Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Κ εμεις χτες τρελα ξυπνηματα. Επισης εχει κ ψιλοσαλια κ βαζει συνεχεια το δαχτυλο του στο πισω μερος του στοματος κ τριβεται. Λετε να βγαζουμε κανα τραπεζιτη? βασικα δεν ειναι πολυ νωρις? Αυτα δεν βγαινουνε μετα τα 2 η κανω λαθος??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα την έπαιρνε πάντως την πιπίλα γιατί ενώ την πρώτη φορά της ήρθε ανανγούλα, τη δεύτερη έκανε κανα δυο πιπιλίσματα... Αλλά δεν της πάει η πιπίλα και της την έβγαλα!

και μεις μια απο τα ιδια!...

καλημερα!

σημερα περιμενω την μαμα μου να ερθει να παω για κατι δουλειες που θελω...

φιλακια!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Κ εμεις χτες τρελα ξυπνηματα. Επισης εχει κ ψιλοσαλια κ βαζει συνεχεια το δαχτυλο του στο πισω μερος του στοματος κ τριβεται. Λετε να βγαζουμε κανα τραπεζιτη? βασικα δεν ειναι πολυ νωρις? Αυτα δεν βγαινουνε μετα τα 2 η κανω λαθος??

τζενη εμας τωρα εβγαλε εναν τραπεζιτη αλλα το δαχτυλακι το εβαζε εδω και μηνες πισω στο στομα...ηταν απο τα παιδια που εβγαλαν σχετικα γρηγορα δοντια...

οποτε μην το αποκλειεις.....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Τελικά θα μου πεί καμία για τις τροφές?

myrto να σας ζήσει, να είναι γερό, ευτυχισμένο και τυχερό στη ζωή του όλη. ;)

Ρενε, δεν είναι νωρίς ακόμα γα φαγητό για σας?? Τι θα κάνεις, όταν έρθει η ωρα θα ξεκινήσεις με φρούτα ένα ένα και μετά τα λαχανικά... Κρέμες δε χρειάζεται να δώσεις, θα δίνεις γάλα μέχρι να ξεκινήσεις το γιαούρτι... Όλα αυτά υπό κανονικές συνθήκες... Αν έχει αλλεργίες, θα σου πει η ειδική αλλεργιολόγος Αφροδίτη και η νεοαφιχθείσα ανήλικη Νταφ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

και μεις μια απο τα ιδια!...

καλημερα!

σημερα περιμενω την μαμα μου να ερθει να παω για κατι δουλειες που θελω...

φιλακια!

Καλή βόλτα Αναστασί!!!! Να περάσεις καλά!

Ρενε, δεν είναι νωρίς ακόμα γα φαγητό για σας?? Τι θα κάνεις, όταν έρθει η ωρα θα ξεκινήσεις με φρούτα ένα ένα και μετά τα λαχανικά... Κρέμες δε χρειάζεται να δώσεις, θα δίνεις γάλα μέχρι να ξεκινήσεις το γιαούρτι... Όλα αυτά υπό κανονικές συνθήκες... Αν έχει αλλεργίες, θα σου πει η ειδική αλλεργιολόγος Αφροδίτη και η νεοαφιχθείσα ανήλικη Νταφ!

Κανονικά το Σάββατο θα ερχίζαμε φρούτα ένα - ένα,τώρα βέβαια δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσουμε :-( Μου έκανε εντύπωση όμως που καμία σας δεν δίνει τις κρέμες του εμπορίου :roll:, γιατί?

Με την καναντίαση τί θα πρέπει να μην τρώω τελικά?

IxBZp3.png

Μου έκανε εντύπωση όμως που καμία σας δεν δίνει τις κρέμες του εμπορίου :roll:, γιατί?

γιατί είναι τίγκα στη ζάχαρη και στα συντηρητικά??? άχρηστες θερμίδες εντελώς...

ζάχαρη σε όλες τις μορφές της!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Κανονικά το Σάββατο θα ερχίζαμε φρούτα ένα - ένα,τώρα βέβαια δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσουμε :-( Μου έκανε εντύπωση όμως που καμία σας δεν δίνει τις κρέμες του εμπορίου :roll:, γιατί?

Δεν δίνουμε κρέμες εμπορίου γιατί έχουν πολύ ζάχαρη και δεν προσφέρουν τίποτα στα παιδιά, εκτός από άχρηστες θερμίδες!

Για την καντιντίαση δεν είμαι ειδική αλλά πρέπει να αποφεύγεις γλυκά και γαλακτοκομικά...

Δες κι εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28811

Διαφημίσεις

προσπαθώ να δώ πώς μπορώ να τα καταφέρω τη Κυριακή....έτσι όπως βγαίνει ή θα πάρω 2 τρόλεϋ ή τρένο μέχρι την Βικτώρια και τρόλεϋ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαι από νωρίς στο πατρικό μου στον Άγιο Ελευθέριο.. ο μεσημεριανός ύπνος της Μαρίνας πολύ με προβληματίζει όμως... πάρα πολύ...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

:roll: γλυκά ΟΚ, αλλά και μέλι και φρούτα?

Ψάξε λίγο με τη λέξη καντινίαση...είχαμε παλιά ένα θέμα που τα γράφαμε όλα αυτά. Δεν είμαι σίγουρη για αυτά που αναφέρεις, οπότε δε μπορώ να πω με σιγουριά όχι ή ναι.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

προσπαθώ να δώ πώς μπορώ να τα καταφέρω τη Κυριακή....έτσι όπως βγαίνει ή θα πάρω 2 τρόλεϋ ή τρένο μέχρι την Βικτώρια και τρόλεϋ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να είμαι από νωρίς στο πατρικό μου στον Άγιο Ελευθέριο.. ο μεσημεριανός ύπνος της Μαρίνας πολύ με προβληματίζει όμως... πάρα πολύ...

Να κοιμηθεί στο καρότσι αποκλειεται??? Εκτός και αν δεν κοιμηθεί το μεσημέρι και κοιμηθεί κατευθείαν το βράδυ??

Εγώ δεν έχω δηλώσει συμμετοχή γιατί την Κυριακή όλο και κάτι κανονίζουμε... Πρέπει να έχω δηλώσει για να έρθω???

Δεν δίνουμε κρέμες εμπορίου γιατί έχουν πολύ ζάχαρη και δεν προσφέρουν τίποτα στα παιδιά, εκτός από άχρηστες θερμίδες!

Για την καντιντίαση δεν είμαι ειδική αλλά πρέπει να αποφεύγεις γλυκά και γαλακτοκομικά...

Δες κι εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28811

Σας ευχαριστώ πολύ.

Άντε να δούμε... ίσως να είναι αυτό καιγια αυτό να μην φεύγει και το "σύγκαμα"

IxBZp3.png

Να κοιμηθεί στο καρότσι αποκλειεται??? Εκτός και αν δεν κοιμηθεί το μεσημέρι και κοιμηθεί κατευθείαν το βράδυ??

Εγώ δεν έχω δηλώσει συμμετοχή γιατί την Κυριακή όλο και κάτι κανονίζουμε... Πρέπει να έχω δηλώσει για να έρθω???

αν είμαι μόνη μου, δε τη παλεύω με το καρότσι...η Μαρίνα έχει εξελιχθεί στο απόλυτο κατσίκι, θα είναι δύσκολο να τη κουμαντάρω. Θα έχω μαζί το μέιτάι για τα δύσκολα. Η άλλη λύση είναι αυτό που είπες, να μη κοιμηθεί, και να τη πάρει ο ύπνος πάνω μου, στον γυρισμό (γιατί θα έχω προνοήσει να έχω το μέι τάι).

έντιτ: Να έρθεις!! δήλωσε συμμετοχή, απλά και μόνο για να ξέρουν το max capacity, και κανονίζεις εσύ αργότερα!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...