Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Το πιθανότερο είναι ότι θα σου είναι άχρηστο ντουντουκα!

και η άννα τα ίδια ενώ παλιά κοιμόταν στο αυτοκίνητο στην επιστροφή τώρα τις περισσότερες φορες πάμε σπίτι, μπάνιο, διαβάζουμε και βιβλία και μετά κοιμάται!

Θυμάμαι η καλύτερη φάση ήταν στον γάμο της αδελφής του Μικ που μέναμε στο ξενοδοχείο που γινόταν η δεξίωση οπότε όταν νύσταξε (μετά τα 3 πρώτα πιάτα...) την πήγα στο δωμάτιο, την κοίμησα και κατέβηκα πάλι με την ενδοεπικοινωνία παραμάσχαλα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χχαχχα, σε μας ο φίλος μας που παντρεύεται, μας είπε να την αφήσουμε σε ένα δωμάτιο μαζί με άλλα μωρά να κοιμηθούν, αλλά γιατί κάτι μου λέει ότι θα τα ξεσηκώσει όλα τα τσιπιρίκια το δικό μου και θα κάνουν πάρτυ?? :lol: και έχω να χρησιμοποιήσω την ενδοεπικοινωνία 2 χρόνια+ !!! :D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!

Να σας τρατάρω κάτι δροσιστικό, μια και γιορτάζει το Ευτυχάκι μου σήμερα!

fr2177.jpg

Δυστυχώς η ίδια δεν μπορεί να φάει, γιατί την έχω πάλι σπίτι με γαστρεντερίτιδα!:evil:

Μια χαρά περνάνε τα παιδιά σε δεξιώσεις, αρκεί να είναι σε ανοιχτό χώρο ή σε κλειστό αλλά χωρίς τσιγάρο και πολύ δυνατή μουσική, και να υπάρχει χώρος και άλλα παιδάκια να παίξουν. Την Ευτυχία την είχα πάρει πέρυσι στο γάμο της αδελφής μου που είχε δεξίωση μετά στο cine Κεραμεικός, πολύ ωραίο μέρος, με άπλα, μέσα σε γήπεδο, στο γρασίδι, τα πιτσιρίκια έτρεχαν, φάγαμε, θηλάσαμε και στο τέλος κοιμήθηκε (εγώ είχα μαζί το καθισματάκι του αυτοκινήτου για τα μωρά που γίνεται και ρηλάξ). Ντουντούκα, φέτος ίσως να μην χρειαστείς καρότσι, λογικά, αν έχει κι άλλα παιδάκια θα απασχοληθεί μια χαρά, πέρυσι στις διακοπές η Ευτυχία άνετα καθόταν ξύπνια και μέχρι τις 12 και βολτάραμε και μετά επιστρέψαμε στο κανονικό μας πρόγραμμα που λέει ύπνο στις 9 με 9.30. Για μια μέρα δεν έγινε και τίποτα, θα κοιμηθεί λίγο παραπάνω την επόμενη. Αν πάλι δεις ότι δεν βολεύεται και γκρινιάζει, υπάρχει και η εναλλακτική του δωματίου με τα μωρά, μπορεί να κάθεται κάποιος από τους γονείς εναλλάξ να τα προσέχει.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημέρα!

Γαμοσυζήτηση ε?

Εχω να δηλώσω τα εξής:

1. (προς Παλλαντιν) εννοείται ότι ταξιδεύουμε για να πάμε στους γάμους των φίλων μας. Στο αυτοκίνητο, ακόμα και αν γκρινιάξουν μετά από λίγη ώρα θα αποκοιμηθούν. Το παίρνεις απόφαση και δεν μασάς.

2. εννοείται ότι παίρνουμε και τα παιδιά στο τραπέζι, εφόσον είναι έξω ή μέσα χωρίς τσιγάρα. Τα μεγαλύτερα 2+ το πιθανότερο είναι να αντέξουν μέχρι αρκετά αργά αν έχουν κοιμηθεί το μεσημέρι. Ο Κωστής πλέον απλά γέρνει στο γόνατό μου και αποκοιμιέται. Όταν θελήσω να σηκωθώ αλλάζουμε βάρδια νε το Νίκο. Βέβαια αν υπάρχει το καρότσι διαθέσιμο το προτιμά -λίγο ανταγωνιστικά προς τη Σοφία αυτό.

Τα μικρότερα μάλλον θα κοιμηθούν κάποια στιγμή. Η Σοφία για να κοιμηθεί θέλει ησυχία οπότε φροντίζω να την πάρω κάπου πιο μακρυά. Μετά δεν πά να χαλά ο κόσμος δεν έχει πρόβλημα. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα να κοιμίσει κανείς ΠΡΙΝ μπει στο χώρο της δεξίωσης, που συνήθως δεν ξεκινά πριν τις 9.30-10.00 και ούτε θα παρεξηγηθεί κανείς αν αργήσεις λίγο.

3. Αν ο γάμος δεν απαιτεί ταξίδι αφήνουμε τα παιδιά με παπούδες και φτου ξελευθερία:tongue:

Αυτά τα ολίγα, δουλειά τωρα

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Σοφούκα, να χαίρεσαι την Ευτυχούλα σου!!!!!! Περαστικά της! Πολύ έχει ταλαιπωρηθεί τελευταία!! Άντε, να καλοκαιριάσει να πάμε καμιά θάλασσα να περάσουν όλα!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια! Δεν σας προλαβαίνω με τίποτα! Χάλασε ο υπολογιστής μου στο σπίτι και έχω μείνει πολύ πίσω! Με 3 άντρες στο σπίτι είναι λιγάκι απίθανο να μην φεύγουν οι μπάλες δεξιά και αριστερά.....:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρα... μας δώσανε 7 Σεπτέμβρη για την επέμβαση. Κατα τ'αλλα νοιώθω ότι δεν έχω κλατάρει με τα μικρά. Εχθές ήταν απ'τις χειρότερες μέρες στην μαμαδίστικη καργιέρα μου και σήμερα φαντάζομαι θα είμαι μία ακόμα. Ο Νικόλας απ'τις 6-630 που σηκώνεται εντελώς μέχρι το βράδυ που κοιμάται θέλει χέρια και βόλτα στους δρόμους αλλιώς γίνεται σκοτωμός. Ο θοδωρής απ'την ώρα που ξυπνάει για μεσημέρι μετά τον παιδικό θέλει όπως είναι λογικό έξω για μπάλα, το θέμα είναι ότι είμαι συνέχεια στην τσίτα στις κούνιες μη δαγκώσει, μη κλωτσίσει, μη σπρωξει, μη φύγει απ'τις κούνιες, μην γκρεμοτσακιστεί από εκεί που σκαρφαλώνει βλέπε κάγγελα, μονόζυγο κλπ... και όλα αυτά δεν είναι μήπως συμβούν, συμβαίνουν συνέχεια.

Ξέρω ότι είμαι μία γκρινιάρα και μιση, ότι είναι παιδιά και τα παιδιά έτσι κάνουν, ότι είναι κούσαση να λέω τα ίδια και τα ίδια συνέχεια και στάνταρ θα σιχτιρίζω αργότερα που κάθομαι και κλαίγομαι δημοσίως αλλά από χθες νοιώθω μία απίστευτη απελπισία και διάθεση να παρω τα βουνά.

Σε σχέση με το Νικόλα δεν μπορώ να κάνω πολλά φαντάζομαι απλά να περιμένω να μπουσουλίσει... με το Θοδωρή θα ήθελα όμως να μου πει κάποιος τι κάνω λάθος, είναι λογική η τοση ενέργεια του θοδωρη; κι αν ναι πως να την διαχειριστώ ώστε να μην καταλήγω να απολογούμε σε όλους τους γονείς στις κούνιες και τους ιδιοκτήτες τετράποδων:rolleyes:

Σκαωωωω, μπουμμμμμμμμμμμμ

καλημερα!

Χρονια πολλα στο πανεμορφο Ευτυχακι!!και περαστικα της !

η Στεφανια ειναι ικανη να αντεξει περισσοτερο ξενυχτι απο μας ,με προγραμμα που εχει δεν ειχαμε ποτε προβλημα να την παρουμε μαζι μας ,ειδικα ολο το καλοκαιρι που ειμασταν συνεχεια εξω τα βραδια την ειχαμε παντου μαζι αλλα και το χειμωνα αν πηγαιναμε καπου δεν αγχωνομασταν με την ωρα ,στο γυρισμο την επαιρνε ο υπνος στο αυτοκινητο

ελενη μια χαρα αυτο με την δουλεια αραγε μπορουμε ολοι να το ζηταμε αυτο?μηπως να το κανω και γω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

μια γρηγορη καλημερα!

χρονια πολλα στην ευτυχια μας! το ονομα της παντα να υποδηλωνει και τα συναισθηματα της! να την χαιρεστε σοφουκα!

λεγκω υπομονη κοριτσακι μου... που θα παει θα ηρεμησει....οταν ενα παιδι ειναι ζωηρο μικρο μετα λενε οτι γινεται πολυ ησυχο.... ελπιζω να σου εδωσα λιγο κουραγιο....

παντως αυτη η ηλικια ειναι οντως ζορικη καθοτι και ο στρατος εχει ταλιμπανεψει παρολο που μικρος ηταν πολυυυυ ησυχος....

φιλουδια! (((( σε ολες)))))

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Λέγκω, ο ανιψιός-βαφτιστιρι ήταν έτσι ακριβώς! Το μόνο σίγουρο είναι ότι καλό είναι να έχει την ευκαιρία να βγαίνει έξω να εκτονώνεται... Και αν σε παρηγωρεί, ο ανιψιός μου που είναι τώρα 6 χρονών έχει μεταμορφωθεί! Μπορεί να είναι ακόμα υπερκινητικός και πειραχτίρι, αλλά είναι με τις μέρες του. Πλέον ακούει, κουβεντιάζεται και συνεννοείσαι πολύ καλύτερα! Όλοι έχουμε κουφαθεί με το πόσο έχει σοβαρέψει!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Λέγκω, υπομονή και να μην απολογείσαι σε κανέναν! Άντε να κανονίσουμε κανένα σκοπευτήριο να αμολήσεις τον Θοδωρή χωρίς να χρειάζεται να απολογείσαι (η Ευτυχία αν τη στριμώξει το πολύ πολύ να του δώσει καμία!:tongue::tongue:)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Χρόνια πολλά-πολλά και ευτυχισμένα στο Ευτυχάκι! Άντε να γειάνει και να ξεμπερδέψει με τις παλιοιώσεις!!!

(((Λέγκ))) ...δεν έχω να σου προτείνω καμιά λύση, μήπως να φέρεις από δω το Θοδωράκη καμιά μέρα μιας και έτσι κι αλλιώς ο Γιωργάκης κάθε μέρα σημαδεμένος γυρνάει από το σχολείο και υποψιάζομαι ότι όλο και κάτι κάνει κι εκείνος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρες!!

Μόλις γύρισα από τη γιορτή του σχολείου, είπε το κοριτσάκι μου την ευχή του και πολύ συγκινήθηκα...

Περαστικά στο Ευτυχάκι μωρέ, ανάσα δεν έχει πάρει τώρα τελευταία...

Λεγκ, σίγουρα δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι απολογητικά. Όλοι έχουν ένα παιδάκι/ανηψάκι/βαφτιστήρι λίγο πιο τσίτα από τα άλλα και θα 'πρεπε να καταλαβαίνουν. Όσοι δεν καταλαβαίνουν, δεν έχει κανένα λόγο να σε αφορά ούτε η γνώμη τους, αλλά ούτε και η εκτίμησή τους...

Σε μια πιο πρακτική νότα,η κολλητή του άντρα μου που παιδευότανε πολύ με τον μικρό της, τον έστειλε μόλις έγινε 3,5 σε μια ακαδημία ταε κβον ντο και ίσιωσε! Έχουν τμήμα για μικράκια, τον πήγαινε τ' απογεύματα και ο μικρός εκτονωνόταν απίστευτα. Μας έλεγε ότι κάνουν και πολύ καλή δουλειά περνώντας στα πιτσιρίκια την "πειθαρχία" με γλυκό και ωραίο τρόπο. Ίσως να μπορείς να κοιτάξεις σε μερικό καιρό κάποια ασχολία που να τον βοηθάει να διοχετεύσει όλη του την ενέργεια (ή έστω κάποια) ...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

με το Θοδωρή θα ήθελα όμως να μου πει κάποιος τι κάνω λάθος, είναι λογική η τοση ενέργεια του θοδωρη;

Κι επίσης, μην τρελλαθούμε πια με τα ενοχικά σύνδρομα που πάνε να μας φορέσουν όλοι! Φταίνε οι γονείς αν ένα παιδί είναι δραστήριο, αν ένα άλλο ντρέπεται, αν ένα τρίτο κοιμάται λίγο, αμάν! Και γιατί παρακαλώ δεν είναι όλα τα αδέρφια ίδια τότε; Υπάρχει κι ένα πράγμα που το λένε ιδοσυγκρασία. Όλοι είμαστε διαφορετικοί, άλλοι είναι μαμούχαλοι και άλλοι τσίτες, τί να κάνουμε τώρα;

Και, στην τελική, αυτά τα παιδιά κάποτε μεγαλώνουν, και όλοι τους δραστήριους και τους γεμάτους ενέργεια ενήλικες θαυμάζουνε, όχι τους άλλους. Αμ πως θα γίνει κύριε πρόεδρε, κάποια μάνα τράβηξε τα ζόρια της για κάθε έναν από αυτούς τους ανθρώπους...

Όχι που θα ριχτούμε στην πυρά από μόνες μας, χα!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...