Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντουντουκι να τα εκατοστησεις !!με μια καλυτερη δουλεια και με μια μεγαλυτερη οικογενεια ;)

περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα ...χω τρομαξει με την ουρολοιμωξη να φυγει γρηγορα απτα κοριτσακια μας

εχουν πιασει για τα καλα οι ζεστες ..ζεσταινομαι..

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλα μαρακι! οτι επιθυμεις και να σε χαιρονται!

βαλτε και μενα στο κλαμπ των ταλαιπωρων μαμαδων... πολυ ξενυχτι βρε κοριτσια... που θα παει αυτη η κατασταση....οι μικρες ξυπνουν συνεχεια την νυχτα και ο στρατος με πυρετο.....ομορφα παλι...!αντε περαστικα σε ολους μας και να φτιαξει γρηγορα ο καιρος να παμε για κανα μπανακι....

τελικα φελινι θα ανεβεις προς τα πανω? αν παιξει καμια συναντηση το σαββατο με τις σαλονικιες (ευη,παλαντιν κλπ...) ενημερωστε με! ισως κατεβουμε αν ειναι καλα τα παιδια...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Χελοου αναστασι

Λεπόν εγώ θα παω Παρ βράδυ και θα φύγω Σάβ στις 15...μόνη μου... μιλάω Σάββατο πρωί οπότε θα έχω χρόνο για ένα δίωρο περίπου... αν θέλετε ευχαρίστως να βρεθούμε...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Χρόνια πολλά ντουντούκα κι ευτυχισμένο! Να χαίρεσαι το Μαρινάκι σου και με το καλό να έρθει και ένα νέο μπεμπάκι!

Κι εγώ ρε κορίτσια τρόμαξα πολύ με τις ουρολοιμώξεις! Εντομεταξύ σκέφτομαι να αρχίσω και τη μπουμπού κολυμβητήριο από Σεπτέμβρη αλλά τώρα αρχίζω να το ξανασκέφτομαι γιατί λένε ότι εκεί κολλάνε πολύ εύκολα αν και ο Γώγος δεν έπαθε τίποτα απολύτως! Τι να πω...

Χεθτήκαμε την κάνω...

mGKop3.png60Jvp3.png

Το λοιπόν δεν πίστευα ότι θα το έλεγα ποτέ αλλά ναι ο νικόλας είναι ένα κλικ ποιο τσίτας απ'τον θοδωρή... ή έτσι νομίζω. Στις 6,30 το πρωί πήρα οσαν την τρελή τους δρόμους με τις μπιτζάμες, το παντοφλί, την τσίμπλα στο μάτι και τον νικολάκη φορόντας μόνο πάνα να πανηγυρίζει!

Εντομεταξύ είμαι σε απίστευτα κυκλοθυμική διάθεση, τι μία με πιάνουν τα κλάμματα βλέποντας sex and the city (δεν θέλω σκατόψυχα σχολιάκια:tongue:) και την άλλη με πιάνει νευρικό γέλιο... σχι-ζο-φρε-νειααααααααααααα:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

dooo ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

να σε χαίρονται, να τους χαίρεσαι και να χαίρεστε οικογενειακώς.

Αντε καλοκαίριασε βάλε μπρος το νέο project:tongue:

yasemaki, οπως τα λέει η Μαρλε μας.

(Βέβαια, μετά το χρόνο εξακολουθεί ο ανεμπόδιστος θηλασμός...αν τολμάς εμπόδισε τον:tongue::tongue:)

σας είπα ότι νυστάζω?

για πες για πες...μετα το χρονο τι παιζει???

yasemi, η οδηγίες είναι θηλασμός ανεμπόδιστος... εκτός αν λείπει η μαμά οπότε στις ώρες απουσίας βάζεις όλες τις στερεές.. ξεκινήσατε, έ;;; εγώ ακόμα δεν έχω δώσει τπτ σκέφτομαι τον άλλο μήνα να κλείσει τους 6 και μετά...

ναι μωρε ξεκινησα γιατι ητανε ετοιμη αλλιως εγω το ηθελα να το παω μεχρι εξι μηνων...αλλα εδωσε σημαδια...το φαγητο μας ηθελε να αρπαζει το βλημα μου....καλα μη φανταστεις...φτουτοκρεμα και τωρα παλευω με τα λαχανικα αλλα τρωω φτυσιμο με αυτα και το κοτοπουλο...τετοιο φτυσιμο ουτε η μεγαλη χχχααχαχα.....ενω τα φρουτα καθεται η βασιλω πρωτη ουτε καν λερωνεται πια .....και το απογευμα λιγο που της δινω παλι το τσακιζει....και βεβαια θηλαζουμε και οκτακοσιες φορες την ημερα και μια τη νυχτα....αλλα χαλαλι της...και τελος εγω και ηπαιδιατρος καμια σχεση με τη διατροφη ...αυτη ρυζαλευρο να δωσεις ναιιιιιιιιιιιι εγωωωωωωωωωω......και μοσχαρι να δωσεις κατευθειαν ναι αμεεεεεεεεεεεεεεεε....παρε λαχανικα καλο μου ενα ενα τωρα να εχεις να μαθαινεις....

ωραιο το καφε σας.....ασχετο....γιατι τοσο καιρο δε μπαινω το ζωον?

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

yasemi καλώς μας ήρθες!

φελίνιους για πες, πού είναι η ομιλία σου; Θα ήθελα πολύ να βρεθούμε, απλά επειδή δεν οδηγώ ακόμα θα με βόλευε κάπου σχετικά κοντά.Εγώ μένω σε αρκετα κεντρικό σημείο, κοντά στο Μακεδονία Παλάς

σπερααααααααααα

καναμε 1ο εμβολιο και κόρες κρατηθειτε... ο μικρος ειναι 9,5 κιλα και 69 εκατοστα!

παλαντιν το ξενοδοχειο μου ειναι το μεντιτερανεαν παλας και το συνεδριο ειναι στο λιμανι θεσσαλονικης αποθηκη Δ λέει... για διαφωτισε με γιατι εγω τελευταια φορα θεσσαλονικη ήμουν 15 χρονων...

εντιτ: και μου ειπε η παιδιατρος ότι δεν ειναι χοντρος αλλα μεγαλοσωμος!!! :-P:-P:-P

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ωραιο το καφε σας.....ασχετο....γιατι τοσο καιρο δε μπαινω το ζωον?

ελα μου ντε:tongue::tongue::tongue:

εδω ειμαστε τελειως τρελοκαμπερος, εχε το υποψιν:rolleyes:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

σπερααααααααααα

καναμε 1ο εμβολιο και κόρες κρατηθειτε... ο μικρος ειναι 9,5 κιλα και 69 εκατοστα!

παλαντιν το ξενοδοχειο μου ειναι το μεντιτερανεαν παλας και το συνεδριο ειναι στο λιμανι θεσσαλονικης αποθηκη Δ λέει... για διαφωτισε με γιατι εγω τελευταια φορα θεσσαλονικη ήμουν 15 χρονων...

εντιτ: και μου ειπε η παιδιατρος ότι δεν ειναι χοντρος αλλα μεγαλοσωμος!!! :-P:-P:-P

θρεφτάρι ο μικρός, welcome to the club!

Το ξενοδοχείο σου είναι ανάμεσα στην πλατεία Αριστοτέλους και στο λιμάνι, που είναι η ομιλία σου. Με τα πόδια είναι κοντά σου και τα 2. Μπορούμε να συναντηθούμε είτε στην Αριστοτέλους, είτε στο Kitchen Bar που είναι κι αυτό στο λιμάνι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...