Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας κορες!

Χρονια πολλα στην ομορφη, τσαχπινα πρασινοματα καταφερτζου Ευτυχουλα! να την χαιρεστε ολοι Σοφακι μου!

Ίσως να μπορείς να κοιτάξεις σε μερικό καιρό κάποια ασχολία που να τον βοηθάει να διοχετεύσει όλη του την ενέργεια (ή έστω κάποια) ...

Συμφωνω αλλα εν μερη!σαφως μια ασχολια που να διοχετευει την ενεργεια,αλλα ΜΙΑ ασχολια. τιο να αποδεχομαστε οτι ενα παιδι ειναι ζωηρο κ συνεχως να το παροτρυνουμε να διοχετευσει την ενεργειά του, το κανουμε πιο ζωηρο. Καποιες στιγμες ειναι απαραιτητο να κανει κατι εντονο, αλλα καποιες αλλες θα πρεπει να προσπαθουμε να του προκαλουμε το ενδιαφερον με πιο χαλαρες δραστηριοτητες, ωστε να ηρεμει και να μαθαινει οτι δεν περιμενουμε απο αυτο να ειναι συνεχως στη τσιτα!

Συγκεκριμενα του Σοζω, νομιζω του εχουν πεσει πολλα μαζεμενα τωρα. Πρωτα πρωτα μεγαλωσε κ απο κει που ηταν "χαριτωμενο" να βλεπεις ενα μωρακι να κανει σκανταλιες, τωρα ειναι ενοχλητικο που το κανει ενα παιδι μικρο μεν,αλλα οχι μωρο. Και εχει πλεον την ικανοτητα να κανει πραγματα πιο "ενοχλητικα" πχ να σκασει το κλωτσιδι στο σκυλι(που ομολογω ντρεπομαι, αλλα ξεραθηκα στο γελιο με τη σκηνη). Ολοι εχουν περισσοτερες απαιτησεις απο αυτον στα ξαφνικα! Δευτερον εχει τα ζορια του που περναει την ηλικια των δυο. Τριτον ο μικρος του αδερφος διεκδικει πολυ και ζηλευει. Οποτε προσπαθει ο ερμος με τον τροπο που μεχρι τωρα εμαθε να τραβηξει την προσοχη των μεγαλων, αλλα τρωει τα μουτρα του... και εχει πεσει στη λουμπα που πεφτουν ολα τα παιδια, προσπαθει να τραβηξει τη προσοχη με λαθος τροπο, και φυσικα δεν το κανει συνειδητα, οπως ολα τα πιτσιρικια. Και καθε φορα το χοντραινει και καθε φορα του θυμωνουν περισσοτερο, πιανουν τους γονεις τα ενοχικα, μετα τους βγαινει σε στεναχωρια-νευρικοτητα που μεταφερεται στα παιδια και τους προκαλει νευρικοτητα υπερενταση και παει λεγοντας. Το ολο σκηνικο το θεωρω πολυ συνηθες, συμβαινει σε ολες τις οικογενεις σεκαποια φαση της καριερας τους, το ζητημα ομως ειναι ποια ειναι η σωστη αντιμετωπιση. Παντως σε καμια περιπτωση δεν ειναι προβληματικο το παιδι, μπορει να ειναι πιο ζωηρο απο το μεσο ορο των παιδιων αλλα αυτο δεν το κανει δακτυλοδεικτουμενο, ολοι εχουμε πιο ζωηρα παιδια στο περιβαλλον μας. Σαφως και χρειαζεται ιδιεταιρη προσοχη στη φαση που αρχιζει "να ξεφευγει" για να μην ζοριζεται ο ιδιος οχι για να μην λενε οι γειτονισσες κ οι θειτσες οτι ειναι "κακομαθημενο".

προσωπικα πιστευω οτι σε αυτη τη φαση εχει περισσοτερη αναγκη απο σταθεροτητα στη συμπεριφορα των μεγαλων, και οχι την μια σε μαλωνω την αλλη το παιρνω πισω ή εγω σε μαλωνω ενω ο μπαμπας δε λεει τιποτα για την "αταξια" σου ή ακομα χειροτερα σε επαινει ή σε δικαιολογει. Και φυσικα η αταξια ειναι αταξια κ την ωρα που την κανεις, αλλα κ αργοτερα, δεν την αφηγουμε κ γελαω με τα κατορθωματα σου. Σε χοντρα πραματα οντως η αποχωρηση πιστευω οτι αποδιδει, και να καταλαβαινεις οτι φυγαμε γιατι δεν συμπεριφερεσε σωστα. Και δεν θα ξαναπαμε στις κουνιες για λιγες μερες, οχι για τιμωρια αλλα για να καταλαβεις την συνεπεια. Και ισως αυτο να κανει και καλο,γιατι αν εχει συνδυασει τις κουνιες με το να γινεται επιθετικος, λιγες μερες οφ, ισως κανουν καλο, να αλλαξει τροπο που βλεπει αυτον τον χωρο.

Απο την αλλη πρεπει να σου καλυψω και την αναγκη για τρυφεροτητα κ επιβραβευση για να μη σε κανω να το επιζητας με τον λαθος τροπο, και αυτο απαιτει να ειμαι ηρεμη (κλάην δλδ) να σε επιβρευω για την καθε σωστη σου συμπεριφερω και κοινως να σε πρηζω οσο δε λεει...

Ουφ, δε ξερω, ουτε στη θεωρια δεν ακουγονται ευκολα... Παντως λεγκολιν, μην τρελλενεσαι, οι θειτσες θα πουνε τη μλκ τους και παναγιτσα να ηταν το παιδι.

Σορι αν ακουγομαι σαν ξερολας, δεν εχω τετοια προθεση αλλα φιλεναδιτσα μου σε εχει ριξει τοσο αυτο το θεμα που δεν μπορω να σκεφτω τιποτε αλλο περα απο αυτο. Μαλλον ομως του παραδωσαμε εκταση και φαινεται απο πετραδακι, βουνο...

σας φιλω πολυαγαπημενες μου, παω κεντρο μπας κ βρω παπουτσι να χωσω την ποδαρα μου στη βαφτιση.... ουφ η χειροτερη μου,να πρεπει να αγορασω "κομψο" παουτσι!

Δεν εχετε παραπονο, υπερδιπλο το σεντονάκι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ρε Αφροντάιτ μια χαρά τα λες αλλά όντως ακόμη και στη θεωρία φαίνονται δύσκολα. έχω κουραστεί πραγματικά κι εγώ να προσπαθώ κάθε ώρα και λεπτό της ημέρας. Μπορεί να ακούγεται εγωιστικό αλλά είναι πολύ σημαντική και μερικές φορές "βαρειά" δουλειά να προσπαθείς να μεγαλώσεις το παιδί σου όσο καλύτερα μπορείς και σύμφωνα με αυτά που νιώθεις πως είναι "σωστά".... δεν ξέρω κι εγώ.... δύσκολη φάση... :roll::roll:

καλά ψώνια Αφροδίτη! και καλή μετακόμιση Τζεν! με το καλό στο νέο σας σπιτάκι!

Φιλενάδα ψώνισες??? Βρήκες κανένα πεδιλάκι? Αν όχι έχω εγώ κάτι πέδιλα που έχω από Αγγλία και με τακούνι αλλά πολύ άνετα. Πλατφόρμες είναι αλλά πολύ Για πες τί έκανες και στα δίνω αν θες!

Σε λίγο πάω τον Αλέκο σε παρτυ από το σχολείο... Πάω να γνωρίσω τίς μαμάδες των συμμαθητών!!!!

Και μετά λέμε να πάμε τα τέκνα στη μαμά μου και να βγούμε... για να δούμε θα τα καταφέρουμε???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ενδιαφερον μαριλενα, αλλα για πιο μεγαλα παιδακι, σιγα μην πω εγω στην Ειρηνη βρες μου λυση , κανε προτασεις... θα πει μια εξυπναδα εκει, και θα φυγει...

Σημερα τι εκανε μιας και το θυμηθηκα! Με εστειλε τελειως!

Σηκωνει τη μπλουζα της και αρχισει να ρουφαει και να σπρωχνει προς τα εξω πολλες φορες τη κοιλια της.

Της λεω τι κανεις, χορευεις? "οχι μου λεει, εχω μπεμπη, κλωτσαει!":shock::shock::lol::lol::lol:

Δεν της εχω πει εγω τιποτα, ουτε εχει πιασει την κοιλια μου εν ωρα κλωτσιδιου... :roll::roll::D:D

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλά, πολύ γέλιο η μικρή ε; χαχαχαχα!:-D:lol::lol:

για το άρθρο τώρα, Αθηνούλα δεν φαντάζεσαι πόσα πολλά καταλαβαίνουν και πόσα πολλά μπορείς να "συζητήσεις" μόλις κοντεύουν να καβατζάρουν τα τρία. το "κόλπο" προσαρμόζεται, δε χρειάζεται να κάνει αντιπρόταση, αρκεί νομίζω η κίνηση αυτή και η επανάληψή της που δηλώνει κάτι... αν και δε νομίζω η Ρηνούλα να έχει και κανένα θέμα...

Σήμερα, δηλαδή χτες είχε γενέθλια και η Αναστασία μας!!! Χρόνια Πολλά Αναστασάκι!!! Πολλές-πολλές τεράστιες ευχές! :)

καλημερα σας!

ευχαριστω για τα χρονια πολλα! να σται καλα και παντα ευτυχισμενες!

αντε μπηκα και εγω στα πρωτα αντα.....

οντως πολυ ενδιαφερον το αρθρο....

εμεις ξεκινησαμε επιτελους εκπαιδευση τουαλετας... ενω οταν του λεω να καθησει τα κανει μια χαρα αν δεν του πω ειναι ικαννος να τα κανει πανω του.... γιατι δεν το ζηταει γμτ??? εντωμεταξυ στον παιδικο μου ειπαν οτι μονο αν τα λεει αναλαμβανουν να τον παρουν με βρακακι....ελπιζω να μην εχουμε πισογυρισμα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Αναστασία χρόνια πολλά κι από μένα! Να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι!

¨Οσο για την εκπαίδευση τουαλέτας, συμπάσχω! Δεν τα ζητάει και ο δικός μου αλλά πλέον κυκλοφορούμε σχεδόν πάντα με βρακάκι (και μια αλλαξιά παραμάσχαλα!) αλλά κάθε μία ώρα τον βάζω για τσίσα και το περίεργο είναι ότι σχεδόν πάντα κάνει! Τόσο μικρή κύστη έχει ή το νιώσει σαν υποχρέωση επειδή τον βάζω να τα κάνει? χου νόουζ??? Εντομεταξύ στο σχολείο και εμένα μου είπανε από Σεπτέμβρη και αν και ο καυμένος από Απρίλη που τον έστειλα δεν έχει κάνει ποτέ κακά του εκεί και περιμένει να έρθει σπίτι, γιατί τα κακά τα έκανε από πολυυυ μικρός στο γιογιό! Του ζήτησα να τον πηγαίνουν έστω μία φορά τη μέρα αλλά χλωμό το βλέπω! Βαριούνται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

την ιδια απορια εχω κι εγω... κι εμεις εχουμε ξεκινησει εδω και 2 εβδομαδες, ολα καλα αρκει να την βαζω εγω. Αν δεν την βαλω τα κανει ανετοτατα και μου το λεει απλα οτι τα εκανε...

Ειναι νωρις ακομα, θα αρχισει να ζηταει ή δεν ειναι ετοιμη ακομα?

Παντως της αρεσει με βρακακι και περισσοτερο της αρεσει το στεφανακι στην τουαλετα...σε μας βοηθησε πολυυυυυ και το διαβασμα σχετικων βιβλιων.

eNeap2.pngTSzHp3.png

hello!!!

ειστε εξαφανισμενες οποτε μαλλον περασατε -περνατε καλα!!!!;););):D:D

εμεις οπως τα ξερετε!!:)

αναστασια χρονια πολλα και ευτυχησμενα!!!

θα ηθελα και εγω αυτο το καλοκαιρι να προσπαθησουμε να κοψουμε τις πανες...εινια πολυ νωρις λετε???θα φαω πορτα???lololol:tongue::tongue:

γιατι σκεφτομαι πως ειναι ευκολοτερο να μπεις σε αυτη τη διαδικασια αν ειναι καλοκαιρι οποτε αν δεν τα καταφερουμε φετος παει για του χρονιου...:rolleyes::rolleyes:

παω να δω lost!!

φιλακια απο το μοναχικο ds-nefelaki;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα,καλή βδομάδα..

Χρόνια πολλά-καθυστερημένα-στην Ευτυχούλα σου,Σοφούκα μου,να είναι πάντα ό,τι δηλώνει το ονοματάκι της!!!!!

Αναστασάκι,καλώς ήρθες και συ στα -άντα!!!Να τα εκατοστήσεις,κοριτσάκι,να χαίρεσαι την πολυμελή φαμελιά σου!!!!

Έχω έναν πονοκέφαλο από χτες,με έχει πεθάνει,δεν περνάει με τπτ...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...