Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Κατ' αρχήν, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ στην ντου κι από μένα (ξέρω, νωρίς-νωρίς, αλλά είμαι η πρώτη που τα λέει για του χρόνου;););) )

χα, έξυπνο, αλλά μπορεί να τραβήξει για πολλα χρόνια αυτό το πράγμα :tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημερες!!!

Το νου σου ρεμάλι γιατί κυκλοφορούν αδεσποτες σκυταλες και κάτι οι έξοδοι κάτι οι διανυχτερεύσεις για πελατάκο σε βλέπω:D

φιλω σας μικρες μου τυροπιτες!

μακαρι!!!!;):D

θα πεσουμε και αμεσως αμεσως σε 6μηνη θητεια;)

μες στην τρελα κ αποψε!! Εδω κ 3 βδομαδες ο μικρος με εχει τσακισει! Ουτε νεογεννητο να ηταν ! Ξυπανει καθε μιση ωρα αντε μια στην καλυτερη! Δεν θα κοιμηθω ποτε το εχω παρει αποφαση. Αντι να καλυτερευει ο υπνος χειροτερευει....... Τι να κανω ρε κοριτσια εχω απελπιστει. Κ το μεσημερι δεν κοιμαται ουτε πολυ ουτε αργα. 2:30-3:30 μια ωριτσα αντε μιαμιση. Κ απο εκεινη την ωρα μεχρι της 11 -12 ειναι στην τσιτα τρεξιμο. Ολο το απογευμα 6-9 ειματσε εξω κ παιζει δεν θα επρεπε λογικα να κουραζεται κ να κοιμαται καλυτερα? Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω! Τουλαχιστον πιο παλια ελεγα μωρο ειναι ακομα τωρα γιατι ρε γμτ.....

Ντιεασακι με το καλο να δεχτεις τον φανταρο!!!

υπομομη με τον υπνο!!!! και εμεις περναμε πολυ ασχημες φασεις ανα διαστηματα που κρατανε κανενα μηνα και μετα επανερχομαστε στο πιο normal....:rolleyes:

thx!!;)

Μπράβο! Τώρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Λόγω πατρότητας έρχεται αμέσως Αθήνα?

ναι ευτυχως!!:)

Ds, φως στο τούνελ βλέπω και πολύ χαίρομαι! Άντε, να έρθει κοντά ο καλός σου να γελάσει λίγο το χειλάκι σου...

:D:D:D:D:D:D:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Δεν λέω ωραία τα φτιάχνει όλα, πιάνουν τα χέρια του, αλλά θέλει ξελάφρωμα το σπίτι ρε παιδί μου.....

σε μας δε φαίνεται τόσο, γιατί είναι μεγάλο, και έχει πολλές αυλές (σε διαφορετικά επίπεδα - πώς ήταν το σπίτι της Τάτη που είχε γίνει το κατσικοπάρτυ? κάπως έτσι). Έχει στρώσει με πέτρες την αυλή, ανάμεσα έχει φτιάξει επιδαπέδιο ψηφιδωτό με άλλο χρώμα πέτρας, έχει φτιάξει άλλα δυο επιδαπέδια, και άλλα 3-4 ψηφιδωτά στο τοίχο, οι πόρτες στα υπνοδωμάτια ήταν οι πρώτες που βρέθηκαν κάπου παρατημένες, και τα ανοίγματα και οι κάσες φτιάχτηκαν εκ των υστέρων, με βάση το μέγεθος των πορτών :tongue:, το τζάκι το έφτιαξε μόνος του, πλακάκια στη βεράντα έβαλε μόνος του (σε αυτά συμμετείχαμε κι εμείς - παιδιά του δημοτικού, τα καλοκαίρια, ενώ τα άλλα παιδάκια έπαιζαν, ο αδερφός μου έφτιαχνε λάσπη :tongue: εγώ μαγείρευα :tongue::tongue: -..), τίποτα δε πήγε χαμένο σε αυτό το σπίτι! Πολύ προσωπική δουλειά όλης της οικογένειας, πολύ μεγάλο το συναισθηματικό δέσιμο! Και δεν έχει και καλοριφέρ, μόνο δύο μεγάλες σόμπες πετρελαίου!!!! Όσα κεραμίδια σπάνε το χειμώνα, τα κρατάμε για ψηφιδωτά!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ελιζάκι, με το αφτί ξεμπερδέψατε;

Βασικά είμαστε πολύ καλά, απλά επειδή έχει τα σωληνάκια δεν πρέπει να βρέχονται. Φτιαξαμε κατι ειδικές ωτοασπίδες από σιλικόνη για μπάνιο και θάλασσα και είμαστε σούπερ. Βέβαια η μύξα, μυξα...εργοστάσιο μιλάμε:shock:

πηγα εγω σε μπαρακι χτες, πιανει????

Καλέ ξέχασα να σας πω ότι πήγα σινεμαδάκι θερινό!!! Ήταν και ένα ζευγάρι με μωράκι λίγο πιο πέρα. Μιλάμε για το σούπερ ήσυχο όμως.

Τον Αλμαδόβαρ είδα συμπαθητικό αλλά όχι σπουδαίο.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Ελιζακι μια μιση εβδομαδα εχουμε που αρχισαμε σταθμο αλλα το "προβλημα" υπηρχε κ πριν ξεκινησουμε. Βασικα δεν ξερω τι αλλο να κανω εχω δοκιμασει τα παντα. Ακομα κ να μην κοιμηθει μεσημερι αλλα ειναι χειροτερα. Ισως να δυσκολευεται λιγο τωρα λογω μπουκωματος , να ειναι κ η αλλαγη με τον σταθμο αλλα δεν ξερω ρε συ εχω απελπιστει εχω 27 περιπου μηνες σχεδον αυπνη. λιγες ωρες κοιμαμαι καθε βραδυ κ αυτες σπαστα. Ξυπναει συνεχεια κ μεχρι να τον ξανακοιμισω πολλες φορες ξαγρυπναω κ δεν μπορω να κοιμηθω μετα. Τουλαχιστον να κοιμοταν 3 ωρες συνεχομενα να χορταινα κ εγω λιγο υπνο αλλα που. 2 χρονων κ 3 μηνων τωρα κ να μην κοιμαται ουτε 3 ωρες συνεχομενα? Τουλαχιστον 2-3 μηνων οταν ηταν εκανε κ κανα 3ωρο 4ωρο συνεχομενο. τωαρα τιποτα. Κ εχει βγαλει κ ολα τα δοντια ( νομιζω δηλαδη) . τα κατω ολα σιγουρα ειναι 10 για τα πανω κραταω μια μικρη επιφυλαξη γιατι δεν με πολυαφηνει να τον ψαχουλευω......

Με την δουλεια ΣΚ@Τ@@@@@@@@@@@@@ κ ΑΠΟΣΚ@ΤΑΑΑΑ!!!! απο το κακο στο χειροτερο.......

Λεγκω τελιες ειναι οι ξυλινες βαλιτσες !!!! Μου αρεσουν παρα πολυ!

Αφροδιτη να ξερες ποσο σε ζηλευωωωωω. μακαρι να μπορουσαμε κ εμεις να παμε εστω κ για μια ωριτσα για ενα καφεδακι η μια μπυριτσα να χαλαρωσουμε .....

Οσο για τα κιλα των νεων αγοριων τι να σχολιασω.... ακολουθουν τα χναρια Μητσου Στεφανιας Αννας που απο μωρα ηταν γουρουνοπουλα. Κ εμενα ο Μητσος 5 μηνων ηταν 9.800 η 10.200 ( μπερδευω 5ο 6ο ) κ 74 αν δεν κανω λαθος εκατοστα ..... Απο τον 5ο 6ο κ μετα εβαλε φρενο εβαζε πολυ λιγο 100- 200 γρ αντε 400 στο διμηνο 3 μηνο. Τωρα ακομα πιο λιγο αφου ολη μερα τρεχει. Τον τελευταιο χρονο εχει παρει ενα ενα κ κατι κιλο. Ειναι 14 κιλα κ υψος πρπεει να ειναι γυρω στα 95 . Απο φαι δεν εχω προβλημα τρωει (με τον υπνο εχω θεμα αλλα τα ειπαμε αυτα) κ τρωει καλα. Κρεας δεν τρωει σχεδον καθολου κ τυρια κ γαλα πολυ λιγο. Το ιδιο κ γιαουρτο. Τρωει πολλα φρουτα ομως κ το αγαπημενο του ειναι ολα τα λαδερα λαχανικα. Αρακας , μπαμιες , φακες, γεμιστα κλπ. Παλι καλα τωρα δεν πολυπαιρνει βαρος γιατι αν συνεχιζε ετσι θα γινοταν παχυσαρκος! Οταν βλεπω τον Αγγελο ειναι σαν να βλεπω τον Μητσο ενα χρονο πριν. κοπυ πειστ μιλαμε.

θελω εξοδο κ εγωωωω

Αααα δεν σας ειπα μας καλεσανε σε ενα γαμο Ανδρο τον Ιουλιο κ ειπαμε να παμε. Ευκαιρια να ξεφυγουμε λιγο απο τα ιδια κ τα ιδια. Ενοειται πως θα παρουμε μαζι Μητσο αφου δεν παιζει να τον κρατησουν παπουδογιαγιαδες. Για να δουμε θα καταφερουμε να φτασουμε με το καραβι η θα μας πεσει μεσα.

Χτες πηγαμε Τριτσης . Κατσαμε απο τις 6 παρα κ με τα χιλια ζορια φυγαμε 9 κ .... Δεν μπορουσα να τον ξεκολισω με τιποτα . Αφου στο τελος ηθελε να κανει μπανιο στην πεντακαθαρη λιμνη ..... περιτο να σας πω πως ολες αυτες τις ωρες γυριζε στο παρκο μες στις πετρες κ τα αγκαθακια ξυπολιτος ..... Μες στην τρελη χαρα .....

πω πω σεντονι εγραψα παλι. Η θα γραφω πολλα η τιποτα

Καλά έχω κάτι νεύρα με τον γιώργο... θέλω να του σπάσω τα μουτράκια λέμε... γρρρρρρρρρρρρρρρρ και ξανα μανά γρρρρρρρρρρρρρρ!!!

Όσα περιγραψατε Ντουντούκι και πρώην συμπεθέρα μου φαίνονται υπέροχα και πολύ πολύ τρυφερά και ζηλευτα!!!

Κι εγώ εκστασιάζομαι όταν "σωζω" κάτι απ'τα σκουπίδια. Γενικά το μισό μου σπίτι έχει φτιαχτεί κάπως έτσι... το κασόνι που είναι πάνω η τηλεόραση, οι θήκες που είναι το πικαπ και οι δίσκοι, το καφάσι στην κρεββατοκάμαρα κλπ. Δεν σχολιάζω για έπιπλα που δεν θέλαν φίλοι που χωρίζανε ή μετακομίζανε (βλέπε κρεββάτι, τραπεζάκι και καρεκλίτσες στο σαλόνι κλπ)... κοράκι σας λέω

Αφου στο τελος ηθελε να κανει μπανιο στην πεντακαθαρη λιμνη .....

... με τα μεταλαγμένα ψάρια... θα έμπαινε Μήτσος και θα έβγαινε αβαταρ μπλε με ουρα:tongue:

Αααα δεν σας ειπα μας καλεσανε σε ενα γαμο Ανδρο τον Ιουλιο κ ειπαμε να παμε. Ευκαιρια να ξεφυγουμε λιγο απο τα ιδια κ τα ιδια. Ενοειται πως θα παρουμε μαζι Μητσο αφου δεν παιζει να τον κρατησουν παπουδογιαγιαδες. Για να δουμε θα καταφερουμε να φτασουμε με το καραβι η θα μας πεσει μεσα.

πότε??? εμείς 9-12 Ιούλη θα πάμε Σίφνο, επίσης για γάμο! προφανώς και κλείσαμε εισητήρια σε highspeed (3 ώρες ταξίδι), γιατί το κανονικό πλοίο της γραμμής που κάνει 5 ώρες, δε λέει με τη Μαρίνα αγκαζέ!!! ασε που χάνεται και μισή μέρα...

Επίσης κλείσαμε ενοικιαζόμενο δίπλα στη θάλασσα..ανοίγεις τη πόρτα και βουτάς, ένα πράγμα :tongue: αυτό είναι το νόημα της απόλυτης ξεκούρασης: τη μία είσαι ξάπλα στο δωμάτιο, και την άλλη στιγμή είσαι ξάπλα σε ένα στρώμα θαλάσσης :tongue: (θα βαριέμαι στη σκέψη να σηκωθώ να ντυθώ για το γάμο, στο τέλος :tongue: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

πότε??? εμείς 9-12 Ιούλη θα πάμε Σίφνο, επίσης για γάμο! προφανώς και κλείσαμε εισητήρια σε highspeed (3 ώρες ταξίδι), γιατί το κανονικό πλοίο της γραμμής που κάνει 5 ώρες, δε λέει με τη Μαρίνα αγκαζέ!!! ασε που χάνεται και μισή μέρα...

Επίσης κλείσαμε ενοικιαζόμενο δίπλα στη θάλασσα..ανοίγεις τη πόρτα και βουτάς, ένα πράγμα :tongue: αυτό είναι το νόημα της απόλυτης ξεκούρασης: τη μία είσαι ξάπλα στο δωμάτιο, και την άλλη στιγμή είσαι ξάπλα σε ένα στρώμα θαλάσσης :tongue: (θα βαριέμαι στη σκέψη να σηκωθώ να ντυθώ για το γάμο, στο τέλος :tongue: )

και εμεις εχουμε ενα γαμο στη σιφνο, δε θυμαμαι ακριβως ποτε.....λες να εχουμε κοινους γνωστους???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ααααααχ! Η αγαπημένη μου Σίφνος!!! αν χρειάζεστε πληροφορίες...εδώ:D

στον Πλατύ Γυαλό θα μείνετε?

Αν ο γάμος είναι Σιφναίϊκος πάντως ο εορτασμός ξεκινάει από το πρωί και αξίζει να τον παρακολουθήσετε.

Όσο για το καράβι με τα παιδιά εγώ προτιμώ 5 ώρες κατάστρωμα από 3.5 μέσα στριμωγμένοι:rolleyes:

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Axποσο ζηλευω που πιανουν τα χερια σας, εσας κ των μπαμπαδων σας.... Εγω σε αυτη την ιστορια ειμαι ο τυπος που πετάει τα πραματα στα σκουπιδια (συνηθως τα δινω)!!!

Τζενη, σε καμια περιπτωση μην τον κρατας ξυπνιο για να κοιμηθηει καλυτερα. Στη δικη σου περιπτωση να θυμασαι οτι ο υπνος φερνει υπνο, προσπαθησε τις τελευταιες ωρες πριν τον υπνο να μην κανει πολυ εντονες δραστηριοτητες ωστε να προλαβει να χαλαρωσει. Κουραγιο κοριτσακι!!!

Οσο για την εξοδο, με θυμασαι τι ελεγα λιγους μηνες πριν! Ολα αλλαζουν και κοιτα να αλλαξουν πριν μπεις σε διαδικασια για δευτερο κ ξανακλειστεις μεσα!

Αυτο με το μπανιο στη λιμνη το ειχε παθει κ η Δαναη μια φορα. Εκανα δυο μηνες να την ξαναπαω στο παρκο και ευτυχως το ξεχασε. Και τωρα που ειπα το ξεχασε ειναι απιστευτο το τι θυμουνται τα σκασμενα. Προχτες που πηγαμε στο σπιτι στο χωριο, μου ζητησε να την ταισω αναμεσα απο τις περσιδες μιας πορτας, οπως της ειχα κανει μια φορα περισυ το καλοκαιρι... σχεδον ενα χρονο μετα...

Και μετα το σεντονι της Τζενης, εφτιαξα μια μαξιλαροθηκη κ γω!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ νατα νατα!!!!!!!!!

λοιπον, ντεπονάκι!!! ο γάμος είναι 10/7, στη Χρυσοπηγή!!! κοίτα, και κοινούς γνωστούς να μην έχουμε, εκείνη την ημέρα έχει 7 γάμους η συγκεκριμένη εκκλησία!!!! εμείς είμαστε τελευταίοι στη σειρά πάντως (θα το κάνουμε ολονυχτία το γάμο μου φαίνεται). Για μάθε και πες μου!! και πες μου και πότε είναι τελικά ο δικός σας γάμος!!!

Ας πιάσουμε το Ελιζάκι, τώρα. Ναι στον πλατύ γυαλό κλείσαμε, ακριβώς στη μέση της παραλίας. Θα ήθελα εδώ να αναφέρω τα εξής: Α. Δε μου αρέσει η άμμος Β. Δε μου αρέσουν οι Κυκλάδες. Έκανα υποχώρηση γιατί το ενοικιαζόμενο είναι πάνω στο κύμα, οπότε θα βγάζω αμέσως την άμμο από πάνω μου. Επίσης, πολύ ευχαρίστως να πηγαίναμε με το κανονικό πλοίο, αλλά αν ξεκινήσεις από Πειραιά Παρασκευή στις 7, φτάσεις κατάκοπος αργά το μεσημέρι, πας για φαί και ύπνο, και επαναλάβεις το ίδιο τη Δευτέρα, ποιο το νόημα του ταξιδιού? ενώ με το highspeed, θα κάνουμε 2 μπανια την Παρασκευή και ένα τη Δευτέρα!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Σουπερ ολο γαμο κ φετος θα ξεπαραδιαστουμε! 3 Ιουλιου ειναι ο δικος μας! Απο 16 Ιουνιου μεχρι 16 Ιουλιου εχω καθε Σαββατο γαμο. Αλλους 2 τον Αυγουστο κ 2 βαφτισεις τελος Αυγουστου αρχες Σεπτεμβρη! Ολοι κοντινοι συγγενεις κ καλοι φιλοι!

hello!

Αχ τι καλά που θα πάτε σε νησάκια για τους γάμους! Εγώ δεν τολμώ ούτε στο Βόλο να πάω που θα παντρευτεί μια φίλη μου, φοβάμαι την γκρίνια στο αυτοκίνητο.

Τατιάνα θα σου στείλω με πμ το κινητό μου, να το έχεις για να συνεννοηθούμε πιο εύκολα.

Ουφ, η φάση της οδοντοφυίας πέρασε προσωρινά, ξεμύτισαν 2 πάνω δόντια, η γκρίνια πέρασε και ξανάρχισε να τρώει στερεές, ηρέμησε και λίγο το μεμέ.

Πάντως ρε γμτ έχω εκνευριστεί πολύ με τους γονείς μου. Καθήσαμε 4 μέρες στο πατρικό μου με την Σοφία, ,γιατί ο άντρας μου έλειπε ταξίδι. Ο μπαμπάς μου έλεγε κάτι κουλά του στυλ να κλείνω το μωρό σε ένα δωμάτιο όταν κλαίει και γκρινιάζει για να μην το ακούμε! Η μαμά μου πάλι εκνευριζόταν που δεν μπορούσε να κοιμηθεί μεσημέρι, παραπονιόταν ότι πονάνε τα αυτιά της και το κεφάλι της από τις φωνές του μωρού, και φυσικά μου είπε ότι τώρα που κλείσαμε χρόνο να αρχίσω να αποθηλάζω.

hello!

Αχ τι καλά που θα πάτε σε νησάκια για τους γάμους! Εγώ δεν τολμώ ούτε στο Βόλο να πάω που θα παντρευτεί μια φίλη μου, φοβάμαι την γκρίνια στο αυτοκίνητο.

κακώς, κάκιστα, απαπαπά!!! να πας!! μη κλείνεσαι μέσα για χάρη του μωρού, το αντίθετο πρέπει! δεστο σαν μια εμπειρία, που μόλις τελιώσει, αν όλα έχουν πάει καλά, θα είσαι πολύ πιο χαρούμενη, και αν δεν έχουν πάει καλά, θα έχεις μάθει ακόμα μια κρυφή πτυχή της προσωπικότητας της Σοφίας, και θα μπορείς να την αντιμετωπίσεις ανάλογα στο μέλλον!!! Πλας, ότι θα έχεις πάει στο γάμο της φίλης σου!!!:cool:

Πάντως ρε γμτ έχω εκνευριστεί πολύ με τους γονείς μου. Καθήσαμε 4 μέρες στο πατρικό μου με την Σοφία, ,γιατί ο άντρας μου έλειπε ταξίδι. Ο μπαμπάς μου έλεγε κάτι κουλά του στυλ να κλείνω το μωρό σε ένα δωμάτιο όταν κλαίει και γκρινιάζει για να μην το ακούμε! Η μαμά μου πάλι εκνευριζόταν που δεν μπορούσε να κοιμηθεί μεσημέρι, παραπονιόταν ότι πονάνε τα αυτιά της και το κεφάλι της από τις φωνές του μωρού, και φυσικά μου είπε ότι τώρα που κλείσαμε χρόνο να αρχίσω να αποθηλάζω.

Νταξ, οι δικοί μου γονείς δεν έφτασαν σε αυτό το σημείο, απλά διατύπωναν την έκπληξή τους από το πόσες φορές ξυπνούσε η Μαρίνα σε πιο μικρή ηλικία. Τους πρότεινα να βάλουν ωτοασπίδες και να γυρίσουν πλευρό :tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...