Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Nαι φυσικά και στο γλέντι! Σιγά μην το χάναμε! :D

Οταν ηταν 6 μηνών κοιμόταν στο καρότσι μεχρι τις 1. Όταν ήταν 7 μηνών σε έναν άλλο γάμο Δεν έκλεισε μάτι και τον είχαμε όλο βόλτα και αγκαλιά αλλά οκ περάσαμε εναλλάξ. Το καλό ήταν ότι ήταν και τα δυο καλοκαίρι και είχε δροσιά και καθόλου τσιγαρίλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε βέβαια πας και στο γλέντι! Με τα παιδιά, δεν πρέπει να σε απασχολεί τί θα κάνουν... Αστα να τρέξουν να μπουσουλήσουν να φάνε ψωμί κτλ και μπορεί να τα πάρει και ο ύπνος... Το πιο πιθανό για τη Σοφία είναι κάποια στιγμή να κοιμηθεί... Δεν έχει ξανακοιμηθεί βράδυ στο καρότσι έξω?? Θα αργήσει λίγο να την πάρει ο ύπνος αλλά κάποια στιγμή θα γίνει... Μπορείτε να την πάτε και καμιά βόλτα με το τουτού...

Ναι θα γυρίσω νωρίτερα γιατί έτσι μου μένουν 100 μέρες υπόλοιπο, δηλ. 100 βδομάδες όπου θα παίρνω 1 μέρα, ή 50 που θα παίρνω 2 μέρες, και έτσι θα βολέψω και τις άλλες δουλειές! Και έχω και την Ελένη ούτως ή άλλως, η τσουλούφο έφαγε φαγητό, όλα είναι έτοιμα... Μέχρι να έρθει το 3ο!!!!!

όχι με χαρά σας λέω ότι μου ήρθε περίοδος!!!!!!!! Τη γλίτωσα! ο Χαβιέ έχει στεναχωρηθεί.... Δεν παίζονται οι άντρες λέμε....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Εγώ Παλαντινάκι το βρίσκω λίγο ταλαιπωρία για τα παιδιά το τραπέζι γιατί μέχρι να πας και να σερβίρουν κοντεύει 10.30, μέχρι να έρθει το ζευγάρι μπορεί και 11! Τι να μην αρχίσουν τρελή γκρίνια κι αυτά, άσε που σε κλειστούς χωρους η μουσική είναι στη διαπασών και ο καπνός...φουγαρο! Όταν λοιπόν πήγαμε στη Λάρισα επειδή η κοπέλα ήταν πολύ κολλητή μου φίλη ήθελα να πάμε οπωσδήποτε στο γλέντι οπότε το κάναμε ένα 24ωρο ταξίδι αστραπή, με κάμποσο άγχος εκ των προτέρων και αρκετή προσπάθεια μήνες πριν για να μάθω τη μπουμπού να πίνει από μπιμπερό δικό μου γάλα αλλά αφήσαμε τα παιδιά σε παππουδογιαγιάδες! Συνήθως κάτι τέτοιο παίζει ή αν δεν είναι πολύ κοντινό μας άτομο δεν πηγαίνουμε καθόλου στο τραπέζι. Το Καλοκαίρι στη Σάμο πάντως επειδή θα πάμε αεροπορικώς και ο Γιωργάκης θα έπρεπε να πληρώσει κι αυτός κανονικά εισητήριο θα πάρουμε μόνο τη μπουμπού αλλά επειδή θα γίνει σε ανοιχτό χώρο δεν κολλάω τόσο, άσε που είναι μικρή και θα τη βολέψω στο καρότσι νομίζω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ελένηηηη τι δηλώσεις είναι αυτές???Έβαλες κιόλας μπρος για τρίτο??? Εντάξει να φεύγουμε σιγά-σιγά οι υπόλοιπες!

Ρε κορίτσια είδατε που σας έγραφα για το νυχτερινό τρόμο? Κατά τις 10 παρά που είχαμε κάνει το μπάνιο μας και πίναμε χαλαρά το γάλα μας για ύπνο, ακούω από πάνω να σέρνουν μια καρέκλα αλλά έκανε πολύ θόρυβο και λέω "σιγά καλέ θα μας γκρεμίσετε το σπίτι"! Εντάξει δεν ξέρω τι έπαθε ο μικρός, αν τρόμαξε από τη φράση μου ή απο το θορυβο πρώτη φορά όμως τον είδα έτσι! Να κλαίει σπαραχτικά, να προσπαθεί να κουρνιαστεί όλος στην αγκαλιά μου, να φωνάζει το μπαμπά του και 30 ώρα μετά να με σφιχταγκαλιάζει και όταν πήγαινα να τραβηχτώ λίγο δε με άφηνε με τίποτα! Μα τι έχει πάθει το παιδάκι μου? Γιατί τόσος φόβος? Λέτε να έχει σχέση και με αυτά τα νυχτερινά ξυπνήματα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ελένηηηη τι δηλώσεις είναι αυτές???Έβαλες κιόλας μπρος για τρίτο??? Εντάξει να φεύγουμε σιγά-σιγά οι υπόλοιπες!

Από σπόντα... όχι ηθελημένα... Είπα με μεγάλη μου χαρά...

όσο για τον τρόμο, δεν ξέρω τί να πω... Μήπως το είπες απότομα και τρόμαξε? Γιατί δεν σε έχει συνηθίσει να μιλάς έτσι???

Άβυσσος!

Τι να πω? Το είπα γελώντας! Όντως άβυσσος!!! Ας έχουμε τουλάχιστον μια ήρεμη νύχτα και ιδανικά χωρίς κανένα ξύπνημα!!! (Πολλά θέλω έ??)

Άσχετο αλλά πότε αδιαθέτησες? Ελπίζω να αργήσει λίγο ακόμα δεν τη θέλω καλοκαιριάτικα!

mGKop3.png60Jvp3.png

κι εγώ πέρσι την κοίμιζα στο καρότσι, αλλά ήταν μικρή.

Τώρα πάει καιρός από την τελευταία φορά, και το θεωρώ απίθανο να κοιμηθεί έτσι. Πιο πιθανό είναι να την βάλω στο μέι τάι και να κοιμηθεί εκεί και να παραμείνει εκεί

Διαφημίσεις

αυτό πού το βρίσκεις; στο σούπερ μάρκετ;

Βασική ερώτηση: στους γάμους πάτε και στο γλέντι; και τα μωρά τι κάνουν με τόσο θόρυβο και τόσο αργά; μη μου πειτε ότι κοιμούνται στο καρότσι γιατί δεν θα σας πιστέψω:P

Παλαντινακι, ναι στο σουπρμαρκετ.

Οσο για τα γλεντια, αν ειναι χειμωνας , κλειστος χωρος, κιτσ μαγαζι(κλαρινα διαπασον) ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

αν παλι ειναι πιο ηρεμα τα πραγματα σιγα, δεν τρεχει και τιποτα να βγουν εκτος ρουτινας, μια ο ενας μια ο αλλος, και βζ στο ενδιαμεσο και ολα ΟΚ.

Εμενα ποτε δεν κοιμηθηκε σε καροτσι, και το κακο ειναι οτι αν και κοιμοταν ανετα στο αυτοκινητο στο δευτερολεπτο, ξυπνουσε αν την εβγαζες...που ειναι πολυ βλεκεια γιατι αλλα παιδακια απο το αυτοκινητο στο καροτσι, η στην κουνια τους δεν καταλαβαινουν τιποτα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

....καληνυχτα!

doo δεν θυμαμαι καθολου λεπτομερειες:rolleyes: γιατι δεν ξερω και αν θα παμε σιγουρα....

θα μιλησω αυριο με τη μαμα μου γιατι ειναι και συγγενεις τα παιδια που παντρευονται και θα σου πω λεπτομερειες!;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ρώτα ντεπονάκι, με έχει φάει η περιέργεια!!! :lol:

λοιπόνε, εμάς που ο γάμος είναι στις 9 το βράδυ (χοχό, θα πέσει γέλιο), το κόβω η δεξίωση να αρχίζει στις 11, και στις 12 να τρώμε ακόμα!!! στην αρχή σκέφτηκα να μην πάω εγώ και η Μαρίνα στη δεξίωση, να πάει μόνο ο Ν. Αλλά, από την άλλη, μίνι διακοπές θα είναι, ας βγει κι ένα βράδυ εκτός προγραμματισμού, δεν είναι και μωρό (πατημένα 2.5). Θα έχουμε μαζί το καρότσι (μόνο γι'αυτό το λόγο θα κουβαλάμε καρότσι, $#^@^@$%%#%) και αν θελήσει, ας ρίξει έναν υπνάκο εκεί. Θα έχω φροντίσει όμως το μεσημέρι να έχει κοιμηθεί καλά και να μη κουραστεί πολύ το απόγευμα.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!

Ντουντούκι μην ανησυχείς! Θα αντέξει μια χαρά! Ο Αλέκος έχει ξενυχτήσει ουκ ολίγες φορές και είναι μια χαρά! Μέσα σε όλα! Ούτε γκρίνιες ούτε τίποτα! Να φανταστείς και φορές που γυρνάμε σπίτι με το αυτοκίνητο μπορεί να μην κοιμηθεί, και να κάνει και ντουσάκι! Μεγαλώσανε τα ζουζούνια μας!

Και σίγουρα στη Σίφνο θα είναι ωραία εκεί που θα είστε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...