Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ds μια καλή ιδέα για κρέας: πλάθεις μικρά μπιφτεκάκια και τα φυλάς στην κατάψυξη.

βγάζεις ένα το πρωί, και το μεσημέρι το ψήνεις λίγο στην τοστιέρα με λαδόκολλα πάνω κάτω και το τρώει μόνη της. Γενικά τα μπιφτέκια αρέσουν στα παιδιά, βάλε ψωμάκι, κρεμμύδι, λάδι, λίγη ρίγανη θα γίνει νόστιμο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Η Άννα έκλεισε 24ωρο απύρετη! Γιούπι! Η αντιβίωση μάλλον έδρασε...

Τωρα πήγε εθνικό κήπο με τον πατέρα της που πήρε ντει οφ για να βοηθήσει την κατάσταση, ενω εγώ φτιάχνω slides για την ομιλία μου που ένας θεός να την κανει τέτοια... ρεζίλι θα γίνω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ds στο Κιλκίς δεν έχει σύμβουλο, πρέπει να έρθει θεσσαλονίκη, δεν είναι μακριά. Αύριο έχει συνάντηση της LLL, ας έρθει να ενημερωθεί και να πάρει και τα φυλλάδια της LLL που είναι πολύ κατατοπιστικά. Πληροφορίες έχει βάλει η αμαρέττο στο αντίστοιχο τόπικ

ds μια καλή ιδέα για κρέας: πλάθεις μικρά μπιφτεκάκια και τα φυλάς στην κατάψυξη.

βγάζεις ένα το πρωί, και το μεσημέρι το ψήνεις λίγο στην τοστιέρα με λαδόκολλα πάνω κάτω και το τρώει μόνη της. Γενικά τα μπιφτέκια αρέσουν στα παιδιά, βάλε ψωμάκι, κρεμμύδι, λάδι, λίγη ρίγανη θα γίνει νόστιμο

θα της το πω! thx!

ποση ωρα ειναι το κιλκις απο τη θεσσαλονικη??

εχεις κανενα τηλ συμβουλου στη θεσσαλονικη?

δυστυχως δεν τα πολυτρωει τα μπιφτεκια:rolleyes: εχω φτιαξει τις δυο τελευταιες φορες και εχουν βγει θεεικα (μαλακα, αφρατα και πολυ νοστιμα), αλλα αυτη εφαγε ελαχιστο, τα τσακισαμε εμεις;);)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα και περαστικά στους πυρετούς και τις παλιοιώσεις!

Δε θυμάμαι ποια το έγραψε για τη χημειοπροφύλαξη αλλά και στα μεγαλύτερα παιδάκια τη φοβούνται εξίσου την παλινδρόμηση για τους νεφρούς. Η ανηψιά που είχε πολύ ελαφριά παλινδρόμηση (την ανακάλυψαν όταν ήταν 4 και έκανε την πρώτης της ουρολοίμωξη) χρειάστηκε να παίρνει μικροδόση αντιβίωσης για 2,5 ΧΡΟΝΙΑ μέχρι να της περάσει!!!

Επίσης, εκτός από μπιφτέκια, εγώ κάνω μικρά-μικρά κεφτεδάκια τα οποία δεν τηγανίζω, τα ψήνω στο γκριλ πασαλειμένα με λιγο λαδάκι και γίνονται νοστιμότατα. Άλλη ιδέα για κρέας στο χέρι είναι φιλετάκια κοτόπουλου πανέ. Εγώ τα πανάρω με λίγη τριμμένη φρυγανιά ανακατεμένη με βρώμη (κουάκερ) και σπασμένα κορν φλέικς και γίνονται πολύ τραγανα, στο φούρνο κι αυτά, χωρίς πολλά λάδια. Αν πάρεις φιλέτο από μπούτι αντί για στήθος μένει τρυφερό μέσα και μασιέται εύκολα.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα κι από μένα!

έστειλα κι εγώ τον μικρό με τον μπαμπά του στον εθνικό κήπο και κάθομαι και διαβάζω (τρομάρα μου) Excel kai power point και ιστοσελίδες. παρακολουθώ ένα εξ αποστάσεως σεμινάριο του Πανεπιστημίου Πειραιώς 4 εβδομάδων κι εγώ είμαι ακόμη στη δεύτερη.... ε ρε μανούλα μου! :roll:

πως πάει το εμπύρετο μέτωπο σήμερα Ελενίτσα;

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

ψαχνουμε κοπελα για τη μικρη μας, για πολυ λιγες ωρες την εβδομαδα αρχικα...εχετε υποψιν σας καποια που ξερετε, για κεντρο αθηνας;

περαστικα στα αρρωστουλικα κ ευχαριστω!!

ωχωχ μονο αυτο μου λειπει να παιρνει αντιβιωση για 2 χρονια... δεν παιζει με τπτ αυτό το σενάριο με την δικιά μυ κόρη, εδω μια εβδομάδα να πάρει μας βγάζει την πίστη... το τι της ταζω κάθε φορά δεν λέγεται, ναι ναι κάνω ότι δεν πρέπει, όλα τα λάθη του κακου παρεντινγκ αλλά δεν γίνεται αλλιώς πρέπει να την βάζω κάτι να την δίνω με το ζόρι και ειναι χειρότερα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ωχωχ μονο αυτο μου λειπει να παιρνει αντιβιωση για 2 χρονια...

Όχι βρε κοριτσάκι, δεν το είπα για να φρικάρετε! Αυτό γίνεται μόνο αν υπάρχει παλινδρόμηση ούρων και το βλέπουν με μια ειδική εξέταση, εφόσον έχει υποψία ο γιατρός, κι απ' όσο ξέρω δεν είναι καθόλου συχνό φαινόμενο. Το έγραψα απλά για να πω στη Δέσποινα ότι τη χημειοπροφύλαξη την κάνουν συχνά και σε μεγαλύτερα παιδάκια μετά από ουρολοίμωξη, ακριβώς για να αποφύγουν αυτό το πράγμα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Λοιπόν ωτίτιδα!

Ναι πήγαμε στην παιδίατρο και έκανε τη διάγνωση... Οπότε την τσιμπήσαμε κι εμείς την αντιβιωσούλα μας...

Ευτυχώς βρήκαμε τί είναι γιατί τα 39αρια συνεχίζονταν...

Φιλάκια σε όλες...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πόπο ρε κορίτσια τι γίνεται? Μούφα τελικά ότι με το που μπαίνει ο Μάιος σταματάνε οι ιώσεις, εδώ μπαίνει ο ΙΟύνιος σε λίγο κι ακόμα...άντε να κάνουμε κανένα μπανάκι να πάρουνμ τα μωρά μας τα πάνω τους!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ωτίτιδα ε; η καημένη πρέπει να πονάει κι όλας, περαστικά!

ds το Κιλκίς πρέπει να είναι μαξ 1 ώρα. Τα τηλέφωνα τα γράφει στο θρεντ που έβαλα λινκ, στο 2ο μήνυμα. Εγώ δεν ξέρω κάποια σύμβουλο της LLL να προτείνω, κάποτε είχα μιλήσει με κάποια, αλλά δεν θυμάμαι

καλημερα κοριτσια!!

ψαχνουμε κοπελα για τη μικρη μας, για πολυ λιγες ωρες την εβδομαδα αρχικα...εχετε υποψιν σας καποια που ξερετε, για κεντρο αθηνας;

περαστικα στα αρρωστουλικα κ ευχαριστω!!

ωρες ...???

γεια σας κόρες .... εγω με θεματα ΟΡΛ βρηκα την λύση (εξτριμ αλα ειναιμια λυσης )

θαλλασα χειμωνα καλοκαιρι ....!

με τα γαστρεντερικά δνε ξερω τι να κανω Τελικά το καθε παιδι μεχρι τα παντε εξι εχει συγκαικρημενες αισιασθησίες του ανοσοποιητικού ...μετα μου ειπαν στρωνει ...!

αλλα ρε γμτ παιρνει 3 κιλα βαραει μαι γαστερεντερίτιδα αι μετα τα ξαναχανει !

ωρες ...???

γεια σας κόρες .... εγω με θεματα ΟΡΛ βρηκα την λύση (εξτριμ αλα ειναιμια λυσης )

θαλλασα χειμωνα καλοκαιρι ....!

με τα γαστρεντερικά δνε ξερω τι να κανω Τελικά το καθε παιδι μεχρι τα παντε εξι εχει συγκαικρημενες αισιασθησίες του ανοσοποιητικού ...μετα μου ειπαν στρωνει ...!

αλλα ρε γμτ παιρνει 3 κιλα βαραει μαι γαστερεντερίτιδα αι μετα τα ξαναχανει !

ευχαριστω αριακι....λοιπον για ιουνη-ιουλη κ εξαρταται απο την αμοιβη :-) λεγαμε για 2 διωρα την εβδομαδα... στην αρχη θελω να ειμαι παρουσα οποτε μεσημερια ή απογευματα για να κανω κ καμια δουλεια...μετα 'η/και πρωινα που θα εχω μαθημα...καπως ετσι το σκεφτηκαμε αλλα το προγραμμα μου ειναι παρα πολυ δυσκολο, αλλαζει καθε μηνα λογω των μαθηματων.....:roll:

Πεθαινώωωωωωωωωωωωωωω... εντάξει υπερβάλλω αλλά ευκαιρία ψάχνω για γλυκόλογα:tongue: Με κολήσανε τα σκατά και τρέχουν ματια και μύτες, πονάει κεφάλι... κόψει κεφάλι! κι επειδή μου τι δινει να είμαι χάλια όταν οι άλλοι είναι καλά λέω το απόγευμα να πάμε στην έκθεση βιβλίου στο Ζάπειο να κολήσω κανέναν! Θα έχει και στριμωξίδι, με ένα φτέρνισμα τρως 5-6:mrgreen:...μήπως θέλει να έρθει καμία μαζί; Τιιιιιιιιιι τρέχει κιοτευουμε;:lol:

Λενιώ αφού βρήκατε τι φταίει για να τελειώνετε χαλάλι η αντιβίωση...

Γεια σου Αριανό τρελό γκομενάκι

Πόπο ρε κορίτσια τι γίνεται? Μούφα τελικά ότι με το που μπαίνει ο Μάιος σταματάνε οι ιώσεις, εδώ μπαίνει ο ΙΟύνιος σε λίγο κι ακόμα...άντε να κάνουμε κανένα μπανάκι να πάρουνμ τα μωρά μας τα πάνω τους!

:mrgreen::mrgreen: Αχ αχ, δεν προσέχετε τι γράφω! Το είχα πει πριν λίγο καιρό, ότι τα τελευταία χρόνια οι ιώσεις κρατάνε μέχρι και το τέλος Ιουνίου! Αφού έχω κάνει επιδημειολογική μελέτη σας λέω!:tongue::tongue: Και ναι, καλά τα λέει η Αria, τα μπάνια χειμώνα καλοκαίρι σώζουν ζωές! (τουλάχιστον για μύτες- αυτιά)

Περαστικά και καλό κουράγιο, ένας μήνας έμεινε με ιώσεις, μετά έχουμε 2 ελεύθερους και ξανά μανά πάλι ιώσεις, μην παίρνετε θάρρος!:lol::lol::lol:

Και αφού εκτονώθηκα για σήμερα τρομοκρατώντας σας, περαστικά σε τσουλουφίτσα, Αννούλα, Λεγκόπουλο, και σε όσους άλλους ξεχνάω (είμαι σίγουρη, κάποιους ξέχασα!:rolleyes:)

Α, και ενημερωτικά, η Ευτυχία ακόμα βήχα, μύξα και εχθές και εμετούς, μια ομορφιά!:roll:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...