Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Φυσικό τροποποιημένο έχεις κανένα ποτέ?Είναι πιο ήπια διέγερση,δίνει μεν λιγότερα ωάρια,αλλά συνήθως είναι πιο ώριμα.Σε μένα τουλάχιστον,που έχω χαμηλή ΑΜΗ και δεν ανταποκρίνομαι καλά στη φουλ διέγερση,μόνο αυτός ο τρόπος με βοήθησε στην ωοληψια.Καλη επιτυχία σου εύχομαι και σούπερ γονιμοποιήσεις❤️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άυπνες συμπάααασχω!!! Εγώ που έφτυνα και ξαναέφτυνα τον μικρό που κοιμόταν σερί μέχρι και 12ωρα το βράδυ, τώρα...κλάφτε με! Ξυπνάει και κλαίει κι αυτός ανά μισάωρο! Εντάξει στις 3.30 δεν την πάλευα και είπα να πάω προς καναπέ μεριά μπας και κοιμηθώ μέχρι τις 5.30 που θα με ξυπνούσε ο καλός μου ούτως ή άλλως με τη φασαρία που κάνει να ετοιμαστεί για δουλειά!:evil: Έλα όμως που είχα ξαγρυπνήσει! Και καταλήγω: Δε φταίνε τα παιδιά που δεν κοιμάμαι, φταίω εγώ που ξυπνάω και ξαγρυπνάω με το παραμικρό! Το Σκ που λείπαμε με τη μικρή μου λέει ο άντρας μου δεν ξύπνησε καθόλου ο μικρός! Προφανώς και είχε ξυνπήσει αλλά είπαμε κάποιοι τυχεράκηδες και φούρνος να γκρεμιστεί δεν ξυπνάνε!

Όσο για γάμους φέτος θα αναφερθώ μόνο στα εκτός Αττικής: Ήδη πήγαμε Λάρισα, Γιάννενα, σε 4 εβδομάδες Χαλκίδα, μετά πάλι Γιάννενα και τέλος Ιουλίου ταρατάμ Σάμο! Είναι όλοι κοντινοί και για να είμαι ειλικρινής πολύ τους απολαμβάνω τους γάμους, κάποτε κορόιδευα απ' όταν έκανα τα παιδιά δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πολύ συγκινητική στιγμή!

Νάτο και το δικό μου παπλωματάκι!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

για να είμαι ειλικρινής πολύ τους απολαμβάνω τους γάμους, κάποτε κορόιδευα απ' όταν έκανα τα παιδιά δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πολύ συγκινητική στιγμή!

μι του!!! χαζοχαίρομαι και συγκινούμαι ταυτοχρόνως!!! (στη δε κουμπάρα μου, με πήραν και τα ζουμιά).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

πέστο όπως θες, και σήκω τράβα στον Βόλο :tongue::tongue::tongue:

οκ λοιπόν, it's a deal!

για να είμαι ειλικρινής πολύ τους απολαμβάνω τους γάμους, κάποτε κορόιδευα απ' όταν έκανα τα παιδιά δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται πολύ συγκινητική στιγμή!

κι εγώ το ίδιο!

βασικά εγώ αναθεώρησα από τον δικό μου γάμο και μετά.

Φαντάσου ότι στην αρχή δεν ήθελα να βάλω νυφικό, έλεγα ότι θα φορέσω ένα άσπρο φόρεμα. Μετά ήθελα κόκκινο φόρεμα. Τελικά έβαλα νυφικό και το καταευχαριστήθηκα, και κάπως έτσι άρχισαν να μου αρέσουν οι γάμοι:P

Η άσχετη πληροφορία της ημέρας: βγήκε ταχίνι με κακάο, Μακεδονικό, πάρα πολύ μου άρεσε, είναι σαν μερέντα

Η άσχετη πληροφορία της ημέρας: βγήκε ταχίνι με κακάο, Μακεδονικό, πάρα πολύ μου άρεσε, είναι σαν μερέντα

o αντίστοιχος χαλβάς Μακεδονικο με κακάο είναι κόλαση....πέρσι τον ειχα τσακίσει και τώρα το πληρώνω.

o αντίστοιχος χαλβάς Μακεδονικο με κακάο είναι κόλαση....πέρσι τον ειχα τσακίσει και τώρα το πληρώνω.

εμένα παραδόξως ο χαλβάς δεν μου πολυαρέσει, αλλά αυτό το σοκολατένιο κατασκεύασμα με ενθουσίασε!

καλησπερα κι απο μενα!

κουτουλαω και γω απο την νυστα......τα τελευταια βραδυα με εχουν τρελλανει... μια η μια ξυπναει μια η αλλη................

φελινι δηλαδη 3 το μεσημερι την κανεις??? σιτττ... εμεις 12 εχουμε την βαπτιση και μετα τραπεζι....παντως θα σου στειλω το κιν μου και αν κανονιστει τπτ στειλτε μου ενα μηνυμα μπας και μπορεσω τελικα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι γάμοι αλλά τα σκ που γίνονται για γάμους...

Οπότε δεν πρέπει να χάνετε ευκαρία... Και παλλαντίνιο,. ταξιδέψτε μεσημέρι για να κοιμάται η μικρή...

Ντάνσεμ, στείλε μου κι εσύ στοιχεία ομοιοπαθητικού σου μήπως είναι πιο κοντά από τους άλλους...

Σας φιλώ γιατί δεν έχω τελειώσει τη δουλειά ακόμα και θέλω να πάω σπίτι...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Σπέρααααααααααααααααααααααααα

Να σας πω, αν έχετε χώρο στις ατζέντες σας εμείς τέλος Αυγούστου βαφτίζουμε τον γιγαντοαντρίκο στην Πάρο... αν θέτε κοπιάστε!!!!!

επίσης να πω στην τζένη, ετοιμάσου γιατί όταν θα πάνε Λύκειο, που θα γυρνούν από τις εξόδους εμείς θα είμαστε έτοιμες για την απόλυτη βεντέτα, μυστικό ξυπνητήρι χωμένο κάτω από το μαξιλάρι στις 6.30, και άλλα σπαρμένα στο δωμάτιο που θα χτυπούν ανά 5λεπτο!!!! Πως σου φαίνεται;;;;

Ζηλευω τους ικανούς μπαμπάδες σας, εμένα μόνο ένα σπίτι στον σκύλο έφτιαξε...ο δε Μικ είναι κουλός τελείως και εγώ επίσης...

Λέγκω, τά παμε αν και γρήγορα, έχεις δίκιο!

Ελένη τώρα που το θυμήθηκα, θα γρίσεις πιο νωρίς στην δουλειά έ;;; γιατί;;;;;;; θα πάρεις καμιά μέρα οφ σαν την αφρονταιτ;

και τελευταίο, προτιμώ χαισπιντ, που κάνει 3 ώρες από 5 ώρες κατάστρωμα, δεν το συζητώ... και στο χαισπιντ ττο προηγούμενο ΣΚ η άννα ήταν χάρμα, έπαιξε, χάιδεψε όλα τα σκυλάκια, βρήκε παρέα και φτάσαμε και σε 3 ώρες. Επίσης τα παιδιά είναι δωρεάν, οπότε το κόστος δεν αυξάνεται πολύ...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

και εγω βαριεμαι απιστευτα τους γαμους ..ασε που παντα εχω ενα προβλημα στο τι θα φορεσω μιας και η γκαρνταρομπα μου περιοριζεται στα πιο καζουαλ

και μου τι δινει να ψαχνω για ρουχα που σπανια θα ξαναβαλω

το μεγαλυτερο προβλημα μου τυχε τωρα που βαφτιζουμε σε ενα μηνα και ειμαι σαν φαλαινα και οτι και να δοκιμαζω ειμαι χαλια

φετος εχω 2 γαμους που ειναι οι μονοι που θα ηθελα να ειμαι εκει γιατι ειναι πολυ συγγενικα προσωπα και αγαπαω και θα εντυναν την στεφανια παρανυφακι αλλα τους χανω γιατι ειναι αμεσως μετα την γεννα μου

ελενη γιατι ξεκινας τοσο νωρις δουλεια δεν πηρες το 9μηνο?

τζενη λιγο υπομονη ακομα ,ειχε στρωσει καπως τον υπνο τους ετσι δεν ειναι θα το ξαναστρωσει που θα παει

η στεφανια ενω εχει στρωσει γενικα καποιες μερες το ξαναχαλαει και ξυπναει ολο το βραδυ τωρα ποτε θα στρωσει οριστικα με αυτα που διαβαζουεμ εδω μεσα μαλλον εχουμε μελλον ακομα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βγηκε και ειναι πολυ καλυτερο ακομα και με μαυρη σοκολατα, οκογενεια Χαλβατζη. Απο τα συστατικα κιολας ειναι καλυτερο...και οντως παλλαντινακι κοοοοολαση....δινωκαι στη μικρη λιγο και νομιζει οτι τρωει νουτελα χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βγηκε και ειναι πολυ καλυτερο ακομα και με μαυρη σοκολατα, οκογενεια Χαλβατζη. Απο τα συστατικα κιολας ειναι καλυτερο...και οντως παλλαντινακι κοοοοολαση....δινωκαι στη μικρη λιγο και νομιζει οτι τρωει νουτελα χαχαχαχαχαχα

αυτό πού το βρίσκεις; στο σούπερ μάρκετ;

Βασική ερώτηση: στους γάμους πάτε και στο γλέντι; και τα μωρά τι κάνουν με τόσο θόρυβο και τόσο αργά; μη μου πειτε ότι κοιμούνται στο καρότσι γιατί δεν θα σας πιστέψω:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...