Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!

λεγκω.... :(

μαρινα να επιμεινεις....δεν ειναι δυνατον να κρατιεται το μωρο ολη μερα γιατι δεν τον βαζουν στο γιο-γιο...εμας δεν ειναι οτι βαριουνται....απλα πρεπει να τα λεει για να τον βαζουν...και εμεις πλεον δεν εχουμε ατυχηματα.. αλλα τον βαζω εγω...πηραμε ενα γιογιο-καρεκλακι της φισερ πραις που κανει μουσικη οταν κανει τσισακια...τον ενθαρυνε παρα πολυ...οταν ειστε εξω που τα βαζετε?κοριτσια εσεις που κοψατε την πανα σας το λενε?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑλημέρα!

Αναστασάκι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Επίσης, δήλωση: Κατέληξα ότι ή θα τρώει ή θα κοιμάται καλά ένα παιδί και τα δύο ταυτόχρονα με την καμία στη δική μας περίπτωση! Αυτή την περίοδο είμαστε στο πρώτο! Καταντάω να του λέω φτάνει τώρα πήγαινε για ύπνο, αρκετά έφαγες για σήμερα! ποιός? εγώ!:rolleyes:

Χαχαχα! Ο Κωστής όταν νυστάζει και δεν θέλει να κοιμηθεί το ρίχνει στο φαΐ. Είναι απίστευτο τι μπορεί να κατεβάσει:roll:
την ιδια απορια εχω κι εγω... κι εμεις εχουμε ξεκινησει εδω και 2 εβδομαδες, ολα καλα αρκει να την βαζω εγω. Αν δεν την βαλω τα κανει ανετοτατα και μου το λεει απλα οτι τα εκανε...

Ειναι νωρις ακομα, θα αρχισει να ζηταει ή δεν ειναι ετοιμη ακομα?

Παντως της αρεσει με βρακακι και περισσοτερο της αρεσει το στεφανακι στην τουαλετα...σε μας βοηθησε πολυυυυυ και το διαβασμα σχετικων βιβλιων.

Το ζητάω να πάω τουαλέττα μπορεί να απέχει πολύ από το να πηγαίνω επιτυχώς όταν μου το θυμίζουν. Μην απογοητεύεστε. Να είστε ευτυχείς που πάνε όταν τους το ζητήσετε. Θα μπορούσαν και να μη θέλουν όπως μερικοί μερικοί γνωστοί μου:mad:

Κάτι που βοήθησε σ' εμάς ήταν ότι άφησα τον Κωστή για μερικές μέρες κάποιες ώρες χωρίς καθόλου βρακί. Έτσι δεν αισθανόταν την ασφάλεια που είχε συνηθίσει και δεν τα αμολούσε με ευκολία.;)

Μαρίνα μη σε εκπλήσει αν κάνει και κάθε 1 ώρα. Αν πήγαινες κι εσυ θα έκανες λίγα τη φορά. Άρχισε σιγά-σιγά να τον αφήνεις λίγο περισσότερη ώρα -μέχρι να φτάσεις στις 2, ώστε να μάθει και να τα κρατάει -όχι μόνο να τα κάνει εκεί που πρέπει. Και για το σταθμό έχει δίκιο η Αναστασία πρήξε τους λιγάκι μπάς και τους πείσεις, κρίμα το παιδάκι να κρατιέται τόσες ώρες. Και κακά του να μην κάνει θα κάνει σίγουρα τσίσα οπότε δεν πειράζει να πάει.

DPYUp2.png EYukp3.png

παω να δω lost!!

φιλακια απο το μοναχικο ds-nefelaki;)

lost!!!!! Να άλλη μια φαν! Εμείς το έχουμε κάψει αυτές τις μέρες. Είδαμε τα καινούρια, βλέπουμε τα παλιά και τα πρωινά διαβάζουμε και εξελίξεις σε μπλοκς!

Αναστασία, χρόνια πολλά!!!!!!

Εμείς καλά! Είχαμε βαφτίσια και πάρτυ το Σαβ/ριακο και πέρασε πολύ γρήγορα και ευτυχώς πολύ ευχάριστα! Στο πάρτυ ειδικά με τα παιδάκια τα υπόλοιπα τα πήγανε πολύ καλά τα παιδιά μου!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Όσο για το γιογιό, ήρθε η ώρα του και για τον Μάνο αλλά βαριέμαι να αρχίσω.... Μου ζητάει να κάτσει στο γιογιό και σηκώνεται αμέσως όλο περηφάνια χωρίς να έχει κάνει τίποτα... Πρέπει τώρα που θα μαζευτεί και το παιδικό χαλί να τον αφήσω χωρίς πάμπερ να δούμε. Σίγουρα όμως πιστεύω θα καταφέρει να το κόψει γρηγορότερα από τον Γιάννη. Ελπίζω το καλοκαίρι να ξεμπλέξουμε, τουλάχιστον για την μέρα.

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

ροζι ο μανος εχει σημερα γεννεθλια ή εχει σταματησει το τικερακι?

και εμεις ξεκινησαμε εκπαισδευση τουαλετας αλλα το γιογιο το χει για παιχνιδι

καθεται και σηκωνεται ολη την ωρα και λεει οτι δηθεν εκανε κακα αλλα οταν ερχεται η ωρα να κανει στα αληθεια θελει ορθια

θα της παρω ενα στεφανακι μηπως με αυτο εχουμε καλυτερα αποτελεσματα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μερα! ο αντρικος λεει και αυτός ειιιιιιιεεεε

μαυρισε η ψυχη μου παλι με τις επιθεσεις! :mad::mad::mad:

μαρινα να επιμεινεις....δεν ειναι δυνατον να κρατιεται το μωρο ολη μερα γιατι δεν τον βαζουν στο γιο-γιο...εμας δεν ειναι οτι βαριουνται....απλα πρεπει να τα λεει για να τον βαζουν...και εμεις πλεον δεν εχουμε ατυχηματα.. αλλα τον βαζω εγω...πηραμε ενα γιογιο-καρεκλακι της φισερ πραις που κανει μουσικη οταν κανει τσισακια...τον ενθαρυνε παρα πολυ...οταν ειστε εξω που τα βαζετε?κοριτσια εσεις που κοψατε την πανα σας το λενε?

Χρόνια Πολλά γλυκούλα!

απο εμπειρια μου αναστασάκο, υπάρχει διαφορά στο να τον πηγαίνεις εσύ από το να λέει ξαφνικά εκεί που τρέχει ανέμελος στην παιδική χαρά "θέλω κακά" να κάθεται να τα κάνει και μετά να συνεχίζει το παιχνίδι... και μπορεί να μεσολαβήσουν και κάποιοι μήνες... φυσικα όμως αρχικά τον πηγαίνεις εσύ.

στον σταθμό μας τα παιδάκια που εκπαιδεύονται τα πηγαίνουν ανα τακτικά διαστήματα στην τουαλέτα. Όλα μαζί μπούγιο πάνε...και φυσικά κάθονται εύκολα εφόσον έχουν και παρέα. Δεν καταλαβαίνω την άρνηση...

Χρονια Πολλά και στην Ευτυχία μας όνομα και πράγμα!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

θενκς φελινι! θα τους παρω τηλεφωνο και θα το ξανασυζητησω μαζι τους...γιατι πραγματικα στο σπιτι παει πολυ καλα προς το παρον...

πως πηγε η θεσ/νικη? τελικα ηταν τοσο πιεσμενο το προγραμμα και το δικο σου αλλα και το δικο μας που δεν μπορεσαμε να συναντηθουμε...ισως καποια αλλη φορα...

αα ευχαριστω και ολες σας για τα χρονια πολλα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Α, δηλαδη καλα παμε εως τωρα?

Η Ειρηνη σημερα μου ζητησε μονη της κανα 2 φορες τουαλετα, αλλα περισσοτερο το κανει για παιχνιδι, αφου μια σταλια τσιασα εκανε...

Βασω, κι εμενα ετσι εκανε στην αρχη, μια απο ολες τις φορες που παιζοντας καθεται, θα κανει(τυχαια η μη) και τοτε θα καταλαβει και θα αρχισει σιγα σιγα!!!(εννοειται ζητωκραυγαζεις τοτε κλπκλπ)

Α σε ενα απο τα βιβλιαρακια ειχε και αυτοκολλητακια επιβραβευσης και πολυ της αρεσε αυτη η ιδεα, τα κολλαμε σε ενα σημειο στο σαλονι και λεει "α παω για πιπι,πα(ρ)ω αυτοκολλητακι"

Επισης να ρωτησω κατι ακομα, στην παιδικη χαρα να την περνω ετσι μαζι, χωρςι πανα η ειναι νωρις? να εχω μια αλλαξια μαζι και οτι γινει? γιατι εχω παρατηρησει οταν φοραει πολλες ωρες πανα πισωγυριζει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Επισης να ρωτησω κατι ακομα, στην παιδικη χαρα να την περνω ετσι μαζι, χωρςι πανα η ειναι νωρις? να εχω μια αλλαξια μαζι και οτι γινει? γιατι εχω παρατηρησει οταν φοραει πολλες ωρες πανα πισωγυριζει...

Γκαλάτ εγώ ψηφίζω ναι ως παθούσα.

Κοντεψα να τον τρελλάνω τον έρμο τον Κωστή πότε με πάνα και πότε χωρίς...

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Α, δηλαδη καλα παμε εως τωρα?

Η Ειρηνη σημερα μου ζητησε μονη της κανα 2 φορες τουαλετα, αλλα περισσοτερο το κανει για παιχνιδι, αφου μια σταλια τσιασα εκανε...

Βασω, κι εμενα ετσι εκανε στην αρχη, μια απο ολες τις φορες που παιζοντας καθεται, θα κανει(τυχαια η μη) και τοτε θα καταλαβει και θα αρχισει σιγα σιγα!!!(εννοειται ζητωκραυγαζεις τοτε κλπκλπ)

Α σε ενα απο τα βιβλιαρακια ειχε και αυτοκολλητακια επιβραβευσης και πολυ της αρεσε αυτη η ιδεα, τα κολλαμε σε ενα σημειο στο σαλονι και λεει "α παω για πιπι,πα(ρ)ω αυτοκολλητακι"

εμπειρια: βρακι και 2 αλλαξιες!!! εχει σημασια να ειναι 2 θα με θυμηθεις...

γενικα μιας και το αποφασισες τερμα πανες μονο βρακι εκτος υπνου, προχωρα χωρις πισογυρισματα... θα εχετε ατυχηματα αλλα οσο περναει και λιγοτερα..και συχνη υπενθιμηση!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Οκ, ευχαριστω πολυ Ελιζα και φελινακο... αυτο θα γινει, ουτως η αλλως η Ειρηνη αν κανει τσισα τα κραταει 1-2 ωρες ανετα, εδω διπλα ειναι και η παιδικη δεν θα εχουμε θεμα πιστευω....

eNeap2.pngTSzHp3.png

μαυρισε η ψυχη μου παλι με τις επιθεσεις! :mad::mad::mad:

:(:(:(:mad::mad::mad:

στον σταθμό μας τα παιδάκια που εκπαιδεύονται τα πηγαίνουν ανα τακτικά διαστήματα στην τουαλέτα. Όλα μαζί μπούγιο πάνε...και φυσικά κάθονται εύκολα εφόσον έχουν και παρέα. Δεν καταλαβαίνω την άρνηση...

Χρονια Πολλά και στην Ευτυχία μας όνομα και πράγμα!!!!

Και στον δικό μας το ίδιο, τα στέλνουμε χωρίς πάνα, με 2 αλλαξιές και τα πηγαίνουν όλα μαζί σε τακτά διαστήματα! Μάλιστα βοηθάνε πάρα πολύ, γιατί έχοντας την ίδια συμπεριφορά τα παιδά και στο σταθμό και στο σπίτι, συνηθίζουν πιο γρήγορα!

Καλησπέρα σας!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...