Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Eternity είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Πόσες μέρες αναρρωτική δικαιουσε;; αν δεν κάνω λάθος κάθε έτος προϋπηρεσίας προσθέτεις 1 μήνα επιπλέον αναρρωτική 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημέρα!!!!

εγώ το έχω φιλοσοφήσει το θέμα: από τη στιγμή που δεν υπάρχουν ψυχολογικά τέστ για τους αστυνομικούς, μπαίνουν στις αντίστοιχες σχολές με πολύ χαμηλή βαθμολογία ή με μέσο, δεν μου κάνει καμία εντύπωση αυτή τους η συμπεριφορά....

ήταν μια δύσκολη νύχτα φορ μι, η μικρή μου μαμού αποφασισε να θυμηθεί τα νιάτα της και να ξυπνήσει 6-7 φορές...χμ, λέτε να βγάζει τραπεζίτη?? θα την ελέγξω όταν γυρίσω σπίτι.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, δεν μπορώ άλλο να διαβάζω αυτά τα αίσχη, αμάν πια...

Ηρθε χτες το δωματιάκι της Άννας και είναι υπέροχο, κοιμήθηκε κιόλας στο κρεβάτι της μέχρι τις 6.... μόνη της... πρωτοφανές... Πάντως της άρεσε...

Επίσης ήρθε η παραγγελία από το Boden.co.uk το μπουφανάκι κορίτσια είναι τέλειο, το έχω λατρέψει, θέλω να το βάλω κι εγώ...

Ήρθε και μένα χτες το φόρεμα!!!! θα είμαστε σούπερ όμορφες και μοδέρνες στα γενέθλιά μας!!!!

Με γειά το κρεβατάκι σας!!!!!!!!! εσένα σε χωράει μικρή μου τσιχλόφουσκα? ((((Tάτη))))

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Πολλές καλημέρες και από εμένα!!!

Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να σας γράψω :roll:

Ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω και εγώ να σας γνωρίσω από κοντά.... Ίσως την Άνοιξη που θα ξανακατέβω Αθήνα!!!!

Με προβληματίσατε πολύ με το φαΐ των τέκνων. Εγώ έχω μείνει στα κλασσικά ρυζάλευρα και κρέμες κτλ. Εσείς τί κάνετε βρε κορίτσια, φτιάχνετε μόνες σας την κρέμα βράζοντας ρύζι, ή δεν κατάλαβα καλά? Για να με διαφωτήσει κάποια γιατί σε λίγο αρχίζουμε και εμείς...... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Δυστυχώς όμως πρώτα θα πρέπει να πάμε σε γαστρεντερολόγο για το αιματάκι... Ο γιατρός δεν μου έδωσε ακόμα διατροφή γιατί θέλει λέει να γίνει σε συνεργασία με τον γαστρεντερολόγο.... πιάστο το αυγό και κούρευτο!!!!!

Κάτι ακόμα.... τί κάνουμε όταν έχουμε καναντίαση, τί δεν πρέπει να τρώμε? Έχω την εντύπωση ότι έχει κάτι ασπράκια η μικρή στο στόμα της και ο πόνος μία έρχεται και μία φεύγει. Οπότε σκέφτηκα μήπως είναι και αυτό. :confused:

IxBZp3.png

Ρενέ μου τιφ φακές τις φτιάχνει ο γιωργάκος... απ'οσο ξέρω να ρίχνει όλα μέσα, 300γρ φακές, 1-2 κρεμμυδάκια, 200γρ ρύζι καστανο(το ολοκληρο), 1-1,5 κσ πελτε, 1-2 σκελιδες σκορδο, 1-2 δαφνη, μια τσουσκα, αλατοπιπεράκι. Βράζουν λίγο και μπρος τη μέση αρακά και καλαμπόκι. Στο τέλος λάδι και ξύδι. Αυτές ειναι οι γιωργοφακές!!! :)

Αμάν τρόμαξα να την βρωωωωωωωωωωωωω

:P

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ήρθε και μένα χτες το φόρεμα!!!! θα είμαστε σούπερ όμορφες και μοδέρνες στα γενέθλιά μας!!!!

Με γειά το κρεβατάκι σας!!!!!!!!! εσένα σε χωράει μικρή μου τσιχλόφουσκα? ((((Tάτη))))

Ω ναι, αλλά προτιμώ το δικό μου... κανονικό κρεβάτι είναι, στρώμα 90χ200 της πήρα τελικά από το κοκοματ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!

Επαθα overdose πληροφοριών για την έναρξη των στερεών και να δεις που όταν θα έρθει η ώρα να τα ξαναχρειαστώ θα τα έχω ξεχάσει....

Λοιπόν, ο ανηψιός γεννήθηκε χθες το μεσημέρι με καισαρική, είναι πολύ όμορφος και το Αττικό σούπερ! (μόνο που κυνηγάς τις μαίες και το προσωπικό γενικά με το ντουφέκι!!!)

Τατιιιιι, μη με ξαναμαλώσεις,εντάξει;;;

Bonjour!!!!!!

τι κάνετε?

Ντουντούκι δεν έχω ιδέα τι είναι η τσούσκα... Τη φούσκα ξέρω μόνο...

Φελινάκι με γεια τα πράγματα... Θα φτιάξω κι εγώ σήμερα μια συνταγή με φακές και κριθαράκι...

Η τσουλουφίτσα μάλλον θα αργήσει να κοιμηθεί από τις 10... Στις 12.30 πάντως κοιμηθήκαμε μαζί και μια χαρά κοιμήθηκε... Με ένα ξύπνημα στις 4.30... Μάλλον θέλει αγκαλίτσες!!!!!!

Ελιζάκι όλο ήθελα να σου το πω χθες, καλή αρχή!!!!

Έκλεισα ξενοδοχείο στα Γιάννενα 23 με 27 Δεκεμβρίου... Βασούλα εσείς κανονίσατε τελικά???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερούδια!!!

Επαθα overdose πληροφοριών για την έναρξη των στερεών και να δεις που όταν θα έρθει η ώρα να τα ξαναχρειαστώ θα τα έχω ξεχάσει....

Λοιπόν, ο ανηψιός γεννήθηκε χθες το μεσημέρι με καισαρική, είναι πολύ όμορφος και το Αττικό σούπερ! (μόνο που κυνηγάς τις μαίες και το προσωπικό γενικά με το ντουφέκι!!!)

Τατιιιιι, μη με ξαναμαλώσεις,εντάξει;;;

Να σας ζήσει!!!!!! Άντε με το καλό και ο ξάδερφος του! Η Λήδα δηλαδή είναι η μεγαλύτερη??? Αχ την κακομοίρα!!!

Ααα ξέχασα να σας πω, χθες της δοκίμασα την πιπίλα αλλά βρε κορίτσια δεν μπορώ να επιμείνω και να της χώνω ένα πλαστικό πράγμα... Και αυτές οι πιπίλες από το μαιευτήριο είναι σαν προφυλακτικά...Οπότε το αφήνω... Αν θέλει ας μασουλάει το μανίκι της και βλέπουμε...

Ω ναι, αλλά προτιμώ το δικό μου... κανονικό κρεβάτι είναι, στρώμα 90χ200 της πήρα τελικά από το κοκοματ

COCOMAT αααχχχχχχχχχχχχ

Καλά πιο τέλειο κρεββάτι δεν υπάρχει. ;)

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

μυρτούλιιιιι να σας ζήσει!!!!! τι έγινε τελικά και έκανε καισαρική???

ελενάκιιιιιιιι πότε θα κλείσεις προς καλάβρυτα μεριά να σε έχουμε δίπλα?:D:D:D:D πάντως για τη πιπίλα στο είπα, μη προσπαθείς εσύ, θα απογοητευτείς...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Λενιώ, τι ωραία που θα πάτε Χριστουγεννιάτική εκδρομούλα....Αααααχ, θα μας φάει η μοναξιά τα Χριστούγεννα στην Αθήνα!!!!

Θα είμαστε πίσω για Πρωτοχρονιά! Οπότε μην ανησυχείς θα κάνουμε παρέα... Αν και εμένα δεν μου αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα, με πιάνει και μια κατάθλιψη... Γι αυτό μου αρέσει να φεύγουμε...

μυρτούλιιιιι να σας ζήσει!!!!! τι έγινε τελικά και έκανε καισαρική???

ελενάκιιιιιιιι πότε θα κλείσεις προς καλάβρυτα μεριά να σε έχουμε δίπλα? πάντως για τη πιπίλα στο είπα, μη προσπαθείς εσύ, θα απογοητευτείς...

Θα πάμε και Καλάβρυτα κάποια στιγμή....

Θα την έπαιρνε πάντως την πιπίλα γιατί ενώ την πρώτη φορά της ήρθε ανανγούλα, τη δεύτερη έκανε κανα δυο πιπιλίσματα... Αλλά δεν της πάει η πιπίλα και της την έβγαλα!

Είχε πάει με πρόκληση γιατί ήταν μια βδομάδα μετά την ΠΗΤ και το μωρό παρουσίασε ταχυκαρδία, δεν ξέρω κάτι άλλο....

Εμένα τα Χριστούγεννα μ'αρέσουν πολύ αλλά είναι κι όλο αυτό το θέμα με τις οικογενειακές μαζώξεις που δεν παλεύεται....Εγώ γιαυτό το λόγο θέλω να φεύγω, κάθε χρονιά τα ίδια, με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις!!!

Ααα ξέχασα να σας πω, χθες της δοκίμασα την πιπίλα αλλά βρε κορίτσια δεν μπορώ να επιμείνω και να της χώνω ένα πλαστικό πράγμα... Και αυτές οι πιπίλες από το μαιευτήριο είναι σαν προφυλακτικά...Οπότε το αφήνω... Αν θέλει ας μασουλάει το μανίκι της και βλέπουμε...

Πιπίλα και πάλι πιπίλα!!!!!!!!

Εγώ από τότε που την έκοψα, λόγω του θηλάσμού - λάθος τελικά, έχω βρει τον μπελά μου :?. Δυσκολεύομαι απίστευτα να την κοιμήσω και το χειρότερο έβαλε πάλι το δάχτυλο στο στόμα. Και πιστέψτε με η ορθοδοντική δεν είναι λύση - μιλάει μία παθούσα, είναι μεγάλη ταλαιπωρία για το παιδί!!!!! :-( Και να φανταστήτε ότι μόνο 10 μέρες δεν της την έδινα, αλλά πότέ δεν ήταν fan, πάντα το δαχτυλάκι της προτειμούσε..... Δεν παραιτούμαι όμως θα συνεχίσω την προσπάθεια για την "πανέμορφη" πιπίλα αλλά και το μπιμπιρό. Αυτό είναι που δεν το αγγίζουμε. :roll:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...