Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας κ απο μενα!

πολυ κουραση κ απελπισια. Ηθικο οχι απλα πεσμενο υπο του μηδενος...

Λεγκω συμπασχω ... μια απο τα ιδια αισθανομαι κ εγω. Παλι καλα που εισαστε κ εσεις κ καταλαβαινομαστε γιατι σε λιγο με αυτα που ακουω θα αρχισω να αναρωτιεμαι μηπως ειμαι εξωγηινη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια πολλά στο Ευτυχακι! Να τη χαίρεσαι την κουκλιτσα σου Σοφούκα και περαστικά

Και, στην τελική, αυτά τα παιδιά κάποτε μεγαλώνουν, και όλοι τους δραστήριους και τους γεμάτους ενέργεια ενήλικες θαυμάζουνε, όχι τους άλλους. Αμ πως θα γίνει κύριε πρόεδρε, κάποια μάνα τράβηξε τα ζόρια της για κάθε έναν από αυτούς τους ανθρώπους...

That's the spirit!!!:D

(((((((Λέγκω)))))))) Μουτς!

DPYUp2.png EYukp3.png

Κι επίσης, μην τρελλαθούμε πια με τα ενοχικά σύνδρομα που πάνε να μας φορέσουν όλοι! Φταίνε οι γονείς αν ένα παιδί είναι δραστήριο, αν ένα άλλο ντρέπεται, αν ένα τρίτο κοιμάται λίγο, αμάν! Και γιατί παρακαλώ δεν είναι όλα τα αδέρφια ίδια τότε; Υπάρχει κι ένα πράγμα που το λένε ιδοσυγκρασία. Όλοι είμαστε διαφορετικοί, άλλοι είναι μαμούχαλοι και άλλοι τσίτες, τί να κάνουμε τώρα;

Και, στην τελική, αυτά τα παιδιά κάποτε μεγαλώνουν, και όλοι τους δραστήριους και τους γεμάτους ενέργεια ενήλικες θαυμάζουνε, όχι τους άλλους. Αμ πως θα γίνει κύριε πρόεδρε, κάποια μάνα τράβηξε τα ζόρια της για κάθε έναν από αυτούς τους ανθρώπους...

Όχι που θα ριχτούμε στην πυρά από μόνες μας, χα!

Μα πόσο καλά τα λές! Τα ποστάρω και δεύτερη φορά για να τα τυπώσεις καλά στο μυαλό σου Λεγκόπουλο!:wink:

Σοφούκι Χρόνια Πολλά στην Ευτυχία και περαστικά της!

Ορίστε τώρα νοιώθω τύψεις που γκρινιάζω για τα τερατάκια μου... τι να καμω είμαι γκρινιάρα, ενοχική, ανασφαλής και κυκλοθυμική... η χαρά του ψυχαναλυτή όπως λέει και η φίλτατη πρώην συμπεθέρα μου!

Ρε παιδί μου το χαίρομαι που είναι ζωηρά τα παιδάκια μου και φαντάζομαι ότι το προκαλώ ως ένα σημείο αλλά κάποιες στιγμές κλατάρω άγρια απ'την κούραση... μόλις μπουσουλίσει ο νικόλας θα είναι πιο εύκολα φαντάζομαι τα πράγματα... για την ώρα σουρνεται σαν τη φωκια.

Όντως το σημαντικό για τα πολύ ενεργιτικά παιδάκια είναι να τους διοχετεύεις αυτή την ενέργεια γιαυτό και ο θοδωρίκος είναι από σπόρος συνέχεια στις παιδικές χαρές, γιαυτό πήγε μωρό κολυμβητήριο, γιαυτό ξεκίνησε παιδικό στους 14 μηνές. Το κακό έιναι ότι το κολυμβητήριο είναι Ηλιούπολη και δεν υπάρχει συγκοινωνία και δεν οδηγάω αμάξι... μα κουλαμάρα έχουν να βάλουν μια συγκοινωνία ή να φτιάξουν επιτέλους το ρημαδοκολυμβητήριο;

Λέγκω, υπομονή και να μην απολογείσαι σε κανέναν!

Περνάει η μανδάμ με το σκυλάκι (όσο είανι η πατούσα μου) κουνάμενο σινάμενο και αμέρμιμνό και με το που το βλέπει ο θοδωρής του σκάει ένα κλωτσίδι που βέλαξε το ζωντανό, και γυρνάει η μανδάμ και μου λέει "πρέπει κυρία μου να μάθετε επιτέλους στο παιδί σας να μην κλωτσάει τα σκυλάκια". Εντάξει της απάντησα καταλλήλως αλλά τι τα θες το σκυλάκι το έφαγε το κλωτσίδι του. Και το ίδιο ισχύει και για τους γονείς, που ακόμα και να μην πουν τίποτα έχουν αυτό το βλέμα "δεν μαθαίνεις μωρή τρόπους στο παιδί σου" ή ακόμα χειρότερα "τι κακομαθημένο"... και το θοδωράκι μου είναι καλό παιδάκι απλά δεν έχει μάθει ακόμα να εκφράζεται με διαφορετικούς τρόπους. Από σήμερα θα περάσουμε σε πιο δραστικούς τρόπους... προειδοποίηση και όταν γίνεται αποχώρηση. Νομίζω ότι θα είναι αποτελεσματικό...:tongue:

Διαφημίσεις

Λέγκ άμα το καταφέρεις αυτό το τελευταίο πέστο μου να το κάνω κι εγώ γιατί έχω αμφιβολίες ότι πιάνει!

Επίσης, δήλωση: Κατέληξα ότι ή θα τρώει ή θα κοιμάται καλά ένα παιδί και τα δύο ταυτόχρονα με την καμία στη δική μας περίπτωση! Αυτή την περίοδο είμαστε στο πρώτο! Καταντάω να του λέω φτάνει τώρα πήγαινε για ύπνο, αρκετά έφαγες για σήμερα! ποιός? εγώ!:rolleyes:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια και χαρά στις αγωνίστριες μάνες!!

Μετακομίζω αύριο και δεν ξέρω πότε θα σας ξαναδιαβάσω...

αν κανονίσετε κάτι ενδιαφέρον με πάρκα κλπ ενημερώστε με όσες έχουν το κινητό μου!

Φιλιά!

Σοφουκα να χαιρεσαι την πρασινοματικη ζωγραφια σου!!!! Σημερα γιρτάζουν οι Ευτυχίες? Νομιζα καπου τον Αυγουστο... Να τη χαιρεστε!!

Eυχαριστώ κοριτσάκια για τις ευχές σας!:D

Και τον Αύγουστο γιορτάζουν, και τον απρίλη αλλά και σήμερα (είναι η πιο άγνωστη γιορτή η σημερινή!)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Γειά σας κοριτσάκια. Ως συνήθως δεν προλαβαίνω να γράψω... Αλλά δε μπορώ να μην πω Χρόνια Πολλά στο Ευτυχάκι!!!

Και, Λεγκώπουλο, λιώνω για το Θοδωρή!! Το μικρούλι δεν το έχω γνωρίσει ακόμα, ελπίζω σύντομα, αλλά το Νικόλας είναι απ'τα αγαπημένα μου ονόματα!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Μετακομίζω αύριο και δεν ξέρω πότε θα σας ξαναδιαβάσω...

αν κανονίσετε κάτι ενδιαφέρον με πάρκα κλπ ενημερώστε με όσες έχουν το κινητό μου!

ante vre jen μπραβο με το καλο...θυμαμαι που ηταν να μετακομισετε και μετα κατι ειχε γινει:rolleyes:

ελπιζω ολα καλα και να πατε στο νεο σας σπιτακι με το δεξι!!!!:D:D

βρε κοριτσια δεν αντεχω αλλο, ολο τσακωνομαστε οταν ερχεται σπιτι (..και οταν μιλαμε στο τηλ:rolleyes::rolleyes:)...παντα δηλαδη...δεν παμε καθολου καλα:rolleyes::rolleyes::?

εχω τρελλα νευρα εγω, εχει και αυτος τα δικα του, τρελλη κουραση και οι δυο. χαλια μαυρα ολο καυγαδες ειμαστε στην κυριολεξια.

ελπιζω να ειστε ολες καλα και καλη συνεχεια με τα ζουζουνια σας, μικρα και μεγαλα...;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...