Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

γεια σου γιασεμάκι και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Είναι πολύ φυσιολογικό να θηλάζει βεβαίως βεβαίως όποτε θέλει. Ο θηλασμός μέχρι το χρόνο πρέπει να είναι ανεμπόδιστος και εξακολουθεί να είναι η κύρια τροφή του μωρού. Με την εισαγωγή των στερεών υπάρχει κίνδυνος για αλλεργίες οπότε το μωρό σου ξέρει τι κάνει. Ο Ιάσονας έπινε γάλα και πριν τις στέρεες και μετά. Καλή συνέχεια!

οκ...ευχαριστω πολυ....καμια φορα κολλας γιατι αν και εχεις διαβασει τηθεωρια περα στο παρεντς αν δε σου τα πουν και κανα δυο τρεις αρχιζεις και αναρωτιεσαι......καλη σας μερα.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

dooo ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

να σε χαίρονται, να τους χαίρεσαι και να χαίρεστε οικογενειακώς.

Αντε καλοκαίριασε βάλε μπρος το νέο project:tongue:

yasemaki, οπως τα λέει η Μαρλε μας.

(Βέβαια, μετά το χρόνο εξακολουθεί ο ανεμπόδιστος θηλασμός...αν τολμάς εμπόδισε τον:tongue::tongue:)

σας είπα ότι νυστάζω?

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρες...

Αψού Αψού και πάλι αψού!

Περαστικά σε Νικόλα, Αννούλα (γιατί πυρετό πάλι???), Χριστιάννα και όποιον άλλον ξεχνώ...

Χρόνια Πολλά Μαράκι, να χαίρεσαι το όμορφο Μαρινάκι, το Ν. και ότι επιθυμείς, γρήγορα να το βρείς! Α και τον καλλιτέχνη αδερφό σου! Και βέβαια να σε χαίρονται και αυτοί!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρες...

Αψού Αψού και πάλι αψού!

Περαστικά σε Νικόλα, Αννούλα (γιατί πυρετό πάλι???), Χριστιάννα και όποιον άλλον ξεχνώ...

Χρόνια Πολλά Μαράκι, να χαίρεσαι το όμορφο Μαρινάκι, το Ν. και ότι επιθυμείς, γρήγορα να το βρείς! Α και τον καλλιτέχνη αδερφό σου! Και βέβαια να σε χαίρονται και αυτοί!!!!!!!

Αντιγράφω, γιατί έχει και για τον καλλιτέχνη αδελφό, του οποίου είμαι φάν!:) Ντουντούκι, να σε χαίρονται και να σε χαιρόμαστε!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Χρονια πολλά μικρό μου Ντουντουκάκι!!!!!!!! Πολύχρωμη ευτυχισμένη και όταν το επιλέξεις με δίδυμα ;)

Α και τον καλλιτέχνη αδερφό σου!

Απ δεν θέλω να ξεχνάμε το αδελφάκι και είναι και για δάγκωμα με το συμπάθειο:tongue:

Ουρλιάζει το σκατό έφυγαααααα

Διαφημίσεις

yasemi, η οδηγίες είναι θηλασμός ανεμπόδιστος... εκτός αν λείπει η μαμά οπότε στις ώρες απουσίας βάζεις όλες τις στερεές.. ξεκινήσατε, έ;;; εγώ ακόμα δεν έχω δώσει τπτ σκέφτομαι τον άλλο μήνα να κλείσει τους 6 και μετά...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

α ναι αφροδίτη, δεν ξέρω που την τσίμπησε την ουρολοίμωξη η άννα αλλά την έχει διαπιστωμένη... 10 μερες αντιβίωση και μετά πρέπει να κάνει και υπέρηχο...

για τον νυχτερινό τρόμο τον είχε και η άννα πολύ έντονα κάποια φάση τώρα δεν έχει πια...

felini σου ειπαν υπερηχο νεφρων για να δειτε αν εχει κανει παλινδρομηση??

γιατι εμας μας ειπαν οταν καναμε υπερηχο νεφρων, ο οποιος βγηκε καθαρος, πως δε φαινεται η παλινδρομηση παρα μονο αν ειναι παρα πολυ εντονη και μας ειπαν να κανουμε κυστεογραφια σε 20 μερες -ενα μηνα απο τοτε που τελειωσε το δεκαημερο της αντιβιωσης....:rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

felini σου ειπαν υπερηχο νεφρων για να δειτε αν εχει κανει παλινδρομηση??

γιατι εμας μας ειπαν οταν καναμε υπερηχο νεφρων, ο οποιος βγηκε καθαρος, πως δε φαινεται η παλινδρομηση παρα μονο αν ειναι παρα πολυ εντονη και μας ειπαν να κανουμε κυστεογραφια σε 20 μερες -ενα μηνα απο τοτε που τελειωσε το δεκαημερο της αντιβιωσης....:rolleyes:

ναι και μας το ίδιο μας είπαν ..ότι μόνο η κυστεογραφία δείχνει...

και ειναι επιμονη διαδικασία για τα αγοράκια και στην αρχη όταν τους ειπα οτι θήλαζα δεν θελαν να με βαλουν μέσα μαζι του γιατι παίρνεις και εσύ μεγάλες δόσεις ακτινοβολίας, αλλά τελικά δωσαν σε μενα και στον Ν. κατι ποδιές θεόβαριες από μολύβι για να μην μας πιάσει και είμασταν και εμείς μέσα...

αλλά όταν βγήκε αρνητική η γιατρός που μας παρακολουθούσε μας είπε οτι υπάρχει μια περίπτωση οτι η κυστεογραφία να βγει ψευδώς αρνητική και ήθελε να μας χώσει και για άλλες επίπονες και επικίνδυνες εξετάσεις με ακτινοβολίες και εκεί είπα στοπ αφου πριν συμβουλεύτηκα έναν πολύ καλό και έμπειρο νεφρολόγο ΕΚΤΟΣ του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Σορρυ για το σεντόνι...

Διαφημίσεις

ναι και μας το ίδιο μας είπαν ..ότι μόνο η κυστεογραφία δείχνει...

και ειναι επιμονη διαδικασία για τα αγοράκια και στην αρχη όταν τους ειπα οτι θήλαζα δεν θελαν να με βαλουν μέσα μαζι του γιατι παίρνεις και εσύ μεγάλες δόσεις ακτινοβολίας, αλλά τελικά δωσαν σε μενα και στον Ν. κατι ποδιές θεόβαριες από μολύβι για να μην μας πιάσει και είμασταν και εμείς μέσα...

αλλά όταν βγήκε αρνητική η γιατρός που μας παρακολουθούσε μας είπε οτι υπάρχει μια περίπτωση οτι η κυστεογραφία να βγει ψευδώς αρνητική και ήθελε να μας χώσει και για άλλες επίπονες και επικίνδυνες εξετάσεις με ακτινοβολίες και εκεί είπα στοπ αφου πριν συμβουλεύτηκα έναν πολύ καλό και έμπειρο νεφρολόγο ΕΚΤΟΣ του συγκεκριμένου νοσοκομείου.

Σορρυ για το σεντόνι...

αχου μωρε τον μικρουλη...τι περασε και αυτος....:rolleyes:

για τα κοριτσακια πως ειναι ??πιο normal?

εμενα αν μου πουν να μην μπω μεσα δεν παιζει με τιποτα......η μικρη οταν κλαιει στο γιατρο μονο εμενα ψαχνει και προσπαθει να με παρει αγκαλια οταν την εχει ξαπλωμενη ο γιατρος κτλ

πολυ ακτινοβολια εεεε?????:(:(:(:(:(:(:(

Είσαι ο άγγελος μου!!

Geia γας κοριτσαρες μου στα γρηγορα γιατι σημερα πηζω τυρακι στη δουλεια!!!

Χρονια πολλα στον πρωτομαστορα του καφε μας που μας κανει και γελαμε με τις απιστευτες ατάκες της! Πολυχρονη κ ευτυχιοσμενη κοριτσαρα με την οικογενεια σου αυξημενη κατα τουλαχιστον 2 μελη περικαλω!

Χτες την νυχτα εβλεπα συνεχως κ@λοονειρα με την ΕλενηΚατ, Εκλαιγα στον υπνο μου, αφου σηκωθηκα κ εκοβα βολτες να ξεχαστω! Βεβαια το πιο πιθανο ειναι να εφταιγε το πιτογυρο που ειχα φαει αργα, αλλα το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. Ελενη δωσε ενα φιλακι σβουριχτο στο Αλεκο απο μενα!

λοιπόν εγώ κυστεογραφία δεν κάνω εκτός αν την ξαναπάθουμε...

και εγω το σκεφτηκα αυτο ρε γαμωτο...αλλα δεν ξερω.

παντως και με τον Σ που το συζηταμε δεν πολυθελουμε να την κανουμε...δεν ξερω

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...