Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

γεια σας!!

και εμενα μου ειχε αναφερει η γιατρος πως αν εχει παλινδρομηση μπορει να πρεπει να παρει αντιβιωση γα 2 χρονια:(:(

τον αλλο μηνα θα παμε να κανει κυστεογραφια για να δουμε αν εχει ή οχι....:rolleyes::rolleyes:

ελπιζω να μην εχει γιατι δεν ξερω πως θα τη "χωνεψω" την αντιβιωση 2 ετων....στον αργανισμο της μικρης..

αντε να γινετε καλυτερα τα αρρωστουλικα του καφε...τι ειναι αυτο το πραγμα παλι με τους πυρετους....:rolleyes:

εμας φευγει παλι σημερα ο μπαμπας μας, τελειωσε η αδεια:(:(:(:(

επισης εχω να πω πως ο στρατος περα απο τον πακετο το πρακτικο και το ψυχολογικο που εχουμε φαει και οι δυο εχει φερει και απιστευτους καυγαδες...

ολο τσακωνομαστε αυτες τις μερες ...δεν κατσαμε και καθολου ηρεμα να χαρουμε ο ενας τον αλλον...:(:(

....αυτα ...καλη συνεχεια γλυκες μανουλες...!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Dsaki μόνη σου τα λες! Έχετε φάει και οι δυο μεγάλο ψυχολογικό πακέτο, λογικό είναι να έχετε νεύρα ειδικά τώρα στην αρχή μέχρι να συνηθίσεται και να ξεσπάτε ο ένας στον άλλο! Έρχονται καλυτερες μέρες και θα περάσει ο καιρός να απολυθεί ο καλός σου, υπομονή γλυκιά μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Mαρινάκι,εμένα γιατί αυτή η φάση μου θυμίζει John Nash, ένας υπέροχος άνθρωπος'?????????:D:D:D:DΒρε μπας κι είσαι τίποτα της Νάσα και το κρύβεις?????:D:D:D:D:D

Ντιεσάκι μοουουοουουουο.....μια αγκαλίτσα υποστήριξης (((((())))))....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Τέτοια είμαι αλλά δε σας το λέω για να μη κομπλάρετε! Χι,χι,χι! Εμένα πάλι γιατί μου κάνει κάτι σε ψυχαναγκαστικό ατομάκι? Ελπίζω να μην του κληροδότησα τίποτα τέτοιο του μικρού μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας ! Τι κανετε ?

Πως παντε τα αρρωστουλικα ?

Εμεις αφησαμε τα χαμαμ του πυρετου και ειμαστε στα ποταμια ....της μυξας !!!! Μυξα και βηχας !!!

Αυπνια , γκρινια με νευρα και τα λοιπα ωραια των διχρονων !

Τονια μου την περασε και μενα αυτη τη φαση . Να φανταστεις οτι εγω κοιμομουν μαζι της τοτε . Να σηκωνεται πανω και να κλαιει χωρις να καταλαβαινω τι θελει . Μετα απο λιγο αφου την χαιδευα και της μιλουσα ηρεμα , κοιμοταν .

Διαφημίσεις

Μαρινάκι, σαν να περιγράφεις τον Κωστή...μόνο που ο Κωστής με βρίζει όταν δεν είναι ΣΚ.:rolleyes:

Σίγουρα η άφιξη της τοσο-τεραστιουλας έχει να κάνει. Τα περισσότερα 'χάνουν τον ύπνο τους' σ'αυτή τη φάση

Νομίζω ότι δεν είναι ο σταθμός καθεαυτός που μεγαλώνει το πρόβλημα αλλά οι πολλές ώρες απουσίας από το σπίτι -ξέροντας κι ότι η μικρή είναι πίσω μαζί σου.

Είναι και η ηλικία

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Απλά περιμένεις να περάσει.

Εγώ σε γενικές γραμμές το έλυσα φροντίζοντας να είναι πιο ξεκούραστος -δλδ αφήνοντάς τον να κοιμάται στο σταθμό γιατί στο σπίτι δεν...Σε κάποια φάση συνειδητοποίησα ότι με τούτα και με κοίνα κοιμάταν πραγματικά πολύ λιγότερο απ' ότι χρειαζόταν

Συμβαίνει ακόμα καμιά φορά αλλά όχι συχνά.

DPYUp2.png EYukp3.png

γεια σας!!

και εμενα μου ειχε αναφερει η γιατρος πως αν εχει παλινδρομηση μπορει να πρεπει να παρει αντιβιωση γα 2 χρονια:(:(

τον αλλο μηνα θα παμε να κανει κυστεογραφια για να δουμε αν εχει ή οχι....:rolleyes::rolleyes:

ελπιζω να μην εχει γιατι δεν ξερω πως θα τη "χωνεψω" την αντιβιωση 2 ετων....στον αργανισμο της μικρης..

ντεπονάκι, χαλάρωσε! μη δαιμονοποιείς τα φάρμακα. Υπάρχουν για να προλαβαίνουμε τα χειρότερα. Η κάταχρηση κάνει κακό, όχι η χρήση όταν υπάρχει ανάγκη.

Μακάρι πάντως η Νεφελίτσα να μην έχει τίποτα και να μην χρειαστεί κάτι τέτοιο.

DPYUp2.png EYukp3.png

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Απλά περιμένεις να περάσει.

Εγώ σε γενικές γραμμές το έλυσα φροντίζοντας να είναι πιο ξεκούραστος -δλδ αφήνοντάς τον να κοιμάται στο σταθμό γιατί στο σπίτι δεν...

Ελίζα όντως πολλά κοινά έχουν κι εμένα όταν κοιμηθεί καλά το μεσημέρι είναι και το βράδυ ήρεμος! Τα Σκ με τις βόλτες έχει πιο πολύ υπερένταση και επιδεινωνεται το θέμα! Υπομονή λοιπόν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μπονσουαρ!

Λέγκω μου φυσιομερ εννοούσα παραπάνω... εγώ έχω έναν πόνο στο ένα μου ζυωματικό... Μήπως έπαθα καμιά ιγμορίτιδα? Τόσο γρήγορα???

Πάω να πιω κανένα ζεστό και να ξαπλώσω...

Φιλούρες σας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ντεπονάκι, χαλάρωσε! μη δαιμονοποιείς τα φάρμακα. Υπάρχουν για να προλαβαίνουμε τα χειρότερα. Η κάταχρηση κάνει κακό, όχι η χρήση όταν υπάρχει ανάγκη.

Μακάρι πάντως η Νεφελίτσα να μην έχει τίποτα και να μην χρειαστεί κάτι τέτοιο.

thx! εχεις ενα δικιο.....:rolleyes:απλως μου εχει κακοφανει παρα πολυ γιατι ουτε depon δεν εχει παρει η μικρη, να φανταστεις εχω αγορασει το μπουκαλακι ενα χρονο πριν και ειναι σφραγισμενο στο ψυγειο;)

οποτε η ιδεα της αντιβιωσης, και ειδικα για τοσο μεγαλο διαστημα, μου πεφτει λιγο βαρια....lolol;)

Dsaki μόνη σου τα λες! Έχετε φάει και οι δυο μεγάλο ψυχολογικό πακέτο, λογικό είναι να έχετε νεύρα ειδικά τώρα στην αρχή μέχρι να συνηθίσεται και να ξεσπάτε ο ένας στον άλλο! Έρχονται καλυτερες μέρες και θα περάσει ο καιρός να απολυθεί ο καλός σου, υπομονή γλυκιά μου!

Ντιεσάκι μοουουοουουουο.....μια αγκαλίτσα υποστήριξης (((((())))))....

thx βρε κοριτσια!!!!προσπαθω......;)

ειναι και η αδερφουλα μου που δινει πανελληνιες φετος αλλιως θα ερχοταν και θα την ειχα εδω για παρεουλα,θα ηταν μεγαλη ανακουφιση ψυχολογικη, αλλα τι να κανουμε....

καληνυχτα σας κοριτσακια!!!!:)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα απ'το σπίτι του μικρού τζιμινιέρα... τρελά γέλια ρίχνει πρωί πρωί το σκατό και εμείς απαλεψιές βεβαίως βεβαίως. Ο γιωργός δουλεύει κι εγω με τον "μικρό νικόλα διασκεδαζει" κοβουμε χιλιόμετρα στο σπιτι παρέα με χαρτομάντηλα μια και φτερνιζόμαστε εναλάξ.

Λενακο πως την παλεύεις σήμερις;

Πάμε να συνεχίσουμε τα δρομολόγια...

και τωρα είπα να πω καλημέρα και με πρόλαβες!

αν θες παρε τηλέφωνο...

η άννα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου αφού όλες αυτές τις ημέρες ψηνόταν στον πυρετο...

αντίθετα ο μικρός δεν έκλεισε μάτι όλη νύχτα κι εγώ μαζί του...

βέβαια έπλυνα ρούχα, άπλωσα, συμμάζεψα όλο το σπίτι από τα νεύρα μου και τώρα πάω να πλύνω κανά πιάτο...

θέλω να γράψω κι άλλα αλλά ξεχνάω..

α ναι αφροδίτη, δεν ξέρω που την τσίμπησε την ουρολοίμωξη η άννα αλλά την έχει διαπιστωμένη... 10 μερες αντιβίωση και μετά πρέπει να κάνει και υπέρηχο...

για τον νυχτερινό τρόμο τον είχε και η άννα πολύ έντονα κάποια φάση τώρα δεν έχει πια...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

κοριτσια καλημερα...ηθελα να σας ρωτησω κατι μιας και τη μεγαλη τη θηλασα μονο εξι μηνες και τωρα με τη μικρη μπαινω σε αγνωστα νερα.....εχουμε ξεκινησει στερεες δηλ φρουτοκρεμα το πρωι (που την τσακιζει ) και μετα το μεσημεριανο σιγα σιγα που την παω (καμιασχεση με τις οδηγιες του γιατρου ) ουτε να το φτυσει...οκ μεχρι εδω....το οτι συνεχιζει και θηλαζει ανα δυωρακι ειναι νορμαλ???μπορει πολλες φορες να φαει πχ φρουτοκρεμα μετα απο μιαωρα να θηλασει (συνηθως μετα τη κρεμα δε θελει γαλα) και μετα παλι δεν εχουμε κατι στανταρ...συνεχιζει χωριςπρογραμμα...απλα ρωταω αν κανει καλο να συνεχισουμε ετσι ή καπως να προσπαθησω να το τρεναρω να τη ξεγελαω....(τι ρωταω και εγω ξερω την απαντηση τεσπα)

εχετε καμια ιδεα????ευχαριστω για το ενδιαφερον....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλημέρα και πολλές αγκαλιές στις ταλαίπωρες μανούλες και στα μωράκια τους!:)

Σήμερις έχει γενέθλια η Ντουντούκα μας καλέ!!! Να ζήσεις Μαράκι και Χρόνια Πολλά!!!! Να χαίρεσαι το Μαρινάκι και με το καλό και ένα δεύτερο γερό μωράκι!!!!

γεια σου γιασεμάκι και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Είναι πολύ φυσιολογικό να θηλάζει βεβαίως βεβαίως όποτε θέλει. Ο θηλασμός μέχρι το χρόνο πρέπει να είναι ανεμπόδιστος και εξακολουθεί να είναι η κύρια τροφή του μωρού. Με την εισαγωγή των στερεών υπάρχει κίνδυνος για αλλεργίες οπότε το μωρό σου ξέρει τι κάνει. Ο Ιάσονας έπινε γάλα και πριν τις στέρεες και μετά. Καλή συνέχεια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...