Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιαμ-μιαμ....φάτε μάτια ψάρια καλή μου Ντουντούκα!

Πέρασες καλά στα γεννέθλια σου;

μετά το μάθημα στον Νάκα, πήγαμε παιδική χαρά στη Ν.Κηφισιά με άλλες δύο οικογένειες...πιο καλά πέρασε σίγουρα το Μαρινάκι, που έτρεχε με τις φιλενάδες της :tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Α......δηλαδή...δε πήγες σε μπαράκια....δεν πήγες σε αντρικό στιπ σόου.....δεν σου έκανε ταξίδι-έκπληξη στο Παρίσι ο καλός σου....δε γύρισες στο σπίτι και το βρήκες πλημμυρισμένο στα τριαντάφυλλα......

(εγω στα γεννέθλια μου το'καψα! Πήγα επίσκεψη στο Χασιάκο!)

και μετά μαύρη κατάθλιψη γιατί ήταν η μέρα με τους νεκρούς της Μαρφίν....

.δεν σου έκανε ταξίδι-έκπληξη στο Παρίσι ο καλός σου....δε γύρισες στο σπίτι και το βρήκες πλημμυρισμένο στα τριαντάφυλλα......

τουναντίον, είχε ήδη φτάσει στη παιδική χαρά, είχε παραγγείλει ένα κλαμπ σάντουιτς, και δε μου πρόσφερε ούτε μία τηγανητή πατατούλα!!!!:tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααα

μες στην τρελα κ αποψε!! Εδω κ 3 βδομαδες ο μικρος με εχει τσακισει! Ουτε νεογεννητο να ηταν ! Ξυπανει καθε μιση ωρα αντε μια στην καλυτερη! Δεν θα κοιμηθω ποτε το εχω παρει αποφαση. Αντι να καλυτερευει ο υπνος χειροτερευει....... Τι να κανω ρε κοριτσια εχω απελπιστει. Κ το μεσημερι δεν κοιμαται ουτε πολυ ουτε αργα. 2:30-3:30 μια ωριτσα αντε μιαμιση. Κ απο εκεινη την ωρα μεχρι της 11 -12 ειναι στην τσιτα τρεξιμο. Ολο το απογευμα 6-9 ειματσε εξω κ παιζει δεν θα επρεπε λογικα να κουραζεται κ να κοιμαται καλυτερα? Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω! Τουλαχιστον πιο παλια ελεγα μωρο ειναι ακομα τωρα γιατι ρε γμτ.....

Πως ειναι τα αρρωστουλικα σημερα? Η ουρωλοιμωξη βλεπω καλα κρατει ε?

Εμεις ειματσε με μηξα εδω κ μια εβδομαδα κ λιγο μπουκωμα. Καλυτερα λιγο απο χτες αλα βλεπουμε....

Ντιεασακι με το καλο να δεχτεις τον φανταρο!!!

Λεγκουλι υπομονηηηη! Αυτα ακουω κ δεν προκειται να το παρω ποτε αποφαση να παω για δευτερο ....

ΚΑλημέρα!

για πες για πες...μετα το χρονο τι παιζει???

Συνέχισε εσύ και θα δεις:tongue: Απλά το όχι ή το όχι τώρα δεν είναι αποδεκτή απάντηση.;)

Και τώρα ερωτήσεις.. Οι ομοιοπαθητικοί αντιμετωπίζουν ωτίτιδες κτλ? Και τί επιτυχία μπορεί να έχουν??? Επίσης αν μια φορά πάθει το παιδί ωτίτιδα αποκτά ευαισθησία???

Συμφωνα με τη δικιά μου, όταν έχουμε οξεία ωτίτιδα (πυρετό, πόνο κλπ ωραία) δίνουμε την αντιβιωσούλα μας και δεν αφήνουμε το παιδί να ταλαιπωριέται. Γενικά φροντίζουμε πολύ όποτε έχουμε οποιοαδήποτε ίωση να καθαρίζουμε τις μύξες και βοηθάμε με οκοιοπαθητικά να την ξεπερασει -φροντίζουμε να αναφέρουμε ότι παθαίνει ωτίτιδες αν γίνει παραπάνω από 1 φορά. Αν (γιατί δεν είναι απαραίτητο) αποκτήσει ευαισθησία και υποτροπιάζει συχνά ασχολούμαστε ειδικά με το θέμα προληπτικά.

Γενικά η ομοιοπαθητική στα παιδιά έχει πολύ καλά αποτελέσματα γιατί είναι παρθένοι οργανισμοί. Αλλά θέλει συστηματικότητα, όχι να τη θυμόμαστε μόνο όταν μας παγιωθεί ένα πρόβλημα, οπότε αντιμετωπίζεται και πιο δύσκολα.

ΑΑΑΑΑΑΑ ξεχασα τα πιο βασικα...το amore εχει αδεια και αυτο το ΣΚ και στις 11 του μηνα ερχεται αθηνα με εξοδους και διανυκτερευσεις!!!!!:D:D
Μπράβο! Τώρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Λόγω πατρότητας έρχεται αμέσως Αθήνα?

Φελίνι καλός γίγαντας κι ο δικός σου.:o Η Σοφία πριν 1 μήνα ήταν 9.5 κιλά, είναι πιο ψηλή βέβαια.

Και Μυρτώ επίσης, μη χάσει ο δικός σου. Ακολουθεί κατά πόδας:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

Α......δηλαδή...δε πήγες σε μπαράκια.....

πηγα εγω σε μπαρακι χτες, πιανει???? Ειχαν σταση εργασιας τα λεωφορια σημερα το πρωι, οποτε η Νελα εμεινε σπιτι χτες βραδυ κ ειπαμε να το εκμεταλλευτουμε! Μη φανταστειτε σε μια μπυραρια πηγαμε αλλα ηταν μια χαρα! Με εκδικηθηκε βεβαια ο γιος μου μετα που ξυπνησε απο τις 4.30 κ φωναζε "μαμα" "μπαμπα" και πηδουσε πανω μας με ολη του την δυναμη κ γελουσε, αλλα δεν πειραζει!

Τωαρ δουλιτσα κ μου φαινεται θα παω για τον δευτερο φραπε...

Γυρίσαμε κι εμείς απ'τα εμβόλιά μας... η κυρία στο κέντρο μητέρας και παιδιού στο ικα όταν επιχείρησε να ζυγίσει και να μετρήσει τον Νικόλα μου, γύρισε και μου είπε ότι δεν έχει ξαναδει πιο κινητικό παιδάκι:rolleyes: Ω ρε μάνα μου Βαγδάτη θα μου το κάνουν το τσαρδάκι μου!

Α ρε Τζενάκι χαράς στο κουράγιο σου και σένα! Με τη δουλειά όλα καλά;

Ελιζάκι, με το αφτί ξεμπερδέψατε;

Και τώρα που τα θυμήθηκα όλα... Ελένη βρήκατε που θα βγάλετε τα κρεατάκια;

Ντουντούκι κι εγώ ψήνομαι για μπανάκι αν και πρώτα πρέπει να πάρω απόφαση και να κάνω καμια αποτρίχωση...

Ασχετο χθες βρήκα στα σκουπίδια μια ξύλινη πολύ παλιά βαλιτσα μουουουουουρλια σας λέω! Είχε και το κλειδάκι της πάνω... την ερωτεύτηκα σας λέω... πρέπει να κάτσω να την περιποιηθώ λιγουλάκι όμως.

Εφυγα με φωνάζει το απάλευτο κεφτεδάκι μου:tongue:

Διαφημίσεις

καλημερα!

στα γεννεθλια βλεπω ολες το καιμε

εχω να κανω την καμπυλη σακχαρου αυτες τις μερες και ολο το αναβαλλω γιατι αραγε?

5 μηνων και η στεφανια ηταν γομαρακι 9 κιλα και 67 εκ αλλα μετα πηγαινε με πιο αργους ρυθμους

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλημερουδιαααα

μες στην τρελα κ αποψε!! Εδω κ 3 βδομαδες ο μικρος με εχει τσακισει! Ουτε νεογεννητο να ηταν ! Ξυπανει καθε μιση ωρα αντε μια στην καλυτερη! Δεν θα κοιμηθω ποτε το εχω παρει αποφαση. Αντι να καλυτερευει ο υπνος χειροτερευει....... Τι να κανω ρε κοριτσια εχω απελπιστει. Κ το μεσημερι δεν κοιμαται ουτε πολυ ουτε αργα. 2:30-3:30 μια ωριτσα αντε μιαμιση. Κ απο εκεινη την ωρα μεχρι της 11 -12 ειναι στην τσιτα τρεξιμο. Ολο το απογευμα 6-9 ειματσε εξω κ παιζει δεν θα επρεπε λογικα να κουραζεται κ να κοιμαται καλυτερα? Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω! Τουλαχιστον πιο παλια ελεγα μωρο ειναι ακομα τωρα γιατι ρε γμτ.....

τζενάκι κουράγιο!

πότε άρχισε παιδικό ο Μήτσος είπαμε? Νομίζω τα περισσότερα παιδάκια έχουν παρουσιασει ψιλοδιαταραχες στον ύπνο με το ξεκίνημα του παιδικού.

Επίσης, μήπως παρακουράζεται και μετά δεν μπορεί να ηρεμήσει? Από το μεσημέρι μέχρι να κοιμηθεί σε καμιά φάση δεν πέφτει η ενέργειά του? Αν γυρίζατε λίγο νωρίτερα από την παιδική χαρά και ξεκινούσατε κατευθείαν διαδικασία ύπνου?. Λέω εγώ τώρα...:rolleyes:

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!!!

Κατ' αρχήν, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ στην ντου κι από μένα (ξέρω, νωρίς-νωρίς, αλλά είμαι η πρώτη που τα λέει για του χρόνου;););) )

2ον, μπράβο στον Αντρίκο τον καλοφαγά, πάνε 2 μήνες βέβαια που τον είδα, αλλά όντως δε μου φάνηκε χοντρό το παιδί, απλά είναι άντρας σωστός και στιβαρός.;) Συνεχίζω όμως τη σύγκριση, για να ξεαγχώνονται μερικές-μερικές: η Σεμέλη 9,5 κιλά ήταν 17 μηνών!!

Ds, φως στο τούνελ βλέπω και πολύ χαίρομαι! Άντε, να έρθει κοντά ο καλός σου να γελάσει λίγο το χειλάκι σου...

Ελένη, ο δικός μου ο γιατρός με ομοιοπαθητικά την αντιμετωπίζει την ωτίτιδα. Στα 4 χρόνια έχει περάσει -και ξεπεράσει- 3 φορές. Την τελευταία μάλιστα πήγαμε μετά από καμια βδομάδα στο παίδων γιατί έπαθε κρίση λαρυγγίτιδας (άσχετο, έχει κατασκευαστικά στενό λάρυγγα) και όταν κάποια στιγμή τους είπα ότι πριν 1 εβδομάδα είχε περάσει ωτίτιδα μου λένε ποια αντιβίωση πήρε; Δεν πήρε τους λέω. Φρικάρουν, με βρίζουν και με στέλνουν κάτω στους ΩΡΛ, όπου μαζεύτηκε συνέδριο ολόκληρο. Ένας καθηγητής και 6-7 ειδικευόμενοι να δουν το παιδί. Την καθίζει λοιπόν ο γιατρός, της κοιτάει καλά-καλά το ένα αυτί πρώτα και τους λέει "ελάτε λοιπόν να δείτε πρώτα την εικόνα του υγιούς αυτιού πριν περάσουμε στο άλλο με την ωτίτιδα". Και του λέω εμμμ, γιατρέ σ' αυτό το αυτί την είχε! Δεν το πίστευε ο τύπος! Την έψαχνε από εδώ, απο 'κει... Μετά επάνω η διεθύντρια του ορόφου (αυτή που με είχε βρίσει, που είμαστε λέει οι "αρνητές" της φαρμακευτικής και κάτι άλλα όμορφα, να μου λέει ότι βεβαίως, η ομοιοπαθητική πολλές φορές έχει θεαματικά αποτελέσματα, κι εφόσον ο παιδίατρος την παρακολουθούσε σωστά δεν έχουμε λόγο να είμαστε αντίθετοι κλπ. κλπ.) Φαντάζομαι βέβαια ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, αλλά στη δική μας τουλάχιστον δουλεύει και μάλιστα πολύ άμεσα αν βρει ο γιατρός το σωστό συνδυασμό. Την πρώτη φορά που ήταν λίγων μηνών τη θυμάμαι να χτυπιέται και να κοπανάει το αυτάκι της, και μισή ώρα μετά το φάρμακο να γελάει και να μου κάνει κούκου-τα!

Χε, αυτό θα πει σεντόνι. Ήταν κι άλλα που ήθελα να σχολιάσω, αλλά θα σας λυπηθώ. (και μαζί κι εμένα, γιατί είμαι απίστευτα πιασμένη και πονάω στην καρέκλα...)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ασχετο χθες βρήκα στα σκουπίδια μια ξύλινη πολύ παλιά βαλιτσα μουουουουουρλια σας λέω! Είχε και το κλειδάκι της πάνω... την ερωτεύτηκα σας λέω... πρέπει να κάτσω να την περιποιηθώ λιγουλάκι όμως.

ωχχχ κι εσύ έχεις το σύνδρομο "μαζεύω από τα σκουπίδια"???? πρόσεξέ το σου λέω!!!!!! ο πατέρας μου το'χει εδώ και 3 δεκαετίες σίγουρα!! στο σπίτι στο χωριό, δεν έχουμε ούτε μία, ούτε ΜΙΑ, αγοραστή καρέκλα!! και μιλάμε για πολλές καρέκλες (σκηνοθέτη, κουζίνας, πολυθρονες μικρές-μεγάλες..., διόρωφο σπίτι γαρ). Τις μάζευε, τις έξυνε με ένα κομμάτι γυαλί (έχει χαραχτεί πολύ βαθιά στη ψυχή μου αυτή η εικόνα :tongue: ), τις βερνίκωνε, τους άλλαζε ύφασμα, τις έβαφε...αγνώριστες γινόντουσαν...

Η δε μάμυ είχε φρικάρει!! Ακόμα και τώρα που ο μπαμπάς ξεκινά να πει "όπως ερχόμουν, είδα.......". δε προλαβαίνει να πάει παρακάτω, έρχεται η απάντηση "ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ!!!" :lol:

(και μετά έρχεται σε μένα "είδα ένα μεγάλο καζάνι, θα το φτιάξουμε, θα δείχνει πολύ ωραίο στην αυλή.." :lol: :lol: :lol: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ωχχχχ, σαν να περιγράφεις τον δικό μου τον πατέρα! Το σπίτι στο χωριό έχει κάνει μουσείο σου λέω! Κάθε καρέκλα είναι διαφορετική, mix and match, και όλες τις φτιάχνει μόνος του! Τα βοτσαλωτά πλακάκια στην αυλή τα έφτιαξε ένα-ένα μόνος του, με καλούπι και έχωσε μέσα και ένα σωρό πραγματούδια που μάζευε χρόοοονια ολόκληρα! Ψάχνοντας βρήκα : μια πετρούλα που είχα ζωγραφίσει όταν ήμουν στο δημοτικό, ένα ''αυτάκι'' της θάλασσας, ένα κομμάτι πιάτο της γιαγιάς μου και τα κλειδιά μου που είχα χάσει πρόπερσι (εεε, εντάξει υπερβάλω! ).

Δεν λέω ωραία τα φτιάχνει όλα, πιάνουν τα χέρια του, αλλά θέλει ξελάφρωμα το σπίτι ρε παιδί μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...