Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πεθαινώωωωωωωωωωωωωωω... εντάξει υπερβάλλω αλλά ευκαιρία ψάχνω για γλυκόλογα:tongue: Με κολήσανε τα σκατά και τρέχουν ματια και μύτες, πονάει κεφάλι... κόψει κεφάλι! κι επειδή μου τι δινει να είμαι χάλια όταν οι άλλοι είναι καλά λέω το απόγευμα να πάμε στην έκθεση βιβλίου στο Ζάπειο να κολήσω κανέναν! Θα έχει και στριμωξίδι, με ένα φτέρνισμα τρως 5-6:mrgreen:...μήπως θέλει να έρθει καμία μαζί; Τιιιιιιιιιι τρέχει κιοτευουμε;:lol:

Λενιώ αφού βρήκατε τι φταίει για να τελειώνετε χαλάλι η αντιβίωση...

Γεια σου Αριανό τρελό γκομενάκι

εισαι τρελη ρε φιλε ... μου κλεψαν πιν και μου φαγαν την καβατζα - μη θαρεις ... 300 ευρώπουλα_ αλλα ειμαι ρεστη και νο μανει φορ βενζινα ... αλλιως θα ρχομουνα παρεου ...

να κολλησω κι εγω κατι ... να βαρεσω πυρετους να δηλωσω παρετηση και δυναμια να εχω και δικαιολογια ! :):):)

κλα να περασετε και περαστηκα !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωχωχ μονο αυτο μου λειπει να παιρνει αντιβιωση για 2 χρονια... δεν παιζει με τπτ αυτό το σενάριο με την δικιά μυ κόρη, εδω μια εβδομάδα να πάρει μας βγάζει την πίστη... το τι της ταζω κάθε φορά δεν λέγεται, ναι ναι κάνω ότι δεν πρέπει, όλα τα λάθη του κακου παρεντινγκ αλλά δεν γίνεται αλλιώς πρέπει να την βάζω κάτι να την δίνω με το ζόρι και ειναι χειρότερα...

Εμείς του τη βάζαμε στη γάλα και δεν καταλάβαινε τίποτα.

Διαφημίσεις

Όχι βρε κοριτσάκι, δεν το είπα για να φρικάρετε! Αυτό γίνεται μόνο αν υπάρχει παλινδρόμηση ούρων και το βλέπουν με μια ειδική εξέταση, εφόσον έχει υποψία ο γιατρός, κι απ' όσο ξέρω δεν είναι καθόλου συχνό φαινόμενο. Το έγραψα απλά για να πω στη Δέσποινα ότι τη χημειοπροφύλαξη την κάνουν συχνά και σε μεγαλύτερα παιδάκια μετά από ουρολοίμωξη, ακριβώς για να αποφύγουν αυτό το πράγμα...

εμείς αν και οι εξετάσεις έδειξαν αρνητικο για παλινδρόμηση, πάλι πέρναμε χημειοπροφύκαξη για κανα 2μηνο γιατι έχουμε μεγαουρητήρα. :-(

εγω λέω να μην κολλησω ευχαριστώ αλλά ήδη η ομιλία μου θα είναι στα κακά της τα χάλια, να μην έχω και ηχητική υπόκρουση σνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιφφφφφφφφφφφφφφ αψούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σνιφ σνιφ σνιφ...αψού!

εντιτ ο μικρος δε, έχει μύξα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τάτι κοίτα μην πάθεις καμιά γαστρεντερίτιδα.... Τότε θα είναι πολύ ξεχωριστή η παρουσίαση... Πώς πάει? Πότε βλέπεις να τελειώνει???

Άντε υπομονή σε 1 βδομαδούλα θα έχει τελειώσει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ένα φασκόμηλο ντιλίβερι για Βύρωνα και ένα για Βριλήσια...

Τι την ήθελα την έκθεση μου λέτε; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές κάναμε τρέχωντας πάνω κάτω όλη την έκθεση κυνηγώντας τον θοδωράκη... και που να καταφέρω τρέχωντας να κολήσω μικρόβια όλους αυτούς τους απαίσιους τύπους που χαλαρά κοιτάζανε τα βιβλιαράκια με το πάσο τους, μου λέτε;:tongue:

Πέρασα και απ'τις εκδόσεις Καλειδοσκόπιο και μελαγχόλησα ολίγον τι΄... για μισή ώρα διορθώσεις και δεν ήταν και το δικό μας βιβλίο εκεί, κρίμα ρε γμτ, κρίμα... τσάμπα τόση κούραση και ξενύχτια... τέσπα συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες...

Αφροδιτάκο χάρηκα που σε ξαναγνώρισα και σένα και την όμορφή σου!;)(Άφρο μην μπερδευτείς σε άλλη Άφρο μιλάω)

Τάτι, καλά στα λέει η σοφή κρυωμένη Ελένη, φυλάξου απ'τη γαστρεντερίτιδα γιατί εκεί τα ηχητικά εφέ είναι ακόμα πιο θεαματικά και αντενδείκνεινται για παρουσίαση:cool:

Πάω να ψοθήσω στον καναπε χαζεύοντας λιγουλάκι... να με θυμάστε με αγάπη (εντάξει έπεισα για την σοβαρότητα της κατάστασής μου χοχο)

Πωπω!

Περαστικά βρε κορίτσια! Και μακρυά από μας:tongue:

καλημερα κοριτσια!!

ψαχνουμε κοπελα για τη μικρη μας, για πολυ λιγες ωρες την εβδομαδα αρχικα...εχετε υποψιν σας καποια που ξερετε, για κεντρο αθηνας;

περαστικα στα αρρωστουλικα κ ευχαριστω!!

δαφακι σου στέλνω πμ

πάω να κάνω καμιά δουλίτσα στο αχούρι μου.

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Αφροδιτάκο χάρηκα που σε ξαναγνώρισα και σένα και την όμορφή σου!;)(Άφρο μην μπερδευτείς σε άλλη Άφρο μιλάω)

Κι εγώ χάρηκα ειλικρινά Λέγκω που σε γνώρισα από κοντά. Να χαίρεσαι τα όμορφα αγόρια σου (όχι να ρίξω το Θοδωρή, αλλά τι απίστευτο γαλανό είναι αυτό του μικρού)!!!

Χαιρετισμούς και στα υπόλοιπα κορίτσια που γνωρίζω (felini, Afrοdite, Myrto). Για όσες με θυμούνται είμαι η Αφροδίτη από τη συνάντηση στο Θησείο. Τώρα που αποφάσισα να ποστάρω ελπίζω να τα λέμε συχνά. Καλό σας βράδυ.

xa, εσυ εισαι πουλακι μου και με μπερδεψες? Τι κανουν τα βλασταρακια σου? Αντε τωρα που θα ξαναξεκινησουμε τις συναντησεις να μας ερχεσαι!

Καλημερα κορες, άρρωστες κ μη! Επιστρεψαμε και μεις, περασαμε πανεμορφα, παρα που ο καιρος ηταν για πολλες μουτζες! Κυριως καθισαμε στην πολη, ξερετε πεθερουλα, ετοιμο φαγακι κτλ και το ΣΚ πηγαμε στο βουνο, καναμε ιππασια, φαγαμε σουπερ φαγακια, αναψαμε φυσικα τζακι γιατι ειχε ψοφοκρυο κ κοιμηθηκαμε, ναι ναι κοιμηθηκαμε πολυ! Και δε θα πω λεπτομεριες, αλλα κ χτες το βραδυ αρκετα καλα με αφησε ο γιοκας μου να κοιμηθω! Βρε λετε να στρωσει τωρα που χρονισε?

Βρε φιλεναδες τι παθατε, σας πηρε απο κατω? Για να πινουμε χυμους, τσαγια βιταμινες κτλ για να συνελθετε! Τατ, τι επαθε η φωνουλα σου? Αρχισε να ρουφας ωμα αυγα (μπλιαχ) γιατι δε λεει να εχεις λαρυγγιτιδες κ να κανεις παρουσιασεις...

Κ δε με λες, γιατι επαθε ουρολοιμωξη η Αννα? Θυμαμαι και πιο παλια με το που αρρωσταινε ετρεχες για εξετασεις ουρων... Τωρα θα πρεπει να κανεις εξετασεις για να δεις απο τι προηλθε??? Εχει καποιο θεμα? Και μενα μιας φιλης το παιδακι παιρνει δυο χρονια αντιβιωση (απο τοτε που γεννηθηκε δλδ) γιατι εχει θεματακι με τα νεφρα του.

Αυτα, τα ολιγα!

Καλημέρα..δεν είναι πολύ καλή μέρα σήμερα...

Πείτε μου ρε μανούλες πιο έμπειρες, γιατί να ξυπνάει τη νυχτα κλαίγοντας γοερά???Μήπως έχει τπτ ψυχολογικά το παιδάκι μου,του χω κάνει καμιά ζημιά????Δεν μπορώ να το καταλάβω...τί πάει στραβά ρε γμτ....τα χω με τον εαυτό μου,τα χω με το Χάρη,δεν είμαστε στα καλά μας...παίζει επειδή ήταν μπουκωμένος να μην μπορούσε να ανασάνει καλά κ γι'αυτό να ξυπνά με αυτό τον τρόπο???τί σκατά έχω κάνει λάθος????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...