα απο εκεινη την ωρα κ μετα τα πραματα πηραν πολυ καλυτερη τροπη.

Ουφ, να σκασω ειμαι, τα βαζω κυριως με τον εαυτο μου, απο μενα ξεκιναει αυτο το πραμα, της λειπω,ζηλευει, εχω υπερβολικες απαιτησεις απο αυτη κτλ αλλα δεν τα καταφερνω και με τα δυο παιδια μονη μου, το ενα κολλαει το αλλο μαμακιαση και πεφτουν κ τα δυο πανω μου πανω μου και κυριολεκτικα με ακινητοποιουν... Οποιος κ να ειναι εκει δεν μπορει να βοηθησει, κλαινει και θελουν μονο μαμα. Ειναι να μην τα πιασει... Γμτ...

Λεγκ, εχω ακομα εχω τραυμα με το hostel, την ειχε φερει ο σακης χωρις να ξερω τι ειναι κ ακομα χτυπιεμαι που το ειδα.

και εμεις μια απο τα ιδια περναμε καθημερινα...ποιος ξερει τι να φταιει αραγε????εγω πιστευω οτι τους ηρθαν πολλα μαζεμενα....ο αντρας μου τον μαλωνει πολυ και δεν ξερω αν κανει το σωστο τελικα... εγω αυτο που κανω οταν με βγαζει απο τα ρουχα μου ειναι να τον βαζω στο κρεββατι του μεχρι να ηρεμησει... δεν μπορω πλεον τις φωνες...κουραστηκα και δεν βλεπω να αποδιδουν κιολας....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Mέρα!

Τελικά ποιά είναι αυτή η ταινία για να την αποφύγουμε; (λες και βλέπουμε ταινίες, στα 10 πρώτα λεπτά έχω γλαρώσει...)

Αφροδίτι, άλλαξε τικεράκι στο βαφτιστήρι μου!

Εμένα χθες η Λήδα ηταν άψογη ο μικρός όμως έριχνε κάτι κλάματα που δεν μπορούσα να τα ερμηνεύσω...Παίζει να ζεσταινόταν, γιατί όταν ξύπναγε ήταν μουσκεμένο το σεντονάκι του. Αλλά άμα πατάει κρίση από τώρα τι θα κάνει τον Ιούλιο;;;;

Τι άλλο ήθελα να πω;;;;

Θα το θυμηθώ που θα πάει.....

Είναι θερμός άντρας το παιδί! Τι του φόραγες και άναψε ο άνθρωπος καλέ;

Νυστάζω τραγικά και δεν την παλεύω να κάνω τίποτα και δεν ξέρω που να τον πάω πάλι τον μικρό για να περάσει η ώρα του... Κι αυτές οι κούνιες πρωί απόγευμα είναι απαλεψιά, κάρτα θα χτυπάω σε λίγο... Μπας και θέλετε να έρθετε στις κούνιες μας το απογευματάκι; Είναι ωραιότατες και με πολύ κόσμο... το δεύτερο είναι το αρνητικό φαντάζομαι. Τουλάχιστον να πούμε καμια κουβέντα ρε αδελφέ... Αργεί κλασικά να γυρίσει ο γιώργος απ'τη δουλειά και οι συζητήσεις που κάνω είναι στη φάση "εσύ πιάσει μπάλα, εγώ ταίσει μπέμπη":tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...