Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεραααααααααααα... απλά κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ξημέρωσε. Όλο το βράδυ κουμπωνα ντεπόν, θήλαζα, ζέσταινα γάλατα, έβαζα ορούς και υγραντήρα. Τώρα δίνω το βασίλειό μου σε όποιον κρατήσει ένα δεκάλεπτό το Νικολάκι μπας και κάνω ένα μπάνιο να συνέλθω!

Επίσης έχω να δηλώσω ότι everybody in this town fucks except me:tongue:...

Έφυγααααααααααααα

A,ρε Μυρτούδι πώς τα λες...:D

Δεν ξυπνάει πολύ συχνά,κανά τριάρι φορές μέσα στη νύχτα,αλλά κλαίει πολύ ρε γμτ.Και ενώ από τη μια είπα να τον αφήσω για να 'μάθει' να ξανακοιμάται μόνος του χωρίς κούνημα (γιατί θέλει ΠΑΝΤΑ κούνημα για να κοιμηθεί),απ'την άλλη δεν μπορώ να τον ακούω να χτυπιέται...εγώ φταίω,το ξέρω,που τον συνήθισα με το κούνημα και δεν ξέρω τώρα πώς θα ξεμάθει...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Κάτσε, για να καταλάβω...Όταν ξυπνάει, έχει επαφή με το περιβάλλον; Του μιλάς και σε ακούει; Και κλαίει απλά από νύστα γιατί θέλει να τον κουνήσεις για να ξανακοιμηθεί; Αν ναι, όντως έχει μάθει να κοιμάται μ'αυτόν τον τρόπο, ξυπνάει και δεν μπορεί να τον ξαναπάρει ο ύπνος, οπότε είναι λογικό που κλαίει γιατί νυστάζει...Το ''no cry sleep solution'' το διάβασες;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!

Και ναι δεν έχουμε πυρετό!!!!!! Η αντιβίωση έδρασε πολύ γρήγορα... Βέβαια μπορεί και να ψιλοπονάει γιατί γκρινιαρίζει λίγο...

Τόνια με λίγη υπομονή και επιμονή θα το μάθει...Να τον κουνάς όπως έχει συνηθίσει και λίγο πριν τον πάρει ο ύπνος να τον βάζεις στο κρεβάτι. Αν κλάψει ξανά θα τον πάρεις και μετά πάλι θα τον ακουμπάς. Μπορεί να το κάνεις πολλές φορές αυτό στην αρχή... Αλλά έτσι μπορεί να μάθει ουσιαστικά να τον παίρνει ο ύπνος στην κούνια του... Και καθώς το μαθαίνει θα μειώνεις το χρόνο κουνήματος...

Μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα αλλά σίγουρα λιγότερο από το κλάμα... Και να του μιλάς να του λες ότι είναι ώρα για ύπνο τώρα και κάποια τέτοια στάνταρ λόγια...

Και να το ξεκινήσεις από όταν πέσει για ύπνο... Και μετά θα ξέρει τί θα περιμένει...

Στο μεταξύ, την ημέρα να του μιλάς και να του εξηγείς ότι τη νύχτα κοιμόμαστε και δεν ξυπνάμε να κλαίμε... Καταλαβαίνει τώρα πια ο Κων/λης!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γενικά ξυπνάει,μουρμουράει και θέλει κανάκεμα για να ξανακοιμηθεί.Αλλά 2-3 μέρες τώρα κλαίει διαφορετικά,γοερά..Το no cry το είχα ξεκινήσει,αλλά τότε δεν είχα κουράγιο να το εφαρμόσω,ήταν κ η μεταβατική περίοδος που επέστρεψα στη δουλειά κ δεν ήθελα να τον 'ζορίσω'..μάλλον θα το ξαναδρομολογήσω...:rolleyes:

Καλημέρα!

Τι κάνουν τα αρρωστούλικά μας?

Λεγκάκι κουράγιο κορίτσι μου!!!

Μαμμα-μια ο νυχτερινός τρόμος έχει ως εξής: Ξαφνικά αρχίζει να φωνάζει-κλαίει-ουρλιάζει, μπορεί και να σηκωθεί καθιστός ή όρθιος ή και να υπνοβατεί και ΔΕΝ παρηγοριέται από την παρουσία σου. Δεν την αντιλαμβάνεται καν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον προσέχεις μη χτυπήσει μέχρι να του περάσει. Μπορεί να διαρκέσει από 5' μέχρι 30' (σπάνια). Συνήθως συμβαίνει νωρίς μέσα στη νύχτα 2-3 ώρες μετά που κοιμάται. Είναι πολύ φρίκη φάση. Αυτό που περιγράφεις δεν μου πολυμοιάζει. Μπορεί να είναι το μπούκωμα, μπορεί να ζεσταίνεται -την έχω πατήσει έτσι, να μου ξυπνάει κάθε ώρα να κοιμάται μόλις τον σηκώνω να τον ακουμπάω να τον σκεπάζω και ξανά- μπορεί να βλέπει όνειρα.

Για το κούνημα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι σιγά-σιγά να μειώνεις τη διάρκεια και να τον ακουμπάς στο κρεβάτι συνεχίζοντας να χαϊδεύεις-ψιλοκουνάς ξαπλωτό και όσο το συνηθίζει το μειώνεις κι άλλο. Εννοείται ότι στην αρχή δεν θα του αρεσει καθόλου και θα διαμαρτύρεται, οπότε θα κάνεις μερικά πάνω κάτω μέχρι να πειστεί ότι δεν πρόκειται να τον κουνάς μέχρι να κοιμηθεί. Σε λίγο καιρό θα του αρέσει και να διαβάζετε παραμύθια πριν κοιμηθεί οπότε θα ξεκινάτε τη διαδικασία ξαπλωμενοι.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!

Και ναι δεν έχουμε πυρετό!!!!!! Η αντιβίωση έδρασε πολύ γρήγορα... Βέβαια μπορεί και να ψιλοπονάει γιατί γκρινιαρίζει λίγο...

Τόνια με λίγη υπομονή και επιμονή θα το μάθει...Να τον κουνάς όπως έχει συνηθίσει και λίγο πριν τον πάρει ο ύπνος να τον βάζεις στο κρεβάτι. Αν κλάψει ξανά θα τον πάρεις και μετά πάλι θα τον ακουμπάς. Μπορεί να το κάνεις πολλές φορές αυτό στην αρχή... Αλλά έτσι μπορεί να μάθει ουσιαστικά να τον παίρνει ο ύπνος στην κούνια του... Και καθώς το μαθαίνει θα μειώνεις το χρόνο κουνήματος...

Μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα αλλά σίγουρα λιγότερο από το κλάμα... Και να του μιλάς να του λες ότι είναι ώρα για ύπνο τώρα και κάποια τέτοια στάνταρ λόγια...

Και να το ξεκινήσεις από όταν πέσει για ύπνο... Και μετά θα ξέρει τί θα περιμένει...

Στο μεταξύ, την ημέρα να του μιλάς και να του εξηγείς ότι τη νύχτα κοιμόμαστε και δεν ξυπνάμε να κλαίμε... Καταλαβαίνει τώρα πια ο Κων/λης!

Μπράβο ρε Ελένη που αναρρώσατε επιτέλους!!Και ευχαριστώ για τις συμβουλές.Έτσι τον κάνω,όπως λες,τώρα είναι νύχτα,κάνουμε νάνι,δεν ξυπνάμε και κλαίμε κλπ,κλπ...και η αλήθεια είναι ότι είχε ψιλοστρώσει,αλλά ξαναξέστρωσε:rolleyes::rolleyes:

Μαμμα-μια ο νυχτερινός τρόμος έχει ως εξής: Ξαφνικά αρχίζει να φωνάζει-κλαίει-ουρλιάζει, μπορεί και να σηκωθεί καθιστός ή όρθιος ή και να υπνοβατεί και ΔΕΝ παρηγοριέται από την παρουσία σου. Δεν την αντιλαμβάνεται καν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον προσέχεις μη χτυπήσει μέχρι να του περάσει. Μπορεί να διαρκέσει από 5' μέχρι 30' (σπάνια). Συνήθως συμβαίνει νωρίς μέσα στη νύχτα 2-3 ώρες μετά που κοιμάται. Είναι πολύ φρίκη φάση. Αυτό που περιγράφεις δεν μου πολυμοιάζει. Μπορεί να είναι το μπούκωμα, μπορεί να ζεσταίνεται -την έχω πατήσει έτσι, να μου ξυπνάει κάθε ώρα να κοιμάται μόλις τον σηκώνω να τον ακουμπάω να τον σκεπάζω και ξανά- μπορεί να βλέπει όνειρα.

Για το κούνημα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι σιγά-σιγά να μειώνεις τη διάρκεια και να τον ακουμπάς στο κρεβάτι συνεχίζοντας να χαϊδεύεις-ψιλοκουνάς ξαπλωτό και όσο το συνηθίζει το μειώνεις κι άλλο. Εννοείται ότι στην αρχή δεν θα του αρεσει καθόλου και θα διαμαρτύρεται, οπότε θα κάνεις μερικά πάνω κάτω μέχρι να πειστεί ότι δεν πρόκειται να τον κουνάς μέχρι να κοιμηθεί. Σε λίγο καιρό θα του αρέσει και να διαβάζετε παραμύθια πριν κοιμηθεί οπότε θα ξεκινάτε τη διαδικασία ξαπλωμενοι.

Δε νομίζω ότι είναι νυχτ.τρόμος,έχει συναίσθηση της παρουσίας μου και ηρεμεί όταν με νιώθει.Να στε καλά,βρε κορίτσια,πολύ χρήσιμες οι συμβουλές...

Παλλαντινάκι,δεν νομίζω να είναι δόντι...

Διαφημίσεις

Σε 1 βδομάδα ξεκινάω δουλειά....

Την κανονική εννοώ...

Λεγκάκι, για το μπούκωμα βάλε οτρισαλιν! Εγώ το βάζω για να πείσω και τον Αλέκο, και έχει τρομερό αποτέλεσμα... Και στα ενδιάμεσα ορούς!

Για το βήχα δεν έχω θεραπεία...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Και δε θα πω λεπτομεριες, αλλα κ χτες το βραδυ αρκετα καλα με αφησε ο γιοκας μου να κοιμηθω! Βρε λετε να στρωσει τωρα που χρονισε?

Ξέχασα να σχολιάσω νωρίτερα. Η Σοφία από την ημέρα των γενθλίων της (κυριολεκτικά) που χτύπησε το πρώτο 9-5 σερί κοιμάται πολύ καλύτερα. Νταξ, όχι κάθε βράδυ και όχι πάντα το ίδιο αλλά συνολικά έχει τεράστια διαφορά. Συνήθως ξυπνάει 1 φορά μεταξύ 3.30 και 5.30 και σπάνια 6.30. Βέβαια μετά δεν θέλει να ξαναπάει στο κρεβάτι της. Αν ξυπνήσει νωρίτερα ξανακοιμάται εύκολα χωρίς να θηλάσει με λίγη αγκαλίτσα είτε πάω εγώ είτε ο Ν.

DPYUp2.png EYukp3.png

Τόνια, εσύ είσαι από άλλη πόλη δεν πιάνεσαι!:tongue::tongue::tongue:Πάντως και σ' αυτή την πόλη ξέρω κι άλλους!:rolleyes:

Λοιπόν, διάβασα αυτά που λέτε για το νυχτερινό τρόμο και έχω πάθει την πλάκα μου! Ο δικός μου κάνει αυτά ακριβώς 2-3 φορές τη νύχτα φωνάζει, είτε πάμε είτε όχι περνάει λίγη ώρα και μετά ηρεμεί μόνος του, γενικά τον ακούω το βράδυ που χτυπιέται δεξιά και αριστερά στην κούνια του, τον βρίσκω όρθιο ή καθιστό κτλ! Ωχ, τι κάνουμε τώρα?Μπορώ να τον βοηθήσω κάπως? Το σκηνικό ξεκίνησε σίγουρα αφού γεννήθηκε η μπουμπού (μέχρι τότε ακόμα και με πολύ μπούκωμα και πυρετό δεν ξυπνούσε ποτέ) και επιδεινώθηκε με το που άρχισε σταθμό! Ωστόσο χαίρεται να πηγαίνει σχολείο και θυμώνει αν του πω ότι είναι Σκ και δε θα πάμε, δε νομίζω άρα να έχει θέμα με το σταθμό. Να πω βέβαια ότι κι εγώ μέχρι τα μισά του δημοτικού υπνοβατούσα πολύ έκανα διάφορα και έλυνα και μαθηματικά στον τοίχο του σπιτιού μου νομίζοντας ότι είναι ο πινακας της τάξης!:shock:

Πάω να πάρω το γιο΄μου, φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...