Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδιτάκο μου γιατί τέτοια όνειρα??? Είναι που στην πραγματικότητα γίνεται το αντίθετο... Καλό το πιτόγυρο πάντως εεε?

Είμαστε μια χαρά, η μπουμπού έχει συνέρθει... Να αρχίσει να τρώει και κανένα φαγητό γιατί τώρα πίνει μόνο γάλα και καταναλώνει από την καβάτζα μου και δε λέει...

Μπράβο στον Αντρίκο που είναι γιγαντ(ρ)ίκος! Και βέβαια είναι μεγαλώσομος... Τα θηλάζοντα δεν είναι χοντρά! τς τς τς τί γιατρός είσαι???

Και τώρα ερωτήσεις.. Οι ομοιοπαθητικοί αντιμετωπίζουν ωτίτιδες κτλ? Και τί επιτυχία μπορεί να έχουν??? Επίσης αν μια φορά πάθει το παιδί ωτίτιδα αποκτά ευαισθησία???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γειά σας κοριτσούδια!

Γιασεμί, καλωσήρθες! Ωραίο είναι το καφέ. Το κόλπο είναι να την κάνεις όταν ανακοινωθεί το τρίτο παιδί κάποιας-οποιασδήποτε-γιατί μετά θα ξεσπάσει επιδημία! Όχι τίποτα άλλο, δεν παλεύεται να ξαναγράφουμε τα ίδια και τα ίδια, καλύτερα να αρχίσουμε το πλέξιμο! (no ofence Marle!!!)

doudoucopy.jpg

Ντουντουκάκι να σε χαιρόμαστε εσένα, τις ατάκες σου και το πρακτικό σου πνεύμα που τόσο χρειαζόμαστε!!!!

Να σας πω κι εγώ τα νέα μας...η Λήδα χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί δεν ήθελε να κάνει τσίσα γιατί πονούσε...άρα στείλαμε ούρα για καλλιέργεια μπας και έχει, τι πρωτότυπο, ουρολοίμωξη! Ω, ναι, στο φόρουμ δεν κολλάμε μόνο τις ιώσεις αλλά και τις ουρολοιμώξεις!!!!

Επίσης θα κάνουμε και του μικρού καλλιέργεια για να αποκλείσουμε-ταρατανταν, ταραταντάν-τι άλλο;;; Ουρολοίμωξη!

Εκτός από να μαζεύουμε ούρα και να φιλοσοφούμε γύρω από την ακατανόμαστη δεν κάναμε και πολλά σήμερα...Εμένα ο υιός είναι 7560 να το αφήσω;;;

Και τώρα ένα τραγουδάκι αξεπέραστο και επίκαιρο εξαιρετικά αφιερωμένο στην πρώην συμπεθέρα μου:

u0qPw6OVtp4&feature=related

Το ακούω στα διαλείμματα της ενασχόλησης μου με την ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ

Ωχ αμάν! μάλλον θα πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας πριν γράψουμε...

μα είναι δυνατόν? Τελικά όλοι κάτι έχουμε να ασχολούμαστε.

Θα γίνουμε εξπερ στις ουρολοιμώξεις, ωτίτιδες, κρεατάκια κτλ.

και δεν μπορώ να πω άντε να αρχίσουν τα μπάνια...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Μυρτούλα κι εσείς ουρολοίμωξη???Εντάξει δε μπορεί κάτι συμβαίνει εδώ! Στον μικρό πώς και θα κάνετε εξέταση προληπτικά ή έχει κάποιο σύμπτωμα? Πάντως σκόρδα, σκόρδα πολύ μεγάλωσε και ο δικός σου!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

ωραια ωραια κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι...τρελοκαμπερος ακουω μια χαρα...στο στοιχειο μου...καλως σας βρηκα λοιπον και ξεκινω....κανονιστε να κολλησω καμια ουρολοιμωξη/κρεατακια/τριτο παιδι γιατι θα γινω γιασεμι των ιμαλαϊων :tongue::tongue::tongue:

καλα βρε φελινιντοκ τι του δινεις του παιδιου καλη μου???μανουλα δεκεμβρη εισαι και εσυ???γιατι εμενα τωρα τσιμπησαμε τα 7 κιλα (ακου 9 κιλα τς τς τς ).....

οσο κατι για ωτιτιδες που αναφερθηκε...εγω θυμαμαι απο μενα οτι μια φορα την επαθα και μετα μια ζωη με χτυπαγε στο αυτι...το ιδιο και η μεγαλη μια φορα την επαθε και απο τοτε χτυπαει αυτακι μια φορα τον χρονο...αλλα μια φορα τον χρονο αρρωσταινει και ασχημα αυτη...(καλα φετος εγινε δυο φορες το χρονο....ή τρεις ....ναι τρεις....και μαλιστα η μια με ασαραντιστο μωρο..αθανατες εποχες....:rolleyes::rolleyes:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

οχι αλλο ...ουρολοιμωξηηηη!

Μυρτουλα το χειμωνα 2 φορες η Στεφανια ειχε πολυ τσουξιμο οταν εκανε τσισα και δεν ηθελε να τα κανει αλλα τελικα δεν ειχε ουρολοιμωξη οποτε κατσε να δεις πρωτα

στο μικρο γιατι φοβαστε για ουρολομωξη?τι εχει?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Ο μικρός είχε αίμα στα κακά του και τώρα έχει απλά βλένες-σας έφτιαξα, ετσι;;;- και η γιατρός είπε ότι θέλει να αποκλείσει το ενδεχόμενο ουρολοίμωξης...Επειδή το πιο πιθανό είναι να έχει αλλεργία έχω κόψει αρχικά τα γαλακτοκομικά...

Έχω ένα κέικ σοκολάτα εδώ και τρεις μέρες στο σπίτι μου. Ανήκουστο. Ιεροσυλία!

γεια σας βρε κοπελιες!!!

yasemi καλως μας ηρθες!

felini δωστε κανενα κιλακι και σε μας που σας περισευει....lolololol;);):tongue::tongue:

φιλακια!!!

καλη συνεχεια!

ααα afro ονειρα γλυκα σου ευχομαι για σημερα!!!!;):)...οχι οπως εχτες!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέραααααααααααααα... χορεύουμε τώρα

LYE8Vjih2cs&feature=related

Σε λίγο θα πουλάμε ριζοσπάστη στους οικοδόμους τις περιοχής τέτοιες ώρες που κάνουμε βόλτες με τον μικρό απάλευτο. 6,30 με το σωβρακάκι ο γιώργος πήγαινε πέρα δώθε τον νικόλα στην αυλή κι εγώ χόροπηδούσα με το άσπα που μου αφιερώθηκε:tongue:
σπερααααααααααα

καναμε 1ο εμβολιο και κόρες κρατηθειτε... ο μικρος ειναι 9,5 κιλα και 69 εκατοστα!

Δέος, τι άλλο να πω...

Εμένα ο υιός είναι 7560 να το αφήσω;;;

Δεν συντομεύουμε τη βάφτιση κοπελιά γιατί τον κόβω ότι παίζει στα ίσα Αγγελούκο και Αντρίκο!

ΑΑΑΑΑΑΑ ξεχασα τα πιο βασικα...το amore εχει αδεια και αυτο το ΣΚ και στις 11 του μηνα ερχεται αθηνα με εξοδους και διανυκτερευσεις!!!!!:D:D
Το νου σου ρεμάλι γιατί κυκλοφορούν αδεσποτες σκυταλες και κάτι οι έξοδοι κάτι οι διανυχτερεύσεις για πελατάκο σε βλέπω:D

φιλω σας μικρες μου τυροπιτες!

καλημέρα σας μικρά μου..........................cupcakes!!!!

1252082132-cupcake-stand_49.jpg

Εμπρός κορίτσια, αντίσταση στις αρρώστειες και στις ουρολοιμώξεις!!! Εμπρός στον αγώνα!!!! δε πάμε για κανά μπανάκι καλύτερα? εγώ θα πάω πάντως, γιατί αυτό το σουκού προβλέπεται ΧΟΤ!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...